Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Sanita @ 2009 10 09, 17:43)
As gerai laikaus  ax.gif  tik labai idomei po visa pilva niezulys, skrusdes vaiksto  g.gif  toks keistas jausmas. Idomu kas ten pas mane vyksta????  biggrin.gif
Stiprybes jums mergaites, nepasiduokit  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nenoriu gąsdinti, bet esant kepenų problemoms "bėgioja skruzdėlytės po pilvelį"(tarsi niežti) ax.gif Pati nesu su tuo susidūrusi asmeniškai, bet siūlyčiau pasidomėti pas kąnors, kas labiau išmano ax.gif (tfu tfu tfu)
Atsakyti
Labas rytas mergaiciukes . Hakura nepergyvenk del bakterijos jei ja rado vadinas pas taves didelis rukstingumas turetu israsyti 3vaistuku deriny savaitei bet maista turesi prisilaikyti netaip stiprei kaip su kasa kad sergi bet reiks . as irgi turiu ta bakterija bet pa kol kas gerti vaistu negaliu pas mane ji su 3 pliusais , o kokia pas tave ? blush2.gif Sanita nezinau ar cia alergija bet gal sakau vitaminu trukumas nes juk nieko kito nevalgau kaip koses eisiu siandien bandyt teptis su aliejum nes vaikstau kai senis saltis snaiges barstydama , Jasmin o pas tave zaizdeliu nera skranduke kada tikrinais skrandy ? nes nuo tokio vaistu isgerto kiekio visko gali buti . (aisku tfu tfu tfu ) . O pas mane prasideda pykinimas ir nieko blogo nesuvalgiau tik savo maistely . kaip atsilaikot nuo saldumynu ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 10, 10:56)
Labas rytas mergaiciukes . Hakura nepergyvenk del bakterijos jei ja rado vadinas pas taves didelis rukstingumas turetu israsyti 3vaistuku deriny savaitei bet maista turesi prisilaikyti netaip stiprei kaip su kasa kad sergi bet reiks . as irgi turiu ta bakterija bet pa kol kas gerti vaistu negaliu pas mane ji su 3 pliusais , o kokia pas tave ?    blush2.gif Sanita nezinau ar cia alergija bet gal sakau vitaminu trukumas nes juk nieko kito nevalgau kaip koses eisiu siandien bandyt teptis su aliejum nes vaikstau kai senis saltis snaiges barstydama , Jasmin o pas tave zaizdeliu nera skranduke kada tikrinais skrandy ? nes nuo tokio vaistu isgerto kiekio visko gali buti . (aisku tfu tfu tfu ) . O pas mane prasideda pykinimas ir nieko blogo nesuvalgiau tik savo maistely . kaip atsilaikot nuo saldumynu ?  doh.gif

Labas rytas smile.gif

Pas mane skrandis jautrus visą gyvenimą. Jau ankstyvoje paauglystėje turėjau gastritą, o dabar turiu GERL ir erozijas. Bet čia jau prieš vaistukus turėjau smile.gif
Nuo saldumynų kažkaip gan lengvai susilaikiau, nes laiko apie juos galvoti nelabai buvo, bet va kai namie būnu tai ratus dažnai apie skanėstus suku biggrin.gif Gundausi, bet susilaikau. Bet čia turbūt tik kolkas smile.gif Saugausi, nes dar ir skrandžio erzinti nenoriu, nes skauda iki dabar rolleyes.gif

Gero savaitgalio, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 10 spalio 2009 - 11:24
Eglegle, teisingas pastebėjimas drinks_cheers.gif

Velniava šiandien kažkokia, negana to kad peršalau(o tiksliau greičiausiai apsikrėčiau) ir visą naktį kračiausi iš šalčio, nors buvau užsiklojusi su kaldra ir dviem pledukais, o miegojau su šiltom kojinėm blush2.gif Tai dar kaip kvailė padauginau pavalgyti ir susuko mano kasos uodegėlę skausmas doh.gif Gerai, kad jau kiek silpnėja, bet gi pati kalta,kur mano protas buvo doh.gif Kažkaip neapskaičiavau, nors retai kada taip būna... ax.gif

Pasiguodžiau, žodžiu biggrin.gif

Saugokitės bacilų ir persivalgymo biggrin.gif

Visoms po user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 09, 08:14)
Turbut sitas H PYLORI
Su Helicobacter pylori infekcija susijusios opaligės gydymas ir profilaktika
Nenusimink vadinasi skirs gydyma ir ta bakterija sunaikinus viskas bus gerai.  thumbup.gif  O gastroskopijos dar ilgai laukt? Keista, kad radus bakterijas reikia jos laukt..  ax.gif

