Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 21, 19:39)
Labas vakarėlis smile.gif

Gera girdėti, kad tau geriau smile.gif
Aš tai padariau išvadas, kad man negalima turbūt girtis, jog jaučiuosi geriau, nes kažkaip poto visada pablogėja  lotuliukas.gif
Nuo vakar vakaro vėl su temperatūra gyvenu, galva plyšta, šiandien taip silpna buvo, kad net dieną numigau(nors niekada dieną negaliu užmigti),kad krenkščiu ir sloguoju- tai jau įprasta smile.gif Aišku pati kalta, kad namie nenusėdžiu, bet pykstu ant savo organizmo.. Kuo daugiau saugaisi- tuo daugiau sergi user posted image

O šiaip aspirinas yra acetilsalicilo rūgštis user posted image Šiandien ryte specialiai pasikuičiau internete- niekur neradau, kad negalima vartoti turint bėdų su kasa, o apie alkoholį sudėtyje irgi. Renatėle, gal supainiojai kažką?  ax.gif
Kontraindikacijas radau tik tokias, kaip ir sakiau kažkur  rolleyes.gif
Na, reiks man kada prie progos gydytojos pasiklausti smile.gif

Sveikatėlės visoms,
Renatėle, sveik greičiau wink.gif

Labas mergaites ,Labas Jammin . Niu va kaip blogai kad vel atkritai uzjauciu labai . Man irgi kartais buna kad pasigiriu kad jau geriau ir ziurek kita dienele jau einu susirietus sakoma geriau jau nesigirti bet taip neiseina , norisi visiem sakyti kad geriau jauties . Jammin nezinau del to aspirino ka man gyditoja sake tai as ta ir parasiau . reiks ir man pasiskaitineti intike apie aspirina . gal ji turejo omeny viska sudejus su mano organizmo ligom nes mano kepenikes nusilpusios ir tad zilberio sindromas (ai as jau nebezinau ) . Nesirkit mergaites . Jammin sveikateles ir greiciau sveik neik is namu kol nepasveiksi . O lauke tiek bacilu . Sveikit . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 23, 19:50)
Labas vakariux, mergytės user posted image

Eglegle, užjaučiu, bjaurybės tie vagys user posted image

Kaip sveikatėlės? Gal jau geriau?

Labukas sirgaliukes user posted image

Ciaudit cia tai neuzsuku biggrin.gif
Pirmadieni mano dvieju metu gimtadienis, kaip sako mano MB blush2.gif . Jauciuos rolleyes.gif , sumaltai, vasaros idegis kavojasi, gelsvumas ryskeja (zilberis.. nerimsta), atsikeliu skaudancia galva, uztinusi, skaudanciu desniu sonu. doh.gif Gydytojai vaistu skirt.. vaistu nuo ligos nera.. kiek organizmas kovos tiek gimtadieniu. mastau.gif Dietos kaip ir laikaus, nerukau, negeriu, nesportuoju hihihi.gif , bet viena nuodemele turiu flirt.gif pusmetis negaliu atsisakyt puodelio kavos ir per MM sokolado.. verysad.gif
Sveikit, nepasiduokit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 24 spalio 2009 - 11:34
QUOTE(Sanita @ 2009 10 24, 12:33)
Labukas sirgaliukes  user posted image 

Ciaudit cia tai neuzsuku  biggrin.gif
Pirmadieni mano dvieju metu gimtadienis, kaip sako mano MB  blush2.gif . Jauciuos  rolleyes.gif , sumaltai, vasaros idegis kavojasi, gelsvumas ryskeja (zilberis.. nerimsta), atsikeliu skaudancia galva, uztinusi, skaudanciu desniu sonu.  doh.gif  Gydytojai vaistu skirt.. vaistu nuo ligos nera.. kiek organizmas kovos tiek gimtadieniu.  mastau.gif  Dietos kaip ir laikaus, nerukau, negeriu, nesportuoju  hihihi.gif , bet viena nuodemele turiu  flirt.gif  pusmetis negaliu atsisakyt puodelio kavos ir per MM sokolado..  verysad.gif
Sveikit, nepasiduokit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Su antruoju gimtadieniu, Sanitėle user posted image
Baisu, kai vaistų nėra ir nėra kaip sau pagelbėti unsure.gif Bet tu šauniai laikaisi(nežiūrint į kavą ir retsykiais šokoladą biggrin.gif ), tad gimtadienių bus dar tikrai daaaaug smile.gif Net neabejoju 4u.gif O ta gelta visuomet taip ir bus? blink.gif Niekas jau nebepadės? unsure.gif O šoniukus nuo žilberio skauda, ar kasa streikuoja?
Kaip ten bebūtų-laikykis wink.gif

