Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas po konizacijos

Apklausa: po gimdos kaklelio konizacijos (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(semtama @ 2012 08 21, 14:41)
Kaip faina Tau  wub.gif  O po kiek laiko po konizacijos pastojai?  g.gif
Tikiu, kad Tu ir gydytojai priimsit geriausia sprendima  smile.gif

pirma vaikeli pasigimdziau pries visas operacijas,butent nestumo metu man ir aptiko,kad yra bedu,tada ramiai isnesiojau,pagimdziau ir po mazdaug metu issioperavau,o dabar pastojau po 7 metu,tai yra kazkur 6 metai po konizacijos,taciau operacija neturi nieko bendra su tuo,taip jau gyvenimas susikloste. Pasikalbek su gydytoja,jei tavo situacija nera labai bloga,gal operacija galima nukelti ir bandyti pastoti,juolab,kad ir siaip planuojat,keli menesiai bandymu tai dar nedaug,as pati su kiekvienu vaiku uztrukau apie metus kol pastojau,taip,kad nenusimink,viskas bus gerai ir tu tikrai turesi savo mazyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2012 08 21, 14:52)
pirma vaikeli pasigimdziau pries visas operacijas,butent nestumo metu man ir aptiko,kad yra bedu,tada ramiai isnesiojau,pagimdziau ir po mazdaug metu issioperavau,o dabar pastojau po 7 metu,tai yra kazkur 6 metai po konizacijos,taciau operacija neturi nieko bendra su tuo,taip jau gyvenimas susikloste. Pasikalbek su gydytoja,jei tavo situacija nera labai bloga,gal operacija galima nukelti ir bandyti pastoti,juolab,kad ir siaip planuojat,keli menesiai bandymu tai dar nedaug,as pati su kiekvienu vaiku uztrukau apie metus kol pastojau,taip,kad nenusimink,viskas bus gerai ir tu tikrai turesi savo mazyli  smile.gif

Aciu 4u.gif Tikiuosi taip ir bus smile.gif

O Tau linkiu sekmingo gimdymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2012 08 21, 17:07)

O Tau linkiu sekmingo gimdymo  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nereikia bijoti tos konizacijos. As pastojau praejus 2men po jos, nors gasdino mane visaip Kauno klinikose. Nestumas buvo labai lengvas, tik pabaigoje atsirado komplikaciju. Viskas baigesi CP, bet ir jo nereikia bijoti. Siaip medikai rekomendavo pastoti iki konizacijos, neva po gimdymo pati gimda issivalo, bet man nepavyko.
Trumpai tariant, viskas baigesi gerai 4u.gif
Atsakyti
Kas dar kokios patirties turi ax.gif
domintų kaip sekesi nėštumas ir gimdymas toms, kurių kakleliai po operacijos liko labai trumpi g.gif
Atsakyti
Kaklelio operacija buvo atlikta po dviejų gimdymų.
Gydytojų žodžiais - kaklelio nubrėžta be gailesčio, nemažai. Deja skaičiaus negalėčiau pasakyti kiek.
Po operacijos praėjus 6 metams užsimanėm pagranduko ax.gif
Pastojau be problemų, nėštumas ir nešiojimas buvo panašus į pirmus du. Tik va gimdyti pačiai neteko. 35-tą savaitę staiga nutekėjo vandenys, tiesiog srovė nei iš šio nei iš to. Toks staigus tekėjimas pasuko leliuką į labai nepatogią padėtį (taip sakė Kauno klinikų daktarai, net prisivedė belekiek studentų, kad parodytų kaip būna) todėl buvo priversti atlikti ne visai standartinę operaciją.
Viso nėštumo metu buvo stebimas kaklelis, gyd.priekaištų neturėjo, bet į klausimą ar galesiu gimdyti pati niekas negalėjo atsakyti. Tai būtų paaiškėję tik prasidėjus atsidarymo procesui. Deja to taip ir nesužinojau dėl kitų priežasčių.
Vandenų nutekėjimo priežastis taip ir liko neaiški. Niekas nei patvirtino, nei paneigė, kad tai galėjo įvykti dėl operuoto kaklelio.
Atsakyti
Moterys, merginos, reikia skubaus patarimo.. Gal žinote Vilniuj ginekologą nesvarbu iš kurių gimdymo namų, kuris po konizacijos nebruktų Cp? Dabar 34 savaitė nėštumo, pastojau 2,5 mėnesio po konizacijos, pirmas nėštumas baigėsi Cp. Kiek gulėjau nėščia vgn, tiek visi ko klausiau kalbėjo apie Cp, santariskese patologiniam sakė nebūtinai... Iš tikro nenorėčiau tartis iš anksto su gydytoju, bet baisiai noriu bandyt gimdyti pati...
Atsakyti
Sveikos,