Jammin1, kaip ten su tuo  irnesakyk.gif  hihihi.gif  ar praejo? Ar dar vis pyksti ant viso pasaulio  flirt.gif

Aciu uz nuoroda, mano toks vepla gydytojas, as netycia pas kita papuoliau kol mano gyd atostogavo, tai ji ir paskyre ta tyrima. Kai nuejau klaust apie rezultatus, tai nieko dorai nepaaiskino, numyke kazka nepatenkintas (matyt, kad ne patas atrado ta bakterija) parse siuntima i ligonine ir viskas. Dar bandziau klaust, kas kaip ir ka, tai ejo ir nuejo doh.gif Tiesa ta gyd kur siunte darytis ta tyrima, israse vaistu nuoskrandzio zaizdu, bet as juos isgeriau jokio poveikio g.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 09, 09:10)
Labutis visoms  4u.gif
...
Hakura, užjaučiu... Šiaip tikrai keista kad bakteriją rado, o vaistų nepaskyrė... Atseit ilgai laukus dar palauk gydymo  doh.gif

Renatele, nusipirk johnson's baby oil aliejuką, dar gali net ir su alijošium. Tepkis, o jei nepadės, tai vadinasi bėdos viduje reikia ieškoti(bent jau aš taip manau) wink.gif

Geros visoms savijautos ir šaunios dienos, brangiosios  4u.gif

Penktadieni gavau laiska is ligonines, kad mano siuntimas jau gautas ir mano atvejis nera skubus, gastroskopija tureciau gaut per ateinancius 2men.

QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 10, 09:56)
Labas rytas mergaiciukes . Hakura nepergyvenk del bakterijos jei ja rado vadinas pas taves didelis rukstingumas turetu israsyti 3vaistuku deriny savaitei bet maista turesi prisilaikyti netaip stiprei kaip su kasa kad sergi bet reiks . as irgi turiu ta bakterija bet pa kol kas gerti vaistu negaliu pas mane ji su 3 pliusais , o kokia pas tave ?    blush2.gif Sanita nezinau ar cia alergija bet gal sakau vitaminu trukumas nes juk nieko kito nevalgau kaip koses eisiu siandien bandyt teptis su aliejum nes vaikstau kai senis saltis snaiges barstydama , Jasmin o pas tave zaizdeliu nera skranduke kada tikrinais skrandy ? nes nuo tokio vaistu isgerto kiekio visko gali buti . (aisku tfu tfu tfu ) . O pas mane prasideda pykinimas ir nieko blogo nesuvalgiau tik savo maistely . kaip atsilaikot nuo saldumynu ?  doh.gif

Tas ir keisciausia, kad man rugstingumas nepakiles, nei man remuo eda nei ka g.gif Ar rugstingumas ir kitaip gali reikstis?

Paskutiniu metu pastebejau, kad nuo aviziniu dribsiu ir miusli su jogurtu man labai pucia pilva, o ir kvapelis nekoks unsure.gif Ar yra kam taip buve? Cia gi sveikas maistas turetu but.

Sveikatytes mergytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Hakura, aš tai kai avižinių dribsnių ir musli nevalgau, tai kažkaip negaliu nieko pasakyti ax.gif
O rūgštingumui padidėjus man ima graužti skrandį, kartais ima žiauriai pykinti, gerklę degina... rolleyes.gif Kaipkada tie simptomai išvis menkai jaučiami rolleyes.gif

Kaip jūs mergaitės, nesergat peršalimais?
Aš tai dar niekaip neišsikapstau iš tų bacilų liūno. Vakar vakare išvis negerai buvo, fui koks nesmagus jausmas user posted image
user posted image Jau du metus nėra gerklės skaudėję ir taip nosis "bėgusi", tai matyt pamiršau ką tai reiškia. Na nieko, nugalėsiu aš tą temperatūra kaipnors..

Nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 12, 09:52)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Hakura, aš tai kai avižinių dribsnių ir musli nevalgau, tai kažkaip negaliu nieko pasakyti  ax.gif 
O rūgštingumui padidėjus man ima graužti skrandį, kartais ima žiauriai pykinti, gerklę degina...  rolleyes.gif Kaipkada tie simptomai išvis menkai jaučiami  rolleyes.gif

Aš tai dar niekaip neišsikapstau iš tų bacilų liūno. Vakar vakare išvis negerai buvo, fui koks nesmagus jausmas  user posted image
user posted image  Jau du metus nėra gerklės skaudėję ir taip nosis "bėgusi", tai matyt pamiršau ką tai reiškia. Na nieko, nugalėsiu aš tą temperatūra kaipnors..

