QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 03, 11:56)
Oho, Sanitėle, nu tu ir stipri! Puikus pavyzdys mums visoms! Man galioja toks dėsnis-akys mato-skrandis nori
Tai tų saldumynų nematant man geriau būna
Pastaruoju metu man saldumynus
puikiai pakeičia pamelai(tie gigantiški greipfurtai), nežinau kas man atsitiko, bet noriu jų kasdien ir daug
Na o šiaip keistai pasakei, kad nevalgai saldumynų, todėl dėl cukraus pastoviai nereikia tikrintis. Juk saldumynai tai tik lašas jūroje ir net daug kur sakoma, kad jie su cukralige išvis nieko bendro neturi . Na, bet nesiplėsiu
Sanita, kaip tavo žilberis? Vakar truputį laiko turėjau, pasiskaitinėjau kas tai per ligelė. Ji turbūt nelabai kontroliuojama?
Aš šiandien vėl važiuoju pas odontologą, kelnės baimės pilnos
Bet poto užbėgsiu pas dukterėčią ir žinau, kad jos šypsena greitai privers pamiršti visas baimes
Geros dienos, mergytės!!!
Nesu as stipri
(jei kas prileistu prie torto tai rankom suryciau) , mano diedas bjaurus
, nieko man neleidzia
. Kol ant koju pastate
(tai palaidojes ir gera paminkla butu pastates) biudzetas kiauras, bijo kad neiskrisciau, o ir mazajam deimateliuj mamos reik
. Nezinau kaip su tuo Zilberiu
- draugauju.. kolkas tik gelsva, gal dievas duos nepazaliuosiu
Jammin,
Uždegimą gali sukelti ir dėžutė šokoladinių saldainių, kilogramas apelsinų ar po gausių vaišių išgertas alkoholis.
Gana dažnai apnuodijus organizmą vaistiniais preparatais. Be to, susirgti gali kenčiantieji dėl tulžies latakų akmenligės, tie, kuriems sutrikusi medžiagų apykaita. Šią ligą gali išprovokuoti kraujagyslių, infekcinės, kepenų ligos, kiek rečiau - pilvo traumos.
Sekmes tau pas odontologa
, laikysiu kumstukus
, taip kad nebijok