Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Deisi @ 2009 05 15, 20:05)
labukas  4u.gif
laikausi po truputį  ax.gif  o kaip tu? kokie planai ateičiai?  mirksiukas.gif
man 28 d diplomo gynimas, tai jau pradėjau dūmyti kaip kaminas  doh.gif praeis nervas, tai gal apsiraminsiu  unsure.gif  ir valgau bele ką, ir kava kibirais eina........... geriau jau neskaitykit, ką čia prirašiau...  doh.gif

O aš remontą darausi kambary biggrin.gif Rankos baigia nukristi nuo darbų-kasdien vis sunkesni ir sunkesni darbai... doh.gif O pabaigos dar nesimato... blink.gif
Sėdėsiu 28 dieną stomotologo kėdėj ir laikysiu už tave kumščius biggrin.gif Įsivaizduoju kaip nelengva tau... Tiesą pasakius pati kibirais kavą maukiu ir dūmint pradėjau blush2.gif Bet kad kitaip neišeina, kai sunku biggrin.gif Linkiu kuo lengvesnio diplominio laikotarpio 4u.gif
Atsakyti
ačiū, mielosios kolegės, už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Deisi, kaip diplominio rašymas einasi? Nesusigadinai sveikatytės tikiuosi? 4u.gif
Kaip kitos laikotės?
Atsakyti
Niu labas, labas. Stai ir as ax.gif Ogalvojot tikriausia, kad amziams prapuoliau. Nieko panasaus, kapstomes biggrin.gif
Oi kaip jum dirzu reikia cia visom duoti, o JAMMIN tai daugiausia. Uz ka? Dar kyla klausimas? Kava, dumeliai, noriu sio, noriu to ir ...smaliziauju.Juk n e g a l i m a viso to. Aisku is karto gal nesijaucia nieko tokio, bet viskas po truputi desis desis ir bus skambus sprogimas. Juk lasas po laso ir akmeni prataso...Zinau tik tiek, kad dieta visam gyvenimui, jei nenorit i ta pulkeli kur...o tik 20%isgyvena. Tai tikra tiesa, turejau teveli, kuris jau...pazistu moteri, kuri gyvena su sia liga, bet gyvena tik savo dideliu pastangu deka, o kaip ji pati sako, mano drauges, kur guledavom ligoninej nesiziurejo saves tai ir jau ju nebera. As negasdinu, bet liga tikrai labai sunki ir klastinga. Taip kad nebutinai i burna deti tai kas skanu, galima gyventi ir valgant tik tai kas priimtina ir sveika. Taip mergaites, taip
Mano pusryciai kokteilis is selenu maltu+avizu bei kvieciu selenos
iki pietu-obuoliukas, bananas
Pietus-garinta paukstiena ar zuvis plius garintos darzoves
iki vakarienes-varskytes...
vakariene-kose, dziuveseliai...
Garpuody ruosiu ir koldunus ir kruopas ir dar kas sauna i galva
Ir pripratau, nereikia jokios druskos, jokiu prieskoniu
Atsakyti
as tai ryte kose , pietum soja grikiai , vakare vaisiai darzoves .... ;/ bet biski ilgiuos senu geru l;aiku kai turejau sveikatos kimsti kebabus ir traskucius ..
Atsakyti
Jammin o as KUK dabar lankausi pas doc. Kiudeli. Na ir niekas dar neaisku, amilaze jau beveik 600, lipaze-norma. Va cia jiem ir ????????? Vaziuoju vel penktadieni, matysim ka cia man pasakys
o jum viso geros nuotaikos, geru emociju ir...mylekit, mylekit save
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 05 20, 11:59)
Jammin o as KUK dabar lankausi pas doc. Kiudeli. Na ir niekas dar neaisku, amilaze jau beveik 600, lipaze-norma. Va cia jiem ir ????????? Vaziuoju vel penktadieni, matysim ka cia man pasakys

Labai saunu Lėliūnas kad pakliuvai i geras rankas.. 4u.gif
Sekmes tau dideliausios thumbup.gif
Va as paskaitau kasininkiu pasisakymus ir galvoju, ar nieko apie sia ligute nesidomejo ar gyvent atsibodo blush2.gif Nes prie letinio pankretito, nekeiciant gyvensenos iprociu prognoze 5-10 metu g.gif As tai noriu savo mazute (savo deimanteli) ant koju pastatyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 05 20, 11:59)

