Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 11 01, 17:05)
mes turim tokia problema su sloga ar kas cia mums net neissivaizduoju.jau koks men laiko ar ilgiau,niekas absoliuciai is nosytes nebega,pravalius nosyte juros vandeniu nieks visiskai nesitraukia,bet girdisi toks karkimas kaip kvepuoja <...> gal prasyti siuntimo pas lor ar kur cia kreiptis ir ka daryti jau nebezinau.kazkur matyt labai giliai tu snargliuku prisikaupe ir niekaip jie neissivalo  <...>

Mes tai iškart keliavom pas LOR į Santariškes - nemanau, kad pediatrai kompetetingi gydyti slogą blush2.gif unsure.gif
Mums lygiai tas pats kas ir jujms. Kažkur savaitę buvo sloga - užsikimšusi nosutė, kasdien lašinom jūros vandenį ir išsiurbinėdavom. Po to slogytė kaip ir dingo - liko tik tas "knarkimas" giliai viduje. Tada ir nukeliavom pas LOR. Patikrino, viskas ok, tik giliai giliai nosytėje užsilikę kieti snargliukai.... Patarė ir toliau plauti jūros vandeniu (tik dažnbai neišsiurbinėti ir lašinti ne paguldžius ant šono, o šiek tiek užvertus galvytę - sako, geriau tegu nubėga suskystina ir nubėga į gerklytę) + "Sinupret" lašinti po 7 lašus x 3 /d (nežiūrint į tai, kad mūsų lėlytė 1 mėn amžiaus) + "Vibrocil" lašinti po 1 lašiuką (bet mes nelašinam) 4u.gif Sakė, po maždaug 10 dienų turėtų praeiti 4u.gif

QUOTE(MEET @ 2010 11 01, 17:31)
vaistininkes prie to, kad daznai diagnoze patobulina ir pataria naudoti kita vaista, o tas vaistas, kaiup buvo atveju vienos mamytes, pasirodo tik blogiau gali padaryti
o daktares +- visos skirtingai kalba..lieka durnas kartais doh.gif

O man vaistininkių patarimai vertingi - jos bent jau neparsidavę vieniems ar kitiems gamintojams kaip kad gydytojai, net ne receptus rašantys, o tieisiog duodantys "remiamų gamintojų vaistų lapelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 02, 11:47)
Mes tai iškart keliavom pas LOR į Santariškes - nemanau, kad pediatrai kompetetingi gydyti slogą  blush2.gif unsure.gif
Mums lygiai tas pats kas ir jujms. Kažkur savaitę buvo sloga - užsikimšusi nosutė, kasdien lašinom jūros vandenį ir išsiurbinėdavom. Po to slogytė kaip ir dingo - liko tik tas "knarkimas" giliai viduje. Tada ir nukeliavom pas LOR. Patikrino, viskas ok, tik giliai giliai nosytėje užsilikę kieti snargliukai.... Patarė ir toliau plauti jūros vandeniu (tik dažnbai neišsiurbinėti ir lašinti ne paguldžius ant šono, o šiek tiek užvertus galvytę - sako, geriau tegu nubėga suskystina ir nubėga į gerklytę) + "Sinupret" lašinti po 7 lašus x 3 /d (nežiūrint į tai, kad mūsų lėlytė 1 mėn amžiaus) + "Vibrocil" lašinti po 1 lašiuką (bet mes nelašinam) 4u.gif Sakė, po maždaug 10 dienų turėtų praeiti 4u.gif

O į Santariškes kaip pakliuvot? Ar tiesiog nuėjot ir pasakėt, kad susimokėsit už konsultaciją ir priėmė? Ar reikėjo laukt? Man įdomu kaip ten jei aš pasiruošus apsimokėti konsultaciją be jokių siuntimų, ar reikia laukti eilę kažkokią?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2010 11 02, 11:52)
O į Santariškes kaip pakliuvot? Ar tiesiog nuėjot ir pasakėt, kad susimokėsit už konsultaciją ir priėmė? Ar reikėjo laukt? Man įdomu kaip ten jei aš pasiruošus apsimokėti konsultaciją be jokių siuntimų, ar reikia laukti eilę kažkokią?

