Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

renatele2828 Tai kokios vistik buvo nustatytos diagnozes, ka pasakojo daktarai.. doh.gif kad invaliduma... vadinasi rado kazka nepagydoma blush2.gif
Man nesiule inval.... bet jei ir turetu nesiulytu ji mane greiciau numarintu biggrin.gif
Tik vis prigrasina nieko nedirbti, nekilnoti ir t.t., zino kad vaikeli namie auginu, o idomu jei dirbciau, ka pasakytu mastau.gif , nors jauciuos kaip kokia sene, net kartais pykstu ant saves doh.gif

Jei burbuliuoja vadinasi dar vis maitinates ne tuo kas jums galima, pilvelis jus informuoja kad nono.gif ....
O naudoju angliukus, espumisana.

Man taip pat itare ZILBERIO sindroma nes kiek tyre neranda priezasties kodel pradejau gelsti, bet po vasaros idegio kolkas sauniai atrodau mirksiukas.gif
Žilbero (Gilbert) sindromas – paveldimas nedidelio laipsnio gliukuroniltransferazės aktyvumo sumažėjimas (serga apie 7% žmonių, dažniau vyrai). Dažniausiai būna nedidelio laipsnio subklinikinė netiesioginė hiperbilirubinemija. Gelta tai atsiranda, tai išnyksta, ją provokuoja stresai, infekcijos, fizinis krūvis, badavimas. Gydoma fenobarbitaliu, kuris aktyvina gliukuroniltransferazę.

Papildyta:
QUOTE(apolonas @ 2009 10 02, 11:45)
MSM yra organiškai sujungta siera. Po deguonies, vandens ir druskos, MSM yra ketvirtas reikalingiausias žmogaus mitybos elementas

Jus sios srities zinovas? Is kur tokia info? mastau.gif flirt.gif
Smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 02, 12:08)
Jus sios srities zinovas? Is kur tokia info?  mastau.gif  flirt.gif
Smalsu  mirksiukas.gif

Iš biomedicinos mokslų, farmokinetinės analizės, patirties... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 10 02, 11:02)
Jasmin noriu paklausti aisku man tas zodis skaudus (invaliduma )tvarkeis is po operaciju kad kasos neturi ? Nes man irgi liepe tvarkytis tik nesuprantu kam . Ar as jau nebebusiu niekada tokia kokia buvau . na ta prasme kad eidavau visur kiaurai nezinodavau kas yra nuovargis . Dabar kai sedziu namie tai nieko ir neveikiu sunkaus biski apsisluoju apsitvarkau . Tai tokios tokeles aciu uz atsakyma is anksto  blush-anim-cl.gif2

Dabar jau nebe invalidumas, o neįgalumas smile.gif O šiaip man visai neskaudus šitas žodis. Čia turbūt priklauso nuo požiūrio. Aš lygiai tokia pati, kaip ir kiti, tik kad esu operuota wink.gif
Aš neįgalumą tvarkiausi po abiejų operacijų(dėl kasos ir kitų organų pašalinimo). Šiaip niekas man nesiūlė jo tvarkytis, o patarė draugai, sako dirbti negalėsi-tai bent kažkokias išmokas gausi(spėju todėl ir tau liepė tvarkytis wink.gif). Na ir užklausiau gydytojo, tada po visų ligoninių poliklinikoj ėmiau tvarkytis dokumentus.
O kokiu pagrindu tau siūlo tvarkytis neįgalumą? Jau patvirtinta tiksli diagnozė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 02 spalio 2009 - 15:28
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 02, 14:24)
Dabar jau nebe invalidumas, o neįgalumas smile.gif  O šiaip man visai neskaudus šitas žodis. Čia turbūt priklauso nuo požiūrio. Aš lygiai tokia pati, kaip ir kiti, tik kad esu operuota wink.gif
Aš neįgalumą tvarkiausi po abiejų operacijų(dėl kasos ir kitų organų pašalinimo). Šiaip niekas man nesiūlė jo tvarkytis, o patarė draugai, sako dirbti negalėsi-tai bent kažkokias išmokas gausi(spėju todėl ir tau liepė tvarkytis wink.gif). Na ir užklausiau gydytojo, tada po visų ligoninių poliklinikoj ėmiau tvarkytis dokumentus.
O kokiu pagrindu tau siūlo tvarkytis neįgalumą? Jau patvirtinta tiksli diagnozė?

