Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(AusraR @ 2009 05 03, 20:39)
2. Tos kurios intensyviai maitina, kaip jums reikalai su  smileysex.gif man jau va beveik metai po gimdymo, bet noras taip ir neatsirado....o ir skauda vis dar pacioj pradzioj...kazi kodel cia taip? ar gali but del hormonu kurie uz pienelio gamyba atsakingi?

viskas l.gerai su tuo reikalu, puiku...bet man kažkaip atrodo, kad jums čia ir psihologiškai daug ką reiškia....gal nuovargis kokie nesutarimai...ir romantikos ne kibirais gal todėl..
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 05 04, 15:09)
nu ir as turiu lubrikantu visokiu, bet pradzioj vistiek skauda. O kad naturali lubrikacija sutrikusi tai cia jau 100 proc. nes ner absoliuciai jokiu isskyru niekada, o anksciau taigi budavo. na, lauksim mmm...bet jauciu cia dar negreit su sitais mano siurbeliukais smile.gif

man mm parvažiavo 7 mėn...nors l.intensyviai maitinu...o reguliarumas fantastiškas...
čia l.individualiai...
Papildyta:
QUOTE(MarryJane @ 2009 05 05, 11:44)
Kazkada cia pries pora savaiciu pora naktu tik po 2-3 kartus kelesi, miegojo iki 9-10 val ryto ir diena ramus buvo. Tai gavojau mirsiu is laimes. Negi pagaliau viskas stos i vezias.

dar truputį paaugs ir kelsis 2-3....pvz. maniškė iki 11 mėn kedavosi n kartų.....o dabar savaime apmažėjo kėlimųsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2009 05 05, 13:58)
Sveikos. Kaip jums sekesi primaitint krutim maitinama kudiki? Maniskiui 7 men., ir stai as jau menesi kariuoju, bandydama primaitinti tyrelemis. Susiciaupia ir viskas. Jei kisu, pradeda klykti. Ka daryt, a? g.gif

Iki metų - susipažinimas su kitu maistu, MP- išlieka pagrindinis maistas. Pirma Mp, po to košė. Šaukštelis- gerai, du- irgi gerai, nenori- ir gerai, nereikėtų per prievartą (per prievartą maitinimas turi ne kokias pasėkmes). Vaikai gerai atsirenka maistą (ne apie gardumynus kalbu), moka įsiklausyt, o mums- jais pasitikėt reik mirksiukas.gif
Skirtingi ir tokie individualūs, vieni valgųs, kiti ne. Visokių reik 4u.gif
Abipusio pasitikėjimo ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na vakar visadien saziningai be antspeniu maitinau, bet siandien speneliai tokie jautrus, kad net liemeneles menkiausias prisilietimas skausmingas nerealiai. na gal pripras speneliai ir bus ok. vaikas pasirodo mielai ir be anstpenio ima thumbup.gif

ziuriu kalbat apie santykius su vyru...nors man tik 2 men praejo po CP, bet negaliu dar pagalvoti apie santykius...niu nera noro nors tu ka... blush2.gif gal pavargstu perdien, vis vaikas galvoj o ne vyras.jauciu neturetu taip buti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2009 05 05, 12:58)
Sveikos. Kaip jums sekesi primaitint krutim maitinama kudiki? Maniskiui 7 men., ir stai as jau menesi kariuoju, bandydama primaitinti tyrelemis. Susiciaupia ir viskas. Jei kisu, pradeda klykti. Ka daryt, a? g.gif

nu, nenori ir nereik. matyt, jam kol kas uztenka tavo pieno.
tavo reikalas jam pasiulyti kito maisto - jo reikalas valgyti arba nevalgyti.

mano jaunelis beveik prasoko maitinimosi tyrelemis laikotarpi. kito maisto pradejau siulyti dar nesulaukus pilnu sesiu menesiu, bet jis nelabai valge. realiai "atsiriso" tada, kai isdygo pirmieji dantukai ir pradejo ropoti - tada tiesiog atropodavo prie musu staliuko ir issirinkdavo po kasneli is broliu leksciu. valgydavo toki maista, kuri galejo pats suimti pirsciukais ir isideti i burnyte - virtu darzoviu gabaliukus, duonyte, vaisius, virta mesyte (smulkiai supjaustyta, netrinta). delikatesu delikatesas budavo vistos kojos kaulas arba versienos sonkauliukas su trupuciu mesytes - i ranka patogu paimti, gerai dantenas pakaso ir dar skonio turi. o koses ir sriubytes jaunelis pradejo labiau valgyti tada, kai ismoko pats laikyti sauksta ir atnesti su maistu iki burnos - kazkur arti metuku amziaus.

tyreles, koses ar gerima is puodelio pavykdavo sumaitinti tik auklei, kai budavau isejusi i paskaitas.
Atsakyti

