atgaivinsiu tema, bet reikia tosto i tevus
QUOTE(-JURGITA- @ 2005 08 31, 14:05)
liabu man patikdavo sitas - visi jums linki ko nors grazaus,o as palinkesiu jums juodo gyvenimo:vazinet juodu mersedesu,gert juoda kava ir degintis prie juodosios juros gal ir banalu,bet nors pabandziau
Panasus butu:
Ispaniškos kaitros,
Čigoniško linksmumo,
Amerikietiškos sąskaitos banke,
Indiškos karštos meilės
Ir paprastos lietuviškos laimės!
Pastaruoju metu visiems ivairom progom (gimtadieniu, vestuviu...) sakau ):
O kiek tu tostu reikia pasiruosti? Busim pora,bet ne pirmoji Ir ar juos reikia iskalti,ar galima lapuku-spargalke naudotis galu gale net skaityt?
Ir sveikinimai,kada jie sakomi?Tada kai iteikiama dovana?
Neramu jau daros,kai daug ko nezinai
Ir sveikinimai,kada jie sakomi?Tada kai iteikiama dovana?
Neramu jau daros,kai daug ko nezinai
sveiki, mano situacija lygiai tokia pat kaip MIRACLE... butu labai idomu jei kuri nors papasakotu kiek gi toms pamergems pakalbet reikia? ar vien tik tostus ar dar siaip ka nors grazaus? nelieps kokios kalbos eksprontu suskelt? as pirma karta vestuvese pamerge busiu
QUOTE(Grisha @ 2008 05 24, 22:07)
sveiki, mano situacija lygiai tokia pat kaip MIRACLE... butu labai idomu jei kuri nors papasakotu kiek gi toms pamergems pakalbet reikia? ar vien tik tostus ar dar siaip ka nors grazaus? nelieps kokios kalbos eksprontu suskelt? as pirma karta vestuvese pamerge busiu
dazniausia tostus ir palinkejimus sakoma prie stalo ratuku kelianta taure ar taurele...
o tie tostai ir palinkejimai kokio tipo? ar vietoje sugalvoti ar kokie eilerastukai is anksto pasiruosti?
QUOTE(Grisha @ 2008 05 25, 19:07)
o tie tostai ir palinkejimai kokio tipo? ar vietoje sugalvoti ar kokie eilerastukai is anksto pasiruosti?
na siaip kam kaip iseina. As kiek esu buvus vestuvese, tai dazniausiai artimiausi dedes, tetos, ir patys paciausi druagai sakydavo jau rimtesnes kalbas, be jokiu lapuku, kazka is prisiminimu ir pan, o vat eiliniai sveciai, druagai atsipirkdavo ivairiausiais tostukais eilerastukais ir pan.
aciu uz informacija, bandysiu pasiieskot kokiu tostu internete
sveikos
o man reiketu kazkokiu zodeliu jauniesiems, ta prasme ka turi pasakyti jaunieji prie stalo, juk vis tiek reikia kakzaip padekoti sveciams..
internete nieko neradau normalaus..
patarkit ka nors
o man reiketu kazkokiu zodeliu jauniesiems, ta prasme ka turi pasakyti jaunieji prie stalo, juk vis tiek reikia kakzaip padekoti sveciams..
internete nieko neradau normalaus..
patarkit ka nors
cia radau toki viena tosta,tik jis labiau gal tiktu sakyti vyrui......
vaikinas nusprende vesti savo isrinktają ir jai pasipiršo..mergina sutiko,bet tik su viena sąlyga;-Kartą per metus vienai dienai turėsi mane išleisti ir nieko neskyti.
Vaikinas sutiko.Netrukus jie susituokė,ir gyveno gražiai ir laimingai.Tačiau,kaip ir buvo žadejes,kartą per metus žmona išleisdavo,visai dienai.