Labas ryta Jsamin Sanita . 4u.gif diagnozes buvo pasakyta umus pankretitas lydintis ten kazka nebeatsimenu o cia tam ligos israse radau taip parasyta . Pancreatitis Acuta Gret. Chledocholithiasis. Vat taip . Zmoniu terminais kalbant kaip paaiskino praplete tulzies ir kasos latakus rado sastovu jau pries tai buvau su neumiu pankretitu o kai padare ta operacija tai gavos umus ai net nezinau kodel ji man siule bet as y tai nuojau su ranka vistiek lietuvoj negyvenu . O kas liecia del stiprybes tai jos nera jauciuos ir as kai senute . Bet man pilvas Sanita gurgia ir nuo koses paprastos virtos vandeny ar jusu liezuvis jau atsistate i normalia spalva ? mano vis dar baltas gyditoja sake kad liezuvis pilvo veidzodis . Po kiek laiko Sanita ir Jasmin sustiprejot ? ne tik fiziskai bet ir psikologiskai ? blush2.gif As si foruma kai pasiskaitineju tai ramiau pasidaro bet vistiek liudnos mintys kartais uzpuola . Sekmes mergaites ziurekit neuzvalgykit ko negalima . biggrin.gif
Atsakyti
Psichologiskai stiprybes, ramybes atsirado po gero pusmecio (su vaistuku pagalba), o sveikata po geru metu.. Liezuvis kokius tris menesius budavo pilnas gleiviu (skalaudavau pastovei burna mineraliniu)
As taip suprantu kad man pasiseke-umus buvo sustabdytas (tris savaites jokio maisto negavau ir tik po to savaite maitino per slangute kazkoki slykstu skysti) ir tikiuos letinio isvengti doh.gif grieztu dietu deka, nes turiu neuzmirst kad dar ir tulzies neturiu.
renatele2828, jei siule susitvarkyt invaliduma, tai ko atsisakyti papildomu pinigeliu vaistukams.. Cia gi retas atvejis kad pasiulo, net jei ir priklauso doh.gif
O pilvelis kad streikuoja doh.gif gal Jammin1 papasakos mums kokiu patirties ziniu, galbut po daugybes antibijotiku reiktu pagerti žarnyno eubiotikai: Bifidumbacterini, Lactobacterini, Bactisubtili, Linex.
renatele2828, o kraujo tyrimuose kaip pas tave CRB (serektyvinis baltymas)
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 10 03, 10:25)
Psichologiskai stiprybes, ramybes atsirado po gero pusmecio (su vaistuku pagalba), o sveikata po geru metu.. Liezuvis kokius tris menesius budavo pilnas gleiviu (skalaudavau pastovei burna mineraliniu)
As taip suprantu kad man pasiseke-umus buvo sustabdytas (tris savaites jokio maisto negavau ir tik po to savaite maitino per slangute kazkoki slykstu skysti) ir tikiuos letinio isvengti  doh.gif  grieztu dietu deka, nes turiu neuzmirst kad dar ir tulzies neturiu.
renatele2828, jei siule susitvarkyt invaliduma, tai ko atsisakyti papildomu pinigeliu vaistukams.. Cia gi retas atvejis kad pasiulo, net jei ir priklauso  doh.gif
O pilvelis kad streikuoja  doh.gif gal Jammin1 papasakos mums kokiu patirties ziniu, galbut po daugybes antibijotiku reiktu pagerti  žarnyno eubiotikai: Bifidumbacterini, Lactobacterini, Bactisubtili, Linex.
renatele2828, o kraujo tyrimuose kaip pas tave CRB (serektyvinis baltymas)

Labi Sanita kraujo tyrimai neberodo uzdegimo viskas gerai yra tik tiek kad emilaze nekrenta dabar as ja turiu jau virs 300 nes buvau i ligonine nuvaziavus su priepoliu . Bet isleido namo suleide nuskausminamus vaistukus ir pasake kad tas rodiklis nepakites uzdegimo nera o emilaze pakilus i airija gryzau su 214 atrodo o dabar virs 300 . Tai kad ir nesuprantu ko ji man nekrenta o kyla jei tas CRB tyrimas norma . Supranti Sanita as dabar grysiu y LT tik po nauju pasitikrint ir gal tada bandysiu eiti tvarkytis ta nelemta invaliduma nors as kaip sakau rankas kojas turiu tai kos as invalidas verysad.gif .As geriu tik lepikoly milteleis nes kitokiu vaistu ir maisto papildu neleido gert gyditojai maksimum 3,4,menesius . Ir del tos bakterijos skrandy negaliu pradet gydimo kurso tik po ju apziuros kai gysiu pasitikrinti . Kaip sauku kad tu tokia stipri as stebiuosi tavim nepaluzai , thumbup.gif .Stiprybes ir sveikatos mergyna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Aš fiziškai atsigavau per pusantrų metų, nežinau ar galima teigti jog visu 100% atsigavau(nes periodiškai šoniukus pamaudžia), bet aplinkiniai sako kad atrodau geriau nei prieš pusmetį ar metus smile.gif O psichologiškai... hm g.gif Gal tik dabar.. Gal..

