gal kas turite kokių linksmų(juokingų) žodžių ar padėkų ar tostų tėvams?visi tokie liūdni ir graudūs internete.o man va verkti per vestuves nesinori.
QUOTE(majami @ 2006 01 23, 14:48)
Tostas :
Linkim daug laimingų metų:
tiek kiek sunešiojot batų,
kiek taurelių jūs išgėrėt,
alkanų kačių pašėrėt,
tiek kiek bus ir kiek jau buvo
ko nabuvo, kas pražuvo....
oi pamiršau toliau (pačios pabaikit )
Linkim daug laimingų metų:
tiek kiek sunešiojot batų,
kiek taurelių jūs išgėrėt,
alkanų kačių pašėrėt,
tiek kiek bus ir kiek jau buvo
ko nabuvo, kas pražuvo....
oi pamiršau toliau (pačios pabaikit )
labai smgus, nuotaikingas tostas
Dzūkas ir suvalkietis buvo pakviesti į vestuves. Jų vietos už vestuvinio stalo buvo šalia ir jie ėmė kalbėti apie vestuvines dovanas jaunavedžiams.
- Aš atvežiau arbatos servizą dvylikai asmenų, - kukliai prisipažino dzūkas.
- 0 aš, - išdidžiai pareiškė suvalkietis, - atboginau arbatai pilstyti tinklelį su aštuoniasdešimt aštuoniomis skylutėmis.
Tad pakelkime taures už atneštas svečių dovanas ir jų įteikėjus!
Papildyta:
Šeimyninis gyvenimas yra subtilus muzikos instrumentas, be to - styginis. Neįtempsi - neskambės, pertempsi - stygos nutruksta. Viskas turi būti gerai sustyguota.
Sveteliai, išgerkime už tai, kad mūsų jaunevedžiai puikiai sustyguotų savo šeimyninį instrumentą.
Pajauniams ir uošvei girdint, jaunikis kategoriškai pareiškė:
- Reikalauju, kad tiksliai būtų paskirta sutuoktuvių valanda. Noriu, kad gerai pavaišintumete mano visus draugus.
Jaunikiui išejus iš kambario, nepatenkinta būsimoji uošvė dukrai sako:
- Tik pasigerėk, koks įsakinėtojas atsirado! Ar ne per daug tų žentelio norų?!
- Nieko, mamyte, - atsakė dukrelė. - Tai paskutinė jo valia.
Pakelkime taures už tai, kad vyras namuose galėtų pareikšti ne tik paskutinę savo valią.
- Aš atvežiau arbatos servizą dvylikai asmenų, - kukliai prisipažino dzūkas.
- 0 aš, - išdidžiai pareiškė suvalkietis, - atboginau arbatai pilstyti tinklelį su aštuoniasdešimt aštuoniomis skylutėmis.
Tad pakelkime taures už atneštas svečių dovanas ir jų įteikėjus!
Papildyta:
Šeimyninis gyvenimas yra subtilus muzikos instrumentas, be to - styginis. Neįtempsi - neskambės, pertempsi - stygos nutruksta. Viskas turi būti gerai sustyguota.
Sveteliai, išgerkime už tai, kad mūsų jaunevedžiai puikiai sustyguotų savo šeimyninį instrumentą.
Pajauniams ir uošvei girdint, jaunikis kategoriškai pareiškė:
- Reikalauju, kad tiksliai būtų paskirta sutuoktuvių valanda. Noriu, kad gerai pavaišintumete mano visus draugus.
Jaunikiui išejus iš kambario, nepatenkinta būsimoji uošvė dukrai sako:
- Tik pasigerėk, koks įsakinėtojas atsirado! Ar ne per daug tų žentelio norų?!
- Nieko, mamyte, - atsakė dukrelė. - Tai paskutinė jo valia.
Pakelkime taures už tai, kad vyras namuose galėtų pareikšti ne tik paskutinę savo valią.
LINKĖJIMAI *****
Šiandien visi po taurę keliam, kad Raimi tu neapsirikai
Iš mergelių pulko, puikiausią Kvietkų nuraškei.
Pirmaisiai metais po vestuvių kalba vyras, o moteris jo klausosi. Antraisiai metais kalba moteris, o vyras jos klausosi. Trečiaisiais metais jie abu KALBA, o kaimynai KLAUSOSI.
Tad palinkėkime jauniesiems, kad jiems netruktų temų kalbėtis, o kaimynams nesibaigtų kantrybė klausytis.
Linkiu Jums, kad po
kojomis butu zalia, zalia,
virsgalvos melyna, melyna,
sirdyje lengva, lengva,
o kiseneje sunku, sunku
Susėdo kartą Onutė ir Jonas prie stalo, sėdi, alutį gurkšnoja ir atvirai šnekučiuojasi. Po penkto bokalo atsiranda geranoriška nuotaika, kai norisi atverti slapčiausias širdies gelmes, geru žodžiu išprovokuoti gerą pašnekovo jausmą.
