QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 21, 19:39)
Labas vakarėlis
Gera girdėti, kad tau geriau
Aš tai padariau išvadas, kad man negalima turbūt girtis, jog jaučiuosi geriau, nes kažkaip poto visada pablogėja
Nuo vakar vakaro vėl su temperatūra gyvenu, galva plyšta, šiandien taip silpna buvo, kad net dieną numigau(nors niekada dieną negaliu užmigti),kad krenkščiu ir sloguoju- tai jau įprasta Aišku pati kalta, kad namie nenusėdžiu, bet pykstu ant savo organizmo.. Kuo daugiau saugaisi- tuo daugiau sergi
O šiaip aspirinas yra acetilsalicilo rūgštis Šiandien ryte specialiai pasikuičiau internete- niekur neradau, kad negalima vartoti turint bėdų su kasa, o apie alkoholį sudėtyje irgi. Renatėle, gal supainiojai kažką?
Kontraindikacijas radau tik tokias, kaip ir sakiau kažkur
Na, reiks man kada prie progos gydytojos pasiklausti
Sveikatėlės visoms,
Renatėle, sveik greičiau
Gera girdėti, kad tau geriau
Aš tai padariau išvadas, kad man negalima turbūt girtis, jog jaučiuosi geriau, nes kažkaip poto visada pablogėja
Nuo vakar vakaro vėl su temperatūra gyvenu, galva plyšta, šiandien taip silpna buvo, kad net dieną numigau(nors niekada dieną negaliu užmigti),kad krenkščiu ir sloguoju- tai jau įprasta Aišku pati kalta, kad namie nenusėdžiu, bet pykstu ant savo organizmo.. Kuo daugiau saugaisi- tuo daugiau sergi
O šiaip aspirinas yra acetilsalicilo rūgštis Šiandien ryte specialiai pasikuičiau internete- niekur neradau, kad negalima vartoti turint bėdų su kasa, o apie alkoholį sudėtyje irgi. Renatėle, gal supainiojai kažką?
Kontraindikacijas radau tik tokias, kaip ir sakiau kažkur
Na, reiks man kada prie progos gydytojos pasiklausti
Sveikatėlės visoms,
Renatėle, sveik greičiau
Labas mergaites ,Labas Jammin . Niu va kaip blogai kad vel atkritai uzjauciu labai . Man irgi kartais buna kad pasigiriu kad jau geriau ir ziurek kita dienele jau einu susirietus sakoma geriau jau nesigirti bet taip neiseina , norisi visiem sakyti kad geriau jauties . Jammin nezinau del to aspirino ka man gyditoja sake tai as ta ir parasiau . reiks ir man pasiskaitineti intike apie aspirina . gal ji turejo omeny viska sudejus su mano organizmo ligom nes mano kepenikes nusilpusios ir tad zilberio sindromas (ai as jau nebezinau ) . Nesirkit mergaites . Jammin sveikateles ir greiciau sveik neik is namu kol nepasveiksi . O lauke tiek bacilu . Sveikit .