Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

Labutis,
Na jei del seikatos,tai zinai,kad turi laikytis ir laikais...As budama net vaikas po geltos puse isilaikiau kaip Maryte Melnikaite,valgiau tik pagal sarasiuka,nes labai jau nenorejau atkrist su tokia liga...
O del sanatorijos tai tikrai blogai,kad nevaziavai.Buvau joje po ginekologines operacijos,tikrai zymiai greiciau atsigavau...
pas mane kol kas sveikatele normali,tik va te saldumynai doh.gif ...B kai tycia vis saldainius sausainius perkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 14, 11:48)
Labutis,
Na jei del seikatos,tai zinai,kad turi laikytis ir laikais...As budama net vaikas po geltos puse isilaikiau kaip Maryte Melnikaite,valgiau tik pagal sarasiuka,nes labai jau nenorejau atkrist su tokia liga...
O del sanatorijos tai tikrai blogai,kad nevaziavai.Buvau joje po ginekologines operacijos,tikrai zymiai greiciau atsigavau...
pas mane kol kas sveikatele normali,tik va te saldumynai doh.gif ...B kai tycia vis saldainius sausainius perkas doh.gif

Labukas mergaiciukes . Jo zinau kad blogai padariau kad atsisakiau sanatorijos bet saukstai po pietu . As suprantat labai nomo noriu i airija juk ten mano seima vyras vaikai nors zinau kad tvarkosi jie gerai tikri saunuoliai bet motiniski jausmai yra motiniski . rolleyes.gif Zinokit vakar prisidirbau jau galvojau kad teks greitaja kviestis nes gi pasivaisinau sukstu varskes su jogurtu neriebus buvo abu ir spekit uzejo skausmsi . Matyt per ansti dar tai siandien vandenukas arbatyte klijus ir dziuvesei . bet noriu mesos ir bulkuciu doh.gif . Bet is namu niekur ne kojos tai ir asareles nerieda ax.gif . Zinau kad reikia saugoti save bet kaip ta islaikyti nes as nuo prigimimo smalizius ant saldumynu. Sakiau sia savaite vien kosem nes penktadieny i kauna varyt reiks tyrimus priduot labai noriu kad jie mane isleistu isvaziuoti namo . Dar kuom as nepatenkinta kad galetu koks gyditojas sudaryti maitinimosi programa o ne taip susakyti . Nes informacijos mazoka .As jumis stebiuosi ir dziaugiuosi kokios jus stiprios saunuoles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Renatėle, tai kad nieko naujo ir individualaus gydytojas tikrai nepasakys. Dieta visiems vienoda, o vėliau pastebėsi pati kas sukelia skausmus ir vengsi to maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 09 14, 19:42)
Labukas mergaiciukes . Jo zinau kad blogai padariau kad atsisakiau sanatorijos bet saukstai po pietu . As suprantat labai nomo noriu i airija juk ten mano seima vyras vaikai nors zinau kad tvarkosi jie gerai tikri saunuoliai bet motiniski jausmai yra motiniski .  rolleyes.gif Zinokit vakar prisidirbau jau galvojau kad teks greitaja kviestis nes gi pasivaisinau sukstu varskes su jogurtu neriebus buvo abu ir spekit uzejo skausmsi . Matyt per ansti dar tai siandien vandenukas arbatyte klijus ir dziuvesei . bet noriu mesos ir bulkuciu  doh.gif . Bet is namu niekur ne kojos tai ir asareles nerieda  ax.gif . Zinau kad reikia saugoti save bet kaip ta islaikyti nes as nuo prigimimo smalizius ant saldumynu. Sakiau sia savaite vien kosem nes penktadieny i kauna varyt reiks tyrimus priduot labai noriu kad jie mane isleistu isvaziuoti namo . Dar kuom as nepatenkinta kad galetu koks gyditojas sudaryti maitinimosi programa o ne taip susakyti . Nes informacijos mazoka .As jumis stebiuosi ir dziaugiuosi kokios jus stiprios saunuoles  drinks_cheers.gif

