Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Stardust @ 2009 10 29, 16:35)
Sveikos. Aš esu siaubinga hipochondrikė ir labai bijau ligų. Ypatingai pakreatito. Todėl labai riboju riebų maistą ir visiškai negeriu alkoholio. Bet šiandien vakare norėčiau išgerti butelį vyno. Žinau, kad kvailas klausimas, bet ar gali kas nors nutikt? unsure.gif

Sveika 4u.gif
Kaip rašoma med. medžiagoje, kad alkoholį reiktų vartoti kasdien didesnėmis,(negu max.rekomenduojamos paros dozės) apie penkerius metus, kad alkoholis iššauktų pankreatitą. Tad jei su kasa viskas iki šiol buvo gerai ir jei alkoholiu nepiknaudžiaujat, tai tikrai nemanau, kad kažkas blogo nutiks smile.gif
(Čia mano tokia nuomonė)
Atsakyti
QUOTE(Stardust @ 2009 10 29, 16:35)
Sveikos. Aš esu siaubinga hipochondrikė ir labai bijau ligų. Ypatingai pakreatito. Todėl labai riboju riebų maistą ir visiškai negeriu alkoholio. Bet šiandien vakare norėčiau išgerti butelį vyno. Žinau, kad kvailas klausimas, bet ar gali kas nors nutikt? unsure.gif

mastau.gif Kadangi visada buvau alkoholio nemegeja, bet smalize ir kepsniu megeja ax.gif tai siuo klausimu nieko ir negaleciau pasakyt doh.gif , va man priepuoliukus sukeldavo skaniai paskrudintas karpis biggrin.gif , po kurio atsiduriau ligoninej wub.gif

Jammin1, smagu kad taisais 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi niekada nebuvau piknaudžiautoja ax.gif Tik kiek iš domėjimosi žinau, tai tą ir parašiau ax.gif
Sanita, ačiū smile.gif
Aš jau jaučiuosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image RAMIOS HELOVYNO NAKTIESuser posted image

Atsakyti
Ačiū, Sanita smile.gif Fainas el.atvirukas smile.gif

Gero HELOVYNO visoms user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 31 spalio 2009 - 19:37
QUOTE(Sviesiaplauke33 @ 2009 10 16, 22:29)
Girdejau apie cordicepso preperatus , kurie gydo beveik viska , manau isbandyt gal kiek prailginti gyvenima pasiseks.. Gal kas turit patirties siame dalyke ?

Labas, Sviesiaplauke33. Kaip antivėžinis preparatas ypac Japonijoje ir JAV naudojamas imuniteto stimuliatorius AHCC (Active Hexose Correlated Compound). Jis skatina baltųjų kraujo kūnelių gamybą ir aktyvumą, kurių viena iš funkcijų yra naikinti atipines-vėžines ląsteles. Nedidelį tokių ląstelių turim kiekvienas - tu, aš, dar net negimęs kūdykis,... - tik kai jų yra vos viena kita, organizmo apsauginis mechanizmas jas nesunkiai sunaikina. AHCC tikrai nėra supervaistas, tačiau medicinoje yra atvejų, nors jų tik vienetai, kai jis padėjo įveikti ypatingai sunkias vėžio formas. Vartoti jį reikėtų nuolat, o pigus tikrai nėra - mėnesio kursas apie 60 eurų. Prieš apsisprendžiant siūlyčiau daugiau pasiskaityti informacijos internete, ypač vartojančių, vartojusių, jų artimų žmonių atsiliepimų.
Svarbiausia nenuleisti rankų ir nepasiduoti. Tai liga reikalaujanti nuolatinės kovos.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 10 31, 18:58)
Labas, Sviesiaplauke33. Kaip antivėžinis preparatas ypac Japonijoje ir JAV naudojamas imuniteto stimuliatorius AHCC (Active Hexose Correlated Compound). Jis skatina baltųjų kraujo kūnelių gamybą ir aktyvumą, kurių viena iš funkcijų yra naikinti atipines-vėžines ląsteles. Nedidelį tokių ląstelių turim kiekvienas - tu, aš, dar net negimęs kūdykis,... - tik kai jų yra vos viena kita, organizmo apsauginis mechanizmas jas nesunkiai sunaikina. AHCC tikrai nėra supervaistas, tačiau medicinoje yra atvejų, nors jų tik vienetai, kai jis padėjo įveikti ypatingai sunkias vėžio formas. Vartoti jį reikėtų nuolat, o pigus tikrai nėra - mėnesio kursas apie 60 eurų. Prieš apsisprendžiant siūlyčiau daugiau pasiskaityti informacijos internete, ypač vartojančių, vartojusių, jų artimų žmonių atsiliepimų.
Svarbiausia nenuleisti rankų ir nepasiduoti. Tai liga reikalaujanti nuolatinės kovos.

