Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

Sveikos 4u.gif

Ieškau informacijos ką galima valgyti žmogui, tik parvežtam iš ligoninės po šios ligos. Vakar parvežė iš klinikų tėtį, o aš turiu jam maistą daryt doh.gif Išviriau žirnienės ir kotletukų, o jis jau skundžias kad nelabai gerai doh.gif
Mes pripratę valgyt keptus, aštrius, o čia dabar reiks košytėm maitint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 08, 11:49)
Sveikos  4u.gif

Ieškau informacijos ką galima valgyti žmogui, tik parvežtam iš ligoninės po šios ligos. Vakar parvežė iš klinikų tėtį, o aš turiu jam maistą daryt  doh.gif Išviriau žirnienės ir kotletukų, o jis jau skundžias kad nelabai gerai  doh.gif
Mes pripratę valgyt keptus, aštrius, o čia dabar reiks košytėm maitint  g.gif

Sveika smile.gif
Žirnių negalima, kotletukų-jei jie apkepti, ar pagaminti iš kiaulienos irgi negalima smile.gif
Įdedu nuorodėlę, kur rasi ligoninėse rekomenduojamą dietą kasos ligomis sergantiems. O kas tavo tėčiui? uždegimas?
-->Dieta<--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 08 rugsėjo 2009 - 14:25
Ačiū labai už atsakymą, dabar jau biškį aiškiau, tik neaišku kaip tai įgyvendint, teks vargti doh.gif

Jam pankreatitas, kiek čia tos info man pasakė, tiek ir žinau smile.gif

Nu velnias, sakau pagaminsiu pietus - mėsos kukuliukai su burokais, be druskos, be riebalų, tai pasirodo sultinių negalima. Siaubas. Ką jūs valgot biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 08 rugsėjo 2009 - 14:24
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 08, 15:21)
Ačiū labai už atsakymą, dabar jau biškį aiškiau, tik neaišku kaip tai įgyvendint, teks vargti  doh.gif

Jam pankreatitas, kiek čia tos info man pasakė, tiek ir žinau  smile.gif

Nu velnias, sakau pagaminsiu pietus - mėsos kukuliukai su burokais, be druskos, be riebalų, tai pasirodo sultinių negalima. Siaubas. Ką jūs valgot  biggrin.gif  doh.gif

Sultinį natūralų galima, bet tik ne tą iš kubelių(na ir tubūt geriausia paukštienos,nes mažiausiai riebalų) smile.gif
irnesakyk.gif Po kiek laiko įprasit ir pamatysit kiek daug valgomo yra biggrin.gif
Atsakyti
visai neblogai tada bigsmile.gif tik bėda, jog įdėjau pusę kubelio...

Na bet kaip nors ax.gif Dar kartelį dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 08, 15:34)
visai neblogai tada  bigsmile.gif tik bėda, jog įdėjau pusę kubelio...

Na bet kaip nors  ax.gif Dar kartelį dėkoju  4u.gif

Nėra už ką smile.gif
Sėkmės gydant ligonį smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Prisidirbau, suvalgiau,neatsispyriau kokius 6 asorti saldainius verysad.gif verysad.gif Negera, pykina. Ot durne, pati save kaltinu,kad atsipirt negaliu verysad.gif
Atsakyti
doh.gif
Ne viena, tai kita sergat doh.gif užjaučiu, Vamora... Reikėjo pasisaugoti. Nors puikiai žinau, kad atsispirti pagundoms baisiai sunku doh.gif
Aš ir pati šiandien ledų prisiryjau blush2.gif
Sveikit visos kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 08 rugsėjo 2009 - 17:26
Labutis.
Oho kas cia darosi g.gif doh.gif
Laikykites kolektyvas. 4u.gif Nors lengva pasakyt, sunku padaryt doh.gif
As va pati gerai laikaus, nors tie saldumynai unsure.gif /nors skradziai zeme prasmegtu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žiūriu čia visos negali atsispirti saldumynams biggrin.gif doh.gif

Vakar sulaukiau pirmo įžeidžiančio komentaro(kalbu apie ligą).
Vienas vaikinukas sako: žmonės su kasos ligom ilgai negyvena blink.gif
Tfu, nu taip supykau gun_bandana.gif Gyvą mane laidoja jau blink.gif user posted image
Nors kažkur (bet tik vienoje vietoje) esu skaičius, jog statistika rodo, kad tik 5o% ligonių, sergančių chronišku pankreatitu gyvena ilgiau, nei 7metus.
Nu aš su ta statistika nesutinku visiškai schmoll.gif
Užsienio forumuose plepa žmonės gyvenantys ir kenčiantys nuo pankreatito oi kiek metų. Ir niekur nerašoma, kad tik tiek išgyvena.
Atsakyti
Jei mylim gyvenima ir toliau ji mylesim.. mirksiukas.gif i statistika nepakliusim blush2.gif
Zinau kad tai imanoma flirt.gif , nes jau mediku buvau palaidota.. vadinasi imanoma su statistika pakariaut.. gun_rifle.gif mirksiukas.gif Nenusimink ir toliau visiems sypsokis. biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ČYYYYYZZZZZ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip ligoniukai? Sveikstat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 09 rugsėjo 2009 - 19:24