Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 23, 16:25)
Labas Leliūnas  4u.gif  Labas visoms mergaičiukėms  4u.gif

Leliūnas, kokius tau markerius darė? Vėžio?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Ne ne ne, vėžio tai jau tikrai nebus- net negalvok apie tai  mirksiukas.gif
Gerai, kad gydytojai kažką daro, neskėsčioja rankom sakydami, kad nežino kas yra, tai atseit važiuok namo ir gyvenk ramiai. Vistiek, kuo daugiau tyrimų padarys- tuo didesnė tikimybė, kad suras negalavimo priežastį  smile.gif  O kaip jautiesi, Leliūnas? Tikiuosi, kad nelydi dideli skausmai?  console.gif
Oi, mergaitės, aš tai pergyvenu dėl jūsų visų, kad jūs negaluojat  verysad.gif  Kažkaip kai pati tokį sunkų kelią sveikimo link įveikiau, tai dabar labai atjaučiu jus visas, kai negaluojat  ax.gif 

Aš vat vakar naktį iš PL parvažiavau. Dieną taip pilvą skaudėjo siaubingai  doh.gif  Galvojau gal moteriškos ligos, bet  schmoll.gif  Ir visą pilvą-ne šoną, ne apačią ar višų  doh.gif  Prireikė keturių tablečių, kad galėčiau normaliai paeiti  doh.gif  O dar pusę dienos prakentėjau-maniau gal savaime praeis... Na, bet šiandien jau viskas atrodo gerai smile.gif Tai kaip ir nesureikšminu šio nutikimo smile.gif

Kaip visos laikotės?

labas mergaites . visos laikykimes ner taip lengva su sia liga kaip kad sakot . na as jau namuose gryzau i airija . penktadieny pasidariau tyrimus bet vistiek emilaze sukilus yra . is ligonines kai israse buvi 185 . o po savaites kai gryzau pasitikrinti 212 , ir kalis nukrites ir glikoze sieke tik 2,5 procentus labai mazai . tai liepe arbata su medum gerti kad pasikelciau glikoze ir kalio tabletes geriu viena kart i diena . tai ir nesuprantu kodel nesinormalizuoja ji man ko dar reikia kazkokiu protifar milteliu dave banke gerti vitaminai ir mineralai kartu . man maistas tetinka tik morkos vistienos krytinele ir brokoliai su kruopom kitokiu jokiu darzoviu negaliu nei pieno nieko . vaisiu dar bijau garintis kad nepasidaryciau ko nors . tai vat taip as ir gyvenu . cia airijoj turiu eit pas dietologe ji man sudarys maisto plana tik neisivaizduoju koki . dabar gavau bilioteny 2 menesiam . ir kaip sunku namuose kai reikia semai maista gaminti viskas kvepai atrodo kas cia bus jei paragausiu bet baime priepolio skausmo bijau velniskai . tai tokios tokeles pas mane . dziaugiuosi uz jus kam geriau jau kuriom neskauda . ir uzjauciu tas kurios dar eina kosmaro keliais per skausmus ir ligonines . o del venu mergaites tai pries duodan krauja jas pasildykit po siltu vandeniu rankas . as taip dariau nes pas mane venu isvis nera tai visada pries duodant badyti eidavau i kraiukle ir sildydavau kiek iskentedavau jos isokdavo tokios grazios ir nereikedavo mesineti . taip kad laikykites mergaiciukes iki.
Atsakyti
Labas rytelis,

Jammin, o Tu taip nenurasyk tu skausmu, nesakyk, kad jie tokie ,,nekalti''. Visvien kazkas buvo, gal dujos kaupiasi, nuo ju skausmas ir buna nesvietiskas. Man taip buna, toks raizymas, kaip Tu sakai- ne zingsnio zengti negali. Ui, ui kai prisimenu, siurpuliukai bega per nugara.Nejuokauk , reikia pasakyti gygytojai, zinau, vien ta mintis, kad reikia eiti i poliklynika, nupurto, bet ka daryti. Zinau tik viena-skausmas nebuna is niekur, nors medikai tai...nuraso nervams...
Taip markeris parodytituretu jei yra vezines lasteles. Nors ir jis ,,prasauna''. Mano darbe moteriai dare kelis kartus ir jis nieko nerode, o parode tik biopsija. Taip kad rolleyes.gif O kiek ir skaiciau nei magnetinis rezonansas, nei KT ir nevisagales, skaito jog tik 85%-90% parodo pakitimus. 0 va tas likes 10% kartais ir buna lemtingi.
Skaiciau kad daugumai labai pakiles noras saldumynams as ir neisimtis. Iki ligos neziuredavau ne i ta puse, o dabar...net silpna darosi kaip norisi.
Seip tokiu labai dideliu skausmu neturiu, bet va tas kraujas neduoda ramybes, na jis rodo , kad kazkur kazkas tiksi, kaip uzdelsto veikimo bomba, bet kas taip ir neaisku amilaze 585. Tai truputi pakrenta, tai pakyla. Lipaze norma. P-amilaze truputi virs 300. Na negerai visa tai, bet...Danapiene sako reikia sekti, stebeti. Va tai ir veikia, tarsi balansuoju ant nezinomybes. Bet tokia realybe ir nuo jos niekur nedingsi.
Visom geriausios sveikatos. Saugokit ir rupinkites savimi.
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 09 25, 09:22)
Labas rytelis,

