Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 13, 14:19)
Labutis  4u.gif

Ojojoi, užjaučiu, Renatele  verysad.gif Kankina mus tos ligos  doh.gif
Man tai jau toks jausmas, kad kuo labiau saugausi, tuo daugiau tas zaraza pankreatitas bando prikibti  doh.gif  Vakar be visų peršalimų ir temperatūrų sulaukiau "draugo"-juosiančio skausmo. Na gerai, kad viskas kolkas baigėsi gerai, pasiraičiau kaip kirminėlis porą valandų ir užmigau  ax.gif  Šiandien visą rytą šleikštulys kamavo, bet dabar jau viskas ok- vėl jaučiuosi sveika kaip ridikas (na išskyrus peršalimą ir temp) smile.gif
Šiandien beveik visą dieną "lovos" rėžimą propaguoju  ax.gif  Nelabai man sekasi gulėti, vis atsikeliu, pasidarau kąnors naudingo ir vėl prigulu  ax.gif Kažkokia snūDIENA  mirksiukas.gif

Labi visoms . 4u.gif . Labi Jammin uzjauciu ir tave labai zinau ka tai reiskia bet ar tau neatrodo kad is po ligoniniu ir dietu kuriu laikomes nebeturetu grysti sakusmai ir visi pykinimai ? Taip isena gyventi turesim taip kad bijok rytojaus bijok kur iseit ar isvykt nes nezinai kas laukia vaistai ir nevisagaliai . As nevilty . O tiu mergyt kad vaikstai po namucius nieko tokio juk nenugulesi visa diena tik lauku jau neik . O didele temperatura pas tave nuo gripo ? g.gif Laikykis Jammin ir sveik . Ir visom mergyckom to paties sveikit sveikit sveikit . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 14, 17:04)
Labi visoms . 4u.gif .         Labi Jammin uzjauciu ir tave labai zinau ka tai reiskia bet ar tau neatrodo kad is po ligoniniu ir dietu kuriu laikomes nebeturetu grysti sakusmai ir visi pykinimai ? Taip isena gyventi turesim taip kad bijok rytojaus bijok kur iseit ar isvykt nes nezinai kas laukia vaistai ir nevisagaliai . As nevilty . O tiu mergyt kad vaikstai po namucius nieko tokio juk nenugulesi visa diena tik lauku jau neik . O didele temperatura pas tave nuo gripo ? g.gif  Laikykis Jammin ir sveik . Ir visom mergyckom to paties sveikit sveikit sveikit . mirksiukas.gif

Sveikutės,
Su pirmuoju sniegu visas user posted image 4u.gif

Renatėle, kad aš tai manau čia man laikini tokie pablogėjimai wink.gif Gal vėl koks uždegimas manęs tyko, bet kaip bus taip bus.
Išeiti iš namų ar kas bus rytoj, tai aš nebijau, bet yra nemažai draugų,kuriuos norėčiau aplankyti užsienyje, o ir šiaip pakeliauti smagu būtų, bet toli nuo LT išvažiuoti tai aš tikrai bijau. O šiaip viskas irnesakyk.gif Vaistai su manim visur jau du metus kartu keliauja(nors sunkesniais atvejais ir nepadeda, bet aš jaučiuosi saugiau juos turėdama kartu biggrin.gif doh.gif ).
Temperatūra šiuo metu nedidelė, vakarais iki 37.8 pakyla, bet kažkodėl tuomet jaučiuosi kaip turėdama 40 doh.gif Gerai, kad namie pagaliau šildymą įjungė, nes miegu po trim kaldrom ir vistiek kratausi, tai dabar bent porą laipsnių šilčiau namie pasidarė smile.gif
Šiandien žiauriai didžiojo greipfrukto užsimaniau(pamelo), nežinau galima mums jų ar negalima(man dėl skrandžio tai tikrai schmoll.gif ), bet ėmiau ir suvalgiau visą tą didžiulį biggrin.gif Dar ir dabar pilvas kaip nestuke.gif Užtai kaip skanu buvo bigsmile.gif

Kaip jūs, mergaitės laikotės?
Kaip tu,Renatėle? Kaip tavo pykinimai ir skausmai? Gal jau daugiau gali kažką suvalgyti?

Sveikatytės visoms wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 14 spalio 2009 - 18:31
Labas rytas!