Po gausybės antibiotikų ir šiaip visokių opiatų vartojau gan nemažai gerųjų bakterijų, virškinimą gerinančių preparatų. Kažkur jau minėjau, kad vienas iš pačių geriausių,kuriuos teko vartoti- wobenzymas. Bet tai virškinimą gerinantis papildas, šiaip puikiai tinkantis kasos ligomis sergantiems. Labai po jo sustiprėjau.
O šiaip visų bandytų turbūt neatsiminsiu, bet... Yogurt kapsulės, Bifoval, Linex, Lepicol.
Galima bandyti pagerti kmynų arbatėlę, ramunėlių. Linų sėmenys labai gerai- galima nesmulkintų įsiberti į kokį jogurtuką. Jei naudojat nors minimaliai aliejaus- taip pat linų sėmenų aliejus pats geriausias mums smile.gif

Renatele, juk ne visi invalidai be rankų, be kojų ar be kokių kitų galūnių wink.gif
Susidaro įspūdis, kad atsisakius neįgalumo jausiesi pilnavertė, o turint tą popieriuką kitokia nei visi smile.gif Taip nėra, žiūrėk iš gerosios pusės- papildomi pinigėliai vaistams, o užsienyje ir dar daugiau privilegijų. Juk neįgalumas forminamas ne visam gyvenimui-metams, geriausiu atveju dviems- atsigavusi galėsi jo atsisakyti(jei jau kartais trukdytų wink.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 03 spalio 2009 - 14:57

Nemokamos paskaitos
,,Gyvenimas Jūsų rankose”

Nuo rugėjo mėnesio visoje Lietuvoje bus skaitomos bioenergetikės Nerijos Kondratenko paskaitos „Gyvenimas Jūsų rankose“.
Paskaitos tematika:
1.Gyvenimo nesėkmių ir ligų priežastys bei galimybės jų išvengti.
2. Universali minties galia.
3. Destruktyvios mintys, - priežastys ir pasekmės
4. Visatos dėsnių pažinimas ir pritaikymas mūsų gyvenime.
5. Paranormalių reiškinių - būrimų, ekstrasensorikos, astologijos, Reiki metodikos - veikimo principai ir NEIGIAMA įtaka mūsų gyveime.
6. Vaikų susirgimų priežastys.

P.s. Paskaitos metu dalyvaus Gyduolis Vitalijus, kilęs iš Ukrainos padedantis žmonėms pasveikti nuo visų ligų ir negalavimų. Gyduolis Vitalijus - tai žmogus turintis išskirtinę misiją padėti žmonėms. Asmeninėms konsultacijoms pas Gyduolį galima registruotis el. paštu nerijos.konsultacijos@gmail.com arba tel. 868363757 .
Daugiau informacijos apie lektorę www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt

Paskaitos vyks siuose miestose:

Vilniuje spalio 6 d. 18 val. (Mokytojų namų mažoji salė)
Šiauliuose spalio 8 d. 18 val. Šiaurės Lietuvos kolegija, Tilžės g. 22 Šiauliai)
Anykščiuose spalio 12 d. (13 val.)
Panevėžyje spalio 15 d. 18 val. (Panevėžio kolegija, Klaipėdos g. 3, Panevėžys; 428 auditorija)
Telšiuose spalio 27 d. 18 val.
Marijampolėje lapkričio 3 d. 18 val. (D&DM biuras)
Kaune lapkričio 5 d. 18 val.
Druskininkuose lapkričio 12 d.
Mažeikiuose lapkričio 19 d.
Ignalinoje lapkričio 27 d.
Tauragėje gruodžio 8 d.

Kiti miestai bus lankomi 2010 m.

PASKAITOS NEMOKAMOS
Paskaitų vietos bus tiklinamos vėliau.
Pradžia 18 val.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).
Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Atsakyti
QUOTE(Laiminge @ 2009 10 03, 15:14)
Nemokamos paskaitos
,,Gyvenimas Jūsų  rankose”