Jammin, o Tu taip nenurasyk tu skausmu, nesakyk, kad jie tokie ,,nekalti''. Visvien kazkas buvo, gal dujos kaupiasi, nuo ju skausmas ir buna nesvietiskas. Man taip buna, toks raizymas, kaip Tu sakai- ne zingsnio zengti negali. Ui, ui  kai prisimenu, siurpuliukai bega per nugara.Nejuokauk , reikia pasakyti gygytojai, zinau, vien ta mintis, kad reikia eiti i poliklynika, nupurto, bet ka daryti. Zinau tik viena-skausmas nebuna is niekur, nors medikai tai...nuraso nervams...
Taip markeris parodytituretu jei yra vezines lasteles. Nors ir jis ,,prasauna''. Mano darbe moteriai dare kelis kartus ir jis nieko nerode, o parode tik biopsija. Taip kad rolleyes.gif  O kiek ir skaiciau nei magnetinis rezonansas, nei KT ir nevisagales, skaito jog tik 85%-90% parodo pakitimus. 0 va tas likes 10% kartais ir buna lemtingi.
Skaiciau kad daugumai labai pakiles noras saldumynams as ir neisimtis. Iki ligos neziuredavau ne i ta puse, o dabar...net silpna darosi kaip norisi.
Seip tokiu labai dideliu skausmu neturiu, bet va tas kraujas neduoda ramybes, na jis rodo , kad kazkur kazkas tiksi, kaip uzdelsto veikimo bomba, bet kas taip ir neaisku amilaze 585. Tai truputi pakrenta, tai pakyla. Lipaze norma. P-amilaze  truputi virs 300. Na negerai visa tai, bet...Danapiene sako reikia sekti, stebeti. Va tai ir veikia, tarsi balansuoju ant nezinomybes. Bet tokia realybe ir nuo jos niekur nedingsi.
Visom geriausios sveikatos. Saugokit ir rupinkites savimi.

Oho, aukštoka amilazė... doh.gif Na, kai kokius atsakymus žinosi, parašyk, Leliūnas smile.gif
Dėl tyrimų tikslumo tai taip. Šiaip echoskopija dar tikslesnė, nei KT(aišku jei aparatas žmoniškas biggrin.gif ). Na bet darant tiek tyrimukų, plius markerius, manau turėtų kažkur kažkokius pakitimus rasti, jei kažkas netaip. Bet apie tai net nereikia galvoti, tokių minčių geriau neprisileisti mirksiukas.gif
Vat.. O aš kažkaip nebenoriu eiti pas gydytojus, poliklinikoj tai išvis jaučiu sakytų, kad ligų ieškau jei ateičiau biggrin.gif
Va šiandien kažkas vėl įdomaus nutiko. Valgiau troškintą karpį su troškintomis daržovėmis. Na sočiai taip pavalgiau biggrin.gif O poto taip pykint ėmė, siaubingai doh.gif Gulėjau ir galvojau vemsiu-nevemsiu, vemsiu-nevemsiu , poto nusprendžiau kad geriausia bus jei kokį pusvalanduką pasnausiu. Pasnaudus atsikėliau jau geriau besijausdama, bet sunkumą jaučiu iki šiol doh.gif Nors ir fermentukus gėriau.. O žuvis tikrai visiškai šviežia..
Beja, prieš porą dienelių grįžau iš Lenkijos, ten lygiai toks pats Kreonas 25000 net 30 LT pigesnis, tai pasičiupau sau porą buteliukų ax.gif Neįsivaizduoju kodėl Lietuvoje toks antkainis siaubingas uždėtas... doh.gif
Atsakyti
Kaip jaučiatės atvėsus orams? Dar nešalta? rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 27 rugsėjo 2009 - 19:34
Labutis mergaites 4u.gif man tai salta jau..Brrrr...Nepatinka toki orai...Sveikatele normali, tikiuosi ilgam smile.gif
O kaip jus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visom, jo saltukas nedraugas ir man, vakarais kojas jau kisu i siltesnes kojines, rankos visada jau saltos, salikas jau pastoviai ir darbe po ranka. Na bet tai dar gi nepati didziausia beda ax.gif
Jammin, bet karpis pati kaip zuvis yra labai riebi, kasai galejo tas ir netikti. Jau turetum privengti tokio maisto. Ka man cia Tave mokyti, juk pati zinai. o GRIEZTA DIETA, TIKRAI GRIEZTA DIETA tai jau visam gyvenimui. Pasikartosiu sakydama, jog man viena moteris pasakojo apie sia liga ir labai istrigo jos zodziai-as visa laika labai ziuriu ka valgau, nezinau ir nenoriu zinoti ka reiskia zodis noreti.Manau tik to deka as siandien dar cia, o mano draugiu, su kuriomis gulejau ligonineje, jau kai kuriu nera. Zinau tai ziauru, bet tokia ta tiesa. Taip kad ta statistika nera is pirsto lauzta... Liga sunki ir klastinga.
Na pati to nenoredama parasiau kazkaip negraziai. Bet tokia tiesa, uz skanesni maisto sauksta galime brangiai sumoketi. Tikekimes to nebus ax.gif
Visom geriausios sveikatos ir nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 09 28, 13:57)
Labutis visom, jo saltukas nedraugas ir man, vakarais kojas jau kisu i siltesnes kojines, rankos visada jau saltos, salikas jau pastoviai ir darbe po ranka. Na bet tai dar gi nepati didziausia beda ax.gif
Jammin, bet karpis pati kaip zuvis yra labai riebi, kasai galejo tas ir netikti. Jau turetum privengti tokio maisto. Ka man cia Tave mokyti, juk pati zinai. o GRIEZTA DIETA, TIKRAI GRIEZTA DIETA  tai jau visam gyvenimui. Pasikartosiu sakydama, jog man viena moteris pasakojo apie sia liga ir labai istrigo jos zodziai-as visa laika labai ziuriu ka valgau, nezinau ir nenoriu zinoti ka reiskia zodis noreti.Manau tik to deka as siandien dar cia, o mano draugiu, su kuriomis gulejau ligonineje, jau kai kuriu nera. Zinau tai ziauru, bet tokia ta tiesa. Taip kad ta statistika nera is pirsto lauzta... Liga sunki ir klastinga.
Na pati to nenoredama parasiau kazkaip negraziai. Bet tokia tiesa, uz skanesni maisto sauksta galime  brangiai sumoketi. Tikekimes to nebus ax.gif
Visom geriausios sveikatos ir nuotaikos 4u.gif

