Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 02, 21:26)
Tiesą sakant niekada nesitikėjau, kad kasą taip stipriai gali paveikti nervai...

Kaip del kasos tai ir as nelabai zinau, bet kad skrandis, tai man visada jei koks nervinis tai iskart tik cikt suspaudzia skrandzio duobute (sako yra skrandyje nervinis zidinelis)ir ima skrandis skaudet o nuo jo ir kasa kartu
Atsakyti
Et, aš vis pastebiu kad kartas nuo karto jau imu Kreoną pamiršti išgerti valgio metu blush2.gif Po valgio prisimenu kartais doh.gif Ech, išsiblaškius pasidariau kažkokia... Nežinau kas čia su manimi darosi, gal artėjanti žiema veikia biggrin.gif
Kažkaip mažiau optimizmo, daugiau kažkokio nerimo atsirado. Ir du kilogramus pamečiau per pusantros savaitės ax.gif
Gal ir jums taip būna, merginos?
Gaila, kad aktyvių liko mažai unsure.gif Kartais taip norisi pasitarti ir pasidalinti smile.gif
Ačiū visoms, kad esat kartu 4u.gif

Vamora 4u.gif
Kasa ir skrandis šalia to vadinamojo saulės rezginio, kuriame visi nervukai ir t.t.
Būtent todėl man po abiejų operacijų darė to rezginio blokadą, nes skausmas laikėsi. O po blokados ženkliai pagerėjo smile.gif Vadinasi nervinis taškas tikrai ten, o mums nervintis NEGALIMA schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai štai kodėl prieš anglų kolį univere man prasidėjo priepuolis blink.gif Ugi labai susinervijau doh.gif Ne, aš rimtai schmoll.gif Vis galvojau kokia tada to skausmo priežastis: buvau nevalgius- vadinasi ne nuo maisto, nebuvau susirietus- vadinasi ne nuo to. O tai nuo ko g.gif Pasirodo nuo nervijos blink.gif Blin, nežinojau schmoll.gif Kiek daug dar nežinau apie savo ligą doh.gif Mokytis man ir mokytis, kol susidyvensiu blink.gif Ačiū, kad jūs esat 4u.gif
P.S. O kas tas Kreonas g.gif Čia vaistai kasai padėti g.gif Receptiniai g.gif Daktarai man dar nieko nerekomendavo gerti. Pakako antibiotikų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 03 gruodžio 2009 - 16:36
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 03, 16:34)
Sveikos 4u.gif
Tai štai kodėl prieš anglų kolį univere man prasidėjo priepuolis blink.gif  Ugi labai susinervijau doh.gif  Ne, aš rimtai schmoll.gif  Vis galvojau kokia tada to skausmo priežastis: buvau nevalgius- vadinasi ne nuo maisto, nebuvau susirietus- vadinasi ne nuo to. O tai nuo ko g.gif Pasirodo nuo nervijos blink.gif  Blin, nežinojau schmoll.gif  Kiek daug dar nežinau apie savo ligą doh.gif  Mokytis man ir mokytis, kol susidyvensiu blink.gif Ačiū, kad jūs esat 4u.gif
P.S. O kas tas Kreonas g.gif Čia vaistai kasai padėti g.gif  Receptiniai g.gif  Daktarai man dar nieko nerekomendavo gerti. Pakako antibiotikų doh.gif

O kodel nevalgei? Man buna,kad pradeda skaudet, kai nevalgius nuo pat ryto pabunu koki pusdieni
O Kreonas taip tai vaistai kasai padet smile.gif virskinimui ar kaip cia issireikst
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 03, 17:47)
O kodel nevalgei? Man buna,kad pradeda skaudet, kai nevalgius nuo pat ryto pabunu koki pusdieni
O Kreonas taip tai vaistai kasai padet smile.gif virskinimui ar kaip cia issireikst

Rytas tada buvo aštuonios, nespėjau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Daivulka,
Kreonas- tai virškinimo fermentai, kurie pagerina virškinimą. Kadangi kasininkams jų dažniausiai trūksta, tai gydytojai skiria jų, kad palengvintų kasos darbus smile.gif
Vaistukai nereceptiniai smile.gif Yra įvairaus stiprumo, tad gali užklausti gydytojo ar nereiktų bent mažesnio stiprumo fermentukų pavartoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 03, 16:34)
  Daktarai man dar nieko nerekomendavo gerti. Pakako antibiotikų doh.gif

O tai kas tau buvo,kad antibiotikus gerei.Jei kas blogai su virskinimu,kasa,turejo patart kokius vaistus gert
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 04, 09:44)
O tai kas tau buvo,kad antibiotikus gerei.Jei kas blogai su virskinimu,kasa,turejo patart kokius vaistus gert

