Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Jura_j @ 2009 05 08, 12:12)
Kristinita, Tau - medalis  first.gif  ir dar balionas  4u.gif

dėkui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 05 08, 12:07)
O vaisius kada pradeti ragauti?
Be to dar gyd. sake, kad maisyti darzoves, tarkim bulve su kalafijoru  g.gif Man kazkaip nedrasu - galvoju, kad ragausim po viena darzove savaite, ar dvi, tada kita ir kai isragausim, zinosim kas tinka ir patinka ir tik tada pamaisysiu  g.gif
Kaip galvojat, ar ne per daug as cia trydalioju?

Del darzoviu maisymo, tai kazkur girdejau/skaiciau/neatsimenu biggrin.gif , bet geriausia maisyt ne daugiau triju rusiu, pvz.: bulve-morka-moliugas ir pan. Bent jau mums ir dabar pasiteisina, jei sriubyte (vyresniajai) verdu is mazdaug tiek ingredientu - geriau valgo. Beje, svogunas labai pagerina skoni, bet reikia jo neperdozuot, nes vaikas nevalgys arba pilvuka pus.
Su vyresnele vaisiu tyreles pradejom gana anksti ragaut, tiksliau nuo ju ir pradejom prisimaitinti blush2.gif , nors rekomenduojama pradeti nuo darzoviu..
Ir is vis, mao patarimu neskaitykit biggrin.gif , nes mano vyresnele vis tiek nieko nevalgo, matyt, sugadinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 05 08, 12:25)
Ir is vis, mao patarimu neskaitykit biggrin.gif , nes mano vyresnele vis tiek nieko nevalgo, matyt, sugadinau  verysad.gif

Tik nereikia taip save bausti schmoll.gif nieko nesugadinai, matyt, nevalgiuke dukryte ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 05 08, 12:32)
Tik nereikia taip save bausti  schmoll.gif nieko nesugadinai, matyt, nevalgiuke dukryte ir tiek  4u.gif

Na is tikruju tai labai sunku su papildomu maitinimu todel, kad nezinau kaip gaminti.. Druskytes lyg nereikia det, tai nuo kada ja det?? O jeigu vaikui nepatiko ka gamini nuo pirmo saukstelio, tai viska ispilt ir kazka nauja gamint? Is tikruju, tai daug nervuku atsiejo ta gamyba.
Vyresnele taip ir auga kaip dviratis biggrin.gif Manekene bus.. Kaip matau, manekene bus ir mazoji. Jau jai tai net papulio, jei nenori, neisiulysi...
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 05 08, 12:44)
Na is tikruju tai labai sunku su papildomu maitinimu todel, kad nezinau kaip gaminti.. Druskytes lyg nereikia det, tai nuo kada ja det?? O jeigu vaikui nepatiko ka gamini nuo pirmo saukstelio, tai viska ispilt ir kazka nauja gamint? Is tikruju, tai daug nervuku atsiejo ta gamyba.
Vyresnele taip ir auga kaip dviratis biggrin.gif Manekene bus.. Kaip matau, manekene bus ir mazoji. Jau jai tai net papulio, jei nenori, neisiulysi...

vaje koks vaikiuku išrankumas blink.gif bet tu šaunuolė, nenuleidi rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2009 05 08, 13:01)
vaje koks vaikiuku išrankumas blink.gif bet tu šaunuolė, nenuleidi rankų 4u.gif

Et, kur cia tas ranku nenuleidimas.. Va, uzsiprasiau vyro, kad misini nupirktu.. Labai sunku sau pripazinti, kad truksta noro maitinti, na tokia sudina savijauta, svelniai tariant..
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 05 08, 13:27)
Et, kur cia tas ranku nenuleidimas.. Va, uzsiprasiau vyro, kad misini nupirktu.. Labai sunku sau pripazinti, kad truksta noro maitinti, na tokia sudina savijauta, svelniai tariant..