Lėliūnas, mastau.gif tu saunuole, kad taip drasiai apie viska mastai ir rasai. friends.gif Zinoma galim mes cia pasvajoti, panoreti, daug ko biggrin.gif bet nono.gif kaip be butu graudu cray.gif Turim patys apsisprest ko labiau norim.. gyvent ar valgyt... flirt.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sunku blush2.gif kai bunu prie juros-osia bangos, krykscia pauksciai- noriu gyvent. bigsmile.gif Kai virtuvej pakvimpa valgis wacko.gif noriu valgyt mastau.gif topsecret.gif , bet as zinau ko labiau noriu sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 28 rugsėjo 2009 - 16:17
O aš ir nežinojau, kad karpis skaitosi prie riebesnių žuvų blush2.gif Dabar jau žinosiu ir kitą kartą į burną nekišiu 4u.gif Juolab kad aš jo nelabai ir mėgstu smile.gif
Iki šiandienos aš vis pašaldavau, na bet jau šiandien kaip šalta, brrrrr... doh.gif
O dar tik visų bjaurių orų pradžia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 28, 16:14)
O aš ir nežinojau, kad karpis skaitosi prie riebesnių žuvų  blush2.gif  Dabar jau žinosiu ir kitą kartą į burną nekišiu  4u.gif  Juolab kad aš jo nelabai ir mėgstu  smile.gif
Iki šiandienos aš vis pašaldavau, na bet jau šiandien kaip šalta, brrrrr... doh.gif
O dar tik visų bjaurių orų pradžia...  rolleyes.gif

Labas mergaites . Noriu paklausti jusu , pradedu sloguoti ir jauciu gripas kabinas kokius vaistus galima gerti ? Sekmes visoms sveikti . thumbup.gif
Atsakyti
Taaaip, Sanita!!!!
mes valgysim, kad gyventume, o ne gyvensim, kad valgytume ax.gif ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 09 28, 21:14)
Labas mergaites . Noriu paklausti jusu , pradedu sloguoti ir jauciu gripas kabinas kokius vaistus galima gerti ? Sekmes visoms sveikti . thumbup.gif

Tai kad labai didelių kontraindikacijų vaistams turbūt nėra(ypač nuo peršalimo), bet šiaip siūlyčiau perkant paklausti vaistininkės, ji vistiek geriau patars smile.gif

Aš valgau irgi tam, kad gyvenčiau, bet žiūriu vėl liesėti imu doh.gif Šiandien pasisvėriau-vėl kilogramas sutirpo, nors valgau tikrai nežmoniškai daug(jau net juokavau, kad greitai pro duris netilpsiu biggrin.gif )

Šiandien vienas pažįstamas parašė, kad ligoninėje guli- įtaria kasos uždegimą po tulžiapūslės pašalinimo.. Siaubas, kaip daugėja kasininkų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 29 rugsėjo 2009 - 12:04
Nepasiduokit mergaites mirksiukas.gif viskas bus gerai.
Atsakyti