LELIŪNAS
, Kaip sveikatėlė? Gal jau yra markerių atsakymai? Tikiuosi, kad viskas gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 15, 06:13)
Labas rytas!

LELIŪNAS
, Kaip sveikatėlė? Gal jau yra markerių atsakymai? Tikiuosi, kad viskas gerai4u.gif

Labas mergaites . labukas Jammin . Pykinimas nepraejo valgyt nedaug ko galiu daug ko netoleruoja organizmas ir ta bakterija savo daro . MERGAITES PADEKIT . susirgau gripu temperatura sukilo iki 38 kokius vaistus galiu gerti bijau ka nors gert kad nepakenciau savo kasai . koks baisus jausmas kaulus lauzo anakart isisukau su arbatelem ir tupucio medaus o ka dabar daryti ? verysad.gif Kaip Jammin tavo sveikata ar gripa nugalejai ?
Atsakyti
Labas visiems , noriu pasidalint savo patirtim ir kazka isgirst is jusu.. Mano mama serga kasos veziu, tyresi ji pastoviai del hepatito c , echoskopas daromas buvo i metus 2 kartus ir kt tyrimai, niekas nieko nemate , nors ji skundesi kad sona skauda , nugara skauda , rado isplesta kasos lataka , kas rodo viena is priezasciu itarti vezi.. pamate kai prapjove kad jau net isoperuot auglio negali.Mamai tik 63m dave apie metus isgyvenamuma. Laukia chemija. Buvo sveika moteris iki siol , po paliatyvios operacijos jauciasi nekaip. Medicina ypac Lietuvoj yra tokia atsilikus, jei sunki liga zmogus lieka pasmerktas , pagalbos nera.. Gydytojai kaip mesos fabrike elgiasi , netinkamas naudojimui lieka nurasytas , kaip konvejeriu sekantis.. Sugeba tik pinigus paimt.. Nusivyliau..taip skauda sirdi kad negaliu niekuo padet, tokia netiketa diagnoze.. gyvenimas apsivercia per viena diena 180 laipsniu.. nereikia nieko nei materialiu dalyku, viskas tampa beprasmybe.. pries akistata su mirtim.. brangiausio zmogaus .. zinojimas kad tik stebuklas galetu kazka pakeist...
Visi kurie skundesi forume del kasos simptomu kiek teko paskaityt bukit labai atidus , ieskokit priejimo pas tikrus medikus-profesorius ar kokius nes daktariukes rasinejancius popieriukus tyrimams ilgai jus ,,stebes,, kol bus per velu..
Girdejau apie cordicepso preperatus , kurie gydo beveik viska , manau isbandyt gal kiek prailginti gyvenima pasiseks.. Gal kas turit patirties siame dalyke ?
Atsakyti
QUOTE(Sviesiaplauke33 @ 2009 10 16, 22:29)
Labas visiems , noriu pasidalint savo patirtim ir kazka isgirst is jusu.. Mano mama serga kasos veziu, tyresi ji pastoviai del hepatito c , echoskopas daromas buvo i metus 2 kartus ir kt tyrimai, niekas nieko nemate , nors ji skundesi kad sona skauda , nugara skauda , rado isplesta kasos lataka , kas rodo viena is priezasciu itarti vezi.. pamate kai prapjove kad jau net isoperuot auglio negali.Mamai tik 63m dave apie metus isgyvenamuma. Laukia chemija. Buvo sveika moteris iki siol , po paliatyvios operacijos jauciasi nekaip. Medicina ypac Lietuvoj yra tokia atsilikus, jei sunki liga zmogus lieka pasmerktas , pagalbos nera.. Gydytojai kaip mesos fabrike elgiasi , netinkamas naudojimui lieka nurasytas , kaip konvejeriu sekantis.. Sugeba tik pinigus paimt.. Nusivyliau..taip skauda sirdi kad negaliu niekuo padet, tokia netiketa diagnoze.. gyvenimas apsivercia per viena diena 180 laipsniu.. nereikia nieko nei materialiu dalyku, viskas tampa beprasmybe.. pries akistata su mirtim.. brangiausio zmogaus .. zinojimas kad tik stebuklas galetu kazka pakeist...
Visi kurie skundesi forume del kasos simptomu kiek teko paskaityt bukit labai atidus , ieskokit priejimo pas tikrus medikus-profesorius ar kokius nes daktariukes rasinejancius popieriukus tyrimams ilgai jus ,,stebes,, kol bus per velu..
Girdejau apie cordicepso preperatus , kurie gydo beveik viska , manau isbandyt gal kiek prailginti gyvenima pasiseks.. Gal kas turit patirties siame dalyke ?

