QUOTE(hakura @ 2009 05 24, 11:24)
*supratau kad marinuotiem agurkeliam ir t.t. sudie, O kaip del raugintu kopustu, agurku?
*keptam ir riebiam irgi ate
*saldaus pieno irgi negalima
? O kaip su zaliom darzovem ir vaisiais, kazkur skaiciau, kad negalima, kitur neakcentuoja. Ar galima kopustus, ridikelius, spinatus ir t.t. biski agresivesnes darzoves
? O kaip su grilintu maistu, ar galima, kokios pvz vistienos ant groteliu, ar zuvies, kalmaru.
? Prieskoniai, kaip su pipirais, paprikom, svogunais, cesnakais
? O kaip su duona, supratau, negalima batono ir visokiu kepiniu o juoda rugine galima?
Aciu, jei kas atsakys
*keptam ir riebiam irgi ate
*saldaus pieno irgi negalima
? O kaip su zaliom darzovem ir vaisiais, kazkur skaiciau, kad negalima, kitur neakcentuoja. Ar galima kopustus, ridikelius, spinatus ir t.t. biski agresivesnes darzoves
? O kaip su grilintu maistu, ar galima, kokios pvz vistienos ant groteliu, ar zuvies, kalmaru.
? Prieskoniai, kaip su pipirais, paprikom, svogunais, cesnakais
? O kaip su duona, supratau, negalima batono ir visokiu kepiniu o juoda rugine galima?
Aciu, jei kas atsakys
Labas
Sakykit ate ir raugintiem kopūstam ir agurkėliam raugintiem, marinuotiem. Vaisius ir daržoves(pvz agurkus, pomidorus..) reikia nulupti, vaisiai ne citrusiniai ir ne kriaušės. Ridikėlius, ridikus ir agresivesnes daržoves pamirškit, svogūnus tik plikytus galima, česnakai nerekomeduojami... Apie grilintą maistą net galvoti draudžiama Nebent liesa žuvytė susukta folijoje ir ant grotelių kepta, tada manau viskas ok
Prieskoniai- tik natūralios žolelės, pipirų negalima, paprikų berods irgi.
Duona ne šviežia,vakarykščio kepimo balta, juoda be priedų (saulėgrąžų,sėlenų), džiuvėsiai.
Vengti-mielinės tešlos kepinių, šviežios katik iškeptos duonos, rupaus malimo miltų duonos, su skaldytais grūdais.
Atrodo viską parašiau ko klausėt
Papildyta:
QUOTE(Deisi @ 2009 05 24, 12:35)
sveikutės
aš užlūsi buvau su savo diplominiu, tai nerašiau nieko. bet nelabai ir turiu ką parašyti. kol buvau išvykusi, tai per tuos rūpesčius 2 paras likau nevalgiusi ir labai tuo džiaugiuosi tapau bent jau lengvesnė
o kolkas nieko naujo. dabar laukiu ketvirtadienio, kai apsiginsiu bakalaurą - ar susilaikysiu nuo laistymo ar vis gi pasirašysiu
visoms linkiu sveikatos
ir vasaros karštos
aš užlūsi buvau su savo diplominiu, tai nerašiau nieko. bet nelabai ir turiu ką parašyti. kol buvau išvykusi, tai per tuos rūpesčius 2 paras likau nevalgiusi ir labai tuo džiaugiuosi tapau bent jau lengvesnė
o kolkas nieko naujo. dabar laukiu ketvirtadienio, kai apsiginsiu bakalaurą - ar susilaikysiu nuo laistymo ar vis gi pasirašysiu
visoms linkiu sveikatos
ir vasaros karštos
Deisi, negerai tiek laiko nieko nevalgyti Bent kąnors lengvo, kokį jogurtuką įsimest reikėjo
Dideliausios sėkmės ginant bakalaurinį