QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 09, 20:42)
Sveikos, iskart atsiprasau, kad rasau be lietuvisku raidziu, bet pas mane klaviaturoje nera tokiu
Taigi, mums siandien jau 10 dieneliu ir turbut kaip ir dauguma nauju mamyciu esu labai apsimetus. Mazyle labai rami, daug miega. Is vienos puses gerai turinty toki vaikiuka, o is kitos puses neramu del pieniuko. Mazyle uzmigus gali neatsikelti ir 5 valandas ir daugiau... pavyzdziui siankt uzmigom 12 valanda, o atsikelem tik 9 ryto diena taip pat, jeijgu jos nezadini intervalai tarp atsibudimu mazdaug 5 valandos. Taigi ka daryt su tokia miegaliuke? ar zadint per jega tam, kad pamaitinti? ar leisti miegoti jai kiek nores (tiek diena, tiek nakti)... ir jejgu nezadinsiu jos bei leisiu miegot kiek ji nori ar nuo tokio ganetinai reto maitinimo man nedings pienukas?
ir dar kokia beda - kairi papa mazule ima be problemu, o vat desini - muistos, malas, spjauna ir t.t. ir nezinau ka daryti, kad imtu ji man ji be problemu, nes nesinoretu, kad pieniukas dingtu..
Taigi, mums siandien jau 10 dieneliu ir turbut kaip ir dauguma nauju mamyciu esu labai apsimetus. Mazyle labai rami, daug miega. Is vienos puses gerai turinty toki vaikiuka, o is kitos puses neramu del pieniuko. Mazyle uzmigus gali neatsikelti ir 5 valandas ir daugiau... pavyzdziui siankt uzmigom 12 valanda, o atsikelem tik 9 ryto diena taip pat, jeijgu jos nezadini intervalai tarp atsibudimu mazdaug 5 valandos. Taigi ka daryt su tokia miegaliuke? ar zadint per jega tam, kad pamaitinti? ar leisti miegoti jai kiek nores (tiek diena, tiek nakti)... ir jejgu nezadinsiu jos bei leisiu miegot kiek ji nori ar nuo tokio ganetinai reto maitinimo man nedings pienukas?
ir dar kokia beda - kairi papa mazule ima be problemu, o vat desini - muistos, malas, spjauna ir t.t. ir nezinau ka daryti, kad imtu ji man ji be problemu, nes nesinoretu, kad pieniukas dingtu..
ji dar labai mazyte, ir sakyciau, kad reiketu zadinti, nes 9 val be maisto tokiai mazytei dar per daug manyciau manau kad per para gali buti viena ilgesne partrauka na max 5-6 val (maniske tiek ismiegodavo nakti nevalgiusi), bet ne daugiau Be to krutims labai negerai tokios ilgos pertraukos
QUOTE(*Frezija* @ 2009 05 10, 08:47)
Mano krūties būklė šiandien negerėja - guzų nėra, temperatūros taip pat nėra, bet skauda ir tempia vis tiek Sakykit, kur reikia kreiptis, kad koks gydytojas apžiūrėtų? Ar čia į ligoninę kokią važiuoti (gal į Antakalnį?) Gal ką patarsit?
reiketu pries maitinima sildyti,(pvz.palyginti palute ir uzsideti dar silta) po maitinimo saldyti (kopusto lapas is saldytuvo) , tinka spiritinis kompresas , ir aisku geriausiai guzus istraukia vaikiukas apatiniu zandikauliu, tik kartais tam prireikia akrobatiniu sugebejimu