Sveikos
Ieškau informacijos ką galima valgyti žmogui, tik parvežtam iš ligoninės po šios ligos. Vakar parvežė iš klinikų tėtį, o aš turiu jam maistą daryt Išviriau žirnienės ir kotletukų, o jis jau skundžias kad nelabai gerai
Mes pripratę valgyt keptus, aštrius, o čia dabar reiks košytėm maitint
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 08, 11:49)
Sveikos
Ieškau informacijos ką galima valgyti žmogui, tik parvežtam iš ligoninės po šios ligos. Vakar parvežė iš klinikų tėtį, o aš turiu jam maistą daryt Išviriau žirnienės ir kotletukų, o jis jau skundžias kad nelabai gerai
Sveika
Žirnių negalima, kotletukų-jei jie apkepti, ar pagaminti iš kiaulienos irgi negalima
Įdedu nuorodėlę, kur rasi ligoninėse rekomenduojamą dietą kasos ligomis sergantiems. O kas tavo tėčiui? uždegimas?
-->Dieta<--
Ačiū labai už atsakymą, dabar jau biškį aiškiau, tik neaišku kaip tai įgyvendint, teks vargti
Jam pankreatitas, kiek čia tos info man pasakė, tiek ir žinau
Nu velnias, sakau pagaminsiu pietus - mėsos kukuliukai su burokais, be druskos, be riebalų, tai pasirodo sultinių negalima. Siaubas. Ką jūs valgot
Nu velnias, sakau pagaminsiu pietus - mėsos kukuliukai su burokais, be druskos, be riebalų, tai pasirodo sultinių negalima. Siaubas. Ką jūs valgot
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 08, 15:21)
Ačiū labai už atsakymą, dabar jau biškį aiškiau, tik neaišku kaip tai įgyvendint, teks vargti
Sultinį natūralų galima, bet tik ne tą iš kubelių(na ir tubūt geriausia paukštienos,nes mažiausiai riebalų)
Po kiek laiko įprasit ir pamatysit kiek daug valgomo yra
visai neblogai tada tik bėda, jog įdėjau pusę kubelio...
Na bet kaip nors Dar kartelį dėkoju
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 08, 15:34)
visai neblogai tada tik bėda, jog įdėjau pusę kubelio...
Nėra už ką
Sėkmės gydant ligonį
Labutis,
Prisidirbau, suvalgiau,neatsispyriau kokius 6 asorti saldainius Negera, pykina. Ot durne, pati save kaltinu,kad atsipirt negaliu
Prisidirbau, suvalgiau,neatsispyriau kokius 6 asorti saldainius Negera, pykina. Ot durne, pati save kaltinu,kad atsipirt negaliu
Ne viena, tai kita sergat užjaučiu, Vamora... Reikėjo pasisaugoti. Nors puikiai žinau, kad atsispirti pagundoms baisiai sunku
Aš ir pati šiandien ledų prisiryjau
Sveikit visos kuo greičiau
Labutis.
Oho kas cia darosi
Laikykites kolektyvas. Nors lengva pasakyt, sunku padaryt
As va pati gerai laikaus, nors tie saldumynai /nors skradziai zeme prasmegtu
Oho kas cia darosi
Laikykites kolektyvas. Nors lengva pasakyt, sunku padaryt
As va pati gerai laikaus, nors tie saldumynai /nors skradziai zeme prasmegtu
Sveikos
Žiūriu čia visos negali atsispirti saldumynams
Vakar sulaukiau pirmo įžeidžiančio komentaro(kalbu apie ligą).
Vienas vaikinukas sako: žmonės su kasos ligom ilgai negyvena
Tfu, nu taip supykau Gyvą mane laidoja jau
Nors kažkur (bet tik vienoje vietoje) esu skaičius, jog statistika rodo, kad tik 5o% ligonių, sergančių chronišku pankreatitu gyvena ilgiau, nei 7metus.
Nu aš su ta statistika nesutinku visiškai
Užsienio forumuose plepa žmonės gyvenantys ir kenčiantys nuo pankreatito oi kiek metų. Ir niekur nerašoma, kad tik tiek išgyvena.
Žiūriu čia visos negali atsispirti saldumynams
Vakar sulaukiau pirmo įžeidžiančio komentaro(kalbu apie ligą).
Vienas vaikinukas sako: žmonės su kasos ligom ilgai negyvena
Tfu, nu taip supykau Gyvą mane laidoja jau
Nors kažkur (bet tik vienoje vietoje) esu skaičius, jog statistika rodo, kad tik 5o% ligonių, sergančių chronišku pankreatitu gyvena ilgiau, nei 7metus.
Nu aš su ta statistika nesutinku visiškai
Užsienio forumuose plepa žmonės gyvenantys ir kenčiantys nuo pankreatito oi kiek metų. Ir niekur nerašoma, kad tik tiek išgyvena.
Jei mylim gyvenima ir toliau ji mylesim.. i statistika nepakliusim
Zinau kad tai imanoma , nes jau mediku buvau palaidota.. vadinasi imanoma su statistika pakariaut.. Nenusimink ir toliau visiems sypsokis.
Zinau kad tai imanoma , nes jau mediku buvau palaidota.. vadinasi imanoma su statistika pakariaut.. Nenusimink ir toliau visiems sypsokis.
ČYYYYYZZZZZ
Kaip ligoniukai? Sveikstat?
Kaip ligoniukai? Sveikstat?