renatele2828, laikykis! 4u.gif
Nusiramink ir susiimk i rankas, yra del ko... (seima/ vaikuciai laukia smile.gif )
Suprask dar ne pasveikai tik pastate ant koju, dar turi smarkiai su ligele pakovoti.. mirksiukas.gif nepasiduok 4u.gif Kuri laika labai bus mazas maistelio pasirinkimas, bet zinok tik taip issivalys organizmas nuo infekcijos ir nepridarys jokiu bedu ateiciai doh.gif
Zinok visiem buna labai sunku (nes jei turim sia ligele, vadinasi esam buve gurmanai, smaliziai... ) As kai istekejau ir isejau is tevu, valgiau viska tik kepta-paskrudinta, labai didele smalize o sriubu, kosiu schmoll.gif , troskiniai isvis nezinojau kas) Dabar jau zinau daugybes troskintu patiekalu, be jokiu riebalu ir sriubyte-draugas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 09 14, 19:23)
renatele2828, laikykis!  4u.gif
Nusiramink ir susiimk i rankas, yra del ko... (seima/ vaikuciai laukia  smile.gif )
Suprask dar ne pasveikai tik pastate ant koju, dar turi smarkiai su ligele pakovoti..  mirksiukas.gif  nepasiduok  4u.gif Kuri laika labai bus mazas maistelio pasirinkimas, bet zinok tik taip issivalys organizmas nuo infekcijos ir nepridarys jokiu bedu ateiciai  doh.gif 
Zinok visiem buna labai sunku (nes jei turim sia ligele, vadinasi esam buve gurmanai, smaliziai... ) As kai istekejau ir isejau is tevu, valgiau viska tik kepta-paskrudinta, labai didele smalize o sriubu, kosiu  schmoll.gif  , troskiniai isvis nezinojau kas) Dabar jau zinau daugybes troskintu patiekalu, be jokiu riebalu ir sriubyte-draugas  biggrin.gif

Sveikutes . Aciukas uz palaikyma . Ir aisku gana cia verkslenti niekas nuo to nepasikeis turesiu ismokti gyventi su tuo nebera kur detis . Kas naujo pas jus mergaiciukes ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Na, šiandiena savotiškai puiki buvo- be jokių saldumynų ir t.t. biggrin.gif
Pas mane naujo nieko labai... Kitą savaitę trauksiu į PL paturistauti, o šiaip kaip ir visada- sukuosi gyvenimo rate biggrin.gif
Noriu darbo... Labai labai... Bet kaip jį rasti? rolleyes.gif Daug draugų jau ilgą laiką ieškosi pilnai darbingi būdami, o aš čia su savo 40% turbūt tik pasvajoti galiu blush2.gif
Bet bandysiu...
Kita vertus yra daug gražaus laiko būti su artimais žmonėmis smile.gif Va ryt iš pačio ankstyvo ryto gausiu brolio mažylę pažiūrėti thumbup.gif Na jau kaip laukiu rytojaus, tai nėra žodžių bigsmile.gif
Kaip jūs visos likusios laikotės? smile.gif
Atsakyti
Labutis,
kaip jus mergaites jauciates?pas mane kol kas normaliai :)neskauda nei kasa nei skrandukas, nors prisilaikau maisto,valgau daug kosiu,darzoviu ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
As tai tiek sriubyciu recepteliu suzinojau biggrin.gif ir pamegau bigsmile.gif kad net paciai smagu, biggrin.gif o troskinukai -super thumbup.gif , galvoju greit busim troskiniu specai. hihihi.gif Uzvakar sode isidrasinau padirbejau, rankos visur subraizytos iskart istino, paraudonavo ir puliuot, tai grinu spirituku vakar tryniau, taip saldu buvo blush2.gif , bet va siandien sveikute bigsmile.gif

Jammin1, kaip aukles darbelis sekesi su mazuoju spinduleliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vajei, Sanita, turbūt daug dirbai blink.gif Pasaugok save wink.gif Baisu pasidarė, kai pabandžiau įsivaizduoti tą jausmą dezinfekuojant spiritu doh.gif