Leliūnas, kaip smagu, kad pagaliau esi priežiūroje, tikiu kad viskas po truputį susitvarkys 4u.gif Linkiu, kad penktadienį viskas galop išaiškėtų 4u.gif
O aš vat jau rimtai ketinu susiimti, sakiau baigsiu remontą- nebedėsiu visko kas po ranka papuola schmoll.gif Tik dabar vis trūksta to laiko kažką pasigaminti, tai taip ir gaunasi blush2.gif Bet kažkaip ir nepatinka man jau tas paruoštas maistas, įpratau prie sveikesnio, tai būtinai prie jo ir sugrįšiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
taip taip reikia laaaabai ziureti save. Ir tuoj pat, o ne po to kai...Kaip sakoma cia ir dabar. Tuo labiau kai jau tiek iskenteta ir kai viska zinai. Suprantu ir pateisinu tik tuo atveju, kai zmogus nezino.
Na i kokias rankas papuoliau ryt bus matyt. Antradieni atrodo toks nekaltas maistas bananas taip pasokdino, kad ir asarele isriedejo. As kartais jau nieko nebesuprantu, nuo ko ir kaip tai ivyksta...
Jammin, tu man naujojoj nuotraukoj toks nekaltas angeliukas, tos akys tiek daug pasako
Sanita, is tiesu tau reikia stengtis dar labiau, nes tu turi salia saves dar viena gyvenimo stebukla ir del to tiesiog privalai tai daryti
Stiprybes visom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Na va, apibarėt mane, tai šiandien po truputį taisau savo mitybą bis.gif
Dar šį tą negero visgi įsimečiau, bet šiaip visą dieną salotytes iš dažovių valgiau bigsmile.gif Skanuuu essen.gif
Leliūnas, būtinai pranešk kaip sekėsi penktadienį ir ačiū už gražius žodžius user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 21 gegužės 2009 - 20:39
Sveikos, as dar atsargiai, dar nesijungiu i jusu buri visu greiciu, bet... kasa savo signalus duoda. Buvom isvaziave atostogu i Svedija porai dienu ir pavalgem kinietisko maisto restorane doh.gif . Po 10metu pertraukos uzpuole priepuolis, gerai, kad Odeston mama kazkada imete i rankine (o as nevala, nesusitvarkiau tongue.gif ). Skaitinejuos dabar ka galima valgyt ko negalima, nes kai paskutini kart buvo bloga, dar vidurinej mokiaus, tai mama maista gamindavo blush2.gif Puse gimines moteru turi problemu su kasa, mamai ir jos seseriai pasalintos tulzys. Rankinese vietoj lupdaziu vaistu kalnas biggrin.gif . Bet dideliu problemu su kasa jos neturi, o ir spec dietu nebesilaiko, nes jau seniai priepuoliai bebuvo

Siandien pusryciam issispaudziau morku sulciu su obuoliais ir pamirsau, isipyliau laseli aliejaus doh.gif Ir dabar negera unsure.gif

Skaitinejuos dabar ka galima valgyt ko negalima,
*supratau kad marinuotiem agurkeliam ir t.t. sudie, O kaip del raugintu kopustu, agurku?
*keptam ir riebiam irgi ate
*saldaus pieno irgi negalima

? O kaip su zaliom darzovem ir vaisiais, kazkur skaiciau, kad negalima, kitur neakcentuoja. Ar galima kopustus, ridikelius, spinatus ir t.t. biski agresivesnes darzoves
? O kaip su grilintu maistu, ar galima, kokios pvz vistienos ant groteliu, ar zuvies, kalmaru.
? Prieskoniai, kaip su pipirais, paprikom, svogunais, cesnakais
? O kaip su duona, supratau, negalima batono ir visokiu kepiniu o juoda rugine galima?

Aciu, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hakura: 24 gegužės 2009 - 10:38
sveikutės 4u.gif
aš užlūsi buvau su savo diplominiu, tai nerašiau nieko. bet nelabai ir turiu ką parašyti. kol buvau išvykusi, tai per tuos rūpesčius 2 paras likau nevalgiusi ir labai tuo džiaugiuosi thumbup.gif tapau bent jau lengvesnė tongue.gif
o kolkas nieko naujo. dabar laukiu ketvirtadienio, kai apsiginsiu bakalaurą - ar susilaikysiu nuo laistymo ar vis gi pasirašysiu g.gif
visoms linkiu sveikatos 4u.gif
ir vasaros karštos 4u.gif
Atsakyti