QUOTE(china @ 2007 01 30, 19:00)
nu pasiskaicius cia jusu atrodo, kad nei vienai mokintis nepatinka(turiu galvoja mokymo istaiga)
as turbut niekaip neprisiversciau ka nors padaryti ar i paskaitas eiti, jei eiciau su kanciom.
gal biski ko nedaskaiciau, o kas jums ten nepatinka?
nu kad darbai dingsta, tai cia isviso virsune
o kas juos pradangina?
pradangina kiek teko girdėt bildukai-grupiokai, bildukai-dėstytojai, arba iš svetimi žmonės pasiūsti savų su nuoroda į atitinkamą pavardę, kurios arbus reik pašalint, kartais tie darbai atsiranda......... po peržiūros
man nepatinka tai, kad pas mus labai slidi yra simpatijų antipatijų skalė, tai kad neaišku pagal ką tavę vertina skūstis aš negaliu mano balai aukšti, bet vis dėl to, dėstytojas įvertinęs galėtų prie visų pasakyt kodėl tau toks balas, o tau toks ir nekiltų niekam klausimų arba kiltų bet juos būtų galima vietoje ir išspręst
šiaip mano nepasitenkinimas plaukia iš to kad aš bėgte per studijas, nes turiu daug darbo, o tik tas likutis nuo darbų tenka studijoms, kurios nukenčia, bet kaip Lachesė sakė studijos yra brangios vien geresnio popieriaus lapas kiek kainuoja, teptukai, dažai ir kitos priemonės, kurių prireikia, o per peržiūras iš vis išlaidos būna didelės ir pikčiausia, kad geriausius darbus surenka į fondus ir studentui jie nelieka
yra studentų kurie piktinasi studijų kokybe ir jie teisūs, pradėkim tuo, kad kai akademijoje būna studentų piešinių parodos, tie darbai, kurie piešti prieš 20 metų ir dabartinių studentų kaip diena ir naktis skiriasi, akademijoje labai nedaug žmonių, kurie neblogai pieštų akademinį piešimą ir be kaidų sugebėtų piešinį "susistatyt"
kiek žinau prieš 20 metų dėstytojas nevertindavo studento jei darbas būdavo neatliktas studijoje prie jo, aš pati asmeniškai esu darius krūvą darbų studentams už pinigus į tą pačią akademiją ir įvertino nuo 6 iki 9 balų, bet čia buvo kiek moki tiek ir gausi
tai va