Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas po konizacijos

Apklausa: po gimdos kaklelio konizacijos (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(valeri1979 @ 2010 02 20, 23:00)
Mano drauge turejo fibroadenuoma net abiejose krutyse. Operavo Vilniuje Santariskiu onkologiniame. Susitare su labai geru gydytoju del operacijos. Tikrai zinau, kad teko "atidekuoti" uz gydytojo darba bei grazu "akuratna"randeli. Mokejo ir chirurgui ir anesteziologui.  Kai atsibudo po narkozes, pamate, kad tik viena krytine operuota. nustebo.  blink.gif Gydytojas pasake, kad kita karta kita kruti isoperuos doh.gif . Vadinasi vel teks pinigelius moketi  doh.gif. Narkoze po narkozes irgi jos nedziugina! verysad.gif

kazkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
na as po konizacijos esu ir laukiuosi..dare konizacija rugseji, ir gimdysiu rugseji jau pirmaji smile.gif
tai dar nekalbejau su gydytoju ar naturaliai tweks gimdyti ar ne, bet jei rekomenduos CP, tai manau sutiksiu..nes tikrai neveltui daroma konizacija, randukai lieka + sujudinimas gali buti negerai ir pasekmes tokios, kad vel teks kakleli pjaustyti, ko visai nesinori..tai butinai parasysiu kai zinosiu smile.gif
Atsakyti
laba
po kaklelio operacijos pastojau praejus 3sav.
mane taip pat ispejo kad gali buti sudetingesnis nestumas ir gresti prieslaikinis gimdymas, kad reix buti kaip kiausiniui ir tt ir pan.bet manau kiekvienai nestumas buna skirtingas.
dirbau iki 37 sav, prieslaikinio gimd nebuvo, dabar iki termino like lygiai 1 sav... nestuke.gif
laukiu kaip praeis gimdymas...
manau ir tikiuosi kad viskas bus kaip ir per nestuma- greitai ir nekomplikuotai
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolacka007 @ 2010 04 12, 10:40)
laba
po kaklelio operacijos pastojau praejus 3sav.
mane taip pat ispejo kad gali buti sudetingesnis nestumas ir gresti prieslaikinis gimdymas, kad reix buti kaip kiausiniui ir tt ir pan.bet manau kiekvienai nestumas buna skirtingas.
dirbau iki 37 sav, prieslaikinio gimd nebuvo, dabar iki termino like lygiai 1 sav... nestuke.gif
laukiu kaip praeis gimdymas...
manau ir tikiuosi kad viskas bus kaip ir per nestuma- greitai ir nekomplikuotai
thumbup.gif

Kaip smagu girdeti kad greitaipastojai! butinai parasyk kaip seksis viskas.. sekmes tau 4u.gif As esu taip pat po operacijos, bet dar laukiam nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Aš irgi po kaklelio konizacijos ir prieš savaite sužinojau kad nestuke.gif. Irgi girdejau kad buna persileidimai, prieslaikinis gimdymas tad nusprendziau paklausti gines kaip man elgtis ar labai reiktu saugotis? Atsakymas - nenešiokyte kaip kiaušinio, dabar pavasaris eikit pasivaiksciuoti ir t.t, aisku langu paluti negalima biggrin.gif
Atsakyti
Mano kaklelis dukart konizuotas, ir po pirmo ir po antro gimdymo. Gimdant antra, viskas buvo gerai, tik gal leciau kaklelis atsidarinejo, tai truputi paskatino.
Bet po antros operacijos prasidejo nesibaigiantys endometrioziniai tepliojimai ir jau nemanau, kad pavyktu isnesioti vaikuti. Buvo itariamas ankstyvas persileidimas, po kurio laiko du menesius nesiojau nesivystanti, teko daryti abrazija.
Atsakyti
Įdomu, ar yra tokių atvejų, kai gimdoma natūraliai po cezario ir konizacijos? Esu ir tą, ir tą ,,apturėjusi", kaži, ar įmanoma pagimdyti pačiai?
Atsakyti
QUOTE(Miamora @ 2010 04 15, 21:37)
Kaip smagu girdeti kad greitaipastojai! butinai parasyk kaip seksis viskas.. sekmes tau  4u.gif As esu taip pat po operacijos, bet dar laukiam  nestuke.gif

