Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(paukstulis @ 2007 01 30, 18:32)
Jooo, VDA man irgi kaip Betliejaus zvaigzde sviete... Teko nusivilti.
O KDI pastoviai nakti pries perziuras dingsta darbai, net diplominiai.

Kultura kuriantys zmones...

Galeciau romana parasyti, bet nesinori sau nuotaikos gadinti.

ne is taves vienos teko girdeti,daug mano klasioku ten mokosi,tai irgi skundesi,o kad dinsta,tai rodo zveriska konkurencija ir nuli kulturos,pas mus dar nebuvo dinge niekas iki siu perziuru,bet ne darbas,o daiktai dingo is uzrakintos auditorijos....
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 01 30, 19:00)
nu pasiskaicius cia jusu atrodo, kad nei vienai mokintis nepatinka(turiu galvoja mokymo istaiga)  g.gif  as  turbut niekaip neprisiversciau ka nors padaryti ar i paskaitas eiti, jei eiciau su kanciom.
gal biski ko nedaskaiciau, o kas jums ten nepatinka?
nu kad darbai dingsta, tai cia isviso virsune  doh.gif o kas juos pradangina?

pradangina kiek teko girdėt bildukai-grupiokai, bildukai-dėstytojai, arba iš svetimi žmonės pasiūsti savų su nuoroda į atitinkamą pavardę, kurios arbus reik pašalint, kartais tie darbai atsiranda......... po peržiūros lotuliukas.gif

man nepatinka tai, kad pas mus labai slidi yra simpatijų antipatijų skalė, tai kad neaišku pagal ką tavę vertina skūstis aš negaliu mano balai aukšti, bet vis dėl to, dėstytojas įvertinęs galėtų prie visų pasakyt kodėl tau toks balas, o tau toks ir nekiltų niekam klausimų arba kiltų bet juos būtų galima vietoje ir išspręst bigsmile.gif

šiaip mano nepasitenkinimas plaukia iš to kad aš bėgte per studijas, nes turiu daug darbo, o tik tas likutis nuo darbų tenka studijoms, kurios nukenčia, bet kaip Lachesė sakė studijos yra brangios vien geresnio popieriaus lapas kiek kainuoja, teptukai, dažai ir kitos priemonės, kurių prireikia, o per peržiūras iš vis išlaidos būna didelės ir pikčiausia, kad geriausius darbus surenka į fondus ir studentui jie nelieka unsure.gif
yra studentų kurie piktinasi studijų kokybe ir jie teisūs, pradėkim tuo, kad kai akademijoje būna studentų piešinių parodos, tie darbai, kurie piešti prieš 20 metų ir dabartinių studentų kaip diena ir naktis skiriasi, akademijoje labai nedaug žmonių, kurie neblogai pieštų akademinį piešimą ir be kaidų sugebėtų piešinį "susistatyt"

kiek žinau prieš 20 metų dėstytojas nevertindavo studento jei darbas būdavo neatliktas studijoje prie jo, aš pati asmeniškai esu darius krūvą darbų studentams už pinigus į tą pačią akademiją ir įvertino nuo 6 iki 9 balų, bet čia buvo kiek moki tiek ir gausi cool.gif

tai va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 30, 20:22)
kai akademijoje būna studentų piešinių parodos, tie darbai, kurie piešti prieš 20 metų ir dabartinių studentų kaip diena ir naktis skiriasi, akademijoje labai nedaug žmonių, kurie neblogai pieštų akademinį piešimą ir be kaidų sugebėtų piešinį "susistatyt"

nu turbut kvailai paklausiu, bet... tai geresni tu senu studentu g.gif

del pinigu, tai visos tokio tipo studijos, kur reikia daugiau nei tik sasiuvinio ir tusinuko nemazai kainuoja. as ir labai daug pinigu isleidziu.

del ivertinimo, tai pas mus visada gale ivertinimo paraso kodel ivertino butent taip, tik kartais skaitai ir nesupranti, kodel jiems taip pasirode, nes tavo nuomone visiskai priesinga doh.gif cia tuos ivertinimus raso pas mus tam, kad tipo tobuletum

o kad studentai studentu darbus 'paderina', tai cia jau virsune. nesuprantu tokiu zmoniu fool.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 01 31, 10:06)
nu turbut kvailai paklausiu, bet... tai geresni tu senu studentu g.gif

del pinigu, tai visos tokio tipo studijos, kur reikia daugiau nei tik sasiuvinio ir tusinuko nemazai kainuoja. as ir labai daug pinigu isleidziu.