Aš va pagaliau peršalimo beveik atsikračiau smile.gif Dar truputį pakosčiu, bet jau niekis. Bet sulaukiau kasytės paūmėjimo, šįkart stipresnio, nei buvo anie pamaudimai. Saugausi, mintu jogurčiukais ir t.t., bet negerėja jau nuo vakar ryto, temperatūra pakilo.Iškart dingo visas mano ūpas, energija ir optimizmas. Guliu kaip sliekas susirietus ir nenoriu nieko. Et, bėda po vieną nevaikšto doh.gif Na, bet ne kartą išsikapščiau, šįkart irgi išsikapstysiu...
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 20, 14:09)
Aspirinas past pirmiausias nuodar musu kasai .

Visi antitromboziniai vaistai (mažinantys kraujo krešėjimą), tame tarpe ir aspirinas turi šalutinį poveikį ir kasai, bet iš esmės jis susijęs su perdozavimu. Aukštą temperatūrą muša aspirinas su analginu (po 1/2 tabletės), tik niekados nesusidūriau bei kaip ir nepavyko niekur rasti (prisipažįstu intensyviai neieškojau) ar šis mišinys suderinamas su kasos problemomis. Vaistais mušti žemesnės temperatūros kaip 38,5 nereikėtų, nes tai viena pagrindinių imuniteto funkcijų kovojant su virusais, iki tol karštos arbatos, arbatos, arbatos...
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 10 25, 21:53)
Visi antitromboziniai vaistai (mažinantys kraujo krešėjimą), tame tarpe ir aspirinas turi šalutinį poveikį ir kasai, bet iš esmės jis susijęs su perdozavimu. Aukštą temperatūrą muša aspirinas su analginu (po 1/2 tabletės), tik niekados nesusidūriau bei kaip ir nepavyko niekur rasti (prisipažįstu intensyviai neieškojau) ar šis mišinys suderinamas su kasos problemomis. Vaistais mušti žemesnės temperatūros kaip 38,5 nereikėtų, nes tai viena pagrindinių imuniteto funkcijų kovojant su virusais, iki tol karštos arbatos, arbatos, arbatos...

O koki poveiki duoda parasetamolis, citramonas? mirksiukas.gif

Jammin1, laikykis blush2.gif , nepasiduok wub.gif

LELIŪNAS , nepasirodo unsure.gif

renatele, wub.gif kaip sveikatele?
Kazkaip cia tas rudenelis jus labai susuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 25, 21:09)
O koki poveiki duoda parasetamolis, citramonas?  mirksiukas.gif
Jammin1, laikykis  blush2.gif , nepasiduok  wub.gif

LELIŪNAS , nepasirodo  unsure.gif

renatele,  wub.gif  kaip sveikatele?
Kazkaip cia tas rudenelis jus labai susuko  blush2.gif

