Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

nezinau ar tiktu mano klausimas i sita tema, bet daugiau nezinau kur ji rasyti smile.gif

Tai va, pas mane spausdintuvas hp psc 1350 all-in-one. Neseniai pasipildziau dazu kasete, tai pora kartu atspausdino viska normaliai, o dabar tik ijumgiu spausdintuva, spausdina kazkokia instrukcija, nieko nespaudziu savaime ji spausdinasi. o to ka man reikia atsispausdinti nespausdina, spaudziu bet nereguoja. perrasiau visa programa hp bet tas pats.
kodel spausdina ta instrukcija amzinai? gal pas kanors taip buvo ir zino kaip ispresti sia problema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 02 28, 19:08)
nezinau ar tiktu mano klausimas i sita tema, bet daugiau nezinau kur ji rasyti smile.gif

Tai va, pas mane spausdintuvas hp psc 1350 all-in-one. Neseniai pasipildziau dazu kasete, tai pora kartu atspausdino viska normaliai, o dabar tik ijumgiu spausdintuva,  spausdina kazkokia instrukcija, nieko nespaudziu savaime ji spausdinasi. o to ka man reikia atsispausdinti nespausdina, spaudziu bet nereguoja. perrasiau visa programa hp bet tas pats.
kodel spausdina ta instrukcija amzinai? gal pas kanors taip buvo ir zino kaip ispresti sia problema?  smile.gif

Gali but, kad spausdintuvui reikia susikalibruoti. pamegink ta atspausdinta lapa uzdeti ant skanerio i paspausti scan.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 02 28, 21:32)
Gali but, kad spausdintuvui reikia susikalibruoti. pamegink ta atspausdinta lapa uzdeti ant skanerio i paspausti scan.

Taip -- įrenginys turi susikalibruoti.
Atsakyti
labai aciu - pavyko thumbup.gif
As tiek vargau, o cia tik viena lapeli nuskanuot tereikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 03 01, 21:59)
labai aciu - pavyko  thumbup.gif
As tiek vargau, o cia tik viena lapeli nuskanuot tereikejo  4u.gif

pasirodo sprendimas buvo labai paprastas. Tarp kitko, instrukcijoje irgi nurodyta apie butinybe sukalibruoti spausdintuva.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 01, 22:11)
pasirodo sprendimas buvo labai paprastas. Tarp kitko, instrukcijoje irgi nurodyta apie butinybe sukalibruoti spausdintuva.

kadangi su anglu kalba man nelabai tai nesuparatau, bet dabar ziuriu, ten juk yra paveiksliukai ir parodyta kad ta antspausdinta instrukcija reikia atskenuoti, as tik nesusiprotejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 03 01, 22:21)
kadangi su anglu kalba man nelabai tai nesuparatau, bet dabar ziuriu, ten juk yra paveiksliukai ir parodyta kad ta antspausdinta instrukcija reikia atskenuoti, as tik nesusiprotejau  blush2.gif

Malonu kai viskas gerai baigiasi 4u.gif
Atsakyti
Noriu užklaust, gal kas zino kur Vilniuje galima būtų įsigyti NEORIGINALIĄ rašalo kasetę spausdintuvui HP 1215 (skeneris-kopijuoklis-spausdintuvas)?
Kai reikedavo Canon'ui tai visada neoriginalia kasete rasdavau BMS megapolyje, o vat šitos ten nėra... ax.gif ORiginali HP yra, bet vien juoda kainuoja 67 LT, o papildymas brangiai atsieina... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Norėtumėm pirkti lazerinį spalvotą spausdintuvą. Gal žinovai patartų kurios firmos ir kurio modelio kokybės bei kainos santykis yra optimalus ax.gif .
Dar būtų toks klausimėlis - kuris spausdintuvas (rašalinis ar lazerinis) spausdina kokybiškesnes fotografijas.
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2007 03 03, 12:13)
Noriu užklaust, gal kas zino kur Vilniuje galima būtų įsigyti NEORIGINALIĄ rašalo kasetę spausdintuvui HP 1215 (skeneris-kopijuoklis-spausdintuvas)?
Kai reikedavo Canon'ui tai visada  neoriginalia kasete rasdavau BMS megapolyje, o vat šitos ten nėra...  ax.gif ORiginali HP yra, bet vien juoda kainuoja 67 LT, o papildymas brangiai atsieina...  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

topo centras, buitima, elektromarkt ir t.t. stebėk tik kainų skirtumus.
Atsakyti
nežinau kas čia pasidarė bet nustojo spausdinti ir prašo perdėt kasetę arba iš viso pakeisti, jei perdedu iš nauju vis tiek tas pats. Dėl uždžiūvimo nemanau nes neseniai pildžiausi ir spausdino gerai. Spausdintuvas HP. gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 03, 13:34)
topo centras, buitima, elektromarkt ir t.t. stebėk tik kainų skirtumus.

elektromarkt bandziau nera, tik originalios...
o gal kas dar zino kur papildyt labai nerangiai butu galima?
Atsakyti