Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 05, 14:58)
Labutis smile.gif

Na, visas dienas atsilaikiau, tik vakar ne  blush2.gif  Buvau svečiuose, tai tokiu žemuoginiu vyniotiniu pavaišino  blush2.gif  Gi negražu atsisakyti  biggrin.gif
O poto pas mane svečių atvažiavo, tai dar porą Pims sausainukų suryjau  blush2.gif
Bet šiandien vėl tęsiu sveikuoliškumą  smile.gif Nors sunku, kai ant stalo guli visokių skanėstų  doh.gif

Labas mergaites . Kaip jauciames siandien kaip sveikateles ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 06, 14:43)
Labas mergaites . Kaip jauciames siandien kaip sveikateles ? ax.gif

Labutis 4u.gif

Vakar mane pykino blink.gif Jau daugiau nei pusę metų nesu tokio stipraus pykinimo turėjusi blink.gif Ir nesuvalgiau jokio brudo schmoll.gif Šiandien vaikščiojau mieste ir jaučiau, kad kairėje pusėje pašonkaulį maudžia. Nu jaučiuosi kaip paranojikė kokia, bet neramu blush2.gif Bet jaučiu prabėgs kelios dienos ir vėl viskas tvarkoj bus irnesakyk.gif
Kaip jūsų sveikatėlės?
Atsakyti
Labutis Kaip besiseka jums Matau Jasmin tau pykinimai prasideda tu neparanojike paprasciausiai pavargai gal . As vakar pabandziau dirbti neisdirbau 8valandu gryzau namo su pilvu ispustu . Ir kai senute susilenkus nuo skausmo o siandien nieko i burna isidet negaliu nes pykina ir sona maudzia bet man daugiausia desiny sona maudzia labai retai kada kairy bet pykinimas tai virs visko jau verysad.gif Sunku man bus jei negalesiu dirbti . Noriu paklausti ar yra kam nors mergaiciukes isbere jus mane pradejo berti spuogiukais jie labai niesti ir kaip gelbejat savo oda nuo pleiskanavimosi ? mano kunas visas baltas o kai isimaudau bijau sluostytis nes oda taip lupas kad baisu. Ziurekit nepervarkit ir Jasmin nenori pas gyditoju nueit pasitikrinti profilaktiskai .Sekmes visom . 4u.gif /
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 07, 11:20)
Labutis Kaip besiseka jums Matau Jasmin tau pykinimai prasideda tu neparanojike paprasciausiai pavargai gal . As vakar pabandziau dirbti neisdirbau 8valandu gryzau namo su pilvu ispustu . Ir kai senute susilenkus nuo skausmo o siandien nieko i burna isidet negaliu nes pykina ir sona maudzia bet man daugiausia desiny sona maudzia labai retai kada kairy bet pykinimas tai virs visko jau  verysad.gif  Sunku man bus jei negalesiu dirbti . Noriu paklausti ar yra kam nors mergaiciukes isbere jus mane pradejo berti spuogiukais jie labai niesti ir kaip gelbejat savo oda nuo pleiskanavimosi ? mano kunas visas baltas o kai isimaudau bijau sluostytis nes oda taip lupas kad baisu. Ziurekit nepervarkit ir Jasmin nenori pas gyditoju nueit pasitikrinti profilaktiskai .Sekmes visom . 4u.gif /

Labas vakaras smile.gif

Man su oda bėdų nelabai yra, tik žiemos metu, kai šalta kiek pasausėja. Bet po visokių depiliacijų visuomet tepu kremą, kartais tiesiog išlindus iš dušo(kad ir nieko nedepiliuoju)pasitepu kūno sviestu mirksiukas.gif

O dėl gydytojų, tai dar palauksiu, nes šiandien jau viskas gerai smile.gif Nesuprantu aš to savo organizmo- kelias dienas būna nelabai gera, poto vėl viskas puiku smile.gif Žodžiu dar nesikreipsiu pas gydytojus smile.gif

Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 07, 11:20)
Labutis Kaip besiseka jums Matau Jasmin tau pykinimai prasideda tu neparanojike paprasciausiai pavargai gal . As vakar pabandziau dirbti neisdirbau 8valandu gryzau namo su pilvu ispustu . Ir kai senute susilenkus nuo skausmo o siandien nieko i burna isidet negaliu nes pykina ir sona maudzia bet man daugiausia desiny sona maudzia labai retai kada kairy bet pykinimas tai virs visko jau  verysad.gif  Sunku man bus jei negalesiu dirbti . Noriu paklausti ar yra kam nors mergaiciukes isbere jus mane pradejo berti spuogiukais jie labai niesti ir kaip gelbejat savo oda nuo pleiskanavimosi ? mano kunas visas baltas o kai isimaudau bijau sluostytis nes oda taip lupas kad baisu. Ziurekit nepervarkit ir Jasmin nenori pas gyditoju nueit pasitikrinti profilaktiskai .Sekmes visom . 4u.gif /

renatele, gal tau cia alergija? Nuo alergijos buna berimai, nervu sistemos paastrejimai, pilvo skausmai-jei tai maisto netoleravimas... doh.gif
As turiu tokiu visokiu netoliaravimu, ipatingai viskas po umaus isryskejo. Buna isbere, dusina-asma atsirado, virskinimas sutrinka ir nezinai ar alergija ar ...
Nu bet ir kovoji su vejo malunais- juk tau dar negalima dirbti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 08, 07:53)
renatele, gal tau cia alergija? Nuo alergijos buna berimai, nervu sistemos paastrejimai, pilvo skausmai-jei tai maisto netoleravimas...  doh.gif
As turiu tokiu visokiu netoliaravimu, ipatingai viskas po umaus isryskejo. Buna isbere, dusina-asma atsirado, virskinimas sutrinka ir nezinai ar alergija ar ...
Nu bet ir kovoji su vejo malunais- juk tau dar negalima dirbti..  unsure.gif

Labas Sanita labas Jasmin . drinks_cheers.gif .Aisku del tu berimu gali buti nes daug ko netoleruoja organizmas . Jus buvot rasiusios kad galit valgyti obuolius vaisius be odeliu o man be sancu bandziau obuolio skiltele zalia paskuj garinau be odeliu bet kaip ispucia taip ispucia bananas irgi nesivirskina karoce jokiu vaisiu . verysad.gif O is kur gauti vitaminu cia pakolkas neraso jokiu dar turi praeiti laiko . Zinokit kaip buvau apsidziaugusi priaugau kilograma per ta laika is po ligonines bet siandien pasisveriau tai neturio nei to kilo ir antro ir nesuprantu ar ir jum taip buvo? nes y save negaliu ziureti kaulai ir issusejusi oda . unsure.gif Sanita bandziau eiti dirbti todel kad reik pinigeliu tiek isileidau lietuvoj kad net juokas neima o cia biliotenio neuztenka net ant maisto seimai . Gal lietuvoj is biliotenio ir eina pragyventi bet ne pas mus . Jo sveikatos nera juodai as kartais galvoju jauciuos kai senute kokia 80mete ir jos kartais stipresnes uz mane . blush2.gif Kaip malonu kad galima cia isipasakot pasiguosti dziaugiuosi kad toks puslapis yra aciu mergaites uz palaikyma . thumbup.gif
Atsakyti
Man kol kas niekas jokios ligos nenustate, po 5men trankymosi po gyd ir ligonines, kruvos tyrimu ir t.t. Paskutinis tyrimas parode kazkokias bakterijas skrandyje ir dvylikapirstej. Kol kas vaistu nedave, laukiu eilej gastroskopijai. Valgyt kartais galiu viska, kartais nieko, nuo paprasciausios darzoviu sriubos buna negera. Taip ir gyvenu...

Renatele, per pati bloguma mano oda irgi buo labai issausejus, atrode, kad per mazai odos. Man jokie kremai nepadejo, tai tepiau grynu alyvuogiu aliejum. kur pati nepasiekiau tai MB padedavo. Aliejus isigerdavo akimirksniu
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2009 10 08, 20:35)
Man kol kas niekas jokios ligos nenustate, po 5men trankymosi po gyd ir ligonines, kruvos tyrimu ir t.t. Paskutinis tyrimas parode kazkokias bakterijas skrandyje ir dvylikapirstej. Kol kas vaistu nedave, laukiu eilej gastroskopijai. Valgyt kartais galiu viska, kartais nieko, nuo paprasciausios darzoviu sriubos buna negera. Taip ir gyvenu...

