Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Night @ 2009 05 05, 15:16)
Priėjom tą laiką, kai, pasirodo, aš nežinau kaip turi būti po metų biggrin.gif MP jau nebepagrindinis? Košę siūlyt prieš MP? smile.gif

Su gimtadieniu happybday.gif
Mamai dideliausi sveikinimai taip pat 4u.gif

Maniškis, pvz., kai tik paragavo košių (septintą mėn.), kažkaip labai greitai MP nurašė į antrą planą, o neužilgo ir dienomis nustojo juo maitintis smile.gif
Tai praktiškai nelabai įsivaizduoju, kaip ten atrodo košių valgymas po MP. O nuo metų tai jau košės turėtų būti pirmos... ax.gif

AušraR, labiau tikėtina gal, kad Tavo kleckai išaugo tą nemiegojimą, nes pilvukai tokio amžiaus jau nebekamuoja (bent jau turėtų nebekamuoti) g.gif
Maniškis labai panašiai, beje - pradėjo pagaliau normaliai išmiegoti, išsipildė mano svajonė pamiegoti be pertraukos bent 5-ias val. smile.gif O prieš tai vis kaltindavau arba pilvą, arba dantis - nors jo pilvukas iš tikrųjų labai jautrus...
Atsakyti
sveikos mamos, norit bajerio? lotuliukas.gif užvakar gavom pasiūlymą pradėt primaitinimą nuo banano blink.gif lotuliukas.gif nežinau, gal man čia vienai juokinga atrodo, bet nejau bananas geriau nei bulvė?ir dar pasiūlė duot pagraužt morkos blink.gif bet taip ir nepasakė, kaip mažiukas tai darys...nes dantukai tik pakeliui blink.gif lotuliukas.gif žodžiu tik nuvažiuok namo pas mamas anytas ir še tau patarimų krūvą... 4u.gif tiesa, kaip mamytės kovojot su vaiko noru smegenytes masažuoti į krūtinę ax.gif po kol kas tai nelabai skauda, bet jaučiu, kad jos vis kietėja ir kai bus dantukas-tai skaudės blink.gif bart vaiko nenoriu verysad.gif ir dar - pastebėjau, kad vaikas spjauna krūtį po kažkur 10-15 min....gal jau maitinimosi laikas sutrumpėjo ar kaip čia suprast blink.gif ar gali būti, kad greičiau pavalgo, nes anksčiau be pusvalandžio niekaip-tai taip keista, kai paleidžia krūtį po tokio trumpo maitinimosi blink.gif
Atsakyti
zinai tos mamos ir tetos, jos senai jau vaikus augino, nieko neatsimena. Man irgi vis patarimu pazeria tipo, as tai duodavau kiausinienes, pieniskas sriubas virdavau ir tt, o kai pradedi aiskintis nuo kokio amziaus tai dare tai ir negali pasakyt tiksliai. ZInoma, po kazkiek laiko as irgi kiausinienes gal jau duosiu, bet tai ne dabar gal sakau smile.gif
Del dantu tai as jau rasiai, as pabardavau ir neduodavau papulio kuri laika (3 minutes pvz smile.gif )
maniskiai dabar pavalgo per kokias 5 min.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2009 05 05, 17:47)
Maniškis, pvz., kai tik paragavo košių (septintą mėn.), kažkaip labai greitai MP nurašė į antrą planą, o neužilgo ir dienomis nustojo juo maitintis smile.gif
Tai praktiškai nelabai įsivaizduoju, kaip ten atrodo košių valgymas po MP. O nuo metų tai jau košės turėtų būti pirmos...  ax.gif

drinks_cheers.gif Kažkur skaičiau, kad pratinti prie naujo produkto reikia alkaną unsure.gif O įpratus MP lieka atsigėrimui ir užkandžiavimui bet kuriuo paros metu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 05 05, 20:52)
1. zinai tos mamos ir tetos, jos senai jau vaikus augino, nieko neatsimena. Man irgi vis patarimu pazeria tipo, as tai duodavau kiausinienes, pieniskas sriubas virdavau ir tt, o kai pradedi aiskintis nuo kokio amziaus tai dare tai ir negali pasakyt tiksliai. ZInoma, po kazkiek laiko as irgi kiausinienes gal jau duosiu, bet tai ne dabar gal sakau smile.gif
2. Del dantu tai as jau rasiai, as pabardavau ir neduodavau papulio kuri laika (3 minutes pvz smile.gif )
maniskiai dabar pavalgo per kokias 5 min.

