Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 18:54)
nu znok ar prastai...viduriuoja baisiai ir beveik nieko nevalgo be MP... verysad.gif

Vargšiukai unsure.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 04 21, 17:34)
Sveikos merginos  4u.gif ,vis uzsukdavau pasiskaityti,patarimu paiekoti ir galiu drasiai pasakyti,kad butent jusu forumas man padejo taip ilgai ismaityti dukryte,esu begalo dekinga visoms mamytems,kurios pasisake sioje ir panasiuose temose  4u.gif
O as norejau papasakoti,siandien dienos istorija,buvau pas neurologe ir iskarto perspejau,kad maitinu,del vaistu paskyrimo,zodziu gydytoja padare labai nustebusi veida,paskui sako,o gal jau laikas butu baigti  blink.gif ,juk ji dideli,kam cia vargti  blink.gif ,net jos sesele akis isverte,sako tai gerai,kad maitina ir puole mane girti,o daktare priesingai,taip 15 min diskutavom ir as likau prie savo nuomones,kad vargo nematau,jauciu tik malonuma,o kai nenores pati parodys mirksiukas.gif

šaunuolė tu bigsmile.gif neklausyk tų daktarių 4u.gif bet tos daktarės tai mane su kiekviena diena stebina unsure.gif galėtų galų gale susiprotėt, kad mūsų teisė rinktis, kada nutraukt, kada ne...man ir su vyru keistai pasirodė, kai pareiškė, kad neišmaitinsiu savo pienu nė 3 mėn. dirbdama blink.gif va jau penktas eina ir maitinu...ir nežadu nieko keist blush2.gif ir nedingo tas pienas, nors pagal jų prognozes turėjo dingt...nežinau ką daryčiau jei grįžus iš po darbo neturėčiau to artumo su vaiku verysad.gif nes ir vaiko pasiilgsti ir žindymas atpalaiduoja be galo...taip smagu ir gera wub.gif

o dėl atrūginimo-tai aš ir nežadindavau savo lėlytės ir tik retkarčiais atrūgindavau...mano mažius daug neatpylinėjo-tai problemos kaip ir nebuvo wub.gif
Atsakyti
aciu mamytes uz patarimus. zinokit paryciais ir su kita krutim tap pat buvo pasidare,maniau isprotesiu...masazas nepadejo, ir vyras visaip masazavo, bet man tik rekt norejos is skausmo...pasizadinau vaika ir per prievarta beveik papukus kisau...iszindo viska ir tfu tfu tfu...nebera tu guziuku.tikiuosi nebepasikartos, menkas malonumas verysad.gif
Atsakyti
klausykit, ar kas susidures su NOro virusu? mano viakams vis nepraeina...o jau savaite kaip serga.....gal dar kam taip buvo?
Atsakyti
Zirzekle,
teisingai padarei - šaunuolė 4u.gif Visus guzus geriausiai vaikiukui kišti kišti - lai pasidarbuoja ir mamytės labui.
O dabar truputį pasisaugok - po pasiguzavimų krūtinė gali būti jautresnė. Apsirenk gerai, akd neperpūstų kur tokiais permainingais orais, ir jei tik jausi - duok dažnai mažiukui žįsti, nedarykit didelių pertraukų.
Sėkmės 4u.gif

AušraR,
nugi dar truputį - laikykis. Praeis šitas periodas, bus lengviau. Biškiuką sustiprės mažiai - atitrūksi, sugalvosim kaip Tau ūpą pakelti 4u.gif
O dėl savo jausmų - tikrai neriek jausti kaltės, visa tai normalu. Tu taip pat esi žmogus ir sunkiais periodais visos emocijos suprantamos.

Aš pati irgi kol vienoj knygoj neperskaičiau - jaučiau gėdą ir kaltę, kaip kokia nesuper duper tobula ir 100proc. teisinga mama verysad.gif Bet pasirodo, normalu ir suprantama, jog norisi turėti teisę į savo kūna ir nors trupinėlį SAVO nepertraukiamo laiko kasdien.... Deja, bet dažnu atveju mamos įdarbinimo kontraktas to nenumato tongue.gif

Krisitinita,
dar pasikartosiu - vis žaviuosi, kaip Jūs puikiai laikotės. thumbup.gif Pagarba.

O aš pasipasakočiau, kokį patyrimą apturėjau per šias šventes, bet kad doh.gif doh.gif doh.gif
nugi būt juokinga, jei nebūt graudu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:08)
klausykit, ar kas susidures su NOro virusu? mano viakams vis nepraeina...o jau savaite kaip serga.....gal dar kam taip buvo?

