Labas
Antra diena edu tik uzplikytus is vakaro grikius be druskos be prieskoniu.na dar obuoli koki suvalgiau,nes as obuoline esu nei dienos be obuolio nevalgyto negaliu istvert. si ryta prigaminau seimynai zemaiciu blynu, o pati net nepalaiziau,atsilaikiau
Bet nebeskauda nors dabar,pati prisidirbau su tais saldainiais
Klauskykit, o gal cia kad ta kasa tokia ligone pas mus todel tu saldumynu taip noris???
QUOTE(Vamora @ 2009 09 10, 17:39)
Labas
Antra diena edu tik uzplikytus is vakaro grikius be druskos be prieskoniu.na dar obuoli koki suvalgiau,nes as obuoline esu nei dienos be obuolio nevalgyto negaliu istvert. si ryta prigaminau seimynai zemaiciu blynu, o pati net nepalaiziau,atsilaikiau
Klauskykit, o gal cia kad ta kasa tokia ligone pas mus todel tu saldumynu taip noris???
Aš irgi taip pagalvojau Nes prieš ligą saldumynų visai nemėgau Galbūt kažko trūksta organizmui...
Šaunuolė, Vamora! Gerai, kad atsilaikei!
Atsilaikiau
Ir si ryta seimynai prikepiau kugelio,varskes apkepo,balandeliu priviriau(cia valgiai kiekvieno vyruko skoniui:) ),net neparagavau.Sunaus kai atsikele prasiau,kad ragautu,o as zuvies kotletuka su pomidoriuku suvalgiau ir du mazus gabalius surio varskes
galvoju vakare grizus is darbo ar atsilaikysiu
Ir si ryta seimynai prikepiau kugelio,varskes apkepo,balandeliu priviriau(cia valgiai kiekvieno vyruko skoniui:) ),net neparagavau.Sunaus kai atsikele prasiau,kad ragautu,o as zuvies kotletuka su pomidoriuku suvalgiau ir du mazus gabalius surio varskes
galvoju vakare grizus is darbo ar atsilaikysiu
Oho, kiekvienam vyrui savas patiekalas
Aš irgi laikausi Ryte natūralaus jogurto su linų sėklom prisivalgiau, perpiet sriubytės, truputį troškintos mėsytės
Aišku kaip visada ta kava į valgiaraštį kažkaip papuola Bet nebegaliu aš be jos
Keista, Leliūnas nieko nerašo Tikiuosi jai viskas gerai
Aš irgi laikausi Ryte natūralaus jogurto su linų sėklom prisivalgiau, perpiet sriubytės, truputį troškintos mėsytės
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 11, 13:52)
Oho, kiekvienam vyrui savas patiekalas
laba vakara . cia matau daug kas naujo ivyko pas jus saunu . o as vat katik is ligonines atgulejau kauno klinikose 3savaites bet jau po visko tikiuosi nebereiks y jas grysti . taigi mano visa beda buvo ta kad susiaureja latakai tiek kasos tiek tulzies bebuvo 1milimetras pratekejimuj kaip nemate ekoskopu tai neisivaizduoju . nu ir padare ta rcr tyrima kur lenda i kasos ir tulzies latakus juos praplatino ten jau buvo sastovei gan tokie nemeni kai is po visos operacijos vemiau tai tokiais puleis ir galvojau kaip as dar gyvenau su tokiu slyksyne savy . aisku gavos umus pankretitas bado dienos laselines nuskausminamieji . bet esu patenkinta ir tuom kad jokiu priepoliu daugiau tikiuos nebebus . dabar tik maistas ir poilsis . siule i sanatorija bet atsisakiau nors dabar ir gailiuosi vistiek kita penktadieny reiks vaziuot i klinikas krauja priduoti nes emilaze nesusinormino kokia turi buti . isvaziavau dar su 184 . bet ir del to dziaugiuos kad nors tiek bera . skurdzias valgerastis turbut man pades . ar ne taip mergaites .
QUOTE(renatele2828 @ 2009 09 11, 21:56)
laba vakara . cia matau daug kas naujo ivyko pas jus saunu . o as vat katik is ligonines atgulejau kauno klinikose 3savaites bet jau po visko tikiuosi nebereiks y jas grysti . taigi mano visa beda buvo ta kad susiaureja latakai tiek kasos tiek tulzies bebuvo 1milimetras pratekejimuj kaip nemate ekoskopu tai neisivaizduoju . nu ir padare ta rcr tyrima kur lenda i kasos ir tulzies latakus juos praplatino ten jau buvo sastovei gan tokie nemeni kai is po visos operacijos vemiau tai tokiais puleis ir galvojau kaip as dar gyvenau su tokiu slyksyne savy . aisku gavos umus pankretitas bado dienos laselines nuskausminamieji . bet esu patenkinta ir tuom kad jokiu priepoliu daugiau tikiuos nebebus . dabar tik maistas ir poilsis . siule i sanatorija bet atsisakiau nors dabar ir gailiuosi vistiek kita penktadieny reiks vaziuot i klinikas krauja priduoti nes emilaze nesusinormino kokia turi buti . isvaziavau dar su 184 . bet ir del to dziaugiuos kad nors tiek bera . skurdzias valgerastis turbut man pades . ar ne taip mergaites .