1. Mano anyta bendrosios praktikos gydytoja nuo trijų mėnesių klausinėjo, ką duodu lotuliukas.gif Sakau, nuo šešių galima. O ji: "Mes tai nuo trijų duodavom vaisių, o nuo šešių jau varškę valgydavo"
2. Man tfu tfu tfu daugiau nekando unsure.gif Bet kaip bijojau maitint vėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 05 05, 16:16)
Priėjom tą laiką, kai, pasirodo, aš nežinau kaip turi būti po metų biggrin.gif MP jau nebepagrindinis? Košę siūlyt prieš MP? smile.gif

Su PIRMUOJU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
MP svarbus ir po metų , ir vėliau.
Ir mažiems ir dideliems žmonėms geriau atsigerti prieš maistą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sūnus jau pradėjo MP valgyt du-tris kartus per parą verysad.gif Pvz dabar paskutinį kartą yra valgęs apie 10val. vakaro verysad.gif Bet naktį atsibusdavo kas valanda ar dvi, bet krūties neėmė. Atrodo visai linksmas, lyg niekur nieko unsure.gif Ar čia suprast, kad jam MP jau gana? verysad.gif g.gif
Atsakyti
man iškilo klausimukas: mano mergina valgo na maždaug kas tris valandas... bet yra tokia įdomybė... ji valgo iš vienos iki dešimties minučių, o paskui nervinasi ir nebeima krūties, duodu kitą tada ji vėl ramiai valgo ir jau valgo tol kol pavalgo... sakyčiau, kad vienoj kruty mažiau pienelio būna, bet kad aš jas apkeitinėju vis... viena kart pradedu duot iš dešinės, kitą kart iš kairės... ir kažkaip susipergyvenau, ar ji viską išvalgo... krūtinė lyg nesiguzuoja... o ar negali pienelio pradėt mažėt dėl tokių jos valgymo ypatumų? g.gif kol kas tai esu rami, nes pavalgo, naktį visą išmiega, bet aš dėl ateities... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif

QUOTE(Juna08 @ 2009 05 05, 17:47)
Tai praktiškai nelabai įsivaizduoju, kaip ten atrodo košių valgymas po MP. O nuo metų tai jau košės turėtų būti pirmos...  ax.gif

Oi maniškė jei galėtų tai tik mp ir valgytų, dzin jai tos košės biggrin.gif

QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 05, 22:22)
MP svarbus ir po metų , ir vėliau.
Ir mažiems ir dideliems žmonėms geriau atsigerti prieš maistą.  mirksiukas.gif

Ačiū už ats smile.gif
Atsakyti
Kristinita, anais laikais viskas buvo kitaip, gi dauguma "pieno neturėjo", tai ką čia kalbėt apie primaitinimo ypatumus doh.gif
Dėl greito pasisotinimo - vadinasi, turi jau vaikinas "vakuuminius" įgūdžius, didelis yra, taigi nenustebk, kad ir per tris minutes pavalgys smile.gif Maniškis tokio amžiaus maždaug per tiek ir pasisotindavo.

Apie atsigėrimą prieš valgymą - kaip tik neseniai skaičiau, kad nėra blogai atsigerti ir po valgio (tiek vaikams, tiek suaugusiems)... Žinoma, MP išlieka svarbus, bet košės irgi svarbios (nuo metų)...

QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 06, 08:47)
Mano sūnus jau pradėjo MP valgyt du-tris kartus per parą  verysad.gif

Tai gal dieną košių daug privalgo? Tada jaučiasi sotus, greičiausiai.

QUOTE(JasVita @ 2009 05 06, 10:19)
man iškilo klausimukas: mano mergina valgo na maždaug kas tris valandas...