Pasiskambinau (tel. 8 640 36696) praeitą trečiadienį (spalio 27 d.) į registratūrą ir pasakiau, kad man reikia pas LOR penktadieniui (spalio 29 d.) mokamai paslaugai 4u.gif (kai skambinau, laisvų nemokamų vietų buvo lapkričio 5-ai dienai) 4u.gif Mokėti reikia 72 Lt
Sėkmės 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 02 lapkričio 2010 - 12:33
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 02, 12:33)
Pasiskambinau (tel. 8 640 36696) praeitą trečiadienį (spalio 27 d.) į registratūrą ir pasakiau, kad man reikia pas LOR penktadieniui (spalio 29 d.) mokamai paslaugai 4u.gif (kai skambinau, laisvų nemokamų vietų buvo lapkričio 5-ai dienai) 4u.gif Mokėti reikia 72 Lt
Sėkmės 4u.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif
Tikriausiai ir mums reiks keliaut ten
Atsakyti
Aš tai visada geriau einu mokamai negu laukiu tokiose eilėse doh.gif 4u.gif
Vaikiuko sveikata svarbiau už viską 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 02, 12:40)
Aš tai visada geriau einu mokamai negu laukiu tokiose eilėse doh.gif  4u.gif
Vaikiuko sveikata svarbiau už viską 4u.gif

Oj nea, mes nelaukiam, susirgom ir varom. Tiesiog sava gydytoja žiūriu dukros nebeišgydo. Reikalinga man jau ir kita nuomonė cool.gif
Atsakyti
bet daznai buna, kad vaistininkes mano, jog geriau zino nei daktaras...pati susidurus ne karta...paskutini karta paskyre vaistus, man jos piepe dveise, kad tikrai doze per didele, daviau kaip kvaisa mazesne, liga nesitrauase ke, nuejus po keliu dienu pas gydytoja israse kitu, nes neveike maza doze doh.gif
cia ne i tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 11 02, 15:25)
bet daznai buna, kad vaistininkes mano, jog geriau zino nei daktaras...pati susidurus ne karta...paskutini karta paskyre vaistus, man jos piepe dveise, kad tikrai doze per didele, daviau kaip kvaisa mazesne, liga nesitrauase ke, nuejus po keliu dienu pas gydytoja israse kitu, nes neveike maza doze doh.gif
cia ne i tema ax.gif

O su MEET susitinkame ir sioje temoje thumbup.gif
Dabar ieskau del mazosios slogos info. Matyt nuo seses uzsikrete, ar taip sutapimas. Bet labai gasdina sloga mazosios. Vakar buvome pas gydytoja ir su mazaja, nieko kazko nepasake ji ka mums daryt, kaip visada vibrocil, umcalor, ir nuo kosulio Brontex lasiukai. Bet tas kosulys yra jai nuo slogos. Kaip suprantu ta sloga bega jai i gerkle ir ji kosti, springsta skeplemis. Nakti kokia valanda laiko vis kosejo springo, buvo atsigerusi pienuko, tai net truputi isveme jo, kai vel tos skrelpes pateko i gerklyte, supykino ja sad.gif ka daryti? kaip palengvinti? Gal yra kokiu stebuklingu homeopatiniu ar liaudisku priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(zurzuli @ 2010 11 04, 14:35)
O su MEET susitinkame ir sioje temoje  thumbup.gif
Dabar ieskau del mazosios slogos info. Matyt nuo seses uzsikrete, ar taip sutapimas. Bet labai gasdina sloga mazosios. Vakar buvome pas gydytoja ir su mazaja, nieko kazko nepasake ji ka mums daryt, kaip visada vibrocil, umcalor, ir nuo kosulio Brontex lasiukai. Bet tas kosulys yra jai nuo slogos. Kaip suprantu ta sloga bega jai i gerkle ir ji kosti, springsta skeplemis. Nakti kokia valanda laiko vis kosejo springo, buvo atsigerusi pienuko, tai net truputi isveme jo, kai vel tos skrelpes pateko i gerklyte, supykino ja sad.gif ka daryti? kaip palengvinti? Gal yra kokiu stebuklingu homeopatiniu ar liaudisku priemoniu?