Labas vakaras.
Užjaučiu labai dėl sunkios mamytės ligos.. 4u.gif
Nevisiškai sutinku, kad visa medicina LT yra atsilikusi, tiesiog matyt ne pas tos srities profus pataikėt verysad.gif
Kasos ligų srityje Lietuvos medikai yra daug pasiekę ir bent pagal statistiką yra vieni iš geriausių europoje.
Visgi linkiu nenuleisti rankų ir ieškoti kaip prailginti ir pagerinti likusį gyvenimą. VULSK turi puikią skausmo kliniką, kur dirba tikrai geri gydytojai. Esant dideliems skausmams, manau, geros pagalbos ten galėtumėte sulaukti. Na, o tai kad gydytojai "davė" metus, nebūtinai reiškia, kad jūsų mamytė tik metus ir gyvens. Juk kiek tokių atvejų, kai nugyvenama žymiai ilgiau. Iš visos širdies linkiu stiprybės jums ir jūsų mamytei, bandykit ir darykit viską kas tik įmanoma, jokiu būdu nepasiduokit! 4u.gif
P.S. Su kordicepsu nesu susidūrusi, gal kažkuri kita kažką žinos..
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 16, 18:36)
Labas mergaites . labukas Jammin . Pykinimas nepraejo valgyt nedaug ko galiu daug ko netoleruoja organizmas ir ta bakterija savo daro . MERGAITES PADEKIT . susirgau gripu temperatura sukilo iki 38 kokius vaistus galiu gerti bijau ka nors gert kad nepakenciau savo kasai . koks baisus jausmas kaulus lauzo anakart isisukau su arbatelem ir tupucio medaus o ka dabar daryti ?  verysad.gif Kaip Jammin tavo sveikata ar gripa nugalejai ?

Labutis, Renatėle,
Gaila, kad ir tave tos piktosios bacilos užpuolė. Aš dar irgi nelabai sveikstu- dienom geriau, o vakarais pakyla temp, nosis "bėga" ir kosėju iki pykinimo blink.gif
Manau įprasti vaistukai nuo peršalimo neturėtų pakenkti, bet juk visuomet galima pasikonsultuoti su vaistininke, paprašyti kad patartų kas tikrai nepakenks kasai. Pabandyk mirksiukas.gif Nes su 38 jau tikrai reiktų ne vien arbatėlėm kovoti smile.gif Nors skysčių būtinai vartok daug mirksiukas.gif
Sveikatėlės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 16, 21:15)
Labas vakaras.
Užjaučiu labai dėl sunkios mamytės ligos..  4u.gif 
Nevisiškai sutinku, kad visa medicina LT yra atsilikusi, tiesiog matyt ne pas tos srities profus pataikėt  verysad.gif
Kasos ligų srityje Lietuvos medikai yra daug pasiekę ir bent pagal statistiką yra vieni iš geriausių europoje.
Visgi linkiu nenuleisti rankų ir ieškoti kaip prailginti ir pagerinti likusį gyvenimą. VULSK turi puikią skausmo kliniką, kur dirba tikrai geri gydytojai. Esant dideliems skausmams, manau, geros pagalbos ten galėtumėte sulaukti. Na, o tai kad gydytojai "davė" metus, nebūtinai reiškia, kad jūsų mamytė tik metus ir gyvens. Juk kiek tokių atvejų, kai nugyvenama žymiai ilgiau. Iš visos širdies linkiu stiprybės jums ir jūsų mamytei, bandykit ir darykit viską kas tik įmanoma, jokiu būdu nepasiduokit!  4u.gif
P.S. Su kordicepsu nesu susidūrusi, gal kažkuri kita kažką žinos..
Papildyta:

