Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas

Mamukai, gal kas galėsit atsakyti 4u.gif
Mūsų 1 mėn. dukrytei užsitęsusi sloiga, šiandien buvom Santariškėse, gydytoja skyrė "Sinupret" lašų (po 7 lašus/d), tačiau vaistininkė pasakė, kad šie vaistukai tik nuo 2 metų amžiau skiriami ir pasiūlė "Umcalor" (bet pažiūrėjau internete, kad ir šie tik nuo 1 metų skiriami) g.gif

Tai kaip čia dabar yra? g.gif

Ir dar pasakė lašinti "Vibrocil", bet kažkur girdėjau, kad tokiems mažučiukams nerekomenduojamas jis.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 29 spalio 2010 - 19:06
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 29, 19:39)
Mūsų 1 mėn. dukrytei užsitęsusi sloiga, šiandien buvom Santariškėse, gydytoja skyrė "Sinupret" lašų (po 7 lašus/d), tačiau vaistininkė pasakė, kad šie vaistukai tik nuo 2 metų amžiau skiriami ir pasiūlė "Umcalor" (bet pažiūrėjau internete, kad ir šie tik nuo 1 metų skiriami) g.gif

Ir dar pasakė lašinti "Vibrocil", bet kažkur girdėjau, kad tokiems mažučiukams nerekomenduojamas jis.... doh.gif  unsure.gif

labukas, mum tas pats, mum jau 3 men, ,Sloga didele, nakti net temp sukilkus buvo , baisu, as tai puskiu i nosyte humeri, savo pienukalasinu, ir kas dvi tris valandas istraukiuu su rhinomer . nzn kaip bus......
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 29, 19:39)

Ir dar pasakė lašinti "Vibrocil", bet kažkur girdėjau, kad tokiems mažučiukams nerekomenduojamas jis.... doh.gif  unsure.gif

Sinupret yra homeopatiniai lašai, jums skirta maža dozė 4u.gif aš tai duočiau.
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 29, 19:26)
Vat aš anksčiau irgi tą protargolį lašindavau, tai lor gydytojas man griežtai uždraudė, sakė, kad sugadinsiu nosies gleivinę vaikui visam gyvenimui... kad tai yra atgyvenus priemonė. geriau jau naudot viburocil.
Papildyta:

būtinai reik lor gydytojo konsultacijos. jeigu po antibiotikų gėrimo išliko sloga ir kosulys- jums blogai parinkti antibiotikai buvo. iš nosies  pasėlį turi imti.
KOsuliui palengvinti padeda, kai pašildai krūtinę su druskyte.....aš, kai dičkė ilgai kosėjo, tai po vaistų gėrimo dar pas masažistę privačiai vedžiojau, kad nugarytę išmasažuotų, tikrai palengvėja vaikui daug greičiau.
Mano mažei po vienos slogos gavos rinosinusitas  verysad.gif kuris dabar kartojasi, išvešėjo adenoidai verysad.gif  verysad.gif žodžiu, sloga- rimta liga.....

pasitaisau biggrin.gif vibrocil. ne viburcol
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2010 10 27, 11:26)
Vakar buvau pas LOR, ji patare lasiukus su adrenalinu pirkti, bet as ju nepirkau, vaistininke patare  Protargoli 1% lasinti, tai siandien nakti jau geriau miegojo( cia vaikui kuriam 5men)

o kodel su adrealinu nenaudojot, jie gaminami, mums labai gerai padedavo.
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2010 10 30, 20:46)
o kodel su adrealinu nenaudojot, jie gaminami, mums labai gerai padedavo.

na nezinau, kazkaip gresmingai skambejo:), be to dar ir vaistininke patare protargoli, o gydytoja, nemalonio ir nekompetetinga pasirode..
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 05 03, 15:32)
Na, va, mums Umcaloras padėjo praktiškai per 3 dienas... dbr dar biskiuką yra, bet jua baika... dar daktarė liepė prifilaktiškai šnd ir ryt susilašint thumbup.gif
o jie galioja, sakė ilgai, tai neduok dieve, daugiua tų slogyčių, bet jau turėsim kuo gydytis thumbup.gif

O umcalorą galima lašinti į nosį? Ar ne taip supratau? Aš duodavau iš šaukštelio gerti, taip liepe gydytoja, kai sergam, rezultatas lygus 0.
Atsakyti
QUOTE(Nerilė @ 2010 10 31, 22:13)
O umcalorą galima lašinti į nosį? Ar ne taip supratau? Aš duodavau iš šaukštelio gerti, taip liepe gydytoja, kai sergam, rezultatas lygus 0.

