Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(Lachesė @ 2007 02 15, 20:21)
aš negaliu pakęsti,kai akivaizdžiai yra taikomi dvigubi standartai ,tikrai taip žema.
šiandien ačiū die,vieną dalyką užskaitė,tai liko dar vienas,šiandien pasirodė,kad jau mes pavėlavome ir tipo skolas paišys,o kadangi aš rimtai sirgau ir turiu visus raštus,tai gal man ir pavks išsukti uodegą,nes būtų viršūnė.....
mano pagrindiniai semestro atsiskaitymai yra architektūrinė kompozicija ir projektavimas,iš esmės tai tas pats,nesuprantu,kam vadina skirtingai,nes daryti reikia tą patį. Dabar atsiskaičiau projektavimą,reikėjo projektuoti daugiabučių kvartalą verkiuose,tai iš pirmo karto pateikimas grafinis netiko,tai netaip nuspalvotas genplanas,fasadai,o viena buvo rimta klaida,pataisiau viską ir užskaitė,bet tiek nervų ir nemigo naktelių apturėjau.Kitas jau trečią kartą neužskaitomas darbas tai sklypas,kur stovi lietuvos kino teatras yra vingrių šaltiniai ir tie laiptai į viršų,dėl to lbai pikta,nes turiu pavyzdį grupiokės,kur rodė kartu ir jai užskaitė,o tikrai prastesnis darbas,net ji pati taip mano.Abiejų darbų pateikimo forma plančetai iš tam tikrų brėžinių ir maketai.

niu tai sėkmės tau peržiūrose 4u.gif o dėl ligoslapelių tu didelių vilčių nedėk, nes pirmame kurse aš buvau susirgus turėjau visus lapelius atleidimo, nes reikėjo važiuot į vasaros praktikas, tai dėstytojai buvo giliai dzin tie mano lapeliai schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 02 19, 19:18)
niu tai sėkmės tau peržiūrose  4u.gif  o dėl ligoslapelių tu didelių vilčių nedėk, nes pirmame kurse aš buvau susirgus turėjau visus lapelius atleidimo, nes reikėjo važiuot į vasaros praktikas, tai dėstytojai buvo giliai dzin tie mano lapeliai  schmoll.gif

žinai,čia ne dėstytojas gali koją pakišti,o katedros vedėjas,tad aš nenusileisiu,į teismą paduosiu lotuliukas.gif jei taip elgsis,bet manau,kad turim labai gerą referentę,tai viskas bus labai gerai.

China, blush2.gif supratau sus tavim viską,o tu čia irgi kažką baigus ar tieisiai į užsienius patraukei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 vasario 2007 - 19:09
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 19, 18:08)

China, blush2.gif  supratau sus tavim viską,o tu čia irgi kažką baigus ar tieisiai į užsienius patraukei?

baigus, bet su menais visai nesusija, tai stojant, net mokykols baigimo jiems kaip ir nereikejo, nes as priklausau jau suagusiems (idomiai skamba biggrin.gif ) studentams, o tada jie priimant ziuri i visai kitus dalykus
Atsakyti
Na ka prisistatau ir as i buri biggrin.gif Baigusi VPU technologija ir daile. Kazkas skaiciau ten klausimu turejo apie VPU ta specialybe, tai jei dar domina atsakysiu i klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
gal dirbi ka su savo specialybe, alegra?