Labas vakaras
Sveika sugrįžus Oho, nemažai laiko pragulėjai
Darė tai spėju ERCP tyrimuką O nuo ko tie latakai susiaurėję buvo?
ERCP tyrimo viena iš didžiausių ir dažnai pasitaikančių komplikacijų-ūminis pankreatitas. Tik va man įdomu ar viskas tuo ir pasibaigia, ar vėliau tai pereina į lėtinę formą?
Reikėjo važiuoti į sanatoriją, būtum pailsėjus, atsigavus
Aš po savo pirmos operacijos labai norėjau į sanatoriją, nes išeidama iš ligoninės dar vaikščiojau susirietus kaip senutė Bet ligoninėj pasakė, kad po kasos operacijų sanatorinis gydymas nepriklauso Tai teko atsigaudinėti namie
QUOTE(renatele2828 @ 2009 09 11, 21:56)
Labutis sugrigus , labai gaila kad atsisakei sanatorijos, gal dar yra galimybe apsigalvot ir pasiimt, sako ten labai gera prieziura, zino ko prie sios ligeles reikia .
Man taip pat buvo siulyta sanatorija, bet kartu ir rekomenduota nevaziuot, nes nelabai daeidavau net iki wc ir dar buvo didele organizme infekcija, pankretitas, pleuritas, peritonitas. Zinojo kad greit sugriciu tik speliojo ar i skyriu ar i renimacija baisus linksmuoliai buvo. Ir man daryta ERCP , nes buvo uzsikise latakai, o atverus pasirode kad tulzis supuliavus, joje auksinis stafilokokas ir po 12 val atsiduriau renimacijoj..
Jo KMU aplinka nelamai maloni ir pankretito dieta kai prisimenu, net nupurto...
O kaip kasa ar labai pazeista, ar dare echoskopija, tomografija?
Smagu kad jau i sveikimo ritmuka isilieji
Jammin1, ar tos musu bedeles pereis i letine forma, manau nieks negali tiksliai atsakyt. Nes kaip visad statistika rodo kad kiekvienas individualus atvejis. Vienas pasveiksta, kiti nyksta, kitiems isisuka deabetas ar kitos ligos.
Bet mes nepasiduosim ane
Bet mes nepasiduosim ane
QUOTE(Sanita @ 2009 09 12, 06:56)
Jammin1, ar tos musu bedeles pereis i letine forma, manau nieks negali tiksliai atsakyt. Nes kaip visad statistika rodo kad kiekvienas individualus atvejis. Vienas pasveiksta, kiti nyksta, kitiems isisuka deabetas ar kitos ligos.
Bet mes nepasiduosim ane
Bet mes nepasiduosim ane
aciu mergaiciukes uz sveikinimus palaikymus . zinokit del sanatorilos tai pabijojau vaziuoti nes taip buvau uzdaryta tiek laiko toj ligoninei kad daugiau jokiu baltu sienu nenoriu matyti .garantijos jokios nedave kad pasveiksiu pilnai tik griesta dieta pilniem metam o ypac saldumynus turesiu uzmirsti ilgam nes tipo suvalgyciau sokolado ir pas juos nes mano kasa nevirskina pieno visai . jokiu suriu tai ka as labiausiai valgiau ir megstu . as turesiu vel gryst pas juos po 2 menesiu pasitikrinti nezinau kodel jie mane taip ziuri kaip mazam vaikuj susake ka valgyt kaip valgyt galejo geriau surasyt ant lapuko . nors butu nauda buvus o dabar puse nebeatsimenu . jau geriau nekalbeti apie bado dietas ligoninei nes as tos dozes gavau dvigubai . kaip man kad sake mano kasa buvo neisekinta nenuvargus tipo paciu laiku atvaziavau o galejau grysti jau su augliais cistom , ziurejo ultragarsu tipo viskas gerai piuvei matosi paciai dar parode kaip jie atrodo . o ar isivystis letinis pankretitas nepasake niekas bet ir nuo ko buvo lataku susiaurejimai irgi nepasake tikslei bet uzsimine kad nuo nereguleraus maitinimosi ir nesveiko . kaip jus meginos atsilaikot nuo parduotuviu kai i jas i eini ir tik kruopas perkiesi . as jau sendien patyriau pirma psihologini smugi apsizliumbiau paciaj parduotuvei prie siltu kvapniu bulkuciu . ar jus cukraus irgi negalit valgyti man neleido nei cukraus nei medaus ir nepagaunu kampo kodel .