Jis geriamas mirksiukas.gif .Man gydytoja sakė,kad "Umcalor" prie kosulių,o ne slogai g.gif
Atsakyti
jau vaistininkiu klausyt... doh.gif tam yra daktares, jei jau skiria, tai skiria, ji geriau zino doh.gif o umcalora mums skird doh.gif vo prie gerkliu netgi, pulinga ar ne, bet mums sake, kad tai zolinis antibiotikas, jis padeda tiek sloguiojant, tiek kosejant, tiek tonzlilitu sergant, o nosytes dar gali buti ir nuo sildymo uzsikimsusios, ty, prasidejus sildymui...mano mergina taip kociajasi jau kokia savaite naktim, lor sake, viskas gerai..tik vakaras arba rytas ir viskas
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 10 31, 22:52)
jau vaistininkiu klausyt... doh.gif tam yra daktares, jei jau skiria, tai skiria, ji geriau zino doh.gif o umcalora mums skird doh.gif vo prie gerkliu netgi, pulinga ar ne, bet mums sake, kad tai zolinis antibiotikas, jis padeda tiek sloguiojant, tiek kosejant, tiek tonzlilitu sergant, o nosytes dar gali buti ir nuo sildymo uzsikimsusios, ty, prasidejus sildymui...mano mergina taip kociajasi jau kokia savaite naktim, lor sake, viskas gerai..tik vakaras arba rytas ir viskas

O prie ko čia vaistininkės g.gif
Tai,kad daktarės skirtingai sako biggrin.gif
Papildyta:
Mum slogai visai neblogas "Propolio aliejus" , "Euphorbium" ar inhaliacijos mineraliniu "Borjomi" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MEET @ 2010 10 31, 22:52)

Kai maniškė buvo visai mažytė,kad nebut sausa nosytė nuo sauso oro,aš tepdavau "Nisita" (lygtai toks pavadinimas) thumbup.gif Ir dėl sausumo jokių problemų nebebūdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana.: 31 spalio 2010 - 22:03
mes turim tokia problema su sloga ar kas cia mums net neissivaizduoju.jau koks men laiko ar ilgiau,niekas absoliuciai is nosytes nebega,pravalius nosyte juros vandeniu nieks visiskai nesitraukia,bet girdisi toks karkimas kaip kvepuoja,plauciuose gyd karkalu neranda.atsikeles ryte vaikas taip kosti tais snargliais,net springsta ir vaistus visokiausius naudojom,db gyd patare kazkokiu lasiuku,jie skirti akims,bet mums sake lasinti i nosi ir tikrai tikrai praeis,bet jau sav naudojom-jokio pagerejimo,eisim ryt vel pas gyd,bet as jau neissivaizduoju ka ji bepatars daugiau,gal prasyti siuntimo pas lor ar kur cia kreiptis ir ka daryti jau nebezinau.kazkur matyt labai giliai tu snargliuku prisikaupe ir niekaip jie neissivalo,gal kas susiduret su tokia sloga ar kaip cia pavadinti,bijau,kad nepersiduotu i koki ausu uzdegima ar i plaucius tie snargliai nenueitu,nes jau nebenormalu manau,kad nepadeda jokie vaistai,arba gal tiesiog gyd netinkamus skiria... verysad.gif
Atsakyti
vaistininkes prie to, kad daznai diagnoze patobulina ir pataria naudoti kita vaista, o tas vaistas, kaiup buvo atveju vienos mamytes, pasirodo tik blogiau gali padaryti
o daktares +- visos skirtingai kalba..lieka durnas kartais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 11 01, 18:05)
mes turim tokia problema su sloga ar kas cia mums net neissivaizduoju.jau koks men laiko ar ilgiau,niekas absoliuciai is nosytes nebega,pravalius nosyte juros vandeniu nieks visiskai nesitraukia,bet girdisi toks karkimas kaip kvepuoja,plauciuose gyd karkalu neranda.atsikeles ryte vaikas taip kosti tais snargliais,net springsta ir vaistus visokiausius naudojom,db gyd patare kazkokiu lasiuku,jie skirti akims,bet mums sake lasinti i nosi ir tikrai tikrai praeis,bet jau sav naudojom-jokio pagerejimo,eisim ryt vel pas gyd,bet as jau neissivaizduoju ka ji bepatars daugiau,gal prasyti siuntimo pas lor ar kur cia kreiptis ir ka daryti jau nebezinau.kazkur matyt labai giliai tu snargliuku prisikaupe ir niekaip jie neissivalo,gal kas susiduret su tokia sloga ar kaip cia pavadinti,bijau,kad nepersiduotu i koki ausu uzdegima ar i plaucius tie snargliai nenueitu,nes jau nebenormalu manau,kad nepadeda jokie vaistai,arba gal tiesiog gyd netinkamus skiria...  verysad.gif

gali but vidine sloga,is nosytes nebega o teka viskas i vidu,butinai kreipkites i lor ,mums taip buvo as net nesupratau kad mano maziui sloga tai ausu uzdegima net turejom doh.gif
Atsakyti