Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(china @ 2007 02 13, 15:34)
ka studijuoji ax.gif

ziuriu dauguma meninkiu cia tik pasiskust ateina verysad.gif
o galetume papliurpt apie is kur semetes ideju, kokius darbus darot ir rasot, kas sunku, o kas lengva it t.t. ax.gif

gerai pastebėta thumbup.gif
Atsakyti
aš manau,kad studijuodami žmonės numeniškėja,per daug yra rėmų( bent architektūroje)
Sicilija,man kartojasi tavo situacija,iki 23dienos turiu laiko atsiskaityti,o dėstytojai vis neužskaito darbų esu panikoje,nes žymiai prastesnius užskaitė ,o mano vis netinka....jau nebegaliu pykina dušioje.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 14, 23:48)
aš manau,kad studijuodami žmonės numeniškėja,per daug yra rėmų( bent architektūroje)
Sicilija,man kartojasi tavo situacija,iki 23dienos  turiu laiko atsiskaityti,o dėstytojai vis neužskaito darbų esu panikoje,nes žymiai prastesnius užskaitė ,o mano vis netinka....jau nebegaliu pykina dušioje.

gerai, kad jums bent pasako, kad neuzskaito ir gali is naujo daryti, tiksliau pagerinti. o pas mane, kaip padarei,taip paeme, o ka gausi neaisku. dar pirma pusmeti bent buvo kritine diena, kai visi sukabinom darbus ir vieni kitu kritikavom, ir dar turejom laiko pataisyti, bet tai buvo tik pirmas kartas. beja, procese daznai destytojei dalyvauja, bet niekada nesako kas negerai, matai priesingai, nespraudzia i remus ir duoda laisve, tik kai gauni ivertima gali gauti lengva soka. beja taip man ir buvo po pirmo ivertinimo, nes ypratus girdeti,kas gerai, o kas ne ir kai nieks nesako, kad negerai, atrodo, kad viskas thumbup.gif , o pasirodo yra kitaip doh.gif
nezinau ar eina imanoma cia ka suprasti ka prirasiau biggrin.gif
lachese, o kas cia pas tave per atsiskaitymas? kokia tema?
Atsakyti
aš negaliu pakęsti,kai akivaizdžiai yra taikomi dvigubi standartai ,tikrai taip žema.
šiandien ačiū die,vieną dalyką užskaitė,tai liko dar vienas,šiandien pasirodė,kad jau mes pavėlavome ir tipo skolas paišys,o kadangi aš rimtai sirgau ir turiu visus raštus,tai gal man ir pavks išsukti uodegą,nes būtų viršūnė.....
mano pagrindiniai semestro atsiskaitymai yra architektūrinė kompozicija ir projektavimas,iš esmės tai tas pats,nesuprantu,kam vadina skirtingai,nes daryti reikia tą patį. Dabar atsiskaičiau projektavimą,reikėjo projektuoti daugiabučių kvartalą verkiuose,tai iš pirmo karto pateikimas grafinis netiko,tai netaip nuspalvotas genplanas,fasadai,o viena buvo rimta klaida,pataisiau viską ir užskaitė,bet tiek nervų ir nemigo naktelių apturėjau.Kitas jau trečią kartą neužskaitomas darbas tai sklypas,kur stovi lietuvos kino teatras yra vingrių šaltiniai ir tie laiptai į viršų,dėl to lbai pikta,nes turiu pavyzdį grupiokės,kur rodė kartu ir jai užskaitė,o tikrai prastesnis darbas,net ji pati taip mano.Abiejų darbų pateikimo forma plančetai iš tam tikrų brėžinių ir maketai.
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie sios temos. Studijuoju KTU muzikos technologijas 4u.gif
Atsakyti
tai prašom pasipasakoti,kas gero,kas blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 17, 00:06)
tai prašom pasipasakoti,kas gero,kas blogo  ax.gif

Na gero tai tas, kad labai smagus kolektyvas. Yra aprupinta studija, kuri yra atvira studentams... Yra veikiantis internetinis radijas, kuriame galima dirbti (algos nemoka, bet zada uzskaityt praktika smile.gif ). Net nezinau ka dar papasakot, man kol kas viskas patinka ax.gif
Minusas tas, kad jei pats visur nelysi ir niekuom nesidomesi, tai busi vienas is tu ekzemplioriu, kurie pulta tik 3 kurse pamato biggrin.gif
Papildyta:
Dar nepaminejau, kad dekanas yra G.Kuprevicius. Isties idomus zmogus... 4u.gif
Atsakyti
o koks visuomenės požiūris į muzikus,sakykim,kai pasakau,kad studijuoju dailės akademijoje visi sako mmmm (suprask,kad jau toks žemas lygis) o kai pasakau,kad architektūrą ,tada oooo (koks aukštas lygis) tai kaip yra su muzikantais? beje kokia tavo specialybė?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 17, 01:04)
o koks visuomenės požiūris į muzikus,sakykim,kai pasakau,kad studijuoju dailės akademijoje visi sako mmmm (suprask,kad jau toks žemas lygis) o kai pasakau,kad architektūrą ,tada oooo (koks aukštas lygis) tai kaip yra su muzikantais? beje kokia tavo specialybė?

