Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 10, 09:29)
Labas rytas, mergaitės user posted image
Nuo pat ankstyvo ryto suku galvą ką čia pasigaminti user posted image
Gal dar mano fantazija miega, na bet nieko nesugalvoju  doh.gif
Gal galit pasidalinti šiandienos meniu...  blush2.gif

jau aš tau geriau net nesakysiu, ką šiandien valgiau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
aš gal irgi nutylėsiu.... blush2.gif
Atsakyti
Šiandien tai ir aš geriau nesakysiu ką valgiau biggrin.gif Begėdės kokios mes, visai nesaugom savo sveikatyčių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 11, 18:16)
jau aš tau geriau net nesakysiu, ką šiandien valgiau  doh.gif  unsure.gif

lucero Paskelbta Šiandien, 18:24
  aš gal irgi nutylėsiu.... 

Šiandien tai ir aš geriau nesakysiu ką valgiau  Begėdės kokios mes, visai nesaugom savo sveikatyčių

biggrin.gif slapukeeeees
Atsakyti
Užtat šiandien šaltibarščių puodą pridarysiu bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
Jammin tavo labai gražios akys 4u.gif wub.gif as ir galvoju galvoju ka valgyt pietum , niekaip nesugalvoju.....žinot kogero ir man bus į naudą saltibarsciai , nors po paskutinio jogurto su uogiene nebuvo labai gera g.gif bet saltibarsciai tai ne jogurtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 12, 10:48)
Jammin tavo labai gražios akys  4u.gif  wub.gif  as ir galvoju galvoju ka valgyt pietum , niekaip nesugalvoju.....žinot kogero ir man bus į naudą saltibarsciai , nors po paskutinio jogurto su uogiene nebuvo labai gera  g.gif  bet saltibarsciai tai ne jogurtas  ax.gif

Ačiū, Lucero blush2.gif
Na kaip šaltibarščiai? biggrin.gif Aš visą dieną kapoju, taaaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
nu ryte buvo kose , pietum saltibarsciai .... labai skanu tikrai smile.gif bet vakare paluzau kazko tai ir privalgiau nesamoniu.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif jau ir pilvą suskaudo ir galvą , ir pučia pilvuką , ot pavarau aš doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 12 gegužės 2009 - 20:08
QUOTE(lucero @ 2009 05 12, 21:06)
nu ryte buvo kose , pietum saltibarsciai .... labai skanu tikrai smile.gif bet vakare paluzau kazko tai ir  privalgiau nesamoniu.... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif jau ir pilvą suskaudo ir galvą , ir pučia pilvuką , ot pavarau aš  doh.gif

Ojojoi, pasisaugok doh.gif Aš tai piknaudžiauju visokiais blogiais, nes man jau nieko nebeskauda(aišku čia irgi menkas pasiteisinimas), o tu Lucero pataupyk sveikatėlę ax.gif Man tai tikrai labai baisu pagalvojus , kad neduok Dieve nors vieną iš jūsų ištiktų mano likimas blush2.gif
Tiesa, o kada tyrimukai, Lucero?
Atsakyti
Kaip mielosios laikotės? console.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 14, 22:33)
Kaip mielosios laikotės?  console.gif

labukas 4u.gif
laikausi po truputį ax.gif o kaip tu? kokie planai ateičiai? mirksiukas.gif
man 28 d diplomo gynimas, tai jau pradėjau dūmyti kaip kaminas doh.gif praeis nervas, tai gal apsiraminsiu unsure.gif ir valgau bele ką, ir kava kibirais eina........... geriau jau neskaitykit, ką čia prirašiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 15, 20:05)
labukas  4u.gif
laikausi po truputį  ax.gif  o kaip tu? kokie planai ateičiai?  mirksiukas.gif
man 28 d diplomo gynimas, tai jau pradėjau dūmyti kaip kaminas  doh.gif praeis nervas, tai gal apsiraminsiu  unsure.gif  ir valgau bele ką, ir kava kibirais eina........... geriau jau neskaitykit, ką čia prirašiau...  doh.gif

beee.gif
laikykis wacko.gif o tai diplomo nebereikes happy.gif

sekmes tau smartass.gif
Atsakyti