Turejau konizacija pries beveik 8 metus, praejus pusmeciui po pirmojo gimdymo. Su antruoju nuo planavimo pradzios pastojau per antra menesi, nestumo eiga buvo puiki, gimdymo metu prireike skatinimo ir epiduro. Pranesiojus 41 sav. "prakrapstinejo" kakleli, nes jis ko konizacijos nenorejo vertis, nuleido vandenis, per pora valandu kaklelis atsivere tik pora cm, tad dave epidura, kad jis minkstetu, tada nuo epiduros pradzios parejus 2,5 val, jau supavau mazgi ant ranku. Gimdyti leido irgi su epiduru (t.y. jo nenueme). Sis gimdymas buvo N kartu lengvesnis nei pirmasis. Gydytojos sake, kad isvis sis gimdymas labai sekmingas ir geras ax.gif Sake trecia jau tureciau pagimdyti be problemu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,pasidalinsiu ir as patirtim. Konizacija turejau 2011 rugseji. Pastojau be problemu ir dulryte isnesiojau 42 sav bejokiu gresianciu. Gimdziau naturaliai, tik prireike skatinimo, nes kaklelis absoliuciai nesivere.
Atsakyti
Merginos,kurios pastojote po konizacijos, kokia buvo nėštumo priežiūra? Ar buvo vertinama gimdos kaklelio būklė? Jei taip tai kokiu būdu ( vaginaliniu ar įprastu per pilvo sieną) ir kokiais intervalais t.y. kuriomis nėštumo savaitėmis? Mano ginė iš viso nekreipia į tai dėmesio,esu labai sunerimusi.
P. S mano kaklelio ilgis tik 3,4cm ,o kokio ilgio jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Dovili123 @ 2015 01 08, 23:18)
Moterys, merginos, reikia skubaus patarimo.. Gal žinote Vilniuj ginekologą nesvarbu iš kurių gimdymo namų,  kuris po konizacijos nebruktų Cp? Dabar 34 savaitė nėštumo,  pastojau 2,5 mėnesio po konizacijos,  pirmas nėštumas baigėsi Cp. Kiek gulėjau nėščia vgn, tiek visi ko klausiau kalbėjo apie Cp, santariskese patologiniam sakė nebūtinai... Iš tikro nenorėčiau tartis iš anksto su gydytoju,  bet baisiai noriu bandyt gimdyti pati...

jei bruka, tai gal reikia? Del kokiu savo susigalvotu kvailu isitikinimu norit rizikuoti savo ir vaiko sveikata????? Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(kaktusėlis123 @ 2016 01 11, 22:18)
Merginos,kurios pastojote po konizacijos, kokia buvo nėštumo priežiūra? Ar buvo vertinama gimdos kaklelio būklė? Jei taip tai kokiu būdu ( vaginaliniu ar įprastu per pilvo sieną) ir kokiais intervalais  t.y. kuriomis nėštumo savaitėmis? Mano ginė iš viso nekreipia į tai dėmesio,esu labai sunerimusi.
P. S mano kaklelio ilgis tik 3,4cm ,o kokio ilgio jūsų?

Labas!

Po radikalios konizacijos pagimdžiau 2 vaikus. Abu pati, tik anksčiau laiko. Vieną 34, kitą 31 savaitę. Gimdos kaklelį tikrindavo nuolat, jis buvo trumpas, bet kiek tiksliai cm nepamenu. Abu kartus nubego vandenys.
Atsakyti