Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 07, 20:19)
Vat aš ir galvoju, kad laikas man vėl suimti save į rankas ir vėl laikytis dietų griežtai  smile.gif
Tik taip sunku prisiruošti  doh.gif  Įdomu, kodėl man vienas chirurgas poliklinikoje sakė, kad po kokių metų galėsiu nebesilaikyti dietų(atseit nebeskaudės ir dietas galėsiu pamiršti) g.gif

Nu idomu ir man cia hihihi.gif (gal tau kaip prekei .. garantini israse? biggrin.gif ) laikas baiksis.. irnesakyk.gif
Gal bijo kad be darbo neliktu, jei visi sveiki bus ax.gif
Atsakyti
jammin, o tu gali koldūnus valgyti??? blink.gif aš net makaronų negaliu valgyti, o apie koldūnus tai net negalvoju jau senokai.....
visą dieną darže kapsčiausi - prisisėjau visokių gėrybių, daržovių, bulvių prisodinau, tai dabar jau spakaina galva. galiu ramiai sėsti prie savo diplominio.
o kaip norėčiau kokio šalto burbuoliajančio šampano doh.gif
Atsakyti
o kaip jogurtai , varske ar labai kenkia kasai ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 09, 17:56)
o kaip jogurtai , varske ar labai kenkia kasai ? wink.gif

varškės valgau labai mažai, o jogurtai su kviečiais ar dribsniais - pagrindas thumbup.gif kartais ir geriamą kokį patvarkau. bet negaliu sakyti, kad tau bus taip pat, nes labai jau mes skirtingos kasininkės esam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 09, 17:25)
jammin, o tu gali koldūnus valgyti???  blink.gif  aš net makaronų negaliu valgyti, o apie koldūnus tai net negalvoju jau senokai.....
visą dieną darže kapsčiausi - prisisėjau visokių gėrybių, daržovių, bulvių prisodinau, tai dabar jau spakaina galva. galiu ramiai sėsti prie savo diplominio.
o kaip norėčiau kokio šalto burbuoliajančio šampano  doh.gif

Aha, koldūnus laisvai valgau smile.gif Šiaip naminiai, tai padaryti be jokių E ir ne su kiaulienom riebiom thumbup.gif
Lucero, jogurtą be vaisių ir kuo trumpesnio galiojimo pirk, o varškę irgi geriausiai be jokių priedų, jais kasai neturėtum pakenkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 09 gegužės 2009 - 17:13
o as megstu varske su uogiene , niam niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 09, 18:16)
o as megstu varske su uogiene , niam niam smile.gif

Labai geras puslapiukas, galit čia pažiūrėti kokie jogurtai ar varškė yra abejotinos kokybės ar išvis nerekomenduojami mirksiukas.gif
ČIA
Atsakyti
doh.gif wow kiek aš visokio brudo per gyvenimą privalgiau blush2.gif doh.gif buvau labai pamėgus visus pusfabrikaičius , traškučius blush2.gif pasirodo taip valgant ir per porą metų galim susivaryt sveikatą ypač kai nusilpęs imunitetas doh.gif nu žiauru.... o kiek žmonių kurie dar sveiki yra valgo taip nesveikai nes matai jie sveiki.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 09, 19:54)
doh.gif  wow kiek aš visokio brudo per gyvenimą privalgiau  blush2.gif  doh.gif  buvau labai pamėgus visus pusfabrikaičius , traškučius  blush2.gif  pasirodo taip valgant ir per porą metų galim susivaryt sveikatą ypač kai nusilpęs imunitetas  doh.gif  nu žiauru.... o kiek žmonių kurie dar sveiki yra valgo taip nesveikai nes matai jie sveiki.... doh.gif

Tai vat, aš irgi kai pagalvoju, tai doh.gif Nenuostabu, kad poto virškinamasis traktas streikuoja, kai tokį brudą šitiek metų valgom user posted image Šiandien pažiūrėjau šaldytuve rastos kalakutienos dešros sudėtį- vos nenugriuvau- vien E ir visokie modifikuoti produktai blink.gif Na jau jos tai tikrai nevalgysiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 09 gegužės 2009 - 19:21
QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 09, 19:28)
Labai geras puslapiukas, galit čia pažiūrėti kokie jogurtai ar varškė yra abejotinos kokybės ar išvis nerekomenduojami  mirksiukas.gif
ČIA

aš irgi šitą puslapiuką nagrinėjuosi ir dar savo sūnui parodau, tai jis irgi dabar pakontroliuoja, ką mes galim valgyti, o ko vengti reikia thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės user posted image
Nuo pat ankstyvo ryto suku galvą ką čia pasigaminti user posted image
Gal dar mano fantazija miega, na bet nieko nesugalvoju doh.gif
Gal galit pasidalinti šiandienos meniu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 10, 09:29)
Labas rytas, mergaitės user posted image
Nuo pat ankstyvo ryto suku galvą ką čia pasigaminti user posted image
Gal dar mano fantazija miega, na bet nieko nesugalvoju  doh.gif
Gal galit pasidalinti šiandienos meniu...  blush2.gif

Dziuveseliai su arbata
Kefyras dziuveseliai
Dziuveseliai kompotas hihihi.gif
Kaip sekasi su tuo meniu biggrin.gif

varsketukai, varskes apkepas, tinginiai, varske su kefyru galima isidet krapu ar taip kokiu megstamu zoleliu-valgyt su bulvem ar batonu, jautiena, kalakutiena, triusiena labai ivairei prisitroskint, darzoviu ivairus misinei biggrin.gif , virtu bulviu bandeles ir t.t.
Matysi su laiku kiek prisigalvosi, net pati stebesies drinks_cheers.gif ir dar mus pamokinsi biggrin.gif
Atsakyti