QUOTE(Lėliūnas @ 2009 04 23, 15:09)
Butinai uzsuksiu, jus man ir svarbios, guledama ligononej vis galvojau kaip jus ten laikotes. Pavydziu tikraja ta zodzio prasme Tavo tvirtumo, man toli iki jo
As jau greiciau i asaras ir viska piesiu labai juodomis spalvomis...Na bet meginsiu imti pavyzdi is visu cia esanciu ir taip neisskysti
Ak, tiesa , Jammin, as siuntima i Santariskes galeciau gauti, bet pas ka man geriausia butu prasytis pagalbos, Juk Tu jau ten vis vien daugiau zinai apie gydytojus. Prasau, patark. Lyg minejai anksciau Danapiene, ar as kazka maisau...
Aha, aš buvus pas tris gastroenterologes- Denapienę, Titova ir gastro skyriaus vedėja Jakutienę. Pas Jakutiene nežinau ar įmanoma patekti su talonais, bet Denapienė ir Titova-puikios gydytojos. Būtent gydytoja Denapienė ir siuntė atlikti visų tyrimų, o poto nusiuntė pas chirurgą Šileikį, kuris mane ir operavo abu kartus
Na bet aš labai tikiuosi, kad Tavo atveju chirurgo įsikišimo nereikės. Tai siūlau bandyti pas Denapienę patekt
Tiesa, Santariškėse taip pat yra skausmo klinika, kur man galutinai padėjo atsikratyti skausmo irgi labai geras ir fainas gydytojas Alfredas Vaitkus
Žodžiu apie Santariškes turiu tik gerus atsiliepimus
O kas liečia tvirtumą, tai nesu aš tokia jau tvirta
Buvo liedavau ašaras dažnai ir aš, dažnai viską spalvinau juodom spalvom, o po pirmos operacijos pirmas dienas nuoširdžiai troškau mirti
Bet dėka gerų gydytojų išsikapsčiau
Dabar ir pati kartais stebiuosi kaip aš tiek galėjau ištverti
Beja, šiandien dariausi echoskopiją ir sužinojau kraujo tyrimo atsakymus- kraujas puikus
Tik kepenys suriebėjusios ir kasa surambėjusi, neechogeniška, neaiškiais kontūrais, tai išvadoj tik lėtiniai pakitimai parašyta
Stebėtina kaip greitai aš taisausi:))))))