Nuo akmenligės priepuolio iki kasos uždegimo. Klinikose dvi savaites praleidau, antibiotikų kažkokių kursą gavau, leisdavo kas šešias valandas stabiliai į veną, nošpą į raumenis, kitus nuskausminamus tai pati nutraukiau, nes visą dūlę buvo guzais sutraukę. Galvojau jei dar tą reiks operuoti doh.gif Kaimynei taip buvo ax.gif Ale po mėnesio prasiskirstė. Ir jokių vaistų neskyrė, nes atseit ir taip dvi savaites pumpavo doh.gif
Šiaip tai paskaičius jūsų postus, pasijaučiu tikra sveikuolė. Man tai nėra taip blogai. Jei ne tie skausmo priepuoliai doh.gif Ale žiūriu maistą, neryju ko nereik, retkarčiais pasmaguriauju kokiu uždraustu maistu, kad ant dūšios būtų geriau. Darė amilazės tyrimus, tai buvo norma. Dabar beliko tik savaitė iki operacijos. Baimės jokios, nervų irgi. O tada bus matyti kaip čia toliau. Daktaras sakė, kad kasa atsakė dėl akmenligės, nors galėjo ir anksčiau prasidėti uždegimas. Kai išoperuos bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 04, 11:09)
Dabar beliko tik savaitė iki operacijos. Baimės jokios, nervų irgi.

Šaunuolė-puikiai laikaisi drinks_cheers.gif

Aš šiandien iš Santariškių grįžau. Su pilvo chirurgu pabendrauti teko ir sonoskopiją darė smile.gif Viskas tvarkoje bigsmile.gif Tik p-amylazės turėtų trigubai mažiau būti. Bet irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 04, 13:55)
Aš šiandien iš Santariškių grįžau. Su pilvo chirurgu pabendrauti teko ir sonoskopiją darė smile.gif Viskas tvarkoje  bigsmile.gif  Tik p-amylazės turėtų trigubai mažiau būti. Bet  irnesakyk.gif

Labutis user posted image 4u.gif
unsure.gif Kas cia su tavimi darosi, mastau.gif kiek jau amilazes- prikaupei?
Kodel dare sonoskopija? Cia del tu tyrimuku, kad visko per daug? O svoris cia dirbant pradejo krist? blush2.gif Koki gydyma skyre? lens.gif

Patys baisiausi darbai su pinigais ir su zmonemis ax.gif , o jei dar viskas komplekte. doh.gif Nepasiduok emocijom 4u.gif tu jiems visiems beee.gif

Kaip visu sveikateles ir prieskaledines nuotaikeles?
zelda1, kaip laikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 04 gruodžio 2009 - 14:30
Žinot tokį posakį: negirk dienos be vakaro... Aš ir žinau. Prieš pusvalandį savo kailiu patyriau. Užkniso tie skausmai aggressive.gif Ir kas svarbiausia nežinia kas streikuoja: kasa ar vėl kokie akmenys. Dabar jau gerai jaučiuos, mamą tik išgąsdinau swoon.gif Iki operacijos kaip nors ištemsiu, o tada jie nori nenori turės pasakyti kas čia per velniai many gyvena devil.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 04, 17:09)
Žinot tokį posakį: negirk dienos be vakaro... Aš ir žinau. Prieš pusvalandį savo kailiu patyriau. Užkniso tie skausmai aggressive.gif Ir kas svarbiausia nežinia kas streikuoja: kasa ar vėl kokie akmenys. Dabar jau gerai jaučiuos, mamą tik išgąsdinau swoon.gif Iki operacijos kaip nors ištemsiu, o tada jie nori nenori turės pasakyti kas čia per velniai many gyvena devil.gif

Labutis . Senai berasiau cia prapuolus truputuka buvau . Mano atzalos pasigavo bacila tai su vienu 2dienas ir naktis tai su antru vel taip pat viduriavimas ir vemimas tai dabar laukiu kuriam is musu bus ar man ar vyruj . Nezinau kaip jus mergytes bet as tai niekam tikusi esu kasininke . Ar kurei is jusu yra taip kad daleiskim savaites begy neskaudetu kasos ar skrandzio ? Nes ar as cia viena tokia nesveika jau ir uzknisti pradejo kartais gailiuosi kad operavausi bet vel pagalvojus kazi kiek buciau pratempus su skausmais . Jammin emilaze ir pas mane yra pakilusi 128 tai ketvirtadieny vel darys pakartotinus tyrimus . O daktariukai nesake del ko ji pakilusi jeigu visi kiti tyrimai geri ? Skaiciau cia kad cepakus bandet valgyt ir nieko . As bandziau parasta bulve isiviriau garuose su krutinele tai zinokit nekas buvo pradejau (vemt ) skausmai . Matyt kaip kasos idividualei pasirenka ka virskinti o ka ne . Ir jogyratai man netinka o dauguma rasot kad juos valgot be problemu . Ar daug is jusu kasininkiu sutiksit antras Kucias ir Kaledas . Nes as dar zalia bus mano pirmos kaledos kad negalesiu valgyti gausybes vaisiu . Prasau parasykit savo nuomone kaip ruosetes sventem . Is anksto dekoju . Stiprybes jums ir gero savaitgalio . drinks_cheers.gif
Atsakyti