Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(SODRI @ 2009 06 24, 15:49)
atspėkit, kas aš  tongue.gif

ax.gif vi ? unsure.gif

Jammin wub.gif nuosirdziai-mane nervini.. biggrin.gif tongue.gif
Nebelaiko nervai skaityt, kaip tu save varai i kapus.. mano dukra sako: kad as daugiau del taves pergyvenu, nei tu pati del saves blush2.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vikix @ 2009 06 25, 15:43)
atsiprašau, kad lendu pas jus, bet matau kad jau daug žinote apie kasos uždegimus .. mamai iš niekur nieko pakilo temp.. skausmai lyg ir skrandžio bet ne visai, terapeut. sako kasos uždegimas, bet per 4 dienas temp. tik kilo ir vakar kai jau buvo virš +42  blink.gif viskas baigėsi ligoninėje .. deja tyrimai nelabai ką rodo, kraujas rodo uždegimą, echo - nieko blogo nerodo ... dabar išrašė antibiotikų .. 
gal žinot kas tiksliausiai parodo, kad yra kasos uždegimas ? ar gali būti tokia aukšta temperatūra ? bėda kad mama ne Vilniuj, o aš nelabai pasitikiu ten esančiais gydytojais, užtat ir knisuosi per visur  verysad.gif

Jei umus kasos uzdegimas- siaubingi skausmai ir auksta temperatura. Ka reiskia echo nieko nerodo.. pagrinde echoskopija parodo kasos pakitimus ir kraujo tyrimai..
Tai labai bloga liga..
skaityti cia
Atsakyti
ačiū už nuorodą .. paskaičiau... tikrai baisi liga verysad.gif deja ir simptomai labai panašūs verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikix: 25 birželio 2009 - 15:06
QUOTE(vikix @ 2009 06 25, 16:05)
ačiū už nuorodą .. paskaičiau...  tikrai baisi liga  verysad.gif deja ir simptomai labai panašūs verysad.gif

Sekmes ir stiprybes 4u.gif Nenusiminkit jei mama mediku prieziuroj, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 06 25, 15:14)
Sekmes ir stiprybes  4u.gif  Nenusiminkit jei mama mediku prieziuroj, viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Ačiū rolleyes.gif reikia tikėtis kad viskas bus gerai .. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 06 25, 15:56)
ax.gif  vi  ?    unsure.gif

Jammin  wub.gif  nuosirdziai-mane nervini..  biggrin.gif    tongue.gif 
Nebelaiko nervai skaityt, kaip tu save varai i kapus.. mano dukra sako: kad as daugiau del taves pergyvenu, nei tu pati del saves  blush2.gif  4u.gif 

Tai kad neturėčiau nervinti mirksiukas.gif Maistą valgiau normalų, tokį kokį galima, tai net nežinau iš kur čia tie skausmai doh.gif Dabar temperatūra jau 39 fear.gif Įkaliau dabar dar vieną tramadolio 150mg, na jei ir šįkart nepadės- kviesiu greitukę doh.gif
Bet kažkodėl tikiu, kad padės mirksiukas.gif
Sanita 4u.gif imk balionėlį, kad nesinervintum daugiau dėl manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 24, 21:55)
Šiaip įtariu, kad gali būti susijęs šis priepuoliukas su nuolatine įtampa ir krūva nervų...

visos ligos - nuo nervų 4u.gif išskyrus sifilį blush2.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 25, 10:13)

Greitoji=dar vienas pagulėjimas ligoninėje. NENORIU  verysad.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 25, 19:14)
Bet kažkodėl tikiu, kad padės  mirksiukas.gif
Sanita  4u.gif  imk balionėlį, kad nesinervintum daugiau dėl manęs  mirksiukas.gif

dėl tavęs čia visos nervinamės cool.gif tikrai tikrai 4u.gif
o tu nenori susitvarkyti savo emocijų, jausmų ir pan? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad bėda ne visiškai manyje blush2.gif Nors galvoju , kad gal ir neprošal kada nulėkti pas psichologą būtų 4u.gif
Nesinervinkit mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 25, 19:31)
Tai kad bėda ne visiškai manyje  blush2.gif  Nors galvoju , kad gal ir neprošal kada nulėkti pas psichologą būtų  4u.gif
Nesinervinkit mergaitės  4u.gif

jeigu problema liečia tave - vadinasi ji yra ir tavo 4u.gif
mes susipergyvenusios labiau, negu nervijamės ax.gif
Atsakyti
Stiprybės jums, ir sveikatos visoms 4u.gif

užklupo ir mano tėtį ši liga, skaitausi, renku informacija,matau gyvenimo būdą radikaliai teks keisti. o jis taip megsta visokius paskrudintus, riebius patiekalus .
guli ligonineje, leidžia antibiotkus. tikriausia kaip ir aš ,kol nepradėjau skaityti internete,galvoja kad išleis iš ligoninės ir maitinsis kaip iki tol mastau.gif
pasirodysiu karts nuo karto pas jus,paskaitinėti kaip jums sekas, iš visos širdis linkiu kiek įmanoma išsigyditi nuo šios ligos ok.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Jammin kaip tu laikaisi?Tikiuosi ne ligoninėj vėl doh.gif Skaitinėdama džiaugiausi kad tau viskas einasi į gerą ir še tau blink.gif Laikykis nepasiduok smile.gif

Ciocia išgyt pilnai kaži ar pavyks,tai tampa gyvenimo būdu,jo laikaisi viskas ok.gif jei nukrypsti vėl prisimeni skausmus ir visą kitą verysad.gif
Stiprybės tavo tėčiui ir ištvermės keičiant gyvenimo būdą 4u.gif
Atsakyti
nu va tik truputi nepasiziurejau kaip gyvenat, o cia jau veiksamas vyksta. Jammin, kaip tu? Aisku kad visu pirmiausia tai maistas, bet visiskai guleti lovoj tai gal nereikia ne vienai ax.gif Reikia isiklausyti i savo organizma ir daryti taip kaip jis pasufleruoja. Jokios prievartos. Ir tada gal nebus blogai. Kaip sakoma-viskas su protu ir normo ribose. Laikau kumsti, Jammin, nepaluzk.
Hakura, man ir sakydavo, kas cia tam kairiam sone gali skaudeti, cia nieko nera, o va laikas po laiko ir turiu ko niekam nelinkeciau tureti. Taip kad visko buna...

Visom stiprybes ir...sveikatos. Pacios didziausios.
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 06 29, 11:59)
nu va tik truputi nepasiziurejau kaip gyvenat, o cia jau veiksamas vyksta. Jammin, kaip tu? Aisku kad visu pirmiausia tai maistas, bet visiskai guleti lovoj tai gal nereikia ne vienai ax.gif Reikia isiklausyti i savo organizma ir daryti taip kaip jis pasufleruoja. Jokios prievartos. Ir tada gal nebus blogai. Kaip sakoma-viskas su protu ir normo ribose. Laikau kumsti, Jammin, nepaluzk.
Hakura, man ir sakydavo, kas cia tam kairiam sone gali skaudeti, cia nieko nera, o va laikas po laiko ir turiu ko niekam nelinkeciau tureti. Taip kad visko buna...

Visom stiprybes ir...sveikatos. Pacios didziausios.

blink.gif ir ka tam kairem sonelija vistik rado??? blush2.gif
Ar jau viska istyre? Ar dar bus kokie tyrimukai ir ka patare gydimo prasme? 4u.gif

Jammin aciu uz balioneli! flirt.gif nesu ju tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik sveik unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 29 birželio 2009 - 17:11