Labas merginos . Uzuojauta Jammin kad paumejima turi . Bet isikapetysi laikau kumstelius . Sanita bacilom atsikraciau jau jau viskas thumbup.gif .Bet kartejimas burnos ir pykinimai nesiliauja bijau net pagalvoti kad paumejimas man kaseles ar tulzis nebeveikia verysad.gif nes pradejau gerti arbatas tulzy skatinancias nuo ju sumazeja kartelybe burnos ir galiu kazka uzvalgyti g.gif . Tikiuosi kad cia laikina . dar palauksiu savaitele jei nepraeis teks skambinti gyditojai y LT ir klaust ka daryti . O kaip tavo sveikatele Sanita ? Laikykimes ir nesirkim . Geru dienu . 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės 4u.gif
Ačiū už palaikymą smile.gif Laikausi griežtos dietos ir laukiu pagerėjimo smile.gif Gaila, kad kolkas bjaurus pilvo skausmas,temperatūra ir kartumas burnoje dar nepalieka manęs ramybėje. Bet po kelių dienų privalau atsigauti- mažylės pirmasis gimtadienis artėjauser posted image, negi teta serganti gali važiuoti sveikinti ( schmoll.gif )? biggrin.gif

Visoms po user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 25, 23:09)
O koki poveiki duoda parasetamolis, citramonas?  mirksiukas.gif

Paracetamolis labiausiai neigiamai veikia inkstus, o citramonas inkstus bei kepenis. Tikrai nenoriu pasakyti, kad išgėrus tabletę bus kas nors negerai, ar labai ir labai blogai, tačiau kartais būna ir taip, kad jei vaistas nuo vieno gelbsti, tai kažkiek kitkam kenkia. Jeigu galima apsieiti be vaistų, tai geriau jų ir nevartoti.
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 27, 01:34)
Sveikutės mergytės  4u.gif
Ačiū už palaikymą smile.gif Laikausi griežtos dietos ir laukiu pagerėjimo smile.gif Gaila, kad kolkas bjaurus pilvo skausmas,temperatūra ir kartumas burnoje dar nepalieka manęs ramybėje. Bet po kelių dienų privalau atsigauti- mažylės pirmasis gimtadienis artėjauser posted image, negi teta serganti gali važiuoti sveikinti (  schmoll.gif )?  biggrin.gif

Visoms po user posted image

O i gydytojus g.gif nenori kreiptis.. blush2.gif , gal reiktu patikrint- amilaze, CRB ??? unsure.gif

Cia gal jau antra dukterecia.. mirksiukas.gif Reiktu, reiktu tetulei pasveikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 27, 11:28)
O i gydytojus  g.gif nenori kreiptis..  blush2.gif , gal reiktu patikrint- amilaze, CRB ???  unsure.gif 

Cia gal jau antra dukterecia..  mirksiukas.gif  Reiktu, reiktu tetulei pasveikt  ax.gif

Galvoju, kad jei greitu metu nepasitaisysiu- būtinai eisiu pas gydytojus. Šiaip ar taip jau turbūt reiktų pasitikrinti cukriuką, bet vis atidėlioju.. ax.gif Na šįkart ilgai tikrai nelauksiu smile.gif

Sanita, čia ta pati ir vienintėlė dukterėčia wub.gif Tiesiog laikas greitai bėga, atrodo kątik net sėdėt nemokėjo, o dabar jau ir vaikšto panelė smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Aš su geresnėm naujienom-taisausi galų gale(naktim dar puola skausmai, bet dieną jau buvo visai neblogai) thumbup.gif Vat-kai nori tai viskas įmanoma biggrin.gif

Ryt dieną važiuoju pas odontologą, vis tas mano protinis neduoda ramiai gyvent doh.gif
O jau kaip bijau siaubingai blush2.gif Kadangi dantukai mano sveiki, tai rimto susidūrimo niekuomet neteko turėti(tikriausiai bijau dėl nežinomybės) ax.gif Gerai, kad ryt tikriausiai neraus, nes antraip ši naktis būtų bemiegė biggrin.gif blush2.gif

Kaip jūsų sveikatėlės, mergaitės? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš esu siaubinga hipochondrikė ir labai bijau ligų. Ypatingai pakreatito. Todėl labai riboju riebų maistą ir visiškai negeriu alkoholio. Bet šiandien vakare norėčiau išgerti butelį vyno. Žinau, kad kvailas klausimas, bet ar gali kas nors nutikt? unsure.gif
Atsakyti