Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 24, 18:59)
Gal Adrute?  bigsmile.gif  g.gif

Nu va, susipažinau šiąnakt su Ignalinos gydytojais  verysad.gif

nea ax.gif
na bet pas tave su sveikata kažkokios anomalijos jau darosi doh.gif
tau visiškai negalima nutolti nuo gydymo įstaigų unsure.gif
o ar tau kas nors sakė, kad taip ir bus dabar? čia taip turi būti ar vėl kažkas pas tave darosi?
linkiu, kad šiandien nereikėtų pamatyti daugiau gydytojų 4u.gif
Atsakyti
Ar jums būna aukšta temperatūra paūmėjus ligai ??
Atsakyti
QUOTE(SODRI @ 2009 06 24, 19:17)
nea  ax.gif
na bet pas tave su sveikata kažkokios anomalijos jau darosi  doh.gif
tau visiškai negalima nutolti nuo gydymo įstaigų  unsure.gif 
o ar tau kas nors sakė, kad taip ir bus dabar? čia taip turi būti ar vėl kažkas pas tave darosi?
linkiu, kad šiandien nereikėtų pamatyti daugiau gydytojų  4u.gif

Tuomet kas? smile.gif
Ačiū, aš irgi tikiuosi, kad neteks daugiau susidurti su gydymo įstaigomis... doh.gif Šiaip kiek žinau, tai jau nebeturėjo taip būti... Kaip Ignalinos gydytojai sakė, kad čia atseit gali pooperacinis paūmėjimas būti, bet man kilo abejonių, nes po antros operacijos jau nemažai laiko praėję ~3mėn g.gif Išvis čia kažkaip keistai gavosi- kraujo tyrimai geri, o echoskopijos metu uždegiminiai pakitimai matėsi.. Temperatūros irgi neturėjau...
Čia jau kitaip ir nepavadinsi- anomalija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vikix @ 2009 06 24, 19:38)
Ar jums būna aukšta temperatūra paūmėjus ligai ??

paprastai temperatūra pakyla.. Bet mano atvejis rodo, kad ne visuomet smile.gif
Atsakyti
Jau žinau su kuom kalbu biggrin.gif Tik nesitikėjau, kad nick'ą pasikeisi smile.gif
Atsakyti
Jamin1 laikykis, sveikatytes 4u.gif

As tai paskutinias dienas gyvenu sriuba ir arbuzu su braskem. Vakar taip neplanuotai teko padirbet nemazai fiziskai, tai vakare vaistukai praverte. Siandien jau beveik gerai. Reiks iki savaitgalio darbe biski pasimuliuot kad vel neisiskaudetu. Gerai, kad bendradarbiai supratingi tongue.gif

Zinot ka dabar darysiu , kepenini be riebios mesos, radau cia nete toki recepta, ziuresiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
kaip arbūzo dabar užsimaniau doh.gif
braškių turiu, bet visai nenoriu
Atsakyti
Ačiū, Hakura 4u.gif

Nu su tuo arbūzu tai ir mane baisiai sugundėt biggrin.gif
Nors apetito dar nulis...
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 24, 21:05)
Ačiū, Hakura  4u.gif

Nu su tuo arbūzu tai ir mane baisiai sugundėt  biggrin.gif
Nors apetito dar nulis...

gal tu per daug aktyviai gyveni? g.gif gal trupučio ramybės reikia, kažkokios harmonijos visa kame...
aš taip netyčia pagalvojau dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SODRI @ 2009 06 24, 21:26)
gal tu per daug aktyviai gyveni?  g.gif gal trupučio ramybės reikia, kažkokios harmonijos visa kame...
aš taip netyčia pagalvojau dabar  ax.gif

Hm, na šiaip tai aktyviai gyvenu, nes matyt per tuos pusantrų metų ligos pasiilgau matyti daugiau, nei keturias sienas ar ligoninių langus... mirksiukas.gif
Bet stengiuosi niekada per daug nepervargti, tarp kelionių darau tarpus, kad pailsėti. Niekada sunkiai nekeliu ir deja net nesportuoju...
Šiaip įtariu, kad gali būti susijęs šis priepuoliukas su nuolatine įtampa ir krūva nervų...
Nes mityba kaip mityba, nevalgau to, nuo ko man ankščiau bloga būdavo... O poilsio mano manymu irgi užtenka. Bet visgi reiks gerai išsigulėti, gal jau net pati nejaučiu, kad per daug aktyvumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 24 birželio 2009 - 20:56
Man diagnozes dar niekas nenustate, tai kaip ir nereiketu sau ligos issisneket. Bet sunkiau padirbus (as dirbu apzeldinime), ipatingai pasijaucia pakasus su kastuvu, padirbus pasilenkus, skausmeliai grizta. Nenoriu visai nusirasyt i ligonius, rankas, kojas turiu tai ir eini darai kazka. KArtais atrodo nieko labai tokio nedarei, o jau kazkas viduj duoda zinia, kad ir to buvo per daug. Reiks kazkaip adaptuot veikluma, sveikata svarbiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va, prisigyriau vakar, kad neturiu temperatūros(matyt vaistais nukalta buvo)...
Šiandien ji vis kyla, kyla... Jau 38.1 doh.gif
Nežinau ką čia toliau reiks daryti, nes skausmai tokie patys, kaip vakar.. verysad.gif
Į polikliniką tikrai nedasivilksiu, gydytojai į namus neina, tai teks blogiausiu atveju greitąją kviestis verysad.gif
Greitoji=dar vienas pagulėjimas ligoninėje. NENORIU verysad.gif
Atsakyti
atsiprašau, kad lendu pas jus, bet matau kad jau daug žinote apie kasos uždegimus .. mamai iš niekur nieko pakilo temp.. skausmai lyg ir skrandžio bet ne visai, terapeut. sako kasos uždegimas, bet per 4 dienas temp. tik kilo ir vakar kai jau buvo virš +42 blink.gif viskas baigėsi ligoninėje .. deja tyrimai nelabai ką rodo, kraujas rodo uždegimą, echo - nieko blogo nerodo ... dabar išrašė antibiotikų ..
gal žinot kas tiksliausiai parodo, kad yra kasos uždegimas ? ar gali būti tokia aukšta temperatūra ? bėda kad mama ne Vilniuj, o aš nelabai pasitikiu ten esančiais gydytojais, užtat ir knisuosi per visur verysad.gif
Atsakyti