QUOTE(Sanita @ 2009 12 04, 15:18)
Labutis
Labas vakarėlis, mergytės
Sanita, kad aš ir pati nežinau kas čia man darosi Visus tyrimus atliko dėl to, kad sausio mėnesį reiks neįgalumą pratęsinėti O kai kraujas nieko gero neparodė-išsiuntė į santariškes.. Amylazė nėra baisi, bet keista kad apskritai ji ne normos ribose. Kolkas 127 Bet ir kiti rodikliai viršija.. O pilvo sonoskopija matyt nieko neparodė, nes ten pas mane nieko beveik ir nėra Juokauju Šiaip džiaugiuosi, kad nieko blogo nerado išskyrus kraują Kg net nežinau kur pamečiau, visko gali būti,kad ir darbe Bet darbu tikrai nesiskundžiu- visi klientai malonūs ir nervų negadina
Kaip tavo sveikatėlė? Kaip mažoji laikosi? Ar sveika?
Daivulka, gerai, kad nebedaug liko iki operacijos. Antraip turbūt reikėtų gydytojams pasirodyti. Jei kasa streikuoja-badauti, o jei akmenys siaučia-žiūrėti kad nepagadintu kaselės dar labiau Tai čia toks "trumpalaikis" priepuolis buvo?
Renatėle, sveika gyva sugrįžus Kas liečia šventes, tai anąmet dar buvau neoperuota, o skaudėdavo nuo betko valgomo Tad per šventes labai kukliai dalyvavau valgymuose-atsisakiau visko, nuo ko žinojau kad gali būti negera. Na, kad ir atsisakiau, bet pamenu kad antrą Kalėdų dieną praverkiau ir prasiraičiau su nežmoniškais skausmais. Tokios vat mano Kalėdos buvo
Bet kadangi šiemet gerokai sveikesnė esu, tai dabar net neįsivaizduoju kaip su tais valgiais bus Aišku-nerizikuosiu per daug, nes visai nesinorėtų gale metų ir juo labiau per šventes pragulėti ligoninėje su lašelinėm
Renatėle, ką tavo gydytojai sako? Ar žada kadanors pradėti tave gydyti? Juk akivaizdu, kad kasdieniniai vėmimai nuo tokio lengvo maisto nėra normalu, turėtų ieškoti priežasčių
Būkit sveikos, brangiosios