Duok nemėgiamą krūtį visuomet pirmą, kad stipriau patrauktų, stimuliuotų pienuko gamybą. Dabar pradėjo jos nemėgt ar visada taip buvo?
Atsakyti
[quote=Juna08,2009 05 06, 12:05]
Kristinita, anais laikais viskas buvo kitaip, gi dauguma "pieno neturėjo", tai ką čia kalbėt apie primaitinimo ypatumus doh.gif
Dėl greito pasisotinimo - vadinasi, turi jau vaikinas "vakuuminius" įgūdžius, didelis yra, taigi nenustebk, kad ir per tris minutes pavalgys smile.gif Maniškis tokio amžiaus maždaug per tiek ir pasisotindavo.

aš taip ir galvoju, kad mano vaikiukas jau greičiau pasisotina bigsmile.gif bet ot biesiukas koks pasidarė...per 5 min pavalgo, o po to prasideda smegenyčių masažas į mano krūtį doh.gif o pasakius kad negalima, šypsotis pradeda blink.gif linksminasi bachuriuks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 05 06, 09:19)
man iškilo klausimukas: mano mergina valgo na maždaug kas tris valandas... bet yra tokia įdomybė... ji valgo iš vienos iki dešimties minučių, o paskui nervinasi ir nebeima krūties, duodu kitą tada ji vėl ramiai valgo ir jau valgo tol kol pavalgo... sakyčiau, kad vienoj kruty mažiau pienelio būna, bet kad aš jas apkeitinėju vis... viena kart pradedu duot iš dešinės, kitą kart iš kairės... ir kažkaip susipergyvenau, ar ji viską išvalgo... krūtinė lyg nesiguzuoja... o ar negali pienelio pradėt mažėt dėl tokių jos valgymo ypatumų?  g.gif  kol kas tai esu rami, nes pavalgo, naktį visą išmiega, bet aš dėl ateities...  blush2.gif

Pas mane lygiai tas pats. Vienoj kruty aiskiai maziau pienuko. Bet niekaip neatseku, kur as ka ne taip padariau, nes pradzioj kaip tik ta kruty ir labiau mego, ir duodavau pakaitomis tai nuo vienos pradet, tai nuo kitos. Arba tiesiog tokios pas mane krutys. Tai dabar lygiai tas pats, pradedam nuo tos, kurioj maziau pieno, paciulpiam ir pradedam nervintis ir ja spjaudyt, tada dar kuri laika taip pazaidziam: as siulau, ji spjaudo, o tada pareinam prie kitos, is kurios normaliai pavalgom. Stengiuos visada ta kruti pirma duoti, tada dar papildomai nutraukti pienuka, kad tik jo padaugetu, bet kol kas vis tiek situacija nesikeicia.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2009 05 06, 13:05)
Duok nemėgiamą krūtį visuomet pirmą, kad stipriau patrauktų, stimuliuotų pienuko gamybą. Dabar pradėjo jos nemėgt ar visada taip buvo?

na nuo pat pradžių ta krūtis kentėjo, ją labiausiai skaudėjo... bet anksčiau valgydavo normaliai... čia gerų porą savaičių šitaip... O sakykit normalu, kad dabar krutyse nebejaučiu jokių persipildymų?... net naktį kai išmiega po 7 val krūtys nebūna kietos... ęia gal jau viskas normalizavosi?... tikrai nemanau kad trūktų pienelio... unsure.gif

QUOTE(Mylia @ 2009 05 06, 14:01)
Pas mane lygiai tas pats.  Vienoj kruty aiskiai maziau pienuko. Bet niekaip neatseku, kur as ka ne taip padariau, nes pradzioj kaip tik ta kruty ir labiau mego, ir duodavau pakaitomis tai nuo vienos pradet, tai nuo kitos. Arba tiesiog tokios pas mane krutys. Tai dabar lygiai tas pats, pradedam nuo tos, kurioj maziau pieno, paciulpiam ir pradedam nervintis ir ja spjaudyt, tada dar kuri laika taip pazaidziam: as siulau, ji spjaudo, o tada pareinam prie kitos, is kurios normaliai pavalgom. Stengiuos visada ta kruti pirma duoti, tada dar papildomai nutraukti pienuka, kad tik jo padaugetu, bet kol kas vis tiek situacija nesikeicia.

aš nutraukinėt net nebandau... nes man atrodo, kad to pienelio gana...
Atsakyti