Labas Mergaites kaip besilaikote ? Kaip Jammin ar praejo priepoliukas ? Kaip Sanita tu besilaikai kaip tavo Zilberis . Kaip atsilaikyti saldumynams jau ir taip einu pro saly ju bet seilike vis tysta . doh.gif . Po kiek laiko tikrinotes del cukraliges . Nes as itartinai kosciu rytais sausai ir galva pasisuka kai pavalgau vot koie simtomai vel uzgriuvo mane . Negaliu su viena liga gyventi dar kabinas visokios nesamones . g.gif . Sveikatos mergaites . drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras user posted image

Man kasos jau porą dienų nebeskauda smile.gif Bet šiandien atsirado skausmas dešinėje pusėje pašonkaulyje, toks keistas- staigiai užeina, smarkiai suskausta ir gan greitai praeina. Ir taip visą dieną. Nekreipčiau dėmesio, bet būtent toje vietoje auglys buvo, tai kažkaip nėra visai ramu. Ketvirtadienį eisiu pas user posted image, net neabejoju, kad nieko naujo nepasakys rolleyes.gif Bet šiaip eisiu visai ne dėlto, tiesiog sutapimas. Bandysiu gal gliukozės tyrimo paprašyt ir šiaip bendro kraujo+biocheminio p-amyl g.gif
Renatėle, dėl cukraligės mane tikrino po operacijos apie savaitę-tris kartus dienoje, o poto dar vieną kartą tikrinausi vasaros pradžioje. Kaip sakėuser posted image- tikrintis reiktų maždaug kas pusmetį. Tik nežinau ar visiems kas serga pankreatitu, ar čia todėl, kad kasos beveik neturiu g.gif
Renatėle, kaip tu?
Tai manai, kad gali cukraligė būti? g.gif Šiaip vienas iš pagrindinių požymių- troškulys. Netroškina tavęs?
Sanita, kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 11 02, 18:47)
Labas Mergaites kaip besilaikote ? Kaip Jammin ar praejo priepoliukas ? Kaip Sanita tu besilaikai kaip tavo Zilberis . Kaip atsilaikyti saldumynams jau ir taip einu pro saly ju bet seilike vis tysta .  doh.gif  . Po kiek laiko tikrinotes del cukraliges . Nes as itartinai kosciu rytais sausai ir galva pasisuka kai pavalgau vot koie simtomai vel uzgriuvo mane . Negaliu su viena liga gyventi dar kabinas visokios nesamones .  g.gif . Sveikatos mergaites .  drinks_cheers.gif

Saldumynai geras dalykas dry.gif kai nueinu i parduotuve visad pereinu konditerijos skyrius biggrin.gif pasisotinu ju vaizdeliu ir aromatu hihihi.gif . MB anksciau klausdavo ko tu ten eini juk tau negalima.. -einu nors akimis prisiryti gardesiu blush2.gif . Va taip ir gyvenu irnesakyk.gif Kadangi atsilaikau tai ir cukraus pastoviai tikrintis neprireikia, bet kas susije su kasos-kepenu darbu visus kraujo tyrimus atsiliksiu kas met, nebent jausiu pablogejima, tada jau visad prasausi dar ir CRB, kad neisileisti infekcijos ir neprazioplintu kokio dar kito uzdegimo..
renatele2828, jei taip blogai jauties reiktu kreiptis i gydytojus, kad koki Sepsi doh.gif , kraujo uzkretima blush2.gif . Juk jei neklystu budavo dazna infekcija organizme.. Nenuleisk ranku, prasykis gydytoju pagalbos ir demesio 4u.gif

Jammin1, tikriausiai taip daznai tikrina deabeto rizika, kad neturi kasos doh.gif , o musu tik apgrauztos tai tiesiog pagal savijauta arba kas met sleep.gif
Kazkaip keisti dabar daktarai, turi galvot ir zinot kokiu tyrimu prasytis.. blush2.gif . Juk turetu zinot patys kokia kontrole reikalinga.. ax.gif