Labutis, Renatėle,
Gaila, kad ir tave tos piktosios bacilos užpuolė. Aš dar irgi nelabai sveikstu- dienom geriau, o vakarais pakyla temp, nosis "bėga" ir kosėju iki pykinimo  blink.gif 
Manau įprasti vaistukai nuo peršalimo neturėtų pakenkti, bet juk visuomet galima pasikonsultuoti su vaistininke, paprašyti kad patartų kas tikrai nepakenks kasai. Pabandyk  mirksiukas.gif  Nes su 38 jau tikrai reiktų ne vien arbatėlėm kovoti smile.gif Nors skysčių būtinai vartok daug  mirksiukas.gif
Sveikatėlės tau  4u.gif

Labutis mergyckos 4u.gif . Kaip sveikateles jusu ? kaip isilaikiusios ?Jammin ar jau pasveikai nuo bacilu ? Man dabar pats ligos paumejimas neatsimenu kada tokios temperaturos turejau vakar net y ligonine vaziavau nes nebenusimusiau temperaturos tai jie man sako ko cia atvaziavai su kaiuliu gripu . I ligonine vaziavau nes pradejo pykinti ir vemti sona skaudeti bet paracitamolio dave ir namo isleido ir pas seimos gyditoja siandien turiu eiti o kur jei temperatura 39 38 laikosi ? Kaip jus kovoja su siom bacilom ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 19, 09:15)
Labutis mergyckos  4u.gif . Kaip sveikateles jusu ? kaip isilaikiusios ?Jammin ar jau pasveikai nuo bacilu ? Man dabar pats ligos paumejimas neatsimenu kada tokios temperaturos turejau vakar net y ligonine vaziavau nes nebenusimusiau temperaturos tai jie man sako ko cia atvaziavai su kaiuliu gripu . I ligonine vaziavau nes pradejo pykinti ir vemti sona skaudeti bet paracitamolio dave ir namo isleido ir pas seimos gyditoja siandien turiu eiti o kur jei temperatura 39 38 laikosi ? Kaip jus kovoja su siom bacilom ? doh.gif

Labutis smile.gif

Visai negerai čia tau su tom ligom, Renatėle unsure.gif
Aš po truputį jau sveikti imu, temperatūra nebent vakarais pakyla, bet jau nebedaug virš 37 smile.gif Šiaip kosėju ir sloguoju dar pakankamai labai, o įkvėpus plaučiuose kažkas šlykščiai švokščia doh.gif
Aš tai galima sakyti nesigydžiau, nes norėjau, kad organizmas pakovotų pats truputį.
Tiesa, buvo vienas vakaras, kai savijauta jau visiškai nekokia buvo, tai vieną tablečiukę aspirino įkaliau smile.gif Šiaip stengiausi daug skysčių vartoti, gėriau karštas arbatas, vaisių įvairių nemažai valgiau(nors aš ir taip jų nemažai valgau) smile.gif
Tai toks ir kovojimas smile.gif
Renatėle, nebandei į vaistinę nueiti? Sakau gal geriau patartų, nei tas jų paracetamolis doh.gif Kuom besirgtum-vis paracetamolį kiša doh.gif Čia jiem stebūklingas vaistas gal atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 19, 17:23)
Labutis smile.gif

Visai negerai čia tau su tom ligom, Renatėle  unsure.gif
Aš po truputį jau sveikti imu, temperatūra nebent vakarais pakyla, bet jau nebedaug virš 37 smile.gif Šiaip kosėju ir sloguoju dar pakankamai labai, o įkvėpus plaučiuose kažkas šlykščiai švokščia  doh.gif 
Aš tai galima sakyti nesigydžiau, nes norėjau, kad organizmas pakovotų pats truputį.
Tiesa, buvo vienas vakaras, kai savijauta jau visiškai nekokia buvo, tai vieną tablečiukę aspirino įkaliau smile.gif Šiaip stengiausi daug skysčių vartoti, gėriau karštas arbatas, vaisių įvairių nemažai valgiau(nors aš ir taip jų nemažai valgau) smile.gif
Tai toks ir kovojimas smile.gif
Renatėle, nebandei į vaistinę nueiti? Sakau gal geriau patartų, nei tas jų paracetamolis  doh.gif  Kuom besirgtum-vis paracetamolį kiša  doh.gif  Čia jiem stebūklingas vaistas gal atrodo?  biggrin.gif

