Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

smile.gif+2007 01 24, 13:32-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 24, 13:32)
Turėtų pavykti.

Taip instaliuoti kaip ir pavyko, bet kai noriu išspausdinti testinį lapą arba bet ką, tai pradeda mirgsėti lemputė kaip ir prieš spausdinant, bet jis daugiau nieko toliau nedaro, net jei paspaudi ant spausdintuve "cancel" tai vistiek toliau mirgsi ta lemputė net išjungti neleidžia. Išsijungia tik ištraukus iš rozetės. aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif Mane turbūt priveiks tas nedorėlis , jau nebežinau ar aš čia ką ne taip darau, ar tas spausdintuvas kažką velia cray.gif cray.gif cray.gif Tai Vytautai:) gal dar ką nors patarsite help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 24 sausio 2007 - 20:55
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 24, 21:47)
Taip instaliuoti kaip ir pavyko, bet kai noriu išspausdinti testinį lapą arba bet ką, tai pradeda mirgsėti lemputė kaip ir prieš spausdinant, bet jis daugiau nieko toliau nedaro, net jei paspaudi ant spausdintuve "cancel"  tai vistiek toliau mirgsi ta lemputė net išjungti neleidžia. Išsijungia tik ištraukus iš rozetės.  aggressive.gif  aggressive.gif  aggressive.gif Mane turbūt priveiks tas nedorėlis , jau nebežinau ar aš čia ką ne taip darau, ar tas spausdintuvas kažką velia  cray.gif  cray.gif  cray.gif Tai Vytautai:) gal dar ką nors patarsite  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Jūsų spausdintuvą reikia sukalibruoti. Ar tikrai nespausdina testinio lapo? Ar tvarka su dažų kasetėmis?
Atsakyti
smile.gif+2007 01 25, 00:45-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 25, 00:45)
Jūsų spausdintuvą reikia sukalibruoti. Ar tikrai nespausdina testinio lapo? Ar tvarka su dažų kasetėmis?

O kaip tai reikėtų padaryti? Su kasetėmis tikrai nežinau ar tvarka, nes kai dabar jį parsivežiau iš remonto, tai jis visas buvo pritekėjęs dažų g.gif Mano tas spausdintuvas yra kartu su skaneriu ir kopijuokliu ir vakar pabandžiau kopijuoti, bet man parašo, kad neatitinka popieriaus formatas doh.gif Tai Jūs man pasakykit ar čia aš kvaila ir kažko nepadarau, ar tas remontas nieko gero nepadėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 25, 08:49)
O kaip tai reikėtų padaryti? Su kasetėmis tikrai nežinau ar tvarka, nes kai dabar jį parsivežiau iš remonto, tai jis visas buvo pritekėjęs dažų  g.gif Mano tas spausdintuvas yra kartu su skaneriu ir kopijuokliu ir vakar pabandžiau kopijuoti, bet man parašo, kad neatitinka popieriaus formatas  doh.gif Tai Jūs man pasakykit ar čia aš kvaila ir kažko nepadarau, ar tas remontas nieko gero nepadėjo? g.gif

Koks remontas buvo atliekamas? Išimkite kasetes ir su alkoholio turinčiu skysčiu (geriausiai tinka spiritas) atsargiai nuvalykite kontaktus (jei jie išsitepę dažais). Tik nelieskite jų pirštais!
Kalibravimas vyksta taip:
Užsikraunate Windows, įjungiate spausdintuvą, jis turėtų iškarto spausdinti kalibravimui reikalingą lapą. Kai išspausdins, lapą dedame į skanerį ir jį nukopijuojame.
Kartais to daryti nereikia.
Atsakyti
[quote=Vytautas smile.gif,2007 01 25, 16:21]
Koks remontas buvo atliekamas? Išimkite kasetes ir su alkoholio turinčiu skysčiu (geriausiai tinka spiritas) atsargiai nuvalykite kontaktus (jei jie išsitepę dažais). Tik nelieskite jų pirštais!
Kalibravimas vyksta taip:
Užsikraunate Windows, įjungiate spausdintuvą, jis turėtų iškarto spausdinti kalibravimui reikalingą lapą. Kai išspausdins, lapą dedame į skanerį ir jį nukopijuojame.
Kartais to daryti nereikia.

remontavom dėl to, kad nebeįsijungdavo, jie sakė kad pakeitė motininę plokštę. Dažai juodi jis jau prieš remontą ištekėdavo patys, bet dabar ko gero juodų dažų kasetė tuščia, nes kai įjungiu spausdintuvą rašo, kad įdėta naudota kasetė, paspauskite OK kad tęstų. Lygiai taip pat rašo ir spalvotai o kai paspaudi ok rašo kad pasiruošęs, bet spausdinti vis dar nepriverčiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 25 sausio 2007 - 20:16
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 25, 21:15)
remontavom dėl to, kad nebeįsijungdavo, jie sakė kad pakeitė motininę plokštę. Dažai juodi jis jau prieš remontą ištekėdavo patys, bet dabar ko gero juodų dažų kasetė tuščia, nes kai įjungiu spausdintuvą rašo, kad įdėta naudota kasetė, paspauskite OK kad tęstų. Lygiai taip pat rašo ir spalvotai o kai paspaudi ok rašo kad pasiruošęs, bet spausdinti vis dar nepriverčiau schmoll.gif

Na, sunku daugiau ką nors patarti per atstumą.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 26, 00:25-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 26, 00:25)
Na, sunku daugiau ką nors patarti per atstumą.

Jūs ir taip daug padėjot ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 26, 12:05)
Jūs ir taip daug padėjot  ax.gif Ačiū  4u.gif

Nėra už ką smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 26, 14:29-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 26, 14:29)
Nėra už ką  smile.gif

Šiandien nusipirkau dažus ir pabandžiau paspasdinti, bet vėl nieko verysad.gif tai taip susinervinau, susiradau tų remontinikų telefoną, paskambinau, papasakojau viską kas gulėjo ant širdies... tai jie liepė supakuoti ir vėl jiems pristatyti , tai beliko tik laukti kokie bus rezultatai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 26 sausio 2007 - 22:21
O man vel problema iskilo.... 4u.gif idedu naujas kasetes (juoda ir spalvota, abi naujos) i spausdintuva (Canon PIXMA iP1000), o spausdina tik spalvota... ir kai nueinu i properties toj lentelej kur galima varneles uzdeti ant black lnk tank arba/ir color lnk tank, jos uzsideda, bet paspaudus execute (vykdyti) isnyksta ir ne ant vienos nebelieka, o spausdintuvas spausdina vel tik spalvotai.... Ka daryttttt? schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
as si svaitgali nesiau pildyti tik juodo rasalo hp56 kasete, tai sumokejau 39lt. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 27 vasario 2007 - 22:19
QUOTE(vijurkas @ 2006 03 25, 17:17)
reikia i puoduka ipilti silto vandens  VERDANCIO NEGALIMA palaikikite 10 MIN atsargiai nusausinkite spausdinimo  galvute  istatikite rasaline i vieta paleiskite automatini spausdinimo galvutes valima jei nezinote kaip rasikite man i  emaila ,PM ,arba i skype nikas pitbulisp EMAILAS gambreris@gmail.com

Su tokiais patarimais -- tiesiai į durnyną! Tiesiai šviesiai sakau. Jei nežinai ką kalbi -- geriau patylėti.
Po tokių veiksmų spausdinimo galvutė eis tiesiai į šiukšlyną, o ne į spausdintuvą!
Atsakyti