Neisgriukit mergaites 4u.gif Ciupkit geriau daktarus uz gerkles mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 03 lapkričio 2009 - 09:33
Oho, Sanitėle, nu tu ir stipri! Puikus pavyzdys mums visoms! Man galioja toks dėsnis-akys mato-skrandis nori hihihi.gif Tai tų saldumynų nematant man geriau būna biggrin.gif Pastaruoju metu man saldumynus puikiai pakeičia pamelai(tie gigantiški greipfurtai), nežinau kas man atsitiko, bet noriu jų kasdien ir daug biggrin.gif
Na o šiaip keistai pasakei, kad nevalgai saldumynų, todėl dėl cukraus pastoviai nereikia tikrintis. Juk saldumynai tai tik lašas jūroje ir net daug kur sakoma, kad jie su cukralige išvis nieko bendro neturi ax.gif Na, bet nesiplėsiu blush2.gif
Sanita, kaip tavo žilberis? Vakar truputį laiko turėjau, pasiskaitinėjau kas tai per ligelė. Ji turbūt nelabai kontroliuojama? ax.gif

Aš šiandien vėl važiuoju pas odontologą, kelnės baimės pilnos fear.gif fear.gif fear.gif
Bet poto užbėgsiu pas dukterėčią ir žinau, kad jos šypsena greitai privers pamiršti visas baimes wub.gif

Renatėle,Sanita teisi- tau tikrai reiktų su gydytojais padraugauti, kad didesnių bėdų neprisileisti schmoll.gif

Geros dienos, mergytės!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 03 lapkričio 2009 - 10:57
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 03, 11:56)
Oho, Sanitėle, nu tu ir stipri! Puikus pavyzdys mums visoms! Man galioja toks dėsnis-akys mato-skrandis nori hihihi.gif Tai tų saldumynų nematant man geriau būna  biggrin.gif Pastaruoju metu man saldumynus puikiai pakeičia pamelai(tie gigantiški greipfurtai), nežinau kas man atsitiko, bet noriu jų kasdien ir daug  biggrin.gif
Na o šiaip keistai pasakei, kad nevalgai saldumynų, todėl dėl cukraus pastoviai nereikia tikrintis. Juk saldumynai tai tik lašas jūroje ir net daug kur sakoma, kad jie su cukralige išvis nieko bendro neturi .  Na, bet nesiplėsiu 
Sanita, kaip tavo žilberis? Vakar truputį laiko turėjau, pasiskaitinėjau kas tai per ligelė. Ji turbūt nelabai kontroliuojama?  ax.gif

Aš šiandien vėl važiuoju pas odontologą, kelnės baimės pilnos  fear.gif 
Bet poto užbėgsiu pas dukterėčią ir žinau, kad jos šypsena greitai privers pamiršti visas baimes  wub.gif
Geros dienos, mergytės!!!

Nesu as stipri flirt.gif (jei kas prileistu prie torto tai rankom suryciau) , mano diedas bjaurus hihihi.gif , nieko man neleidzia biggrin.gif . Kol ant koju pastate (tai palaidojes ir gera paminkla butu pastates) mastau.gif biudzetas kiauras, bijo kad neiskrisciau, o ir mazajam deimateliuj mamos reik mirksiukas.gif . Nezinau kaip su tuo Zilberiu blush2.gif - draugauju.. kolkas tik gelsva, gal dievas duos nepazaliuosiu unsure.gif

Jammin,
Uždegimą gali sukelti ir dėžutė šokoladinių saldainių, kilogramas apelsinų ar po gausių vaišių išgertas alkoholis.
Gana dažnai apnuodijus organizmą vaistiniais preparatais. Be to, susirgti gali kenčiantieji dėl tulžies latakų akmenligės, tie, kuriems sutrikusi medžiagų apykaita. Šią ligą gali išprovokuoti kraujagyslių, infekcinės, kepenų ligos, kiek rečiau - pilvo traumos.

Sekmes tau pas odontologa doh.gif , laikysiu kumstukus mirksiukas.gif , taip kad nebijok 4u.gif
Atsakyti
Sanita, matyt tavo kumščių laikymas padėjo bigsmile.gif
Kažkaip šįkart be baimės ir žiaurių skausmų vizitas praėjo. Užmarino taip, kad pusės galvos pusę dienos nejaučiau biggrin.gif Nuėjus pas mažiukę kalbėjau besiseilėdama biggrin.gif
Taisė tai illllgai- net pusantros valandos doh.gif Bet jau padarė tikrai gerai thumbup.gif
Praėjus visiems šaldymams ir dėdė skausmas pasirodė, bet išgėriau vaistų nuo skausmo, nes odontologas taip liepė. Žodžiu dabar galiu būti rami, kad su dantukais jau viskas beveik tvarkoj thumbup.gif

Sanita, mes turbūt kažko nesusišnekėjom blush2.gif Arba aš tave netaip supratau, arba tu mane. Bet nesvarbu wink.gif
Diedas tavo geras, kad saugo thumbup.gif Vadinasi myli, jei nemarina visokiais saldžiais brudais biggrin.gif
O kiek tavo deimantėliui dabar metukų? ax.gif
Atsakyti