man ir kartais pritrūksta noro blush2.gif aišku jei tik maitinčiau-tai dar nieko tokio, nes ir taiop naktį 4 kartus keliames valgyt...bet tas pientraukis bash.gif per gerklę jau lenda...plauk, dezinfekuok ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2009 05 08, 13:31)
man ir kartais pritrūksta noro  blush2.gif aišku jei tik maitinčiau-tai dar nieko tokio, nes ir taiop naktį 4 kartus keliames valgyt...bet tas pientraukis  bash.gif per gerklę jau lenda...plauk, dezinfekuok ir t.t. doh.gif

Berods sena pazistama rase, kad nebutina kiekviena karta sterilizuot, uztenka isplauti su soda ir druska.. 4u.gif
Atsakyti
nu as jau per visur klausineju, tai ir cia paklausiu - gal kas zinot kokia paprasta moterele kuriai reikia darbo? vis ieskau aukles sad.gif tai gali buti arba aukle kuri visa diena dirbtu (valgyt padarytu, namus aptvarkytu, su vaikais i lauka iseitu) arba seimininkele keliom valandom per diena - padaryti pietus ir isplauti grindis. Jei ka nors zinot - buciau labai dekinga, nes jau depresija mane baigia apimt.....kaip nesiseka normalaus zmogaus surast....auklei uz visa diena galeciau moketi 1500, del seimininkes net nezinau...turbut koki valandini ikaini reiktu tartis....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 05 08, 14:20)
nu as jau per visur klausineju, tai ir cia paklausiu - gal kas zinot kokia paprasta moterele kuriai reikia darbo? vis ieskau aukles sad.gif tai gali buti arba aukle kuri visa diena dirbtu (valgyt padarytu, namus aptvarkytu, su vaikais i lauka iseitu) arba seimininkele keliom valandom per diena - padaryti pietus ir isplauti grindis. Jei ka nors zinot - buciau labai dekinga, nes jau depresija mane baigia apimt.....kaip nesiseka normalaus zmogaus surast....auklei uz visa diena galeciau moketi 1500, del seimininkes net nezinau...turbut koki valandini ikaini reiktu tartis....

Mano mama "aukliauja" 4u.gif Su nemenka patirtim, jeigu reikia placiau - galiu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 05 08, 10:09)
pirmieji 1-3 mėn yra sunkiausieji žindymo karjeroje.

Na, gal aš būsiu išimtis, patvirtinanti taisyklę verysad.gif Jau rašiau, kad mano pipiras nebeima krūties. Tai va. Situacija nesikeičia jau apie savaitę. Tik įsigudrinau naktį miegančiam įdėt krūtį į burnytę, tada pavalgo. Taip kokius tris kartus, per juos per dieną pritvinkusios krūtys visai ištuštėja. O dieną stengiuosi duot dažniau atsigert sulčių. Ir kuo mažiau soskės schmoll.gif Be to, pradėjo migdytis tik ant rankų, ko niekada nebuvo unsure.gif
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 05 08, 10:09)
jei norite, kad taisyklingai ir neskausmingai žįstų, neklaidinkite jo guminiais pakaitalais.

drinks_cheers.gif Ir neatprastų anksčiau laiko nuo krūties
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 05 08, 13:07)

Beje, vel svorio priaugom tik 200 g  verysad.gif Nors siuo metu atitinkam idealu svori, bet gyd. sake, kad veliau atsiliksim ir aisku, siulo misini.. Tai va ir galvoju, koki cia pasirinkus  verysad.gif Taip pat siulo ir kosem primaitinti.. Och, ner gyvenimo..  schmoll.gif

Mes irgi tik 200g per men priaugom verysad.gif tai va liepia misinuka duot doh.gif tai va galvoju kad gal po truputi pradesim koses ragaut nes manau vis geriau nei misinukas g.gif Nes pienelio tikrai yra ir vaikutis pavalgo is vienos kruties viena maitinima bet visada dar pasiulau kita bet niekad neima. Tai galvociau jei jau truksta pienelio ir vaikas nedavalges tai vistiek piktas butu. Tai vat nezinau kaip cia dabar su tuo primaitinimu darysim g.gif
Atsakyti