Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

as va dabar tikiuosi normaliai susitvarkysiu diplomini,ir 100proc darysiu pertrauka pries magistro studijas,jau man nervai nebelaiko nuo akades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 27, 12:26)
as va dabar tikiuosi normaliai susitvarkysiu diplomini,ir 100proc darysiu pertrauka pries magistro studijas,jau man nervai nebelaiko nuo akades biggrin.gif

man beje ir verysad.gif vienoje vietoje būt ilgai negerai, o aš tą pačią specelybę baigiau bakalaurą ir stojau į magistrą, o sveikiau būtų buvę stot į kitą bent specialybę, ech bet man jau kelio galas artėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 27, 15:22)
man beje ir  verysad.gif  vienoje vietoje būt ilgai negerai, o aš tą pačią specelybę baigiau  bakalaurą ir stojau į magistrą, o sveikiau būtų buvę stot į kitą bent specialybę, ech bet man jau kelio galas artėja  4u.gif

ja as mastau magistra irgi kita specialybe smile.gif jegele,atostogos cool.gif
Atsakyti
kazkada ir as svajojau apie VDA net stoti bandziau, bet ...kaip ir neistojau, studijas baigiau kitur, bet nuomone apie VDA pakeiciau- ateities planuose nusimato meno studijos bet... ne Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 26, 13:56)
niu aš VDA magistrė iš patirties pasakyt galiu, kad baigus bakalaurą reikėtų metus padaryt pertrauką ir pratest studijas, aš pertraukos nepadariau ir gailiuos  doh.gif

na man kliuvo atsostogos tarp bakalauro ir magistro... bet tik todėl, kad negalėjau suderint darbo su studijom... buvau įstojusi, bet nelankiau... vėliau pasiunčiau tą darbą velniop, susiradau kitą su palankesniu grafiku ir pozityviai į mokslus nusiteikusiu vadovu- ir pabaigiau...net nežinau ar pravertė man tos atostogos ar ne g.gif ... senokai tai buvo- dabar nepamenu jau...
Atsakyti
kazkaip aplink pažiųri ir baisu darosi,pas mus iš 30 žmonių peržiūrose dalyvavo 10,kai pasikalbam visi pervargę,akademijos studijos gan brangiai atsieina,o jei nesi turtingų tėvų ir vilniečių vaikas,tai ir tikrai nelengva ir mokutis ir dirbti,galiausiai protas pačiuožia nuo betvarkės ir nepagarbos ir bemiegių naktų,nes akademijoje vos kelis dalykus daryti galima ,visa kita namie,o ir buitis savo reikalauja,...nestokit į akademiją,nes daugiau prarasit ,nei gausit,čia tik nuomonė iš patirties...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 29, 16:39)
kazkaip aplink pažiųri ir baisu darosi,pas mus iš 30 žmonių peržiūrose dalyvavo 10,kai pasikalbam visi pervargę,akademijos studijos gan brangiai atsieina,o jei nesi turtingų tėvų ir vilniečių vaikas,tai ir tikrai nelengva ir mokutis ir dirbti,galiausiai protas pačiuožia nuo betvarkės ir nepagarbos ir bemiegių naktų,nes akademijoje vos kelis dalykus daryti galima ,visa kita namie,o ir buitis savo reikalauja,...nestokit į akademiją,nes daugiau prarasit ,nei gausit,čia tik nuomonė iš patirties...

nu taip kategorškai nereikėtų sakyt, kad nestokit, bet stojant pagalvokit ko jūs iš tos akademijos norit, nes pirmakursį labai greit atpažystu akademijoje ne tik iš nematyto veido, bet ir iš didelio entuzijazmo tame veide, mol aš menininkas ax.gif bet labai greit jis blėst pradeda įpatingai po pirmos peržiūros cool.gif ir dažnai viltys nepateisinamos

Atsakyti
tai ir tavo nuomonė labai panaši,geri,tegul visi pasiskaito ir pagalvoja,o anksciau,manau buvo tikrai kitaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 29, 17:14)
tai ir tavo nuomonė labai panaši,geri,tegul visi pasiskaito ir pagalvoja,o anksciau,manau buvo tikrai kitaip... g.gif

kiek žinau buvo kitaip, nes pas manę visa giminės dinastija akademiją baigus, kiek žinau iš pasakojimų tai kaip diena nuo nakties
Atsakyti
Sveikos. Galvoju dabar kur stoti, o širdis labiau linksta prie menų. Gal galite patarti, kokios būtų mano perspektyvos baigus su menu susijusią specialybę?
Atsakyti
Jooo, VDA man irgi kaip Betliejaus zvaigzde sviete... Teko nusivilti.
O KDI pastoviai nakti pries perziuras dingsta darbai, net diplominiai.

Kultura kuriantys zmones...

Galeciau romana parasyti, bet nesinori sau nuotaikos gadinti.
Atsakyti
nu pasiskaicius cia jusu atrodo, kad nei vienai mokintis nepatinka(turiu galvoja mokymo istaiga) g.gif as turbut niekaip neprisiversciau ka nors padaryti ar i paskaitas eiti, jei eiciau su kanciom.
gal biski ko nedaskaiciau, o kas jums ten nepatinka?
nu kad darbai dingsta, tai cia isviso virsune doh.gif o kas juos pradangina?
Atsakyti