Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas po konizacijos

Apklausa: po gimdos kaklelio konizacijos (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(AgVi @ 2009 10 11, 10:49)
Sveikos,
norėjau paklausti mamyčių, kurios gimdė po gimdos kaklelio konizacijos - kaip pavyko pagimdyti, natūraliai ar darė CP? Nes dabar pati laukiuosi, vasarį buvo daryta man konizacija. Aplink išgirstu įvairių nuomonių - ir kad pagimdo pačios, bet sunkiau būna, ir kad būtinai reikia daryti CP...Pirmo mano gimdymo metu man Gk ir šiaip atsidarinėjo sunkiai, gimdžiau ilgai.  Todėl būtų įdomu išgirsti tai patyrusių mamyčių nuomones  4u.gif

du vaikus po konizacijos pagimdžiau pati....pirmą labai skausmingai, nes be epidūro...antrą-su epidūru, bet kaklelis vėlgi taip pat sunkiai atsidarinėjo... vos neišvežė į operacinę, bet išgelbėjo gydytojos profesionalumas...
mano patarimas tau: pasirink tinkamą gydytoją....tada pagimdysi pati...
Atsakyti
Labas,

Aš gimdžiau po konizacijos pirmą vaiką. Tiesa, pagimdžiau šiek tiek anksčiau laiko, t.y. 34 - 35 savaitę. Gimdymas paėjo gan normaliai į ligoninę atvažiavau apie 2 val. nakties, 9.47 ryte pagimdžiau. Nepasakyčiau, kad buvo nepakeliami skausmai, kadangi pirmas vaikas neturiu su kuo palyginti tik tiek, kad turejau nuskausminanti aparata Tens, kurį ruošiausi panaudoti, kai bus nepakeliami skausmai, bet taip ir nepanaudojau smile.gif
Tiesa, pas mane buvo tokia problema, kad aparatas nerode gimdymo veiklos kazkodel, nezinau, ar del to, kad po konizacijos ar del to, kad sugedes, taigi jau lyg ir pradejo ruostis CP, tik tada susiprato patikrinti gimdos kakleli, o ten jau 8 cm atsidarymas.

Taigi viskas bus gerai, nebijok
Atsakyti
smile.gif sveikos mamytes,noreciau,kad jus su manim pasidalintumete savo patirtim ,gal kazkuriai is jusu yra buve lygiai taip kaip man,man prie metus dare kaklelio konizacija,siuo metu esu nescia 37savaite,vaikelis sako neatitinka pagal menesines sako jam 38 savaites nemazo svorio,vis galvoju kaip cia bus juk kaklelio beweik nera?kaip tada jis atsidarynes?gal anksciau gimdymas bus?Jei kam is jusu yra taip pasidalinkite kaip gimdete ir kaip viskas vyko!as lb lauksiu ,aciukas!!!Jei galite rasykite i az nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
nejau niekas taip ir nepasidalins su manim sawo mintim ir patirtim? 4u.gif
Atsakyti
Man darė kažkur 2002 metais, 2007 gimdžiau dukrytę, tai viskas kaip ir tvarkoj, tik kad skatino gimdymą kadangi kaklelis sunkiai atsidarinėjo.
Atsakyti
axa aciu!man sake kad gimdymas bus iki 37sawaiciu,o wa jau pirmadieni 38sawaites,tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ula 2010 @ 2010 01 15, 19:14)
axa aciu!man sake kad gimdymas bus iki 37sawaiciu,o wa jau pirmadieni 38sawaites,tai net nezinau g.gif

Gimdymo eiga priklauso kiek gimdos kaklelio yra konizuota. Jeigu tai nedidelis plotelis tai gimdymas vyksta normaliai, tik gimdos kaklelis atsidarinėja sunkiau nei paprastai. Bet tai viskas yra gimdymą priimančios akušerės rankose, yra speciali taktika tam palengvinti ir rezultatai puikūs, tai sakau iš savo darbinės patirties. Jei konizacija buvo atlikta plati( didelė) tai gali reikti ir CP ar gimdos kaklelis suplyšti. Bet susiuvus - viskas OK.
Atsakyti
man nupjowe kiek sake nedaug kadangi klause ar dar gimdysiu ir atsakymas buvo to tyrimo kad man buvo tik uzdegimas,tai net nezinau smile.gif
Papildyta:
na tikiuosi viskas bus gerai zadu gimdyti su epidurine nejautra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ula 2010 @ 2010 01 15, 19:34)
man nupjowe kiek sake nedaug kadangi klause ar dar gimdysiu ir atsakymas buvo to tyrimo kad man buvo tik uzdegimas,tai net nezinau  smile.gif
Papildyta:
na tikiuosi viskas bus gerai zadu gimdyti su epidurine nejautra smile.gif

nu kad tik tiek, tai laimingai tau pasigimdyt 4u.gif
Atsakyti
didelis aciukas smile.gif
Atsakyti
smile.gif gal kas dar turite savo nuomone rasykit lauksiu
Atsakyti
laukiu jusu komentaru smile.gif
Atsakyti