Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas

ka daryti mano vaikas amziais sloguoja ir ta sloga jam meparaeina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(okna @ 2010 09 22, 18:25)
ka daryti mano vaikas amziais sloguoja ir ta sloga jam meparaeina  unsure.gif

Tirti, ar nera tai alerginis rinitas 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal galite pasakyti kokie vaistukai į nosyte yra geri vaikui iki 5metu, gal yra kokie homeopatiniai lašai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 09 22, 22:55)
sveikos mamytes, gal galite pasakyti kokie vaistukai į nosyte yra geri vaikui iki 5metu, gal yra kokie homeopatiniai lašai?  unsure.gif

As taip pat ieskau kazko efektyvaus i nosyte 3 meciui. Is homeopatiniu - Euphorbium purskalas, bet nepastebejau teigiamo poveikio.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 09 23, 08:31)
As taip pat ieskau kazko efektyvaus i nosyte 3 meciui. Is homeopatiniu - Euphorbium purskalas, bet nepastebejau teigiamo poveikio.

viena mamyte man pasiule si preparata IMMUVASH,tai db skaitineji apie ji internete... 4u.gif
Atsakyti
Noriu su jumis pasidalinti savo nauja "slogos" patirtimi.
Mano mažoji slogavo apie savaitę ir neilgai trukus sloga įgavo specifinį, itin nemalonų kvapą. Plovėme nosį jūros vandeniu, lašinome lašiukus, bet situacija negerėjo. Galiausiau vieną vakarą sukarščiavome iki 37,7. Pasitariau su gydytoja, tai pirmas klausimas, išgirdus, kad sloga turi specifinį kvapą, buvo: "Ar neįsikišo ko nors į nosį?!" Pasirodo tai ir buvo mūsų negalavimo priežastimi...LOR iš abiejų nosies šnervių ištraukę po gabaliuką porolono su pūliais...
Atsakyti
Maniske irgi pastoviai sloguoja... issityrem del visų alergijų - nieko...
Tada prisiminiau, kad kažkada buvau skaičiusi, kad pienas skatina sekreto gamybą....
Tai kai nustojome duoti pieną, situacija tikrai pasitvarkė, neaišku kiek ilgai ir ar ne sutapimas, bet tikiuosi geriausio...
Atsakyti
Dazna sloga gali buti ir nuo adenoidu, mano dukriukui taip ir yra.
Piena mano paneles abi noriai geria, kiek girdejau tai siaip pieno nerekomenduoja gerti, esant slogytei, o siaip net nezinau ar jis itakoja slogos atsiradima.
Atsakyti
QUOTE(okna @ 2010 09 22, 19:25)

mums ir taip buvo,pripazino alergini rinita mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką nors pastoviai vartokite, turėtų padėti, Nenuleiskite rankų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 08, 22:35)
Ką nors pastoviai vartokite, turėtų padėti, Nenuleiskite rankų smile.gif

Manau reikia ieškoti priežąsties,o neslopinti vaistais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(okna @ 2010 09 22, 18:25)

Gali būt adenoidai,alerginis rinitas g.gif
Atsakyti
Mums adenoidai, bet profilaktinėmis priemonėmis juos sumažinome, o jau gal keturi metai kaip išoperuoti turėjo būti ax.gif
Atsakyti