QUOTE(Sanita @ 2009 10 09, 08:14)
Turbut sitas
H PYLORI
Su Helicobacter pylori infekcija susijusios opaligės gydymas ir profilaktika
Nenusimink vadinasi skirs gydyma ir ta bakterija sunaikinus viskas bus gerai.
O gastroskopijos dar ilgai laukt? Keista, kad radus bakterijas reikia jos laukt..
Jammin1, kaip ten su tuo
ar praejo? Ar dar vis pyksti ant viso pasaulio
Aciu uz nuoroda, mano toks vepla gydytojas, as netycia pas kita papuoliau kol mano gyd atostogavo, tai ji ir paskyre ta tyrima. Kai nuejau klaust apie rezultatus, tai nieko dorai nepaaiskino, numyke kazka nepatenkintas (matyt, kad ne patas atrado ta bakterija) parse siuntima i ligonine ir viskas. Dar bandziau klaust, kas kaip ir ka, tai ejo ir nuejo
Tiesa ta gyd kur siunte darytis ta tyrima, israse vaistu nuoskrandzio zaizdu, bet as juos isgeriau jokio poveikio
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 09, 09:10)
Labutis visoms
...
Hakura, užjaučiu... Šiaip tikrai keista kad bakteriją rado, o vaistų nepaskyrė... Atseit ilgai laukus dar palauk gydymo
Renatele, nusipirk johnson's baby oil aliejuką, dar gali net ir su alijošium. Tepkis, o jei nepadės, tai vadinasi bėdos viduje reikia ieškoti(bent jau aš taip manau)
Geros visoms savijautos ir šaunios dienos, brangiosios
Penktadieni gavau laiska is ligonines, kad mano siuntimas jau gautas ir mano atvejis nera skubus, gastroskopija tureciau gaut per ateinancius 2men.
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 10, 09:56)
Labas rytas mergaiciukes . Hakura nepergyvenk del bakterijos jei ja rado vadinas pas taves didelis rukstingumas turetu israsyti 3vaistuku deriny savaitei bet maista turesi prisilaikyti netaip stiprei kaip su kasa kad sergi bet reiks . as irgi turiu ta bakterija bet pa kol kas gerti vaistu negaliu pas mane ji su 3 pliusais , o kokia pas tave ?
Sanita nezinau ar cia alergija bet gal sakau vitaminu trukumas nes juk nieko kito nevalgau kaip koses eisiu siandien bandyt teptis su aliejum nes vaikstau kai senis saltis snaiges barstydama , Jasmin o pas tave zaizdeliu nera skranduke kada tikrinais skrandy ? nes nuo tokio vaistu isgerto kiekio visko gali buti . (aisku tfu tfu tfu ) . O pas mane prasideda pykinimas ir nieko blogo nesuvalgiau tik savo maistely . kaip atsilaikot nuo saldumynu ?
Tas ir keisciausia, kad man rugstingumas nepakiles, nei man remuo eda nei ka
Ar rugstingumas ir kitaip gali reikstis?
Paskutiniu metu pastebejau, kad nuo aviziniu dribsiu ir miusli su jogurtu man labai pucia pilva,
o ir kvapelis nekoks Ar yra kam taip buve? Cia gi sveikas maistas turetu but.
Sveikatytes mergytes