Maniškė prasirgo prieš mėnesį, bet ligoninėj tuo metu gulėjom (dėl kitos priežasties), tai lašelinių kartais pastatydavo. Viduriavo gal kokias 5 dienas, ne daugiau.
Atsakyti
kad man zinok jau baisu...jei nieko nevalgo tik MP ir svoris krenta akyse....tokie lyg ir linksmi, bet viska daro kaip suletintam filme..gulineja vis...jau savaite kaip serga ir vis viduriuoja stipriai....vakar lyg jau buvo geriau, siandien vel...vakar jau net valge....
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 04 21, 20:10)
Zirzekle,
teisingai padarei - šaunuolė  4u.gif Visus guzus geriausiai vaikiukui kišti kišti - lai pasidarbuoja ir mamytės labui.
O dabar truputį pasisaugok - po pasiguzavimų krūtinė gali būti jautresnė. Apsirenk gerai, akd neperpūstų kur tokiais permainingais orais, ir jei tik jausi - duok dažnai mažiukui žįsti, nedarykit didelių pertraukų.
Sėkmės  4u.gif

AušraR,
nugi dar truputį - laikykis. Praeis šitas periodas, bus lengviau. Biškiuką sustiprės mažiai - atitrūksi, sugalvosim kaip Tau ūpą pakelti 4u.gif
O dėl savo jausmų - tikrai neriek jausti kaltės, visa tai normalu. Tu taip pat esi žmogus ir sunkiais periodais visos emocijos suprantamos.

Aš pati irgi kol vienoj knygoj neperskaičiau - jaučiau gėdą ir kaltę, kaip kokia nesuper duper tobula ir 100proc. teisinga mama  verysad.gif Bet pasirodo, normalu ir suprantama, jog norisi turėti teisę į savo kūna ir nors trupinėlį SAVO nepertraukiamo laiko kasdien.... Deja, bet dažnu atveju mamos įdarbinimo kontraktas to nenumato  tongue.gif

Krisitinita,
dar pasikartosiu - vis žaviuosi, kaip Jūs puikiai laikotės. thumbup.gif Pagarba.

O aš pasipasakočiau, kokį patyrimą apturėjau per šias šventes, bet kad  doh.gif  doh.gif  doh.gif
nugi būt juokinga, jei nebūt graudu cool.gif

tai papasakok 4u.gif labai įdomu bigsmile.gif suintrigavai ax.gif

AusraR, kreipkis gal dar kartą pas daktarę unsure.gif nenoriu gąsdint, bet man kažkaip baisia atrodo tas svorio kritimas ir vangumas vaikelių unsure.gif nežinau to noro viruso, bet kodėl daktarai nieko nedaro nesuprantu, nes per savaite manau pagerėt bent jau tikrai turėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:08)

O jie tik viduriuoja? ar ir vemia?
O kaip savijauta - skysčius geria? guvūs ar apatiški, irzlūs, kaip miega?

man pavyko rasti visai informatyvų inf. biuletenį apie enterovirusus:
žarnyno virusai

O jei nustojo vemti, geria ir tik trydalioja dabar - tai gal ir gali būt savaitė.
Bet šiaip - žiūrėčiau, kokia bendra savijauta vaikų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:12)
kad man zinok jau baisu...jei nieko nevalgo tik MP ir svoris krenta akyse....tokie lyg ir linksmi, bet viska daro kaip suletintam filme..gulineja vis...jau savaite kaip serga ir vis viduriuoja stipriai....vakar lyg jau buvo geriau, siandien vel...vakar jau net valge....

Jūs jau lyg buvote ligoninėj, ania? Tai kaip čia jus išleido nepasveikusius? g.gif
Aš rgi matyt žiūrėčiau bendrą vaiko savijautą ir spręsčiau ar nevažiuot vėl pas gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 04 21, 20:31)
Jūs jau lyg buvote ligoninėj, ania? Tai kaip čia jus išleido nepasveikusius?  g.gif
Aš rgi matyt žiūrėčiau bendrą vaiko savijautą ir spręsčiau ar nevažiuot vėl pas gydytojus.

buvom, matai, lasiniu jiem nebelasina, tai issiprasem namo, nes ten neimanomos salygos, nei uzpakali nuplaut nei pamiegot. As pradejau kritineti jau...nes penkias paras beveik be miego buvau....bo lova siaura, kieta ir per trumpa....
o bjauriausia tai kad MB viskas dzin, sakau gal gydytojai parodyt, sako nereikia, o kam. nu zodziu, esu visiskai viena, pasimetus ir issigandus....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 19:12)

vaje... unsure.gif ....
gal sm kur nors rastum info apie šį virusą.......
bet dar gerai, kad jie mp turi tokioj situacijoj...
laikykis 4u.gif
Atsakyti