Nesirkit  4u.gif

labas visosms . Kaip besilaikot ? Ups atsiprasau mergaites kad ne taip parasiau vardely blush2.gif . Nepyk JAMMIN busiu atidedsne unsure.gif . Geru dienu jums ir nesirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 12, 11:52)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Aš tai dar niekaip neišsikapstau iš tų bacilų liūno. Vakar vakare išvis negerai buvo, fui koks nesmagus jausmas  user posted image
user posted image  Jau du metus nėra gerklės skaudėję ir taip nosis "bėgusi", tai matyt pamiršau ką tai reiškia. Na nieko, nugalėsiu aš tą temperatūra kaipnors..
Nesirkit  4u.gif

Nu tai jo nesirkit.. flirt.gif sitaip apciaudejo aggressive.gif hihihi.gif
Kaip salta namie wub.gif

Jammin1, Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis Hakura . Jammin jau rase kad griauzia gerkle ir pykina bet su ta bakterija yra taip kuo didesne ji vesi skranduky tuo daugiau stabdo skranduko darba . as netgi eidavau vemti kad ir nuo jogurto suvalgius ir pilvas budavo nestuke.gif gal jau nebe vien bakterija yra gal ir eroziju ar zaizdeliu atsidaryti . Jo zinau tai kad laukti turi ilgai to tyrimo nes daktarai svetur niekur neskuba . Nenusimink viskas bus gerai . Sekmes ir stiprybes tau . thumbup.gif
Papildyta:
Labas Sanita ir tave gripai uzpuole ? g.gif As galvoju mums reikia maskes uzsidet einant i miesta kad bacilu neprisigaudytum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 12, 18:04)
Nepyk JAMMIN busiu atidedsne  unsure.gif . Geru dienu jums ir nesirkit  mirksiukas.gif

Nieko nieko, nėra už ką pykti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Sanita @ 2009 10 12, 18:07)
Nu tai jo nesirkit.. flirt.gif    sitaip apciaudejo  aggressive.gif        hihihi.gif 
Kaip salta namie  wub.gif

Jammin1, Sveik    4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiukas, Sanitėle 4u.gif

Bandysiu sveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 12, 18:02)
Nieko nieko, nėra už ką pykti  mirksiukas.gif

Papildyta:
Ačiukas, Sanitėle  4u.gif

Bandysiu sveikti smile.gif

Laba visom kaip jauciames siandien ? Tikiuosi gripai daugiau nieko neuzpuole . Mane sendien pykina siaubingai ir teko net (pavemti ) skaudet pradede sona . Ir taip saugausi su maistu nieko nesuvalgiau ko negalima o tokia savijauta slyksti . verysad.gif Sveikit mergaites . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 13, 15:05)
Laba visom kaip jauciames siandien ? Tikiuosi gripai daugiau nieko neuzpuole . Mane sendien pykina siaubingai ir teko net (pavemti ) skaudet pradede sona . Ir taip saugausi su maistu nieko nesuvalgiau ko negalima o tokia savijauta slyksti .  verysad.gif  Sveikit mergaites . 4u.gif

Labutis 4u.gif

Ojojoi, užjaučiu, Renatele verysad.gif Kankina mus tos ligos doh.gif
Man tai jau toks jausmas, kad kuo labiau saugausi, tuo daugiau tas zaraza pankreatitas bando prikibti doh.gif Vakar be visų peršalimų ir temperatūrų sulaukiau "draugo"-juosiančio skausmo. Na gerai, kad viskas kolkas baigėsi gerai, pasiraičiau kaip kirminėlis porą valandų ir užmigau ax.gif Šiandien visą rytą šleikštulys kamavo, bet dabar jau viskas ok- vėl jaučiuosi sveika kaip ridikas (na išskyrus peršalimą ir temp) smile.gif
Šiandien beveik visą dieną "lovos" rėžimą propaguoju ax.gif Nelabai man sekasi gulėti, vis atsikeliu, pasidarau kąnors naudingo ir vėl prigulu ax.gif Kažkokia snūDIENA mirksiukas.gif
Atsakyti