QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 23, 16:25)
Labas Leliūnas Labas visoms mergaičiukėms
Leliūnas, kokius tau markerius darė? Vėžio?
Ne ne ne, vėžio tai jau tikrai nebus- net negalvok apie tai
Gerai, kad gydytojai kažką daro, neskėsčioja rankom sakydami, kad nežino kas yra, tai atseit važiuok namo ir gyvenk ramiai. Vistiek, kuo daugiau tyrimų padarys- tuo didesnė tikimybė, kad suras negalavimo priežastį O kaip jautiesi, Leliūnas? Tikiuosi, kad nelydi dideli skausmai?
Oi, mergaitės, aš tai pergyvenu dėl jūsų visų, kad jūs negaluojat Kažkaip kai pati tokį sunkų kelią sveikimo link įveikiau, tai dabar labai atjaučiu jus visas, kai negaluojat
Aš vat vakar naktį iš PL parvažiavau. Dieną taip pilvą skaudėjo siaubingai Galvojau gal moteriškos ligos, bet Ir visą pilvą-ne šoną, ne apačią ar višų Prireikė keturių tablečių, kad galėčiau normaliai paeiti O dar pusę dienos prakentėjau-maniau gal savaime praeis... Na, bet šiandien jau viskas atrodo gerai Tai kaip ir nesureikšminu šio nutikimo
Kaip visos laikotės?
Leliūnas, kokius tau markerius darė? Vėžio?
Ne ne ne, vėžio tai jau tikrai nebus- net negalvok apie tai
Gerai, kad gydytojai kažką daro, neskėsčioja rankom sakydami, kad nežino kas yra, tai atseit važiuok namo ir gyvenk ramiai. Vistiek, kuo daugiau tyrimų padarys- tuo didesnė tikimybė, kad suras negalavimo priežastį O kaip jautiesi, Leliūnas? Tikiuosi, kad nelydi dideli skausmai?
Oi, mergaitės, aš tai pergyvenu dėl jūsų visų, kad jūs negaluojat Kažkaip kai pati tokį sunkų kelią sveikimo link įveikiau, tai dabar labai atjaučiu jus visas, kai negaluojat
Aš vat vakar naktį iš PL parvažiavau. Dieną taip pilvą skaudėjo siaubingai Galvojau gal moteriškos ligos, bet Ir visą pilvą-ne šoną, ne apačią ar višų Prireikė keturių tablečių, kad galėčiau normaliai paeiti O dar pusę dienos prakentėjau-maniau gal savaime praeis... Na, bet šiandien jau viskas atrodo gerai Tai kaip ir nesureikšminu šio nutikimo
Kaip visos laikotės?
labas mergaites . visos laikykimes ner taip lengva su sia liga kaip kad sakot . na as jau namuose gryzau i airija . penktadieny pasidariau tyrimus bet vistiek emilaze sukilus yra . is ligonines kai israse buvi 185 . o po savaites kai gryzau pasitikrinti 212 , ir kalis nukrites ir glikoze sieke tik 2,5 procentus labai mazai . tai liepe arbata su medum gerti kad pasikelciau glikoze ir kalio tabletes geriu viena kart i diena . tai ir nesuprantu kodel nesinormalizuoja ji man ko dar reikia kazkokiu protifar milteliu dave banke gerti vitaminai ir mineralai kartu . man maistas tetinka tik morkos vistienos krytinele ir brokoliai su kruopom kitokiu jokiu darzoviu negaliu nei pieno nieko . vaisiu dar bijau garintis kad nepasidaryciau ko nors . tai vat taip as ir gyvenu . cia airijoj turiu eit pas dietologe ji man sudarys maisto plana tik neisivaizduoju koki . dabar gavau bilioteny 2 menesiam . ir kaip sunku namuose kai reikia semai maista gaminti viskas kvepai atrodo kas cia bus jei paragausiu bet baime priepolio skausmo bijau velniskai . tai tokios tokeles pas mane . dziaugiuosi uz jus kam geriau jau kuriom neskauda . ir uzjauciu tas kurios dar eina kosmaro keliais per skausmus ir ligonines . o del venu mergaites tai pries duodan krauja jas pasildykit po siltu vandeniu rankas . as taip dariau nes pas mane venu isvis nera tai visada pries duodant badyti eidavau i kraiukle ir sildydavau kiek iskentedavau jos isokdavo tokios grazios ir nereikedavo mesineti . taip kad laikykites mergaiciukes iki.