Maniskis iki 14 menesiu isvis nieko nevalge, tik MP.Ir viskas gerai buvo, hemoglobinas 120, taigi..
Atsakyti
Zodziu, nesiparint smile.gif Aciu, kad nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Marry Jane, laai gerai tave suprantu...mano Nojukas lygiai toks pat...o dabar po ligonines diena ypatingai daznai papulio nori ir irgi kazkaip grauzia....kai Arijus zinda nakti tai as net uzmiegu ir neprabundu kol Nojus nepradeda savo rekalaut, o va su Nojum negaliu kazkaip uzmigt..nes jis grauzia....na ne tai kad jau skaudetu labai, bet taip ner malonu.....O trauk tai reikai atsargiai, pro sukastus dantis jokiu budu negalima, suzalosi speneli, reikia ikisti pro soniuka pirsta i burnyte ir praverus truputi istraukti.
beje, tutfutu mano vaikai pradejo geriau meigoti nakti...gal cia sutapimas zinoma, bet as nebevalgau beveik nieko su visokiais E (pagal www.sveikasvaikas.lt) nu ir zinokit pasakysiu kad maziau jiems pilvus pucia nakti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2009 05 05, 11:58)

Maniškė irgi nenorėjo. Ir nekariavau. Man dar geriau, nes tingėdavau virti, plauti, kai vis tiek nieko nevalgydavo blush2.gif Apie 8-9 mėn jau po šaukštelį kitą suvalgydavo.
Atėjo laikas ir pati pradėjo priprasti prie naujo maisto. Užtat dabar kiek valgo, už mane daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 05 04, 16:09)
nu ir as turiu lubrikantu visokiu, bet pradzioj vistiek skauda. O kad naturali lubrikacija sutrikusi tai cia jau 100 proc. nes ner absoliuciai jokiu isskyru niekada, o anksciau taigi budavo. na, lauksim mmm...bet jauciu cia dar negreit su sitais mano siurbeliukais smile.gif

Na ką galiu pasakyt, pas mus ir tas pat biggrin.gif O ir mm dar nesimato kolkas..

Maniškei va jau metai, vis dar vargstu, nors nuo 11mėn situacija šiektiek pagerėjo.

QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 05, 13:26)
Iki metų - susipažinimas su kitu maistu, MP- išlieka pagrindinis maistas. Pirma Mp, po to košė.

Priėjom tą laiką, kai, pasirodo, aš nežinau kaip turi būti po metų biggrin.gif MP jau nebepagrindinis? Košę siūlyt prieš MP? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2009 05 05, 13:02)
as irgi gan ilgai kariavau kol valgyt pradejo, bet as nuo 5 men pradejau. Gal bandyt koses skiesti savo pienu ir tokias skystesnes pradzioj daryt. Bandyt uzimt kuo nors, zaist ir kai netycia issizios kist smile.gif

Šito net labai nerekomenduoju schmoll.gif Mano pipiras iš pradžių su didžiausiu džiaugsmu valgė (įtariu, kad iš smalsumo ir noro pakandžiot šaukštelį). Paskui dygo dantukai, kelias dienas nieko nenorėjo valgyt, o dabar maitindama turiu po ranka įvairių daiktų arsenalą (kremo indeliai, dantų siūlas, liniuotė, lankstinukai ir tt): kelis šaukštus suvalgo be jų, o paskui jau reikia kažką duot į ranką, kitaip neišsižioja. Neįsivaizduoju, kaip reiks atpratint doh.gif
Atsakyti
na maniskiai irgi viena diena geriau kita blogiau valgo, bet as irgi zaislu prikrovus turiu....manau kai prades patys valgyt tai nebebus kaip tu zaislu laikyti ir atpras patys.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 05 05, 14:38)
Sveikutes, na vakar visadien saziningai be antspeniu maitinau, bet siandien speneliai tokie jautrus, kad net liemeneles menkiausias prisilietimas skausmingas nerealiai. na gal pripras speneliai ir bus ok. vaikas pasirodo mielai ir be anstpenio ima thumbup.gif

ziuriu kalbat apie santykius su vyru...nors man tik 2 men praejo po CP, bet negaliu dar pagalvoti apie santykius...niu nera noro nors tu ka... blush2.gif gal pavargstu perdien, vis vaikas galvoj o ne vyras.jauciu neturetu taip buti.... g.gif

o aš žinok su antspeniais išvis negalėjau maitinti, nors skausmelį kentėjau tai nemoku pasakyti kokį... doh.gif bet kai užsidėdavau antspenį, nu man kažkaip nebūdavo to maitinimo džiaugsmo... Tai dvi savaites su ašarom ir dejonėm maitinau ir nuo antro mėn nebejaučiau jokių skausmų...
o apie santykius su vyru... nieko džiuginančio ir pas mus... unsure.gif nu nėra jokio noro... O MB taip stengiasi... leidžia man pailsėti, daug ką daro... bet... ir jaučiu tokį nesmagumą dėl to... ir vis laukiu kada grįš viskas į vėžes...
Atsakyti