Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas po konizacijos

Apklausa: po gimdos kaklelio konizacijos (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos, ir as labai duomiuosi sia tema blush2.gif man kazkaip visai nesinori but susiutai is gabaleliu tuo labiau, kad laukiuosi pirmo leliaus, o planuose dar ir antras yra rolleyes.gif idomu ar gydytojai lengvai pasiraso atlikti CP (as planuoju ieskotis gydytojo kaune ar vln), gal galite kas ka rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 05 17, 19:16)
Sveikos, ir as labai duomiuosi sia tema blush2.gif  man kazkaip visai nesinori but susiutai is gabaleliu tuo labiau, kad laukiuosi pirmo leliaus, o planuose dar ir antras yra rolleyes.gif  idomu ar gydytojai lengvai pasiraso atlikti CP (as planuoju ieskotis gydytojo kaune ar vln), gal galite kas ka rekomenduoti  4u.gif

na man ruosiasi gydytoja daryti planine cerazio operacija, kadangi esu po konizacijos, ji dirba II ligonineje kaune. Jos tokia nuomone, kad taip reikia ir taip saugiau.
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 05 17, 20:03)
na man ruosiasi gydytoja daryti planine cerazio operacija, kadangi esu po konizacijos, ji dirba II ligonineje kaune. Jos tokia nuomone, kad taip reikia ir taip saugiau.

o tau pacia operacija darys jinai ar ieskosi kito gydytojo? mano gine kol kas nieko nesako tuo klausimu atseit pagyvensim pamatysim doh.gif o man viskas kaip ir aisku noriu planinio cezario cool.gif ar viena gine gali nuspresti kad man reikia CP ar cia sprendzia keli gydytojai?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 05 18, 11:53)
o tau pacia operacija darys jinai ar ieskosi kito gydytojo? mano gine kol kas nieko nesako tuo klausimu atseit pagyvensim pamatysim doh.gif o man viskas kaip ir aisku noriu planinio cezario cool.gif  ar viena gine gali nuspresti kad man reikia CP ar cia sprendzia keli gydytojai?

taip, ji ir darys, pas ja lankausi ir ji priimineja gimdymus ir daro cezarius. Ji viena nusprende, bet sako, kad galiu ir atsisakyti, galiu bandyti pati, bet ji siulo kaip geriau man ir vaikeliui.
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 05 18, 11:58)
taip, ji ir darys, pas ja lankausi ir ji priimineja gimdymus ir daro cezarius. Ji viena nusprende, bet sako, kad galiu ir atsisakyti, galiu bandyti pati, bet ji siulo kaip geriau man ir vaikeliui.

cia jau panasiau i tai ko as noriu bigsmile.gif gal gali parasyt jos pavarde, o gal ir tel kontaktini koki.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 05 18, 12:31)
cia jau panasiau i tai ko as noriu  bigsmile.gif  gal gali parasyt jos pavarde, o gal ir tel kontaktini koki.. blush2.gif

i az parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 05 18, 12:53)
o tau pacia operacija darys jinai ar ieskosi kito gydytojo? mano gine kol kas nieko nesako tuo klausimu atseit pagyvensim pamatysim doh.gif o man viskas kaip ir aisku noriu planinio cezario cool.gif  ar viena gine gali nuspresti kad man reikia CP ar cia sprendzia keli gydytojai?

ir mano taip, pagyvensim pamatysim. bet maniske pati cezariu nedaro ir gimdymu nepiimineja. bet as tai noreciau gimdyti. va panos raso, akd pagimdo, ir nieko g.gif
ai, cia svarstysim svarstysim, o paaikes, kad leliukas neapsivercia ar dar kokiu veju ir nebreiks galvoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 05 18, 19:11)
ir mano taip, pagyvensim pamatysim. bet maniske pati cezariu nedaro ir gimdymu nepiimineja. bet as tai noreciau gimdyti. va panos raso, akd pagimdo, ir nieko  g.gif 
ai, cia svarstysim svarstysim, o paaikes, kad leliukas neapsivercia ar dar kokiu veju ir nebreiks galvoti.  doh.gif

as tai nelinkusi erzinti gimdos kaklelio- juk ne siaip sau mum atliktos konizacijos unsure.gif jau geriau prapjauti pilva nei traumuotas vaikelis del kaklelio neatsidarymo ar dar kokiu problemu unsure.gif
as buvau susitikus su 2 ginekologem- onkologem- tai abi pasake kad rinktis CP reikia blush2.gif aisku - kiekvienam savo - kad tik viskas gerai baigtusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 05 26, 15:45)
as tai nelinkusi erzinti gimdos kaklelio- juk ne siaip sau mum atliktos konizacijos  unsure.gif jau geriau prapjauti pilva nei traumuotas vaikelis del kaklelio neatsidarymo ar dar kokiu problemu unsure.gif
as buvau susitikus su 2 ginekologem- onkologem- tai abi pasake kad rinktis CP reikia  blush2.gif  aisku - kiekvienam savo - kad tik viskas gerai baigtusi mirksiukas.gif

ane verysad.gif
Atsakyti
ar galite man pasakyti po kiek laiko galima pastoti, jei atliekama konizacija? kita savaite darysiuos biopsija, kad suzinociau kaip audiniai pakite ir tada spresime ar konizacija ar pirma greit gimdyti..labai aciu..naktim nemiegu
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 08 27, 09:19)
ar galite man pasakyti po kiek laiko galima pastoti, jei atliekama konizacija? kita savaite darysiuos biopsija, kad suzinociau kaip audiniai pakite ir tada spresime ar konizacija ar pirma greit gimdyti..labai aciu..naktim nemiegu

cia jau tau patart galės tik sperialistai, kurie istirs kokio laipsnio audinai pakite, jei daug -tai reiks pirma gydymo, nes nestumo metu visi g kaklelio pakitimai labai suaktyveja, todel reik pirma savo sveikata susirupint. O gal ten visai nieko blogo,ir tu sau laimingai nestuma susiplanuosi. Po konizacijos dazniausiai atliekamas CP
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 08 27, 08:19)

Jei yra kazkokie pakitimai, geriau pirmiausia susitvarkyti savo sveikata, o po to kai viskas sugis, suplanuosit leliuka 4u.gif Laikykis, viskas bus gerai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p.egle: 29 rugpjūčio 2009 - 15:58