QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 13, 14:19)
Labutis
Ojojoi, užjaučiu, Renatele Kankina mus tos ligos
Man tai jau toks jausmas, kad kuo labiau saugausi, tuo daugiau tas zaraza pankreatitas bando prikibti Vakar be visų peršalimų ir temperatūrų sulaukiau "draugo"-juosiančio skausmo. Na gerai, kad viskas kolkas baigėsi gerai, pasiraičiau kaip kirminėlis porą valandų ir užmigau Šiandien visą rytą šleikštulys kamavo, bet dabar jau viskas ok- vėl jaučiuosi sveika kaip ridikas (na išskyrus peršalimą ir temp)
Šiandien beveik visą dieną "lovos" rėžimą propaguoju Nelabai man sekasi gulėti, vis atsikeliu, pasidarau kąnors naudingo ir vėl prigulu Kažkokia snūDIENA
Ojojoi, užjaučiu, Renatele Kankina mus tos ligos
Man tai jau toks jausmas, kad kuo labiau saugausi, tuo daugiau tas zaraza pankreatitas bando prikibti Vakar be visų peršalimų ir temperatūrų sulaukiau "draugo"-juosiančio skausmo. Na gerai, kad viskas kolkas baigėsi gerai, pasiraičiau kaip kirminėlis porą valandų ir užmigau Šiandien visą rytą šleikštulys kamavo, bet dabar jau viskas ok- vėl jaučiuosi sveika kaip ridikas (na išskyrus peršalimą ir temp)
Šiandien beveik visą dieną "lovos" rėžimą propaguoju Nelabai man sekasi gulėti, vis atsikeliu, pasidarau kąnors naudingo ir vėl prigulu Kažkokia snūDIENA
Labi visoms . . Labi Jammin uzjauciu ir tave labai zinau ka tai reiskia bet ar tau neatrodo kad is po ligoniniu ir dietu kuriu laikomes nebeturetu grysti sakusmai ir visi pykinimai ? Taip isena gyventi turesim taip kad bijok rytojaus bijok kur iseit ar isvykt nes nezinai kas laukia vaistai ir nevisagaliai . As nevilty . O tiu mergyt kad vaikstai po namucius nieko tokio juk nenugulesi visa diena tik lauku jau neik . O didele temperatura pas tave nuo gripo ? Laikykis Jammin ir sveik . Ir visom mergyckom to paties sveikit sveikit sveikit .