Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas po konizacijos

Apklausa: po gimdos kaklelio konizacijos (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
laukiu bipsijos rezultatu..procesdura-neduok D...jauciausi slyksciai, bet kenteti verta kai zinai kad pasakys kas su tavimi...
Atsakyti
Sveikos merginos, turi naujienu. Kaip anksciau minejau man buvo nutarta daryti CP, tai ir ivyko birzelio men. Turiu grazu berniuka 4u.gif Tai vat, siandien buvau klinikose darytis kaklelio tyrima ir ka jus sau manot, pamate gydytoja kad man atlkto CP, tai vos negavo šoko, sako, nu viršūnė, del konizacijos atliktas CP, nesamone, butum normaliai pagimdziusi be probelmu, zodziu apšalo...Sako, jei butum klinikose gimdziusi, tau CP niekas nebutu dares del konizacijos. Taigi....
Atsakyti
na rado pas maen HSIL.tiketina CIN 2, tai konizacija bus.aisku minimaliai sake, bet rekomenduoja,kad po to nebutu blogiau..kadangi minimaliai ir gydytojas labai specas, tai vaikelio nesiojimui ir t.t.neturi buti jokiu propblemu..tai man klausimas, po kiek laiko galima myletis..ir pastoti jau ?
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 09 09, 15:51)
na rado pas maen HSIL.tiketina CIN 2, tai konizacija bus.aisku minimaliai sake, bet rekomenduoja,kad po to nebutu blogiau..kadangi minimaliai ir gydytojas labai specas, tai vaikelio nesiojimui ir t.t.neturi buti jokiu propblemu..tai man klausimas, po kiek laiko galima myletis..ir pastoti jau ?

myletis po 2 men, kai sugis ir pastoti taip pat.
Atsakyti
man taip pat buvo daryta konizacija, buvo cin 2. mano gydytoja pas kuria gimdysiu tyli nieko nesako, tik cia suzinojau, kad del to cezari daro g.gif labai ydomu, po poros savaiciu eisiu pas ja ir viska isklausinesiu. tikrai gera gydytoja, reik suzinot jos nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Orinta1 @ 2009 09 11, 08:06)
man taip pat buvo daryta konizacija, buvo cin 2. mano gydytoja pas kuria gimdysiu tyli nieko nesako, tik cia suzinojau, kad del to cezari daro g.gif  labai ydomu, po poros savaiciu eisiu pas ja ir viska isklausinesiu. tikrai gera gydytoja, reik suzinot jos nuomone.

Jei perskaitei mano pries tai parasyta pasisakyma, tai, zinok, kad konizacija nera indikacija Cezariui. Ir jei gimdysi Kauno klinikose, tai ten niekas cezario nedarys del to.
Atsakyti
Tose paciose KMUK yra ir daktaru, pasisakanciu tik uz CP po konizacijos. Taip, kad cia jau ne medicinos istaigos, o kiekvieno atskiro gydytojo asmenine nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p.egle: 12 rugsėjo 2009 - 23:22
QUOTE(p.egle @ 2009 09 13, 00:22)
Tose paciose KMUK yra ir daktaru, pasisakanciu tik uz CP po konizacijos. Taip, kad  cia jau ne medicinos istaigos, o kiekvieno atskiro gydytojo asmenine nuomone smile.gif

Na, cia ne as pati sugalvojau, o man tai patikino garsi KMUK ginekologe-onkologe.
Atsakyti
na tai duok dieve, visai nenoriu cezario, bet ir kaklelio gaila, jai jis tikrai taip ziauriai ten issidrasko. jai po naturalaus gimdymo nebutu pasekmiu, tai buciau laimingiausia pasaulyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 09 09, 15:51)

pries 1,5 metu man konizacija buvo atlikta lazeriu ir kuo puikiausiai uzgijo. Buciau nezinojus, kad taip galima, bet mano gyd. taip patare, o ypac kai kaklelis yra trumpas... myletis leido po pirmuju menesini.

tureciau neuzilgo gimdyti, bet vistiek truputi neramu... nes gyd. kuri lazeriu operavo, tai visos proceduros metu aikciojo ir dejavo, kad kaip as ruosiuosi pastoti ir gimdyti, kai toks trumpas kaklelis...
gal kam yra dare lazeriu ?
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti mamyčių, kurios gimdė po gimdos kaklelio konizacijos - kaip pavyko pagimdyti, natūraliai ar darė CP? Nes dabar pati laukiuosi, vasarį buvo daryta man konizacija. Aplink išgirstu įvairių nuomonių - ir kad pagimdo pačios, bet sunkiau būna, ir kad būtinai reikia daryti CP...Pirmo mano gimdymo metu man Gk ir šiaip atsidarinėjo sunkiai, gimdžiau ilgai. Todėl būtų įdomu išgirsti tai patyrusių mamyčių nuomones 4u.gif
Atsakyti
Tai nėra galinčių patarti?...
Atsakyti