QUOTE(SODRI @ 2009 06 24, 15:49)
atspėkit, kas aš
vi ?
Jammin nuosirdziai-mane nervini..
Nebelaiko nervai skaityt, kaip tu save varai i kapus.. mano dukra sako: kad as daugiau del taves pergyvenu, nei tu pati del saves
Papildyta:
QUOTE(vikix @ 2009 06 25, 15:43)
atsiprašau, kad lendu pas jus, bet matau kad jau daug žinote apie kasos uždegimus .. mamai iš niekur nieko pakilo temp.. skausmai lyg ir skrandžio bet ne visai, terapeut. sako kasos uždegimas, bet per 4 dienas temp. tik kilo ir vakar kai jau buvo virš +42 viskas baigėsi ligoninėje .. deja tyrimai nelabai ką rodo, kraujas rodo uždegimą, echo - nieko blogo nerodo ... dabar išrašė antibiotikų ..
gal žinot kas tiksliausiai parodo, kad yra kasos uždegimas ? ar gali būti tokia aukšta temperatūra ? bėda kad mama ne Vilniuj, o aš nelabai pasitikiu ten esančiais gydytojais, užtat ir knisuosi per visur
gal žinot kas tiksliausiai parodo, kad yra kasos uždegimas ? ar gali būti tokia aukšta temperatūra ? bėda kad mama ne Vilniuj, o aš nelabai pasitikiu ten esančiais gydytojais, užtat ir knisuosi per visur
Jei umus kasos uzdegimas- siaubingi skausmai ir auksta temperatura. Ka reiskia echo nieko nerodo.. pagrinde echoskopija parodo kasos pakitimus ir kraujo tyrimai..
Tai labai bloga liga..
skaityti cia