As pries muzikos technologijas mokiausi LMTA dainavimo, tai zmoniu poziuris radikalesnis buvo... Kazkaip daugeliui atrodo kad jei stoji mokytis muzikos, tai tik todel, kad nedave Dievas galvos "normalius" mokslus krimst. Ir dar zavedavo komentarai "tai ka ten mokytis? ismokai melodija, zodziu ir viskas, o balsas, tai cia gamtos 100% duotas" doh.gif
Dabar kadangi mokausi KTU, tokiu komentaru nebeisgirstu...O specialybe taip ir vadinasi "muzikos technologijos" kas reiskia, kad pabaigusi busiu garso operatore, rezisiere, restauratore ir prodiusere viename...
O poziuris ivairus... Vieni irgi sako, kad nesamone muzika kaip pagrindine specialybe imt, kiti kai isgirsta zodi "prodiusavimas" tai iskart sako "ooooo" ir kalba apie didelius pinigus lotuliukas.gif
Daugumos zmoniu (vyru), kurie supranta kas tai per specialybe nuomone buna "nu ne moteriskas cia darbas". Is dalies tiesa - dideliu irengimu nesiot negaliu. Taip pat toki stereotipa itvirtina pas mus studijuojancios mergytes, kurios tiksliai nezinojo kur ir kam stoja. Nors asmeniskai as nesijauciu kaip nors skriaudziama kolektyve rolleyes.gif Nors manau tiesa paaiskes tik kai jau normaliai dirbt teks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelic: 17 vasario 2007 - 00:24
QUOTE(Angelic @ 2007 02 16, 21:50)
Prisijungsiu ir as prie sios temos. Studijuoju KTU muzikos technologijas  4u.gif

jauciu labai idomi specialybe. kelintam kurse?

QUOTE(Lachesė @ 2007 02 16, 23:04)

kai man kas pasako, kad architektura studijuoja, tai as irgi visada oooo lotuliukas.gif baigus mokykla irgi norejau i architektura stoti, bet visi is visu pusiu pradejo saukti, kad nerimta. cia todel, kad gimiau matematiku seimoje.
beja, i fotografija irgi niekas rimtai neziuri, beveik visiems atrodo, kad ka cia apie tai studijuoti reikia, tipo fotkinti visi moka, bet as jau pripratau irnesakyk.gif

lachese, o jums darant projekta reikia daryti darbo knyga? na toki sasiuvini, kur reik rasyt savo mintis, idejas, kodel, kas ir kaip ir t.t.?
Atsakyti
gal ne visai darbo knyga pavadinčiau,tai daugiau teorinis tiriamasis darbas,kur analizuoji aplinką,istorinį kontekstą,architektūrines formas šalimais objekto ir gale darbo pateiki savo pasiūlymus projektuojamam objektui.Priedo reikia sudėti ten visus eskizus.O tu akademijoje studijuoji? aš kažkokia nepastbi blush2.gif
kelintam kurse?

man tiems,kas sako,kad architektūra arba, bet kokia meno šaka yra nerimta,taip norisi bent savaitei įkišti į savo kailį,kad užsičiauptų ir pamastytų prieš taip kalbėdami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 17 vasario 2007 - 18:59
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 17, 17:57)
gal ne visai darbo knyga pavadinčiau,tai daugiau teorinis tiriamasis darbas,kur analizuoji aplinką,istorinį kontekstą,architektūrines formas šalimais objekto ir gale darbo pateiki savo pasiūlymus projektuojamam objektui.Priedo reikia sudėti ten visus eskizus.O tu akademijoje studijuoji? aš kažkokia nepastbi  blush2.gif
kelintam kurse?

man tiems,kas sako,kad architektūra arba, bet kokia meno šaka yra nerimta,taip norisi bent savaitei įkišti į savo kailį,kad užsičiauptų ir pamastytų prieš taip kalbėdami.

ne akademijoj, as anglijoj studijuoju mirksiukas.gif
pirmam kurse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 19 vasario 2007 - 12:54