Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas

QUOTE(drambiuke @ 2010 05 03, 18:15)
As cia pagalvojau pasiziurejus i zidincius medzius, ar negali mano mazajam nuo tu zidinciu medziu but ta slogyte?? doh.gif jau 8 diena sloguoja, . Kas gal zino kaip atskirt alergine sloga? blink.gif Ar gali but slogyte kalantys dantukam? unsure.gif

Pilnai gali būti ir dėl medžių žydėjimo, ir dėl dantukų. kaip atskirti, nelabai žinau, tik kažkur buvau skaičiusi (t.y.čia kažkurios pasisakymą skaičiau), kad jei gelsvas snargliukas, tai normali sloga, jei baltas , tai alerginė. Bet bijau suklaidint, gal neteisingai perteikiau info.
Gal atsilieps ta mamytė, kuri rašė tai apie slogą.

mamymamy, aš turiu šitą gėlytę pasisodinusi, bet ji dar labai jauna ir neveiksminga. Laukiu, kol pridygs vaikų iš jos, jau viena mamytė užsiprašiusi. Ateičiai galėčiau duoti pasisodinti vaiką, bet šiai dienai negaliu dar pagelbėti sad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 03 gegužės 2010 - 21:31
pradžiai kike žinau slogytė gydoma su euforbium- čia kad neįsibėgėtų, tarisi profilaktikai... bet mums vis tiek prisireikė Umcaloro
Atsakyti
Gal kuri žinote apie alerginę slogą tai,ar ji yra užkrečiama? Nuo saugusio vaikui?Labai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Musu gydytoja aiskino kad VIBROCIL negydo,tik atkemsa nosi kai ji yra uzgulus.

Alergine sloga yra kai sekretas skaidrtus, vis tekanti nosis.

Umckalor reikia pradet vartoti is karto kai tik pastebejote beprasidedancia liga.Jei veliau tai nelabai padeda

Kai kalasi dantukai gali buti sloga, skysciau tustinasi vaikiukas ir temp gali pakilti.

Cia is mano ziniu bagazo 4u.gif

As irgi turiu paleistuve, bet kad ji dar per jauna . O jei uzderes vaikuciu parasysiu cia, tikrai galesiu pasidalinti mirksiukas.gif mama mate pas babutes turguj pardavineja suaugusias paleistuves bet cia turbut reikia uztaikyt g.gif
Atsakyti
Kas iš mamyčių jau išbandė paleistuvės sultis nuo slogos, parašykit, kaip reikia gaminti tą gydalą, tinkantį į nosį lašint: kiek reikia išspaust tų sulčių ir kiek praskiest vandeniu, ar galima visai dienai pasigamint ar tik tam kartui lašint. Niekada nebandžiau tuo užsiimt.
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 05 04, 11:08)
Kas iš mamyčių jau išbandė paleistuvės sultis nuo slogos, parašykit, kaip reikia gaminti tą gydalą, tinkantį į nosį lašint: kiek reikia išspaust tų sulčių ir kiek praskiest vandeniu, ar galima visai dienai pasigamint ar tik tam kartui lašint. Niekada nebandžiau tuo užsiimt.

Gamink tik tam kartui. Atgnybk gabaliuką lapo ir sutrink į arbatinį arba didesnį šaukštelį, tada perkošk per merliuką ir įpilk kelis lašus virinto vandens.
Taip daryk, kad būtų po kokius2-3 lašelius į abi šnerves. Jis labai greitai suveikia ir daug čiaudo.
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 05 04, 10:08)

Skiesti reikia taip- 1 lasiukas sulciu, 3 lasiukai vandens ir.t.t
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 05 04, 10:48)
Skiesti reikia taip- 1 lasiukas sulciu, 3 lasiukai vandens ir.t.t

Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 05 04, 10:32)
Gamink tik tam kartui. Atgnybk gabaliuką lapo ir sutrink į arbatinį arba didesnį šaukštelį, tada perkošk per merliuką ir įpilk kelis lašus virinto vandens.
Taip daryk, kad būtų po kokius2-3 lašelius į abi šnerves. Jis labai greitai suveikia ir daug čiaudo.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 05 04, 10:08)

sakykit o ar 5 men kudikiui galima tos paleistuves kazin ilasinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2010 05 04, 14:29)
sakykit o ar 5 men kudikiui galima tos paleistuves kazin ilasinti?  g.gif

Mes lašinom ir padėjo tik ji vienintelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 05 03, 22:31)
Pilnai gali būti ir dėl medžių žydėjimo, ir dėl dantukų. kaip atskirti, nelabai žinau, tik kažkur buvau skaičiusi (t.y.čia kažkurios pasisakymą skaičiau), kad jei gelsvas snargliukas, tai normali sloga, jei baltas , tai alerginė. Bet bijau suklaidint, gal neteisingai perteikiau info.
Gal atsilieps ta mamytė, kuri rašė tai apie slogą.

mamymamy, aš turiu šitą gėlytę pasisodinusi, bet ji dar labai jauna ir neveiksminga. Laukiu, kol pridygs vaikų iš jos, jau viena mamytė užsiprašiusi. Ateičiai galėčiau duoti pasisodinti vaiką, bet šiai dienai negaliu dar pagelbėti sad.gif.

alerginė dažniausiai būna skaidri kaip vandenukas. bet atskirti iš tikro kokia mums LOR sakė eit pas gyd reik vis tiek.
bet jei gelsva- -žalsva - balta, tai jau nealerginė.
man pačiai iš pat pradžių būna sunku atskirt, jei nėra jokių kitų požymių. bet po kelių slogos dienų dažniausiai jau matau, kas.

QUOTE(egesichora @ 2010 05 04, 00:50)
Gal kuri žinote apie alerginę slogą tai,ar ji yra užkrečiama? Nuo saugusio vaikui?Labai laukiu atsakymo 4u.gif

neužkrečiama. bet alergijos paveldimos ir dažnai gali būti,kad vaikas alergiškas tam pačiam, kaip mama/tetė.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 05 04, 16:17)
neužkrečiama. bet alergijos paveldimos ir dažnai gali būti,kad vaikas alergiškas tam pačiam, kaip mama/tetė.

Ne,mes jokių alergijų neturime. Prieš dvi dienas svečiuose buvo žmogus,kuris čiaudėjo ir sakė,kad jam -alerginė sloga nuo žiedadulkių etc. Nuo vakaro mano lelytė čiaudėja ir sloguoja (buvo net temperatūra pakilusi).Užsikrėsti kur kitur,ar peršalti per tas dienas neturėjome galimybės.
Atsakyti