del ivertinimo, tai pas mus visada gale ivertinimo paraso kodel ivertino butent taip, tik kartais skaitai ir nesupranti, kodel jiems taip pasirode, nes tavo nuomone visiskai priesinga doh.gif cia tuos ivertinimus raso pas mus tam, kad tipo tobuletum

o kad studentai studentu darbus 'paderina', tai cia jau virsune. nesuprantu tokiu zmoniu fool.gif

niu taip prieš 20 metų studentai geriau piešė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 11 08, 19:46)
sveikos, as studijuoju fotografija anglijoj. metus studijavau koledze, o dabar universitete. labai patinka, bet vargstu ziauriai wacko.gif
rasau ese apie realizma, jei kuri turetumete apie tai informacijos buciau labai dekinga  notworthy.gif

kaip faina wub.gif o galima paklausti tiksliai kur ir kokios kainos? smile.gif

O ash pati esu baigus Kauno kolegijos, menu fakulteta, odos plastika smile.gif Visa laika svajojau apie aprangos dizaina ir istojau i ji, bet del tam tikru priezasciu rinkausi oda smile.gif I akademija nestojau, nes pieshimas mano silpnoji puse, bto kaune akadej ir nera kostiumu dizaino,bet pasiskaicius jusu atsiliepimus ir kitu zmoniu apie akade, kazkaip ir nebenoriu jau ten smile.gif

O man studijuoti patiko, nors buvo ir nervu ir streso, ypac priesh perziuras kai pasilikdavau paskutinei nakciai viska smile.gif Shiemet galvoju stoti i ishlyginamasias studijas jei viskas bus gerai, bet gaila, kad ishlyginamosios tik Vln pedagoginiam yra schmoll.gif

O shiaip vis dar svajoju apie aprangos dizaina, gal kadanors....
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 02 01, 14:20)
niu taip prieš 20 metų studentai geriau piešė  bigsmile.gif

geras bigsmile.gif tai ne pirmyn, o atgal. net gaila kazkaip

QUOTE(GinCherry @ 2007 02 06, 00:44)
kaip faina  wub.gif o galima paklausti tiksliai kur ir kokios kainos? smile.gif

university of westminster, o kaina priklauso nuo to ar full ar part time, jei full tai 3 metai po kazkur 3500 per metus, o jei part, tai 4 metai po 1600 uz metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 02 07, 17:51)
geras  bigsmile.gif tai ne pirmyn, o atgal. net gaila kazkaip
university of westminster, o kaina priklauso nuo to ar full ar part time, jei full tai 3 metai po kazkur 3500 per metus, o jei part, tai 4 metai po 1600 uz metus  mirksiukas.gif

cia kokia valiuta? domiuosi, nes dukra menininke
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2007 02 07, 16:49)
cia kokia valiuta? domiuosi, nes dukra menininke

oi, pamirsau parasyti, svarais

beja, uzsieni "susiveikti" pinigeliu mokslams turintiems mazesnes pajegas tikrai nesunku, tik reikia biski kuribiskumo ir idejo mirksiukas.gif
Atsakyti

o tu cia parashei fotografijos kainas ar tem visom menu specialybem vienodai? g.gif

ashtai vis pasvajoju apie mokslus uzsienyje, bet diedas tokiam ilgam laikui niekad nepasiliktu ten verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 02 07, 22:41)
o tu cia parashei fotografijos kainas ar tem visom menu specialybem vienodai?  g.gif
ashtai vis pasvajoju apie mokslus uzsienyje, bet diedas tokiam ilgam laikui niekad nepasiliktu ten  verysad.gif

kiek zainau visos specialybes(aplamai visos) kainuoja vienodai ar bent jau labai panasiai. lyg tai valstybes yra nustatytas mokestis, bet bijau apsimeluoti.

tik va priemones menu specialybem daug kainuoja, nes daug visko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, as studijuoju menus...ir kaip tik bakalauras ant nosies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 02 13, 08:11)
sveikos, as studijuoju menus...ir kaip tik bakalauras ant nosies  doh.gif

ka studijuoji ax.gif

ziuriu dauguma meninkiu cia tik pasiskust ateina verysad.gif
o galetume papliurpt apie is kur semetes ideju, kokius darbus darot ir rasot, kas sunku, o kas lengva it t.t. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 13 vasario 2007 - 15:35