Dėl primaitinimo:
mes pradėjom nuo bulvės (su šiek tiek MP), po trijų dienų bandėm morkytę, dar po kokių 5 dienų kopūsto lapą ir t.t. MP į daržovienes pyliau gal tik pirmą savaitę, po to nebepyliau. Nuo virtos morkytės labai kietėjo viduriukai, tai atsargiai. Daržovienę valgom gerai ir po daržovienės niekaip neimdavo papuko dukrytė, todėl natūraliai pakeitėm vieną maitinimą koše be papuko. Iš pradžių nieko neužsigerdavo, dabar šiek tiek šilto vandenuko atsigeria po košės.
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 08, 14:41)
Na, gal aš būsiu išimtis, patvirtinanti taisyklę
Jau rašiau, kad mano pipiras nebeima krūties. Tai va. Situacija nesikeičia jau apie savaitę. Tik įsigudrinau naktį miegančiam įdėt krūtį į burnytę, tada pavalgo. Taip kokius tris kartus, per juos per dieną pritvinkusios krūtys visai ištuštėja. O dieną stengiuosi duot dažniau atsigert sulčių. Ir kuo mažiau soskės
Be to, pradėjo migdytis tik ant rankų, ko niekada nebuvo
Ir neatprastų anksčiau laiko nuo krūties
Mano mergina krūtį ima tik primigusi ir naktį miegodama. Pienuko sumažėjo jau pas mane, bet kad jai daugiau nereikia, tai ir nepergyvenu. O mano migdosi ant rankų visada ir aš džiaugiuosi, kad apskritai migdosi
ir kokią 22 val užmiega, nes būdavo su MB po 4 val. migdydavom ir iki kokių 2 val. nakties, kol mažesnė būdavo, dabar užmiega tik nešiojama nešioklėj, na bet apie miegą jau atskira tema
Čiulptuko neimdavo niekada. Aš tik rašydama dėl čiulptuko turėjau omeny, kad gal geriau duoti čiulptuką, o ne buteliuką su mišiniu, nes iš čiulptuko bent jau nebėga maistas ir nėra lengviau valgyt negu iš krūties, kad vaikutis, pajutęs lengvesnį būdą maitintis, neatsisakytų krūties , jeigu mama jau duoda mišinio, nors vaikiukui ir svorio užtenka ir sisioja, tuštinasi normaliai
Žinoma, geriau turėt kantrybės ir duoti žįsti tiek, kiek vaikiukas nori.
Dar pasakykit man mamos, darydavau grūdinę košę su MP (nusitraukdavau), bet visos košės su MP skystėja ir pasidaro kaip vandenukas po poros minučių. Ar čia visoms taip, ar tik mano MP kažkoks tirpiklis
? Bandžiau kokias 5 skirtingų firmų užpilamas kruopų košes su MP ruošt, viskas veltui, skystėja ir konsistencija kaip vandenuko pasidaro (nors instrukcijoj paruošimo parašyta, kad galima daryt su MP)
O su vandeniu darant, kaip tik kuo toliau tuo tirštesnė darosi, bet dukrytė nevalgo ant vandens ruoštos košės