Labutukas Jammin . O ar tau gyditojai nesake kad mes kasininkes negalim vartoti vaistu kuriuose yra alhoholio ? Aspirinas past pirmiausias nuodar musu kasai . As pradejau gerti antibijotikus nes kitokios iseities nebeturejau kosulys angina balso stygos temperatura viskas kas gali but blogiausia . verysad.gif Y vaistine ejau klausiau ir apart paracitamolio nieko daugiau ir karstos arbatos tera flu ir dar kitokie pavadinimai . Vienoj vaistinei kai durna pasisakiau kad sergu pankretitu ir vaistu paprasiau tai ji oj ne ne turi pas gyditoja vaziuoti mes tau negalim nieko padeti ir isejau apsisukus it muse kandus , cia apart paracitamolio ir karstu arbateliu negausi geresniu vaituku tik su recepteliu . Ir dar kas blogai cia yra nera vaistazoliu arbatu jokiu , tokiu kaip gripex brontex , kiek turejau is Lietuveles atsivezus jau ir suvartojau beveik . Siaundien geriau jauciuosi kaip ne keista ir temperaturos nebeturejau nakty tokios aukstos thumbup.gif .Turbut einu i sveikimo etapa . bigsmile.gif . Bet greiciausei nuo antibijotiku labai burna karteja ir sleikstulys jauciasi . doh.gif . Kaip tavo reikaliukai Jammin su kasa ? Ka beveikineji ar istojai mokintis kaip buvai rasiusi ? Geros dieneles merginos . Ir nepasigaukit bacilu nes oj kaip hujova su jom vaje vaje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 20, 14:09)
Labutukas Jammin . O ar tau gyditojai nesake kad mes kasininkes negalim vartoti vaistu kuriuose yra alhoholio ? Aspirinas past pirmiausias nuodar musu kasai . As pradejau gerti antibijotikus nes kitokios iseities nebeturejau kosulys angina balso stygos temperatura viskas kas gali but blogiausia . verysad.gif  Y vaistine ejau klausiau ir apart paracitamolio nieko daugiau ir karstos arbatos tera flu ir dar kitokie pavadinimai . Vienoj vaistinei kai durna pasisakiau kad sergu pankretitu ir vaistu paprasiau tai ji oj ne ne turi pas gyditoja vaziuoti mes tau negalim nieko padeti ir isejau apsisukus it muse kandus , cia apart paracitamolio ir karstu arbateliu negausi geresniu vaituku tik su recepteliu . Ir dar kas blogai cia yra nera vaistazoliu arbatu jokiu , tokiu kaip gripex brontex , kiek turejau is Lietuveles atsivezus jau ir suvartojau beveik . Siaundien geriau jauciuosi kaip ne keista ir temperaturos nebeturejau nakty tokios aukstos  thumbup.gif .Turbut einu i sveikimo etapa . bigsmile.gif . Bet greiciausei nuo antibijotiku labai burna karteja ir sleikstulys jauciasi .  doh.gif . Kaip tavo reikaliukai Jammin su kasa ? Ka beveikineji ar istojai mokintis kaip buvai rasiusi ? Geros dieneles merginos . Ir nepasigaukit bacilu nes oj kaip hujova su jom vaje vaje  blink.gif

Sveika, smagu girdėti, kad sveiksti smile.gif

Tik gal man pasakyk iš kur aspirine yra alkoholio? blink.gif Gal netyčia kokią anotaciją turi su kokiu perspėjimu? Nes kiek žinau aspirino kontraindikacijos:opaligės(skandžio/dvylikapirštės), inkstų/kepenų bėdos ir kaip ir viskas su pilvo srities bėdom g.gif
Nesuprantu kaip aspirine gali būti alkoholio, jei alkoholio su aspirinu vartoti jokiu būdu negalima...?
Ar čia aš kažko nežinau(nes tikrai manęs nėra nė vienas gyd dėlto įspėjęs)? g.gif

Na jeigu per nežinojimą ir sugėriau tą aspiriną, tai man nuo jo tikrai nepasidarė blogiau smile.gif

Su kasa mano reikalai tvarkoje, jaučiuosi žmoniškai. Peršalimas dar pilnai nedingo, bet namie nenusėdžiu jau smile.gif (Dėl mokslų jau esu rašiusi kažkur, kad nesusidarė grupė ir mokytis nesigavo)

Va man tik labai neramu dėl LELIŪNAS schmoll.gif Atsakymai jau turėjo būti, maniau ateis pasidžiaugti su mumis, kad viskas tvarkoje, bet ...
Labai tikiuosi, kad Leliūnas viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 20, 13:04)
Sveika, smagu girdėti, kad sveiksti smile.gif

