QUOTE(AusraR @ 2009 05 03, 20:39)
2. Tos kurios intensyviai maitina, kaip jums reikalai su man jau va beveik metai po gimdymo, bet noras taip ir neatsirado....o ir skauda vis dar pacioj pradzioj...kazi kodel cia taip? ar gali but del hormonu kurie uz pienelio gamyba atsakingi?
viskas l.gerai su tuo reikalu, puiku...bet man kažkaip atrodo, kad jums čia ir psihologiškai daug ką reiškia....gal nuovargis kokie nesutarimai...ir romantikos ne kibirais gal todėl..
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 05 04, 15:09)
nu ir as turiu lubrikantu visokiu, bet pradzioj vistiek skauda. O kad naturali lubrikacija sutrikusi tai cia jau 100 proc. nes ner absoliuciai jokiu isskyru niekada, o anksciau taigi budavo. na, lauksim mmm...bet jauciu cia dar negreit su sitais mano siurbeliukais
man mm parvažiavo 7 mėn...nors l.intensyviai maitinu...o reguliarumas fantastiškas...
čia l.individualiai...
Papildyta:
QUOTE(MarryJane @ 2009 05 05, 11:44)
Kazkada cia pries pora savaiciu pora naktu tik po 2-3 kartus kelesi, miegojo iki 9-10 val ryto ir diena ramus buvo. Tai gavojau mirsiu is laimes. Negi pagaliau viskas stos i vezias.
dar truputį paaugs ir kelsis 2-3....pvz. maniškė iki 11 mėn kedavosi n kartų.....o dabar savaime apmažėjo kėlimųsi