Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas po konizacijos

Apklausa: po gimdos kaklelio konizacijos (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ula 2010 @ 2010 01 18, 12:08)
laukiu jusu komentaru smile.gif

man buvo bigsmile.gif labai panasiai kaip tau, ir laiko tiek pat buvo praeje, gydytoja siule"nevargti", ir rinktis planini, bet as kazkaip viduj jauciau, kad noriu pati. Gimdziau puikiai, ( su epiduru aisku cool.gif cia as turiu tvirta nuomone) nei plysau, nei kirpo, tik kai ant kamuolio per saremius atsisedau, kazkaip kraujuot pradejo - sake kaklelis - bet po to priguliau - ir viskas - cikipiki 4u.gif
Po to, po kiek laiko gydytoja apziurejo - sake kaklas kaip naujas rolleyes.gif dabar dar vieno laukiu, tuoj, tuoj - tikiuosi, kad viskas bus ok.ir tau ir man:) 4u.gif
Atsakyti
o keliu sawaiciu gimdei?nes man sake kad bus iki 37 saw o,jau 38,o pagal exoskopa iswis 39saw! smile.gif
Atsakyti
Ir man buvo atlikta konizacija, nupjauta gana daug... Gimdziau 37 savaiciu, pati. Gimdymas praejo labai sklandziai, greitai, viskas puikiai atsidarinejo. Svarbiausia reikia tiketi, kad viskas bus gerai. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veidax: 19 sausio 2010 - 00:40
labai uz jus dziaugiuosi,as ir tikiuosi ,kad ir man wiskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ula 2010 @ 2010 01 18, 16:45)
o keliu sawaiciu gimdei?nes man sake kad bus iki 37 saw o,jau 38,o pagal exoskopa iswis 39saw! smile.gif

gimdziau lygiai ta diena, kada daktarai ir sake tongue.gif 40 savaiciu. Punktuali as bigsmile.gif ta diena tol vazinejau i ligonine, kol pagimdziau biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif aiskutis na ziuresiu kaip cia man bus 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Sveikute, man pries du metus buvo daryta konizacija, buvo cin2. Labai pergyvenau del kaklelio per gimdyma, taciau visai be reikalo, jis labai greitai ir graziai atsidarinejo, gan lengvai pagimdziau, viskas ciki mirksiukas.gif Linkiu sekmes. Tiesa as pagimdziau laiku, 40sav. ir nestumas buvo lengvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinta1: 29 sausio 2010 - 16:19
man po operacijos trauke siulus-nutruko.Kita diena jauciu temperaturos turiu.Ar yra kam palike siulu?ar ispuliavo savaime,ar pjove kad isimt?

Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys. Gal pasidalintumete patirtimi ir parasytumete ar atsidekojot ir kaip gydytojams? g.gif
Atsakyti
Man tai pat buvo atlikta GIMDOS KAKLELIO KONIZACIJA, pries tai buvo daryta biopsija ir gautasats kad jau CIN3 (pries vezine stadija) 2008 gruodi operavo, po to greit pastojau ir 2009 gruodi pagimdziau, be jokiu plysimu ir labai lengvai, bet.... pagimdziau visu menesiu anksciau smile.gif taip pat maniau kad darys cezari, bet gimdymo metu, pasak gydytojos, kaklelis skleidesi kaip gelyte...
Atsakyti
QUOTE(Jullicka @ 2010 02 18, 19:15)
Sveikos merginos ir moterys. Gal pasidalintumete patirtimi ir parasytumete ar atsidekojot ir kaip gydytojams? g.gif

Mano drauge turejo fibroadenuoma net abiejose krutyse. Operavo Vilniuje Santariskiu onkologiniame. Susitare su labai geru gydytoju del operacijos. Tikrai zinau, kad teko "atidekuoti" uz gydytojo darba bei grazu "akuratna"randeli. Mokejo ir chirurgui ir anesteziologui. Kai atsibudo po narkozes, pamate, kad tik viena krytine operuota. nustebo. blink.gif Gydytojas pasake, kad kita karta kita kruti isoperuos doh.gif . Vadinasi vel teks pinigelius moketi doh.gif. Narkoze po narkozes irgi jos nedziugina! verysad.gif
Atsakyti