QUOTE(smiltelis @ 2012 02 19, 09:38)
Na, as irgi buciau tos nuomones, kad del gerklytes, na bet dar taip nebuvo, kad vaikas visai nekosetu, o tokia auksta temperatura
Prasikankinom visa nakti, nes soktelejo iki 39 laipsniu ir nakti labai sunkiai krito, atsikelem taip pat su didziule sloga ir temperatura 38, mistika man cia
Manau, kad vaziuosim i ligonines priimamaji, nes iki pirmadienio laukt nebenoriu, o dar apie visokius meningogokus kai prisiskaiciau, tai taip ir taikau viska savo vaikui
Prasikankinom visa nakti, nes soktelejo iki 39 laipsniu ir nakti labai sunkiai krito, atsikelem taip pat su didziule sloga ir temperatura 38, mistika man cia
Manau, kad vaziuosim i ligonines priimamaji, nes iki pirmadienio laukt nebenoriu, o dar apie visokius meningogokus kai prisiskaiciau, tai taip ir taikau viska savo vaikui
Mano dukra treciadieni susirgo, buvo auksta temperatura, bet be slogos, be kosulio. Pasirodo gerkle raudona. Apziurejau visa kuna, demiu nera ir daktare patvirtino, kad tikrai ne meningokokine infekcija.Padare kraujo tyrimus, pasirodo bakterine infekcija.Gavo antibiotikus. Gal ir jums panasiai. Jei meningokokine infekcija, vaikas riecia galvyte, negali galvos palenkti tarp keliu, o dar demes,kurios nedingsta paspaudus stikline.