QUOTE(renatele2828 @ 2009 09 12, 17:22)
aciu mergaiciukes uz sveikinimus palaikymus . zinokit del sanatorilos tai pabijojau vaziuoti nes taip buvau uzdaryta tiek laiko toj ligoninei kad daugiau jokiu baltu sienu nenoriu matyti .garantijos jokios nedave kad pasveiksiu pilnai tik griesta dieta pilniem metam o ypac saldumynus turesiu uzmirsti ilgam nes tipo suvalgyciau sokolado ir pas juos nes mano kasa nevirskina pieno visai . jokiu suriu tai ka as labiausiai valgiau ir megstu . as turesiu vel gryst pas juos po 2 menesiu pasitikrinti nezinau kodel jie mane taip ziuri kaip mazam vaikuj susake ka valgyt kaip valgyt galejo geriau surasyt ant lapuko . nors butu nauda buvus o dabar puse nebeatsimenu . jau geriau nekalbeti apie bado dietas ligoninei nes as tos dozes gavau dvigubai . kaip man kad sake mano kasa buvo neisekinta nenuvargus tipo paciu laiku atvaziavau o galejau grysti jau su augliais cistom , ziurejo ultragarsu tipo viskas gerai piuvei matosi paciai dar parode kaip jie atrodo . o ar isivystis letinis pankretitas nepasake niekas bet ir nuo ko buvo lataku susiaurejimai irgi nepasake tikslei bet uzsimine kad nuo nereguleraus maitinimosi ir nesveiko . kaip jus meginos atsilaikot nuo parduotuviu kai i jas i eini ir tik kruopas perkiesi . as jau sendien patyriau pirma psihologini smugi apsizliumbiau paciaj parduotuvei prie siltu kvapniu bulkuciu . ar jus cukraus irgi negalit valgyti man neleido nei cukraus nei medaus ir nepagaunu kampo kodel .
sanita o tau tulzis ar isimta yra ? ir ar tave pagyde nuo to auksinio stalikoko kaip ten ?jasmin o tu valgai viska jau ?ir darzoves gali ta prasme netusintas zalias ? QUOTE(renatele2828 @ 2009 09 12, 19:52)
sanita o tau tulzis ar isimta yra ? ir ar tave pagyde nuo to auksinio stalikoko kaip ten ?jasmin o tu valgai viska jau ?ir darzoves gali ta prasme netusintas zalias ?
Aš tai bandžiau jau beveik viską valgyti Bet šiaip kasdien betko į burną nededu-prisisaugau Bet jei būna atvejis, kai reikia labai greitai užkąsti, tai baisiai į galvą neimu ir ką randu sveikiausio-tą ir įsimetu. O šiaip aš jau įpratus prie visokių troškinių, virto maisto, tai kepto nenoriu ir negaminu Daržoves vartoju visas, kurias mėgstu, bet visada nulupu odeles, išpjaustau kotelius
QUOTE(renatele2828 @ 2009 09 12, 19:52)
sanita o tau tulzis ar isimta yra ? ir ar tave pagyde nuo to auksinio stalikoko kaip ten ?jasmin o tu valgai viska jau ?ir darzoves gali ta prasme netusintas zalias ?
Man yra teke buti sanatorijoj, labai patiko, net nera ka lyginti su ligonine
Taip tulzis mano isimta ir nuo plauciuku teko vandenuka traukt, pilva drenuot...
Auksini... jau nesiosios visa gyvenima, tik jau likes klausimas ar kur susimes ar ne.
Man su maistu buvo siaubingai grieztai prisakyta, net su gasdinimais. Pusmeti nebuvo sunku, nes ir taip pykino vien nuo maisto kvapo, tai valgiau tik dziuveselius, o veliau labai noredavau mesos ir saldumynu, ziaurei buvo sunku, jokio saldaus, nei cukraus, nei medaus ar dar ko. Valgiau tik virta jautiena ir virtas darzoves, dziuveseliu ir dar kartais koses be pieno. Zaliu darzoviu neprieme organizmas, gydytoja prisake ju atsisakyt ir salto (is saldytuvo) nieko, viska apsildyta. Metai buvo gana sunkus, bet dabar jau galiu valgyti daug ka tusinta. Labai kvepedavo kavyte bet uzsispyriau ir atsilaikiau
Mane labai kontrolevo MB gal tai padedavo susilaikyt nuo pagundu.
Jei islaikysi sunkaus periodo isbandyma, letinis gal neisisuks, reikia tiketis kad ne !!! O dieta prie sitos ligeles pagrindas-gydymas, kasa turi pailseti, nes jei vel isivaziuos blogybes