Tik gal man pasakyk iš kur aspirine yra alkoholio?  blink.gif  Gal netyčia kokią anotaciją turi su kokiu perspėjimu? Nes kiek žinau aspirino kontraindikacijos:opaligės(skandžio/dvylikapirštės), inkstų/kepenų bėdos ir kaip ir viskas su pilvo srities bėdom  g.gif
Nesuprantu kaip aspirine gali būti alkoholio, jei alkoholio su aspirinu vartoti jokiu būdu negalima...?
Ar čia aš kažko nežinau(nes tikrai manęs nėra nė vienas gyd dėlto įspėjęs)?  g.gif

Na jeigu per nežinojimą ir sugėriau tą aspiriną, tai man nuo jo tikrai nepasidarė blogiau  smile.gif

Su kasa mano reikalai tvarkoje, jaučiuosi žmoniškai. Peršalimas dar pilnai nedingo, bet namie nenusėdžiu jau  smile.gif (Dėl mokslų jau esu rašiusi kažkur, kad nesusidarė grupė ir mokytis nesigavo)

Va man tik labai neramu dėl LELIŪNAS  schmoll.gif  Atsakymai jau turėjo būti, maniau ateis pasidžiaugti su mumis, kad viskas tvarkoje, bet ...
Labai tikiuosi, kad Leliūnas viskas gerai  unsure.gif

Sveikute drinks_cheers.gif . AS irgi nezinau tik kad gyditojai perspejo (aspirino ir citramono negalima ) nes juose yra alhoholio tai tokios ir zinios pas mane . Jo zinau kad bandei stoti mokytis . bet gal nedaskaiciau tavo zinutes kur parasei kad nesudare grupes , sory ax.gif , Tai labai saunu kad su tavo kasele viskas tvarkoje dziaugiuosi . Man siandien jau daug geriau del gripo tik nosiukas uzsikises ir pakosciu tik pykinimas ir burnos kartejimas nepraeina o daugiau gyvent galima . Jo Leliunas jau senai bebuvo uzsukes cia . Tikiuosi viskas yra gerai gal paprasciausiai uzsiemus labai . Stiprybes ir sveikatos mergaites . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 21, 20:44)
Sveikute  drinks_cheers.gif . AS irgi nezinau tik kad gyditojai perspejo (aspirino ir citramono negalima ) nes juose yra alhoholio tai tokios ir zinios pas mane . Jo zinau kad bandei stoti mokytis . bet gal nedaskaiciau tavo zinutes kur parasei kad nesudare grupes , sory  ax.gif , Tai labai saunu kad su tavo kasele viskas tvarkoje dziaugiuosi . Man siandien jau daug geriau del gripo tik nosiukas uzsikises ir pakosciu tik pykinimas ir burnos kartejimas nepraeina o daugiau gyvent galima . Jo Leliunas jau senai bebuvo uzsukes cia . Tikiuosi viskas yra gerai gal paprasciausiai uzsiemus labai . Stiprybes ir sveikatos mergaites .  thumbup.gif

Labas vakarėlis smile.gif

Gera girdėti, kad tau geriau smile.gif
Aš tai padariau išvadas, kad man negalima turbūt girtis, jog jaučiuosi geriau, nes kažkaip poto visada pablogėja lotuliukas.gif
Nuo vakar vakaro vėl su temperatūra gyvenu, galva plyšta, šiandien taip silpna buvo, kad net dieną numigau(nors niekada dieną negaliu užmigti),kad krenkščiu ir sloguoju- tai jau įprasta smile.gif Aišku pati kalta, kad namie nenusėdžiu, bet pykstu ant savo organizmo.. Kuo daugiau saugaisi- tuo daugiau sergi user posted image

O šiaip aspirinas yra acetilsalicilo rūgštis user posted image Šiandien ryte specialiai pasikuičiau internete- niekur neradau, kad negalima vartoti turint bėdų su kasa, o apie alkoholį sudėtyje irgi. Renatėle, gal supainiojai kažką? ax.gif
Kontraindikacijas radau tik tokias, kaip ir sakiau kažkur rolleyes.gif
Na, reiks man kada prie progos gydytojos pasiklausti smile.gif

Sveikatėlės visoms,
Renatėle, sveik greičiau wink.gif
Atsakyti