Sveikos
QUOTE(renatele2828 @ 2009 07 06, 09:27)
Labas hakura . tau ka sako dabar ten daktarai po tos triubos ? ar sonai beskauda dar ?
. siandien vaziuoju krauja duoti vel kokia turi buti ta milaze ar emilaze normali . ikiukas mergynos laikykites >
Dar nieko nepasake, nes negavo isvados seimos gyd
Nieko laikausi, sekmadieni nieko nelegalaus nevalgiau, bet nakti teko keltis vaistu gert, pasedejau pirmadieni ant dziuvesiu, vakar antt sriubytes kaip ir gerai tik ziauriai sveikatos ner ka nors dirbt, o biletenio imt kol kas nenoriu.
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 06, 19:33)
Sveika
Nemažai ir tu pagulėjusi ligoninėse.... Tik pas mus rimčiau žiūrima į šitą ligą, manyčiau
Su temperatūra pas tave kažkokie keisti dalykai dedasi... Ir net po antklodėm sušilus tokia temperatūra tavo žema?
Gerai, kad dar gan ilgą laiką tęsia biuletenį, esant skausmams gali pamėginti porą dienų pabadauti, (pvz pirmą dieną tik vandenukas, o antrą jau kokie džiuvėsėliai su lengva arbatėlė). Šiaip net troškintas maistas ne visas tinka, pvz rekomenduojama atsisakyti kiaulienos , ankštinių augalų,
visokių kopūstų... Na žodžiu, pasiskaityk rekomendacinę dietą
O kaip vaistukai nuo pykinimo, padeda?
Šita ligelė kaip ir visam gyvenimui, bet labai teisingai maitinantis ir save prisižiūrint gyventi galima
Nors bent mane tai kolkas vargina tas nežinojimas kada gali ištikti priepuolis
Bijau kažkur išvažiuoti ilgesniam laikui, jau nekalbant apie užsienį... Niekada net į artimiausią parduotuvę neinu be vaistų... Aš jau paranojiškai bijau tų priepuolių..
Būtinai susižinok kokio dydžio ta amylazė pas tave. O neksiumas tai tik nuo skrandžio, kažkaip nesinori tikėti, kad pas jus visiškai nėra fermentų pirkti... Tiesiog pavadinimai kitokie, nei Lt. Šiaip fermentus galima užsisakyti ir internetu, yra online vaistinės pristatančios vaistus visoje Europos sąjungoje
Manyčiau fermentam jokių receptukų neturėtų prireikti
P.S. skanas=kompiuterinė tomografija?
Uzuojauta Jamin del potvynio, tikiuosi viskas kuo graziau issispres. Mus vasario men kaimynai uzpyle, tai net nesiteikia kaltes priisimt, nei su draudimu sneka, nieko
(namas 2austu).
Vakar kaip tik valgiau svieziu kopustu sriubyte, tiko
Nieko bloga nebuvo.
Pas mane Norvegijoj irgi nera fermentu pirkt be recepto, o recepta labai sunku, bent is mano gyd gaut
LT daug laisviau su vaistais, cia tik parecetamolis, Ibux, nuo viduriavimo vaistai, kosulio miksturos, visokie trinami geliai raumenu skausmui ir t.t., moteriskiem grybeliam ir hemarojui be recepto, o visa kita.... Neseniai atsirado diklofenakas(voltarenas) be recepto, kai norvegai is Svedijos masiskai pradejo vest
QUOTE(renatele2828 @ 2009 07 07, 18:14)
Labutis mergynos .
.Kaip besilaikot ? Na zinok Jasmina vaistu nesiperku internetu todel kad skrendu i lietuva kitoj savaotei jua ir tiesei i vilniu pas gyditojo jau uzsiregistravau . O siandien buvau pas gyditoju vel
nes pradejau viduriuoti (zalia ) tu nepatikesi tai liepe nevalgyti nieko 24val ir gerti kokakola kaip jum taip patinka. kiek skaiciau gazuotu is vis negalima sergant kasos uzdegimu ir gastritu . Tai skambinaus i vilniu gyditojuj tai turiu tik lineksa tai jy ir geriu smekta nuo vemimo bet ir ta kalu nospa pas mane kaip saldainiai jau ir liezuvis tirpsta . Gal yra kam taip buve kad desine puse nutirpsta nors miegu ant kaires puse ar ant nugaros prabundu nakty is to kad nutirpus visa desinioji puse . Vaistai nuo pykinimo tai siap sau isgeriu retkarciais ir po 2 tabletes . Ar jums dare ityrimus is (ismatu ) man liepe atsivest i vilniu . Kuo arciau diena kai skrisiu tuo labiau bijau diagnozes
Manes tas jau nebestebina, cia kiekvienakart kai subloguoja, geria cola ir valgo sviezia prancuziska batona. Niekad tai nedariau ir nedarysiu, nors kiekviena kart gyd akcentuoja, kai nueinu su mazium