o mane tai kai tik ateina laikas ese rasyti, tai vis nervai ima ir baisiai pikta, nes kaskart vis sunkiau ir sunkiau, o ratsi internete koki darba, bent pasiziuret ka zmones raso, be sansu. tai vis kokia diena praleidziu narsydama, paskui ant saves supykstu, kad tiek laiko sugaisau ir tada puolu skaityt ir rasyt pati biggrin.gif

beja, jei kuri ka turetu apie sovietu manipuliacija ziniasklaida, plakatais ir tt apie 1930 metus butu labai smagu
Atsakyti
Dirbu China smile.gif Sako issirink mylima darba tai visa gyvenima dirbti nereiks biggrin.gif Tai va bandau "nedirbti" ir is savo mylimo meno pragyventi, nes nieko kito nemoku daryti rolleyes.gif Gali pasiziuret,mano internetinio puslapio adresas yra prisegtas prie paraso.
Ziuriu darbus rasot g.gif As atsimenu jei internete informacijos nerasdavau, varydavau i univero biblioteka, jei ten nieko dora-i Mazvydo bible. Nervu ir laiko uzimdavo, kartais atrodydavo destytojai specialiai parenka tokias temas, kad yra isleista kokia plonyte rusu laiku knygele apie ta tema-tai tekdavo vartytis g.gif Dar is Anglu verstis doh.gif
O kaip tau China su Anglu kalba? Ten Anglijoj tau reikia viska angliskai rasyti? smile.gif Man su kalba be problemu, na bet jau mano rasymas tai patyliu lotuliukas.gif Vien stiliaus klaidos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegra @ 2007 02 27, 23:21)
Dirbu China  smile.gif  Sako issirink mylima darba tai visa gyvenima dirbti nereiks biggrin.gif  Tai va bandau "nedirbti" ir is savo mylimo meno pragyventi, nes nieko kito nemoku daryti rolleyes.gif  Gali pasiziuret,mano internetinio puslapio adresas yra prisegtas prie paraso.
Ziuriu darbus rasot g.gif  As atsimenu jei internete informacijos nerasdavau, varydavau i univero biblioteka, jei ten nieko dora-i Mazvydo bible. Nervu ir laiko uzimdavo, kartais atrodydavo destytojai specialiai parenka tokias temas, kad yra isleista kokia plonyte rusu laiku knygele apie ta tema-tai tekdavo vartytis g.gif  Dar is Anglu verstis doh.gif 
  O kaip tau China su Anglu kalba? Ten Anglijoj tau reikia viska angliskai rasyti? smile.gif  Man su kalba be problemu, na bet jau mano rasymas tai patyliu  lotuliukas.gif Vien stiliaus klaidos  rolleyes.gif

labai spalvingi grazus darbai. ziuriu abstrakcijas megsti mirksiukas.gif kaip sekasi pardavineti darbus? seniau sakydavo, kad meninkai visa gyvenima vargsta, bet as asmeniskai pazystu tokiu, apie kuriuos kalbant 'gerai gyvena' yra per mazi zodziai.

su anglu kalba tai gerai. ir kalbet ir rasyt gerai, bet kai pasiimu labai jau 'protingai' parasytas knygas, tai be zodyno nei zingsnio. ir skaitau po tris kartus, kad suprasciau ka noreta pasakyti, bet manau lietuviu kalba apie ta pati skaitant ne kitaip butu. nekenciu as tu viskoiu rasymu, o pas mane ju yra gal kokia 60 - 70% visu atsiskaitymu doh.gif
Atsakyti
Na del tu menininku vargimu tai ir as galvojau biggrin.gif Mano beveik visa grupe issigando tu "vargimu" ir dabar dirba kitose specialybese arba magistra irgi kitur baige. As pries stojant i dailes specialybe ilgai masciau. Jeigu eini i ta bala tai ir eik toliau, nors ir zinai kad nelengva is to galbut pragyvent bus. Svarbiausia jei zinai, kad kitur ne pro kur, "dvasiskai numirsi" tai ir uzsiemi be ko negali gyvent...

Zinau as cia toki gera pavizdeli: kaip moteris vargo nemato is meno biggrin.gif Turbut 10 meteliu prireike, kad isivaziuotu, bet dabar ir turi pinigu daugiau negu reikia, visa seima islaiko, o pradzia tai jai buvo nelengva, kaip ir kiekvienam pradedanciam menininkui. Reikia tik noro, pastangu, nenoret rezultatu "is karto cia ir dabar", kantrybes ir ziurek po kiek meteliu tavo investavimas i save atsiperka. Nors ji dar turi ir "verslininkes" gyslele, kas yra neiprasta menininkams daznai. Tai su vyru juokiames-ir akmenis parduotu su lipduku ant ju, nes ten JOS lotuliukas.gif
Dabar ta seimos drauge labai garsi JAV, kaip Fantasy Art dailininke. Aisku maziau konkurencijos jai, nes kai ji pradejo mazai dailininku buvo uzsiimanciu tuo zanru.

Na o as Abstrakcininke biggrin.gif Kitaip negaliu, ranka netapo smile.gif Del komercines puses tai istikruju sunku jaunam, keli metai po universiteto dailininkui prasimusti. Kolekcionieriai kol kas nesidomi (pagal ju taisykles domimasi dailininku kuris maziausiai 5metai po univero, atseit tie dailininkai dar neatrade saves biggrin.gif Na tai as toj kategorijoj smile.gif Labai skirtingos rinkos LT ir USA, kainu skirtumas didziulis, dailes priemoniu irgi. Kai zmogus prates prie lietuvisku kainu paziuri i mano kainas-jauciu pagalvoja-isisvajoja motera ar ka lotuliukas.gif Kosmoso kainos biggrin.gif Kainas dedi tokias, kad tas paveikslo kaina butu kazkiek didesne uz remo kaina. Nes kai pats remas brangesnis uz pati paveiksla, tai kam bereminti biggrin.gif Cia USA su 50% nuolaida reminimo centre 45x60cm paveiksla ireminti 150$
Ai cia daug tu pasvarstymu, nebesiplesiu smile.gif

O kaip China pas tave Anglijoj, ar labai skiriasi priemoniu kainos nuo lietuviskuju?
Kaip pats menas?
Ziuriu mes tik dvi cia paplepam smile.gif O kur kitos menininkes? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegra @ 2007 02 28, 17:57)
Na del tu menininku vargimu tai ir as galvojau biggrin.gif  Mano beveik visa grupe issigando tu "vargimu" ir dabar dirba kitose specialybese arba magistra irgi kitur baige. As pries stojant i dailes specialybe ilgai masciau. Jeigu eini i ta bala tai ir eik toliau, nors ir zinai kad nelengva is to galbut pragyvent bus. Svarbiausia jei zinai, kad kitur ne pro kur, "dvasiskai numirsi" tai ir uzsiemi be ko negali gyvent...

Zinau as cia toki gera pavizdeli: kaip moteris vargo nemato is meno  biggrin.gif Turbut 10 meteliu prireike, kad isivaziuotu, bet dabar ir turi pinigu daugiau negu reikia, visa seima islaiko, o pradzia tai jai buvo nelengva, kaip ir kiekvienam pradedanciam menininkui. Reikia tik noro, pastangu, nenoret rezultatu "is karto cia ir dabar", kantrybes ir ziurek po kiek meteliu tavo investavimas i save atsiperka. Nors ji dar turi ir "verslininkes" gyslele, kas yra neiprasta menininkams daznai. Tai su vyru juokiames-ir akmenis parduotu su lipduku ant ju, nes ten JOS  lotuliukas.gif
Dabar ta seimos drauge labai garsi JAV, kaip Fantasy Art dailininke. Aisku maziau konkurencijos jai, nes kai ji pradejo mazai dailininku buvo uzsiimanciu tuo zanru.

Na o as Abstrakcininke  biggrin.gif  Kitaip negaliu, ranka netapo smile.gif Del komercines puses tai istikruju sunku jaunam, keli metai po universiteto dailininkui prasimusti. Kolekcionieriai kol kas nesidomi (pagal ju taisykles domimasi dailininku kuris maziausiai 5metai po univero, atseit tie dailininkai dar neatrade saves  biggrin.gif Na tai as toj kategorijoj smile.gif Labai skirtingos rinkos LT ir USA, kainu skirtumas didziulis, dailes priemoniu irgi. Kai zmogus prates prie lietuvisku kainu paziuri i mano kainas-jauciu pagalvoja-isisvajoja motera ar ka  lotuliukas.gif Kosmoso kainos biggrin.gif Kainas dedi tokias, kad tas paveikslo kaina butu kazkiek didesne uz remo kaina. Nes kai pats remas brangesnis uz pati paveiksla, tai kam bereminti biggrin.gif Cia USA su 50% nuolaida reminimo centre  45x60cm paveiksla ireminti 150$
Ai cia daug tu pasvarstymu, nebesiplesiu  smile.gif

O kaip China pas tave Anglijoj, ar labai skiriasi priemoniu kainos nuo lietuviskuju?
Kaip pats menas?
Ziuriu mes tik dvi cia paplepam smile.gif  O kur kitos menininkes? mirksiukas.gif

aha, dviese, kitos menininkes neplepios biggrin.gif

del kainu tai puikiai tave suprantu. o ir didesnej rinkoj lengviau isitaisyti, nei tokioj mazoj saly kaip lietuva. nors is kitos puses gal atvirksciai g.gif
as koledzo baigimo darbus praitais metais pardaviau, tai jei kas is lietuvos paklausdavo po kiek, tai net geda sakyt budavo, nes niekas netikejo,kad tiek gausiu. bet kaip ir tu sakiai, visi buvo ireminti ir profesionaliai atspausdinti, ir vien savikaina buvo gan nemaza.
nepazystu nei vieno menininko lietuvoje mano amziau, ar bent jau panasaus, o labai noretusi palyginti, kaip skiriasi poziuriai, paskaitos, darbai.
pas mane tai jie labai dideli demesi kriepia i ideju tobulejima, o ne i paciu darbu. nezinau ar as cia suprantamai parasiau smile.gif
o siaip tai manau, kad anglijoj lengviau mokintis, nes bent jau fotoparatai ir visos kitos fotografines priemones visur panasiai kainuoja, tik cia daugiau uzdirbant gali daugiau leisti. nezinau ar lietuvoj gyvendama galeciau sau tiek daug leisti, nes dabar tai vis ko prireikia ir vis reik pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Tai tau faina China, kad gali daugiau nusipirkt priemoniu Anglijoj:) Pas mane brangiau viskas. O del rinku JAV ir LT tai yra ir pliusu ir minusu, kaip ir paminejai. Tik cia zmoniu supratimas skiriasi: jie zino kodel tiek moka uz originala, nes tai yra ORIGINALAS, ne kopija.
Papasakok kokios paskaitos pas tave mirksiukas.gif Jauciu kompozicija tai uztikrintai yra pirmam plane smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,meninkės,nesilankiau čia,nes tiek darbų turiu,atidariau čia savo temą tokių menų,apsilnkykite,jei įdomu....Nors ,esu jauna architektė,kurią architektūra visiškai išsausino.Dažnai dėstytojai sako,ko aš čia stojau,bet kadangi man neblogai sekasi,tai ir nekeičiu specialybės.
Tikrai prasimušimas yra sėkmės ir pataikymo į laiką reikalas,aš nesiskundžiu per kelias dienas užsakymų jau porai savaičių turiu ir ištisai dirbu,tai,kas mane veža.Tik atlygis deja,nėra toks didelis,kaip norėtųsi,tikrai užsienyje labiau įvertintų tokį rankų darbą ir mano galvelėje gimstančias idėjas.Bet prasigyvensim ir čia ax.gif
labai gražūs Alegra darbai wub.gif norėčiau kokio ant ekrano,jei dar galioja pasiūlymas dovanoti.

Dėl priemonių,tai jūsų abiejų darbai turi labai kokrečias priemones ir neprivarijuosi,o aš pasuku galvelę ir visokių pigesnių dalykų atrandu ,naujų idėjų gimsta taip bandant išsisukti.

Atsakyti
QUOTE(Alegra @ 2007 03 01, 00:37)
Tai tau faina China, kad gali daugiau nusipirkt priemoniu Anglijoj:) Pas mane brangiau viskas. O del rinku JAV ir LT tai yra ir pliusu ir minusu, kaip ir paminejai. Tik cia zmoniu supratimas skiriasi: jie zino kodel tiek moka uz originala, nes tai yra ORIGINALAS, ne kopija.
Papasakok kokios paskaitos pas tave mirksiukas.gif Jauciu kompozicija tai uztikrintai yra pirmam plane smile.gif

va apie kompozicijas net jokios uzuominos nera schmoll.gif nors as, kai dar nebuvau pradejus, galvojau, kad mokins kaip cia 'sukonstruori' gera nuotrauka. bet nieko panasaus. jokiu remu, jokiu uzuominu, darai kaip nori, o gale gauni kritika, ir tada mokaisi is savu klaidu ax.gif kazkaip idomiai jie cia, leidzia paciam viska nuspresti, nors gal ir gerai, kad visai nevarzo. tik va, bet ka darant reikia rasyti 'darbo knyga', kuri mane varo is proto, nes nemegstu rasineti kieikvienos savo minties. o ir tie uzrasymai daznai buna tik man vienai suprantami. ir tyrimai visokie pries pradedant ka nors daryt irgi daug laiko atima. tai va, kaip mano vyras sako, tu cia fotografija ar rasineliu rasyma mokiniesi lotuliukas.gif
o paskaitos tai teorines. visokios menu ir fotografijos istorijos, bet labai idomu. kartais labai idomios diskusijos issivysto.

alegra, o tu kaip suprantu baigiai lietuvoj mokslus. nezinau kaip cia teisingai paklaust doh.gif vienu zodziu, kad meninkui pasisektu, daznai reikia pazinciu ir t.t. ar pavyko susirasti to rato zmoniu, na tu, kurie is to gerus pinigus gauna ir kurie zino kaip ten ar ten ilysti? na kad ir parodas organizuot, ar i geras galerijas papulti. nezinau ar supratai ko klausiu biggrin.gif pagal tiek kiek as matau, tai norint prasimusti kaip menininkui reikia virti tose sultysi ir pazinciu ratas yra labai svarbu. tai va, manau, kad jei nesimokinciau anglijoj, paskui butu labai sunku ka nors pradedi g.gif kaip tu manai, beja, nezinau kiek laiko ten gyveni, gal jau perkandai sistema mirksiukas.gif
QUOTE(Lachesė @ 2007 03 02, 00:12)
Sveikos ,meninkės,nesilankiau čia,nes tiek darbų turiu,atidariau čia savo temą tokių menų,apsilnkykite,jei įdomu....Nors ,esu jauna architektė,kurią architektūra visiškai išsausino.Dažnai dėstytojai sako,ko aš čia stojau,bet kadangi man neblogai sekasi,tai ir nekeičiu specialybės.
Tikrai prasimušimas yra sėkmės ir pataikymo į laiką reikalas,aš nesiskundžiu per kelias dienas užsakymų jau porai savaičių turiu ir ištisai dirbu,tai,kas mane veža.Tik atlygis deja,nėra toks didelis,kaip norėtųsi,tikrai užsienyje labiau įvertintų tokį rankų darbą ir mano galvelėje gimstančias idėjas.Bet prasigyvensim ir čia  ax.gif
labai gražūs Alegra darbai  wub.gif norėčiau kokio ant ekrano,jei dar galioja pasiūlymas dovanoti.

Dėl priemonių,tai jūsų abiejų darbai turi labai kokrečias priemones ir neprivarijuosi,o aš pasuku galvelę ir visokių pigesnių dalykų atrandu ,naujų idėjų gimsta taip bandant išsisukti.

labai grazus darbeliai. o tai tau labiau patiktu namu dekoro dalykelius daryti, nei architektura uzsiimti?
Atsakyti