Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas po konizacijos

Apklausa: po gimdos kaklelio konizacijos (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(kaktusėlis123 @ 2016 01 11, 22:18)
Merginos,kurios pastojote po konizacijos, kokia buvo nėštumo priežiūra? Ar buvo vertinama gimdos kaklelio būklė? Jei taip tai kokiu būdu ( vaginaliniu ar įprastu per pilvo sieną) ir kokiais intervalais  t.y. kuriomis nėštumo savaitėmis? Mano ginė iš viso nekreipia į tai dėmesio,esu labai sunerimusi.
P. S mano kaklelio ilgis tik 3,4cm ,o kokio ilgio jūsų?

Man matavo genetikė, kaip darė echo 21 savaitės paprašiau kad pažiūrėtų, tai prieš mėnesį buvo 2,5 cm. Ginekologė kažkaip dėmesio į tai nekreipia. Šiaip neramu, bet čia pasiskaičiau, kad nesiveria tas kaklelis net gimdant, tai tikiuosi išnešioti ramiai 4u.gif
O man gimdymas su CP numatomas dėl placentos pirmeigos, ne dėl konizuoto kaklelio.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2016 01 26, 13:17)
Man matavo genetikė, kaip darė echo 21 savaitės paprašiau kad pažiūrėtų, tai prieš mėnesį buvo 2,5 cm. Ginekologė kažkaip dėmesio į tai nekreipia. Šiaip neramu, bet čia pasiskaičiau, kad nesiveria tas kaklelis net gimdant, tai tikiuosi išnešioti ramiai  4u.gif
O man gimdymas su CP numatomas dėl placentos pirmeigos, ne dėl konizuoto kaklelio.

Man kol kas placentos kraštas dengia gimdos kaklelio žiotis. Žodžiu vien minusai doh.gif
Atsakyti
Laukiam daugiau mamyčių patirčių.
Mano kaklelio kaip jau ir anksčiau minėjau niekas netikrina schmoll.gif
Atsakyti