Metams begant,vyro smalsumas nugalėjo ir jis pasekė,žmoną..
ir ga jis mato?žmona atejo i mišką,pavirto gyvate ir pradejo šnypti...ir taip visa diena ji šnypte ,šliauziojo,ir niršo...
tad pakelkim taures už tai ,kad jūsų žmonos šnyptu tik viena karta per metus ir tai tik miške čiav toks linksamesnis
Papildyta:
dar vienas....
kada būna geri santykiai tarp vyro ir moters?...
-kai vyras negirdi,ka sako žmona..
o žmona nemato ka daro vyras...tad pakelkim tosta uz gerus santikius......
nu ir paskutinis
pirmaisiais metais kalba vyras,o moteris klausos...antraisiais metais kalba moteris,o vyras klausos...
trečiaisiais metais jie kalba abu,o kaimynai klausos.tad palinkekim jauniesims ,kad jiems netruktu temų pokalbiams ,o kaimynams nesibaigtų kantrybė klausytis
vaikinas nusprende vesti savo isrinktają ir jai pasipiršo..mergina sutiko,bet tik su viena sąlyga;-Kartą per metus vienai dienai turėsi mane išleisti ir nieko neskyti.
Vaikinas sutiko.Netrukus jie susituokė,ir gyveno gražiai ir laimingai.Tačiau,kaip ir buvo žadejes,kartą per metus žmona išleisdavo,visai dienai.
Metams begant,vyro smalsumas nugalėjo ir jis pasekė,žmoną..
ir ga jis mato?žmona atejo i mišką,pavirto gyvate ir pradejo šnypti...ir taip visa diena ji šnypte ,šliauziojo,ir niršo...
tad pakelkim taures už tai ,kad jūsų žmonos šnyptu tik viena karta per metus ir tai tik miške čiav toks linksamesnis
Papildyta:
dar vienas....
kada būna geri santykiai tarp vyro ir moters?...
-kai vyras negirdi,ka sako žmona..
o žmona nemato ka daro vyras...tad pakelkim tosta uz gerus santikius......
nu ir paskutinis
pirmaisiais metais kalba vyras,o moteris klausos...antraisiais metais kalba moteris,o vyras klausos...
trečiaisiais metais jie kalba abu,o kaimynai klausos.tad palinkekim jauniesims ,kad jiems netruktu temų pokalbiams ,o kaimynams nesibaigtų kantrybė klausytis
Dalyvavau čia neseniai vienose vestuvėse. Neblogos tokios vestuvės buvo... Daug valgėm, dar daugiau gėrėm ir šiaip visaip linksminomės. O vestuvėms pasibaigus, jaunoji su visais atsisveikino: Ačiū, kad dalyvavote, ačiū už dovanas, atleiskite, jei kas ne taip pirmą kartą teku, jokios patirties, kitą kartą gal geriau bus...
Tai va, visų svečių vardu kreipiuosi į mūsų jaunuosius mums labai patinka šios vestuvės! Nei mums, nei jums kitų tikrai nebereikės...
čia beje tostas buvo ir dar vienas
Princas pamilo princesę
O karalius, kaip meilės ženklą,
Įsakė princui atnešti motinos širdį.
Princas nužudęs motiną ir išėmęs širdį
Išskubėjo pas karalių.
Beskubėdamas suklupo ir išmetė motinos
širdį. O ji paklausė:
- Ar neužsigavai, sūnau ?
Tad išgerkime už motinų širdis,
Kurios niekada nepamiršta savo vaikų.
Tai va, visų svečių vardu kreipiuosi į mūsų jaunuosius mums labai patinka šios vestuvės! Nei mums, nei jums kitų tikrai nebereikės...
čia beje tostas buvo ir dar vienas
Princas pamilo princesę
O karalius, kaip meilės ženklą,
Įsakė princui atnešti motinos širdį.
Princas nužudęs motiną ir išėmęs širdį
Išskubėjo pas karalių.
Beskubėdamas suklupo ir išmetė motinos
širdį. O ji paklausė:
- Ar neužsigavai, sūnau ?
Tad išgerkime už motinų širdis,
Kurios niekada nepamiršta savo vaikų.