Turbut sitas H PYLORI
Su Helicobacter pylori infekcija susijusios opaligės gydymas ir profilaktika
Nenusimink vadinasi skirs gydyma ir ta bakterija sunaikinus viskas bus gerai. thumbup.gif O gastroskopijos dar ilgai laukt? Keista, kad radus bakterijas reikia jos laukt.. ax.gif

Jammin1, kaip ten su tuo irnesakyk.gif hihihi.gif ar praejo? Ar dar vis pyksti ant viso pasaulio flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 09, 09:14)
Turbut sitas H PYLORI
Su Helicobacter pylori infekcija susijusios opaligės gydymas ir profilaktika
Nenusimink vadinasi skirs gydyma ir ta bakterija sunaikinus viskas bus gerai.  thumbup.gif  O gastroskopijos dar ilgai laukt? Keista, kad radus bakterijas reikia jos laukt..  ax.gif

Jammin1, kaip ten su tuo  irnesakyk.gif  hihihi.gif  ar praejo? Ar dar vis pyksti ant viso pasaulio  flirt.gif

Labutis visoms 4u.gif

Šoniukų maudimai ir pykinimas praėjo bigsmile.gif O va šiandien pabudau nuo siaubingo skrandžio skausmo, kolkas nei ultopai, nei almageliai ar raniberlai nepadėjo... unsure.gif Šiandien kai tyčia neatidėliotinų reikalų turiu, tai teks po miestą trankytis ir matyt kentėti skausmą. Na bet yra kaip yra, gal dar reiks bandyti nuo skausmo tabletytę išgerti smile.gif
Kaip tu, Sanitėlė laikaisi? smile.gif

Hakura, užjaučiu... Šiaip tikrai keista kad bakteriją rado, o vaistų nepaskyrė... Atseit ilgai laukus dar palauk gydymo doh.gif

Renatele, nusipirk johnson's baby oil aliejuką, dar gali net ir su alijošium. Tepkis, o jei nepadės, tai vadinasi bėdos viduje reikia ieškoti(bent jau aš taip manau) wink.gif

Geros visoms savijautos ir šaunios dienos, brangiosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 09, 10:10)
Renatele, nusipirk johnson's baby oil aliejuką, dar gali net ir su alijošium. Tepkis, o jei nepadės, tai vadinasi bėdos viduje reikia ieškoti(bent jau aš taip manau) wink.gif

Alergiskiems zmogiukams johnson's baby oil - nerekomenduojama blush2.gif , geriau alyvuogiu aliejus ar medicininis aliejus.
Sveikit mergaiciukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 10 09, 10:40)
Alergiskiems zmogiukams johnson's baby oil - nerekomenduojama  blush2.gif , geriau alyvuogiu aliejus ar medicininis aliejus.
Sveikit mergaiciukes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ups, kažkaip "praskaičiau" tą vietą apie alergiją, poto pažiūrėjau, kad tikrai blush2.gif
tada geriau paprastas alyvuogių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 09, 10:10)
Šoniukų maudimai ir pykinimas praėjo  bigsmile.gif  O va šiandien pabudau nuo siaubingo skrandžio skausmo, kolkas nei ultopai, nei almageliai ar raniberlai nepadėjo...  unsure.gif  Šiandien kai tyčia neatidėliotinų reikalų turiu, tai teks po miestą trankytis ir matyt kentėti skausmą. Na bet yra kaip yra, gal dar reiks bandyti nuo skausmo tabletytę išgerti smile.gif
Kaip tu, Sanitėlė laikaisi? smile.gif

As gerai laikaus ax.gif tik labai idomei po visa pilva niezulys, skrusdes vaiksto g.gif toks keistas jausmas. Idomu kas ten pas mane vyksta???? biggrin.gif
Stiprybes jums mergaites, nepasiduokit mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti