Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Sanita @ 2009 04 22, 21:17)
mastau.gif metuose karta visada pasitikrinu cukraus kieki kraujyje, manau dabar reiktu pagal savijauta..
I bendra neieina, visada atskirai daro  ax.gif
Kaip jauties Jammin ?   4u.gif

Beveik puikiai smile.gif Ryt dėl šventos ramybės pasidarysiu echoskopiją, kad pažiūrėtų kas ten per guzelis ir manau jau viskas bus ok, galėsiu kuriam laikui pamiršti visas poliklinikas ir juo labiau ligonines, o gydytojai ramiau atsikvėps be manęs lotuliukas.gif thumbup.gif Tiesa, dar šiandien kraują pridaviau, tik dariausi bendrą, o apie cukrų ir pamiršau doh.gif
Kaip tu Sanita laikaisi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 22 balandžio 2009 - 21:17
Labutis visom,
Nuosirdziausi sveikinimai Jammin...nors ir paveluoti. Skaiciau visa temele ka buvau praleidusi. Taip..sudetinga viskas. BET...VISTIK KIEK ZMOGUJE YRA STIPRYBES. Jammin, Taves dar laukia didziulis sviesulys Tavo gyvenime, nes Tu to verta. Tiek zmogutyje stiprybes man dar neteko matyti. Tad galva i virsu ir pasitik savo tolimesni gyvenima su didziule sypsena. Sekmes, sekmes, sekmes.
Na neteko man pas ta hemeopata apsilankyt...taip jau isejo. Gulejau Klaipedoje ligoninej, amilazes nemazeja 495 ir p-395, Duglaso ertmeje (pilvas) yra laisvo skyscio. Kompiuterine tomografija nerodo duomenu kad butu galima deagnozuoti paumejusi pankreatita. Maudzia sona kiekviena diena. Kalbejau siandie su gydytoja pas kuria gydziausi, ji pasake kad tai pirmas toks atvejas jos praktikoj, kad liga ne kiek nepasitrauke...Reika vel visus tyrimus daryti is naujo ir ieskoti kur yra priezastis. Markeri del kasos vezio padare-neigiamas, bet tai dar nieko nepasako.
Skaiciau ir as, kad ne menuo, ne du ir ne trys reikalingi laikytis grieztos dietos. Liga klastinga ir sunki. Taip kad susidariau nuomone-liga yra ligonio problema . Tikrai labai sudetinga surasti medika, kuris tau aiskiai ir konkreciai viska pasakytu, o taip to reiketu.
Letinis pankreatitas nera niekuo geresnis uz umini, tai tikriausia tik vienas zingsnis iki jo
Nezinau kur dabar ieskosiu dar konsultacijos, zinau tik tiek, kad nieko nezinau doh.gif

Visom is visos sirdies linkiu pacio pacio geriausio, rupinkites savimi, n i e k a s uz jus to nepadarys. Ir (kad ir kaip tai butu sakudu pripazinti) mes reikalingos visiems tik sveikos. Gal as klystu, bet...patikekit tuom as jau isitikinau. Tai skaudi tiesa, bet vis tik tiesa...o gal tai tik man. Gal, noreciau tuom tiketi...
Atsakyti
Leliūnas 4u.gif
Laikykis, nenuleisk rankų ir kaip jau sakiau- reikės, tai lipk per galvas, bet surask tą gydytoją, kuris nustatys tau diagnozę ir pagydys. Kovok už save, būk stipri! Labai užjaučiu dėl skausmų - puikiai žinau ką tai reiškia verysad.gif Gal bandyk į Vilnių siuntimą gauti, pvz į Santariškes. Ten vistiek naujausia aparatūra, o ir gydytojai puikūs. Gal bent ten tau padėtų... user posted image
O aš taip ir dariau, kaip sakei- pasitinku savo tolimesnį gyvenimą su plačia ir didele šypsena. Jaučiuos tokia laiminga, džiaugiuosi iš visos širdies, kad visas blogis jau liko praeity..
Labai tikiuosi ir linkiu, kad po kurio laiko tu irgi galėsi džiaugtis taip, kaip dabar džiaugiuosi aš user posted image

P.S. užsuk pasipasakoti kartas nuo karto, kaip sekasi, kaip laikaisi.. Nes dažnai pagalvoju apie forumietes, kurios pabendrauja šioje temoje ir dingsta, galvoju kaip jos laikosi, taisosi ar negaluoja... user posted image
Atsakyti
Butinai uzsuksiu, jus man ir svarbios, guledama ligononej vis galvojau kaip jus ten laikotes. Pavydziu tikraja ta zodzio prasme Tavo tvirtumo, man toli iki jo ax.gif As jau greiciau i asaras ir viska piesiu labai juodomis spalvomis...Na bet meginsiu imti pavyzdi is visu cia esanciu ir taip neisskysti

Ak, tiesa , Jammin, as siuntima i Santariskes galeciau gauti, bet pas ka man geriausia butu prasytis pagalbos, Juk Tu jau ten vis vien daugiau zinai apie gydytojus. Prasau, patark. Lyg minejai anksciau Danapiene, ar as kazka maisau...

Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 04 23, 15:09)
Butinai uzsuksiu, jus man ir svarbios, guledama ligononej vis galvojau kaip jus ten laikotes. Pavydziu tikraja ta zodzio prasme Tavo tvirtumo, man toli iki jo ax.gif As jau greiciau i asaras ir viska piesiu labai juodomis spalvomis...Na bet meginsiu imti pavyzdi is visu cia esanciu ir taip neisskysti

Ak, tiesa , Jammin, as siuntima i Santariskes galeciau gauti, bet pas ka man geriausia butu prasytis pagalbos, Juk Tu jau ten vis vien daugiau zinai apie gydytojus. Prasau, patark. Lyg minejai anksciau Danapiene, ar as kazka maisau...

Aha, aš buvus pas tris gastroenterologes- Denapienę, Titova ir gastro skyriaus vedėja Jakutienę. Pas Jakutiene nežinau ar įmanoma patekti su talonais, bet Denapienė ir Titova-puikios gydytojos. Būtent gydytoja Denapienė ir siuntė atlikti visų tyrimų, o poto nusiuntė pas chirurgą Šileikį, kuris mane ir operavo abu kartus smile.gif Na bet aš labai tikiuosi, kad Tavo atveju chirurgo įsikišimo nereikės. Tai siūlau bandyti pas Denapienę patekt smile.gif Tiesa, Santariškėse taip pat yra skausmo klinika, kur man galutinai padėjo atsikratyti skausmo irgi labai geras ir fainas gydytojas Alfredas Vaitkus thumbup.gif Žodžiu apie Santariškes turiu tik gerus atsiliepimus smile.gif
O kas liečia tvirtumą, tai nesu aš tokia jau tvirta ax.gif Buvo liedavau ašaras dažnai ir aš, dažnai viską spalvinau juodom spalvom, o po pirmos operacijos pirmas dienas nuoširdžiai troškau mirti doh.gif Bet dėka gerų gydytojų išsikapsčiau smile.gif Dabar ir pati kartais stebiuosi kaip aš tiek galėjau ištverti blush2.gif Beja, šiandien dariausi echoskopiją ir sužinojau kraujo tyrimo atsakymus- kraujas puikus thumbup.gif Tik kepenys suriebėjusios ir kasa surambėjusi, neechogeniška, neaiškiais kontūrais, tai išvadoj tik lėtiniai pakitimai parašyta thumbup.gif Stebėtina kaip greitai aš taisausi:))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 23 balandžio 2009 - 14:59
jetus, Leliūnas 4u.gif neliūdėk taip stipriai, būk draugas, nes man net liūdna pasidarė skaityti unsure.gif
sutinku su tavimi, kad mes reikalingos tik sveikos cool.gif nieko nepadarysi, tokia realybė, bet - tik nereikia imti į širdį schmoll.gif aš nusispjoviau į viską ir dabar gyvenu dėl tų, kurie mane supranta ir suvokia kas yra kas mirksiukas.gif ir, žinoma, nepamirštu savęs palepinti ax.gif pvz šiemet mano šiltnamiai netvarkyti, sodas apleistas absoliučiai, nes po darbo aš jau noriu pailsėti, noriu pasidaryti sau malonaus maisto, noriu su vaikais pasibendrauti, tiesiog gaudau kiekvieną sau malonią akimirką... todėl Leliūnai, - aukštyn galvą mirksiukas.gif
Jammin - ir tau sveikatos 4u.gif
ir visoms kitoms kasininkėms linkiu labiau save mylėti 4u.gif
Atsakyti
Leliūnai nono.gif nebūk tokia pesimistė ir nepiešk visko juodom spalvom.Yra kažkas kam tu tikrai esi reikalinga smile.gif Gyvenimas jau toks kaip zebras po juodo eina balta.Laikykis viskas bus ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2009 04 23, 20:20)
Leliūnai nono.gif nebūk tokia pesimistė ir nepiešk visko juodom spalvom.Yra kažkas kam tu tikrai esi  reikalinga  smile.gif Gyvenimas jau toks kaip zebras po juodo eina balta.Laikykis viskas bus ok.gif

tiksliai kaip zebras - juoda, balta, juoda, balta, juoda, balta, šikna..............
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 04 23, 21:10)
tiksliai kaip zebras - juoda, balta, juoda, balta, juoda, balta, šikna..............

Prajuokinot čia mane user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 23 balandžio 2009 - 20:43
Na ir saunuoles jus!!!!!!
Skaiciau ir juokiausi...patikekit, pirma karta po ilgo laiko tai dariau taip nuosirdziai...Aciu, aciu, aciu. Stengsiuos ir as pradeti myleti save ko iki siol sau to neleidau, nes galvojau , kad...reikia viska daryti tik del kitu, o del saves dar suspesiu, va ir suspejau
Aciu Jammin uz patarimus, labai aciu. Pasistengsiu pasiekti Danapiene.

Na o dabar zinot ka as darau-ogi renku dilgeles ir valgau, valgau tongue.gif Nuplaunu, nuplikinu ir dedu i koses, verdu sriubas ir i jas pries baigiant virti kraunu. Zodziu-valgau vitaminus. Ir jum visom siulyciau tai daryti kuo greiciau kol jos dar labai nesikandzioja. Tai bent naturalus vitaminu saltinis. O ju tikrai manau mum visom reikia
Atsakyti
JAMMIN,
na tyrimais Tavo reikia tikrai pasidziaugti ir visa gerkle saukti valio 4u.gif Po sitiek kanciu tai auksine zinia. Kad kepenys suriebejusios tai ir pas mane jos tokios ,,saunuoles''. Kad tik toliau jos nekistu, bet mano galva toks maistas o veliau ir fizinio kruvio didejimas joms neturetu leisti bujoti biggrin.gif . Taip mano galvelej sviecia. O kasa reikia islaikyti tokia kokia jau ji yra, pasirodo ,,pikciurna'' ji pas mus, norim ar nenorim jau turime prie jos taikytis kitaip jau cia nebus, bet...juk nera to ko zmogus negali, jei tik noras yra. Tiesa?
Atsakyti
Nepasiduokim blogom nuotaikom! Pavasaris, saulyte biggrin.gif
Daug vitaminu laukuose biggrin.gif Kaip Lėliūnas raso- dilgelytes, pienies, žliūgė ir man gyditoja rekomendavo tik nezinau kaip atrodo biggrin.gif
O dietuciu reikia laikytis, priprasti.. ir geriau uzmirsti ta pragariskai gardu skoni.. hihihi.gif
Nes vienos ligos pakeis kitas.. As metus laikiausi labai grieztai- jauciausi good.gif
O kai visi is visu pusiu pradejo atakuot kocia tipo prisimeti ligoni.. ax.gif
Pradejau bandyt tai to tai to wub.gif nebezinau kas ir darosi, manau jei nesusiimsiu.. blush2.gif bus daug lygu, svoris pradejo lipt ne dienom o valandom-jau gyditoja kontroliuoja kad deabetas neprisikabintu, pageltau, nors tyrimai blogo su kepenim nieko nerodo.. g.gif
Namie chaosas.. sunku buvo prie jo pripras bet ka padarysi jei nieko nebespeju..
Jei seimyna pabamba sakau dziaukites kad dar nevezimelyje ir nors save atsikuopiu.. wub.gif
Lėliūnas, butinai pasiprasyk i Vilniu gal padarys tomografija ar magnetini.. turi gi susitvarkyt tas pilvelis tik zinoma negreit..
O i tuos kas taves nesupranta tiesiog numok ranka irnesakyk.gif tokiu visada buvo ir bus..
Atsakyti