Brontex skystina sekretą, todėl jei vartojat šį sirupiuką ir sloga gausesnė. Taip mums anksčiau lor sakė.....mums tokia sloga baigiasi sinusitu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 04, 14:15)
Brontex skystina sekretą, todėl jei vartojat šį sirupiuką ir sloga gausesnė. Taip mums anksčiau lor sakė.....mums tokia sloga baigiasi sinusitu verysad.gif  verysad.gif

O sinusitas kaip pasireiksia? Kokios gleives turi but?
Kaip suprantu skystinti mums tikari reikia, kad jos pasisalintu ir nebutu to sinusito?
Mums tokios tirstos, kai istraukiu atrodo kaip putotos kazkiek tai..bet tokios permatomos, skaidrios, kartais buna truputi i gelsvuma, bet nedaug.
Skaiciau, kad skysinti gleives padeda jodo 3 lasiukai i stikline vandens ( joje 0,5 saukstelio druskos), bet kas kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(zurzuli @ 2010 11 04, 15:25)
O sinusitas kaip pasireiksia? Kokios gleives turi but?
Kaip suprantu skystinti mums tikari reikia, kad jos pasisalintu ir nebutu to sinusito?
Mums tokios tirstos, kai istraukiu atrodo kaip putotos kazkiek tai..bet tokios permatomos, skaidrios, kartais buna truputi i gelsvuma, bet nedaug.
Skaiciau, kad skysinti gleives padeda jodo 3 lasiukai i stikline vandens ( joje 0,5 saukstelio druskos), bet kas kiek laiko?

sinusito mums tirštos, tąsios tokios gleivės, na kaip pasakyt- patrauki ir tempiasi verysad.gif iš pradžių buvo skaidrios, paskui gelsvos, net žalios- čia jau pūlingas sinusitas. Tai dabar tiek nelaukiam net- vos sloga- ir karto mes pas lor. Ir ne visad gausiai teka, pavyzdžiui, šį kartą tai sloga labai maža buvo, tiesiog nosis vaikui užsikišo, galvą, matosi jau spaudžia, nes gulinėjo ištisai verysad.gif o mums kartu su sinusitu ir adenoiditas, tai pro nosį visai nekvėpavom, žodžiu, liūdni reikalai......
aš tai dar tokį receptą žinau: užvirini puodą vandens- tokį vidutinį, dedi valgomą šaukštą druskos, tokį pat sodos ir jodo įlašini ir reikia tai garais kvėpuot bent 3 kartus per dieną. Čia aš pati esu taip gydžiusis, bandėm ir mažąją pagarint, bet vistiek be antibiotikų neišsisukom niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 04, 14:32)
sinusito mums tirštos, tąsios tokios gleivės, na kaip pasakyt- patrauki ir tempiasi  verysad.gif iš pradžių buvo skaidrios, paskui gelsvos, net žalios- čia jau pūlingas sinusitas. Tai dabar tiek nelaukiam net- vos sloga- ir karto mes pas lor. Ir ne visad gausiai teka, pavyzdžiui, šį kartą tai sloga labai maža buvo, tiesiog nosis vaikui užsikišo, galvą, matosi jau spaudžia, nes gulinėjo ištisai verysad.gif o mums kartu su sinusitu ir adenoiditas, tai pro nosį visai nekvėpavom, žodžiu, liūdni reikalai......
aš tai dar tokį receptą žinau: užvirini puodą vandens- tokį vidutinį, dedi valgomą šaukštą druskos, tokį pat sodos ir jodo įlašini ir reikia tai garais kvėpuot bent 3 kartus per dieną. Čia aš pati esu taip gydžiusis, bandėm ir mažąją pagarint, bet vistiek be  antibiotikų neišsisukom niekaip verysad.gif

Vat pas mus ir yra tasios verysad.gif tao sia savite likusia pasigydyt namie ka turim, ka skyre, o jei negeres vel pas gydytoja, kad iustu pas LOR. Na mes jau busim nuolatines pacientes. Tai didzioji, tai mazoji.
Mes turime toki kaip inchaliatoriu, toks platus, kur veida moterys garinasi, o paskui valosi spuogelius. Tai as i ji ipilu nakciai eukalipto, ir kvepinam visa kambari smile.gif
Papildyta:
Vat kazkas panasaus i ta musu prietaisa
http://www.hiperfarm...ius_beurer_fs50
Atsakyti