QUOTE(Vaidosee @ 2009 04 21, 17:34)
Sveikos merginos
,vis uzsukdavau pasiskaityti,patarimu paiekoti ir galiu drasiai pasakyti,kad butent jusu forumas man padejo taip ilgai ismaityti dukryte,esu begalo dekinga visoms mamytems,kurios pasisake sioje ir panasiuose temose
O as norejau papasakoti,siandien dienos istorija,buvau pas neurologe ir iskarto perspejau,kad maitinu,del vaistu paskyrimo,zodziu gydytoja padare labai nustebusi veida,paskui sako,o gal jau laikas butu baigti
,juk ji dideli,kam cia vargti
,net jos sesele akis isverte,sako tai gerai,kad maitina ir puole mane girti,o daktare priesingai,taip 15 min diskutavom ir as likau prie savo nuomones,kad vargo nematau,jauciu tik malonuma,o kai nenores pati parodys
šaunuolė tu
neklausyk tų daktarių
bet tos daktarės tai mane su kiekviena diena stebina
galėtų galų gale susiprotėt, kad mūsų teisė rinktis, kada nutraukt, kada ne...man ir su vyru keistai pasirodė, kai pareiškė, kad neišmaitinsiu savo pienu nė 3 mėn. dirbdama
va jau penktas eina ir maitinu...ir nežadu nieko keist
ir nedingo tas pienas, nors pagal jų prognozes turėjo dingt...nežinau ką daryčiau jei grįžus iš po darbo neturėčiau to artumo su vaiku
nes ir vaiko pasiilgsti ir žindymas atpalaiduoja be galo...taip smagu ir gera
o dėl atrūginimo-tai aš ir nežadindavau savo lėlytės ir tik retkarčiais atrūgindavau...mano mažius daug neatpylinėjo-tai problemos kaip ir nebuvo