Štai mes jau dešimtį metų kartu, reziumuoja Onutė. Praėjom daug išbandymų, vaikai užaugo, o vienas kito gal ir neperpratome iki galo. Tu, atleisk man. Jonai, bet aš esu daltonike: neskiriu spalvų. Visą tą dešimtį metų nuo tavęs slėpiau šią bėdą. Atleisk man, Jonai...
Nieko baisaus, kuklinasi Jonas. Aš irgi nuo tavęs tiek pat laiko slėpiau savo ydą: aš negras...
Tad išgerkime už tai, kad dažniau žiūrėtume vienas į kitą ir neslėptume savų ydų nuo artimo žmogaus...
Šiandien visi po taurę keliam, kad Raimi tu neapsirikai
Iš mergelių pulko, puikiausią Kvietkų nuraškei.
Pirmaisiai metais po vestuvių kalba vyras, o moteris jo klausosi. Antraisiai metais kalba moteris, o vyras jos klausosi. Trečiaisiais metais jie abu KALBA, o kaimynai KLAUSOSI.
Tad palinkėkime jauniesiems, kad jiems netruktų temų kalbėtis, o kaimynams nesibaigtų kantrybė klausytis.
Linkiu Jums, kad po
kojomis butu zalia, zalia,
virsgalvos melyna, melyna,
sirdyje lengva, lengva,
o kiseneje sunku, sunku
Susėdo kartą Onutė ir Jonas prie stalo, sėdi, alutį gurkšnoja ir atvirai šnekučiuojasi. Po penkto bokalo atsiranda geranoriška nuotaika, kai norisi atverti slapčiausias širdies gelmes, geru žodžiu išprovokuoti gerą pašnekovo jausmą.
Štai mes jau dešimtį metų kartu, reziumuoja Onutė. Praėjom daug išbandymų, vaikai užaugo, o vienas kito gal ir neperpratome iki galo. Tu, atleisk man. Jonai, bet aš esu daltonike: neskiriu spalvų. Visą tą dešimtį metų nuo tavęs slėpiau šią bėdą. Atleisk man, Jonai...
Nieko baisaus, kuklinasi Jonas. Aš irgi nuo tavęs tiek pat laiko slėpiau savo ydą: aš negras...
Tad išgerkime už tai, kad dažniau žiūrėtume vienas į kitą ir neslėptume savų ydų nuo artimo žmogaus...
QUOTE(Erina @ 2009 08 07, 21:06)
sitas labai linksmas )
Labuka
Gal kas turit be klaidu vokiska vestuvini sveikinima
Su vertimu but gerai
Labai,labai acius didelis butu
Nu prisirasiau sau tostu,dabar galesiu sakyti su vyru per vesele
Vasara vestuvių metas, taigi keliu šią temą į viršų, nes reikia linksmo tosto
QUOTE(giedruute @ 2010 08 01, 20:49)
Vasara vestuvių metas, taigi keliu šią temą į viršų, nes reikia linksmo tosto
Eina raudonkepuraitė su vaikinu per mišką pas močiutę. Staiga pastoja kelią vilkas ir sako:
-Raudonkepuraite, aš tave suėsiu.
Atsiklaupė ant kelių raudonkepuraitė ir maldauja:
-Vilkeli pilkeli, neėsk, maldauju.
Pagalvojo vilkas ir sako:
-Tegu tavo vaikinas išpildo tavo 3 norus, tada paliksiu gyvus.
Paraudo raudonkepuraitė ir sako:
-Geidžiu tavęs kaip vyro.
Šoko jaunuolis kaip liūtas ir pamylavo raudonkepuraitę. Patiko raudonkepuraitei ir sako antrą norą:
-Geidžiu tavęs kaip vyro.
Nusišluostė prakaitą jaunuolis ir atliko antrą norą. Įsisiautėjo raudonkepuraitė ir sušuko:
-Geidžiu tavęs, kaip vyro.
Jaunuolis vos išlemeno:
-Negaliu.
Išgerkim už jaunikį, tikrą vyrą, kad visą gyvenimą galėtų!!!
http://www.apievestu...Palinkek-man...!
nuoroda i konkursa susijusi su tostais:) gal kuri dalyvausit, o jei ne tai manau turetu praverstu ieskant tostu.
nuoroda i konkursa susijusi su tostais:) gal kuri dalyvausit, o jei ne tai manau turetu praverstu ieskant tostu.
QUOTE(Mantila @ 2010 08 09, 15:57)
http://www.apievestu....Palinkek-man...!
skaiciau, visai graziu jauniesiems yra tostu