Nuo rugėjo mėnesio visoje Lietuvoje bus skaitomos bioenergetikės Nerijos Kondratenko paskaitos „Gyvenimas Jūsų rankose“.
Paskaitos tematika:
1.Gyvenimo nesėkmių ir  ligų  priežastys bei galimybės jų išvengti.
2. Universali minties galia.
3. Destruktyvios mintys, - priežastys ir pasekmės
4. Visatos dėsnių pažinimas ir pritaikymas mūsų gyvenime.
5. Paranormalių reiškinių - būrimų, ekstrasensorikos, astologijos, Reiki metodikos - veikimo principai ir NEIGIAMA  įtaka mūsų  gyveime.
6.  Vaikų susirgimų priežastys.
P.s.  Paskaitos metu dalyvaus Gyduolis Vitalijus, kilęs iš Ukrainos padedantis žmonėms pasveikti nuo visų ligų ir negalavimų.  Gyduolis Vitalijus - tai žmogus turintis išskirtinę misiją padėti žmonėms. Asmeninėms konsultacijoms  pas Gyduolį galima registruotis el. paštu nerijos.konsultacijos@gmail.com arba tel. 868363757 .
Daugiau informacijos apie lektorę www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Paskaitos vyks siuose miestose:

Vilniuje spalio 6 d. 18 val.  (Mokytojų namų mažoji salė)
Šiauliuose spalio 8 d.  18 val. Šiaurės Lietuvos kolegija, Tilžės g.  22 Šiauliai)
Anykščiuose spalio 12 d.  (13 val.)
Panevėžyje spalio 15 d. 18 val.  (Panevėžio kolegija, Klaipėdos g. 3, Panevėžys; 428 auditorija)
Telšiuose spalio 27 d. 18 val.
Marijampolėje lapkričio 3 d.  18 val. (D&DM biuras)
Kaune lapkričio 5 d. 18 val.
Druskininkuose lapkričio 12 d.
Mažeikiuose lapkričio 19 d.
Ignalinoje lapkričio 27 d.
Tauragėje gruodžio 8 d.

Kiti miestai bus lankomi 2010 m.

PASKAITOS NEMOKAMOS
Paskaitų vietos bus tiklinamos vėliau.
Pradžia 18 val.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com  arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).
Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt

Aciu mergaiciukes uz patarimus labai . As del invalidumo gal per stiprei reguoju nedaeina man turbut kaip Jasmina kad sakai metam ar dviem tik . Bet vien tas zodis mane nervina . Na pasistenksiu nurimti ir tvarkytis cia . Matau kad turesiu kantrybes turet del pasveikimo ir pilno atsigavimo . Mane kankina dar tai jei blogiau nakty miegu tai ryta atsikeliu maudzianciais sonai nors is vakaro nieko negalimo nevalgau galvoju gal dar nerviniu pagrindu ta kasa reguoja kazkaip idomei . O jus mergaiciukes kas kiek laiko eint tikrintis pas gyditojus profilaktiskai ? Ar pas jus emilazes jau yra normos tiek kiek ir turi buti ? Vel as jus uzverciau kalusimais . a:geda2: blush2.gif Atsiprasau . Ir aciu jei atsakysit . IKI . Sveikteles ir nuostabios dienos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Renatėle, labai gerai, kad klausi ir domiesi smile.gif Atsakyti tikrai nesunku- svarbiausia kad tai būtų bent kiek naudinga smile.gif

Aš pilvą echoskopu paskutinį kartą tikrinausi rugpjūčio pradžioje, o dabar galbūt kitų metų pradžioje reikės dėl neįgalumo pratęsimo(arba nepratęsimo) darytis tyrimus.
Kraują jau išvis senokai tikrinausi- kai paskutinį kartą ligoninėje atsidūrusi buvau-kažkur liepos pradžioje maždaug smile.gif
Tai kaip ir nežinau ar ta amylazė normali, ar ne ax.gif Šiaip reikėtų kada cukrų nueiti pasitikrinti dėl galimo diabeto( tfu tfu tfu user posted image ), bet jau taip nesinori į tas gydymo įstaigas eiti doh.gif

O dėl neįgalumo gal rimtai kiek per "aštriai" reaguoji smile.gif Darykis nedvejodama, poto jei nenorėsi-niekam nesakysi lotuliukas.gif

Geros dienos, brangiosios! user posted image
Atsakyti
Labas mergaites,
Ir kaip jusu sveikateles?Jammin tai atsilaikai saldumynu?
As ne blush2.gif GEDA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 10 05, 16:42)
Labas mergaites,
Ir kaip jusu sveikateles?Jammin tai atsilaikai saldumynu?
As ne blush2.gif GEDA blush2.gif

Labutis smile.gif

Na, visas dienas atsilaikiau, tik vakar ne blush2.gif Buvau svečiuose, tai tokiu žemuoginiu vyniotiniu pavaišino blush2.gif Gi negražu atsisakyti biggrin.gif
O poto pas mane svečių atvažiavo, tai dar porą Pims sausainukų suryjau blush2.gif
Bet šiandien vėl tęsiu sveikuoliškumą smile.gif Nors sunku, kai ant stalo guli visokių skanėstų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 05 spalio 2009 - 15:59