Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas

Mūsų mažajai bėdos prasidėjo tuomet, kai pradėjo lankyti darželį - per du mėnesius jau antrą kartą suslogavo ir taip stipriai, kad niekas nebepadeda unsure.gif Pirmą kartą tris savaites prasirgo, suėjo į bronchus; matyt, gerai neišgijo, nes grįžus į darželį po savaitės vėl sloga...Siaubeli, man net kojas pakerta, kai pamatau tįstančią nosytę verysad.gif Duodu visus čia išvardintus vaistukus, ir rodos niekas nebepadeda-Vibrocilis, Sinupretas, juos vanduo, Cinabsin, krūtinytę ir nugarytę trinu Hustagil balsam bei Mentholatum, Imuwash, Euphorbium, Pinosol, Protargolis.Man rodos, truputį geriau jai nuo Gelomyrtol.Šakutės, kai surašiau, toks jausmas, kad daugiau vaistu ir nebegali būti, bet gal kas žino dar?Gal yra koks stebuklingas vaistukas, kurio dar negirdėjau???
P.S.Ar galite man atsakyti, adenoidai prasideda nuo užsitęsusios slogos?
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 10 13, 16:18)
P.S.Ar galite man atsakyti, adenoidai prasideda nuo užsitęsusios slogos?

Pilnai jus suprantu, mums panasiai viskas. O adenoidai tikrai neprasideda nuo uzsitesusios slogos. Juos turi kiekvienas vaikas, tik vieniems isvieseja kitiems-ne. O nuo ko cia priklauso neaisku.
Atsakyti
Adenoių išvešėjimui turi įtakos ir dažnos slogos, ir genetika.

Aš savo vaikams atradau l.gerą tepaliuką nuo slogos - Mentosil. Netikėjau, kad padeda, bet padėjo.Sloga per 3 dienas užsibaigė. Kaip suprantu, jis ir profilaktikai tinka, apsaugo nuo virusų. Tai rytais prieš išleidžiant į darželį ir į mokyklą, patepu nosytes. biggrin.gif
Rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti
LABAI VIBROCIL PADEDA PRAKVEPUOTI thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškašunis: 20 spalio 2009 - 09:54
Mums daktare Imunnwash rekomendavo. Kaina tai ohoho. blink.gif Aisku, jeigu tik padetu, tai pirkciau nemastydama. Bet kartais atrodo, kad tik ir bando ikisti kuo brangiau.
Atsakyti
Mes tai su Vibrocil taip sugadinomo gleivine, kad va jau geros dvi savaites kaip slogos nera, o vaikas neprakvepuoja per nosi. Ko tik nedarom ir visokiais aliejais tepam nosi, kur regeneruoja gleivine ir Imunnwash purskiam. Nu ziuresim, gydytoja sako, kad kartais net menesi uztrunka kol atsistato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agalis: 20 spalio 2009 - 13:41
buvau pas savo daktare ir ji mums parekomendavo toki juros vandenuka pries sloga QUIXX. Gal kuri girdejot apie toki ir galetumet pakomentuot
Atsakyti
norejau ir as patarimo kaip tik prasideda kurenimas pas mus name tuoj vyresnelis ima traukyti naktimis nosi, mum isoperuoti antro laipsnio adenoidai tai galvojom kad nuo ju, bet matomai nuo sauso oro, mums netiko Imunowasch sunukui nekaip nosyje nuo ju buvo tai jis sake o kaip kovoti su nosies dziuvimu jau nezinau apkabinu ranksluosciais radijatorius, puodu pristatau, turim drekintuva taciau nelabai padeda g.gif
Atsakyti
mano mazike visa menesi sloga sirgo, isgijo. Paskui sunus parejo is darzelio su sloga ir vel mazoji su nasim uzgultom. Bet nenoriu prisikalbeti, kol kas snargliuku nesukaupia, tik uzgulimas girdisi kai kvepuoja.
Bandykite kvepuoti cesnaka, kam nepadeda niekas. Sutarkuokite skiltele cesnako, imeskite i vandeni, uzkaiskite ir duokite garais kvepuoti. Geriausia 3 kartus per diena, bet bent jau viena karta jeigu neisieina. Kazkiek padeda.
Atsakyti
o kur tą aliejinę lempą galima įsigyt apie kurią čia buvo kalbamai? nežinau net kur ieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 10 23, 10:31)
norejau ir as patarimo kaip tik prasideda kurenimas pas mus name tuoj vyresnelis ima traukyti naktimis nosi, mum isoperuoti antro laipsnio adenoidai tai galvojom kad nuo ju, bet matomai nuo sauso oro, mums netiko Imunowasch sunukui nekaip nosyje nuo ju buvo tai jis sake o kaip kovoti su nosies dziuvimu jau nezinau apkabinu ranksluosciais radijatorius, puodu pristatau, turim drekintuva taciau nelabai padeda g.gif

tokiu atveju galima nisit tepaliuka i nosi patepliot. jisai drekina gleivine. mums daktare rekomendavo. nes isdziuvus nosiai daznai naktimis mazajai kraujas is nosies begdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mygy @ 2009 10 24, 17:31)
o kur tą aliejinę lempą galima įsigyt  apie kurią čia buvo kalbamai? nežinau net kur ieškot  g.gif

prekybos centre as pirkau, prie zvakiu reikia ieskot. Nes is tikro juk ten zvakide, tik virs jos yra lekstute vandeniui, i kuri ir lasini eterini alieju.
Atsakyti