Aš irgi troškinių gerbėja ir jau galima sakyti specė biggrin.gif Ir mėgstu aš juos labai! Va, su sriubytėm galėtų ir geriau būti blush2.gif Retokai verdam, o net ir išvirus sriubą, pas mane namie ji nebūna paklausi... blush2.gif

Su mažyle labai smagiai pasibuvom, net gaila, kad jos mamytė per greitai grįžo biggrin.gif Gera matyti kaip ji kasdien auga, išmoksta kažką naujo wub.gif

O aš jau antrą dieną bėgioju į wc-viduriai kažkokie laisvi doh.gif
Ir atrodo tikrai nieko blogo nesuvalgiau. Dar ir šonus vakarais skausmas truputį "pakutena". Na, tikiuosi čia ne prieš blogą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 17 rugsėjo 2009 - 13:01
Labutis mergaites?
Kaip jusu sveikateles?Kaip jauciates?
Atsakyti
Labutis visom,

mane kazkas cia jau bare uz mano pesimizma ax.gif ir ka girdziu: kazkas ka pasake, kazkas ka nugirdo . Ir kas? Tegul sau sneka, ar gaila. Viena tik aisku, liga musu ne dievo dovana, bet... kiekvienai bus vis kitaip, vienodai niekada nebuna...aukstyn galvas, sypsena ir i prieki biggrin.gif
Jammin o as su Danapiene draugauju, kompiuteri dare, nieko jie nemato, bet kraujas nieko negereja, dabar vel spalio 12kartos visus markerius, pilvo darys kazkoki kraujagysliu tyrima, zodziu... Taip ir gyvenu. Dziaugiuosi kiekviena nauja diena ir vis labiau suprantu , kad tai pati brangiausia gyvenimo dovana...
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 09 22, 17:03)
Labutis visom,

mane kazkas cia jau bare uz mano pesimizma ax.gif ir ka girdziu: kazkas ka pasake, kazkas ka nugirdo . Ir kas? Tegul sau sneka, ar gaila. Viena tik aisku, liga  musu ne dievo dovana, bet... kiekvienai bus vis kitaip, vienodai niekada nebuna...aukstyn galvas, sypsena ir i prieki biggrin.gif
Jammin o as su Danapiene draugauju, kompiuteri dare, nieko jie nemato, bet kraujas nieko negereja, dabar vel spalio 12kartos visus markerius, pilvo darys kazkoki kraujagysliu tyrima, zodziu... Taip ir gyvenu. Dziaugiuosi kiekviena  nauja diena ir vis labiau suprantu , kad tai pati brangiausia gyvenimo dovana...

Labas Leliūnas 4u.gif Labas visoms mergaičiukėms 4u.gif

Leliūnas, kokius tau markerius darė? Vėžio? blink.gif blink.gif blink.gif
Ne ne ne, vėžio tai jau tikrai nebus- net negalvok apie tai mirksiukas.gif
Gerai, kad gydytojai kažką daro, neskėsčioja rankom sakydami, kad nežino kas yra, tai atseit važiuok namo ir gyvenk ramiai. Vistiek, kuo daugiau tyrimų padarys- tuo didesnė tikimybė, kad suras negalavimo priežastį smile.gif O kaip jautiesi, Leliūnas? Tikiuosi, kad nelydi dideli skausmai? console.gif
Oi, mergaitės, aš tai pergyvenu dėl jūsų visų, kad jūs negaluojat verysad.gif Kažkaip kai pati tokį sunkų kelią sveikimo link įveikiau, tai dabar labai atjaučiu jus visas, kai negaluojat ax.gif

Aš vat vakar naktį iš PL parvažiavau. Dieną taip pilvą skaudėjo siaubingai doh.gif Galvojau gal moteriškos ligos, bet schmoll.gif Ir visą pilvą-ne šoną, ne apačią ar višų doh.gif Prireikė keturių tablečių, kad galėčiau normaliai paeiti doh.gif O dar pusę dienos prakentėjau-maniau gal savaime praeis... Na, bet šiandien jau viskas atrodo gerai smile.gif Tai kaip ir nesureikšminu šio nutikimo smile.gif

Kaip visos laikotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 23 rugsėjo 2009 - 17:27