tai vat, vis dar nesioju, nors terminas buvo 19d. gal jau ir noreciau greiciau, bet yra kaip yra. nestuke.gif
raso jau tonus tai sako taip grazu, kad net studentams galima rodyti- kaip is vadovelio. thumbup.gif
o del gimdymo kiekvienai buna individualiai. jei gimgymo veikla normali, galima ir reikia bandyti gimdyti naturaliai. bet jei komplikuojasi, ir neatsidarineja ar dar kas ne taip, daro cezari.pooperacines zaizdos surandejimas gali neleisti atsidarineti. bet nebutinai. buna gi kad neatsidarineja ir be jokiu ten operaciju.
zodziu, as dar veiksme ir laukiu kuo cia viskas pasibaigs... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jolacka007 @ 2010 04 21, 15:40)
tai vat, vis dar nesioju, nors terminas buvo 19d. gal jau ir noreciau greiciau, bet yra kaip yra.  nestuke.gif
raso jau tonus tai sako taip grazu, kad net studentams galima rodyti- kaip is vadovelio. thumbup.gif 
o del gimdymo kiekvienai buna individualiai. jei gimgymo veikla normali, galima ir reikia bandyti gimdyti naturaliai. bet jei komplikuojasi, ir neatsidarineja ar dar kas ne taip, daro cezari.pooperacines zaizdos surandejimas gali neleisti atsidarineti. bet nebutinai. buna gi kad neatsidarineja ir be jokiu ten operaciju.
zodziu, as dar veiksme ir laukiu kuo cia viskas pasibaigs... nestuke.gif

laba
nu va mes jau po visko ir siandien sueina 1 savaitele
apie gimdyma mano patys geriausi prisiminimai, ko labiausiai bijoma man to nieko nenutiko. kai pasiklausai kad viskam pasibaigus moteriskes daugiau vaiku nebenori tai as jau po kokios dar savaiteles galeciau vel gimdyti... thumbup.gif thumbup.gif
bijojau kad gali buti komplikaciju del isnesiojimo- net siek tiek pernesiojau. taip pat bijojau kad gali neatsidarineti kaklelis ir gali tekti operuoti, tai atsidarinejo viskas liuks thumbup.gif pats gimdymas visas uztruko 5val 27min (!) tai gydytoja sake kad kaip pirmam gimdymui ir dar po operacijos cia yra kazkas nerealiai gero... dar padejo ir epiduras kadangi jis veikia kaip spazmolitikas (ty atpalaiduoja raumenis ir pan) tai taip pat padejo kakleliui atsidaryti greitai ir gerai.
manau kad padeda nusiteikimas.taip pat svarbu ne tik medicinine puse bet ir aplinka (bent jau man tai svarbu ne maziau 50%), kaip su tavimi elgiasi gydytojai ir pan.man labai pasiseke- gavau pacias nuostabiausias gydytoja su akusere, tai jauciausi kaip namuose- ir pabajeravom ir vyrui kavos padare, zodziu tas irgi padeda nestresuoti. as kazkokia rami buvau visa laika, nepanikavau.netgi sakyciau siek tiek juokas vis eme kazko. iki pat paskutinio netikejau kad as gimdau... lotuliukas.gif zodziu pagimdziau ir nepastebejau... doh.gif
taigi dabar belieka augti sveikoms ir laimingoms...
linkiu visoms tokio gimdymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 22, 12:47)
na as po konizacijos esu ir laukiuosi..dare konizacija rugseji, ir gimdysiu rugseji jau pirmaji smile.gif
tai dar nekalbejau su gydytoju ar naturaliai tweks gimdyti ar ne, bet jei rekomenduos CP, tai manau sutiksiu..nes tikrai neveltui daroma konizacija, randukai lieka + sujudinimas gali buti negerai ir pasekmes tokios, kad vel teks kakleli pjaustyti, ko visai nesinori..tai butinai parasysiu kai zinosiu smile.gif

Man daktare rekomenduoja CP. Sako, jei ziotys pazeistos, per stangas gali net plyst gimda unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
man gydytoja del konizacijos pasiule daryti cezari, taip ir sutikau, bet siai dienai kaip ir gailiuosi, kad taip nusprendziau, sirdyje jauciu kad reikejo gimdyti paciai. planuoju antra, ir mastau apie naturalu gimdyma... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 08 11, 16:19)
Sveikos,
man gydytoja del konizacijos pasiule daryti cezari, taip ir sutikau, bet siai dienai kaip ir gailiuosi, kad taip nusprendziau, sirdyje jauciu kad reikejo gimdyti paciai. planuoju antra, ir mastau apie naturalu gimdyma... smile.gif

Sveikos paneles,man buvo atliktos dvi konizacijos,po pirmos rode CIN3.po antros tyrimas geras smile.gif daktaras sake po metu vel pasitikrint.kita daktare sake,kad po puses metu reiketu,siaip noreciau pastot ir bijau nezinau kieno nuomones klausyt.jei dabar pastociau speciau pagimdyt,nes 2men tepraejo.nes jei sake bus blogas tyrimas po metu teks imt gymda lauk verysad.gif tad neisivaizduoju ka daryt.gal kas patartumet,esu ziauriai pasimetus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 08 11, 16:19)
Sveikos,

Atsakyti