panos, kur gaunat literaturos kai reikia pararasyti koki nors darba?
siandien puse dienos didziausioj kauno bibliotekoj prasedejau, norejau surasti ka nors lietuviska mane dominancia tema, bet nepavyko. tai isejau nesupratus ar cia as ieskot nemoku ar kaip cia yra
QUOTE(china @ 2006 12 19, 22:37)
panos, kur gaunat literaturos kai reikia pararasyti koki nors darba?
siandien puse dienos didziausioj kauno bibliotekoj prasedejau, norejau surasti ka nors lietuviska mane dominancia tema, bet nepavyko. tai isejau nesupratus ar cia as ieskot nemoku ar kaip cia yra
O ko konkrečiau ieškai?
Kai dienos sustoja. Kai kiekviena akimirka atneša permainas. Kai vienam bristi tampa per sunku. Ir pastangos atsiperka... visada ieškome kitos rankos... Tada lieka tai, kas svarbiausia - draugystė, bendravimas ir pasitikėjimas. Lieka tai, kas vertinga ir amžina. Linkiu Jums šilumos dar neapsnigtą žiemą, tikėjimo šv. Kalėdų vakarą ir pasisekimo Naujaisiais metais!
QUOTE(vobla @ 2006 12 20, 14:21)
O ko konkrečiau ieškai?
ieskojau apie pop art, tai lietuviskai pop mena arba daile arba populiaruji mena.
bibliotekoj neradau, bet uztai vagos knygyne visa knyga apie tai visai netycia radau. zinoma anglu kalba ir kainavo beveik 70lt, na bet ka padarysi jei reikia
QUOTE(G_inte @ 2006 12 24, 08:25)
Kai dienos sustoja. Kai kiekviena akimirka atneša permainas. Kai vienam bristi tampa per sunku. Ir pastangos atsiperka... visada ieškome kitos rankos... Tada lieka tai, kas svarbiausia - draugystė, bendravimas ir pasitikėjimas. Lieka tai, kas vertinga ir amžina. Linkiu Jums šilumos dar neapsnigtą žiemą, tikėjimo šv. Kalėdų vakarą ir pasisekimo Naujaisiais metais!
ginte, labai grazus sveikinimas, net nusikopijavau kitiems metams
visas su jau praejusiom ir dar ateinanciom sventem
mamytes meninkes turbut labai smarkiai uzsieme, kad visai cia nesilanko
as va turiu savaite atsipusti po darbu rasymo ir vel mokslai prasides.
beja, jei kam reiktu temeles anglu kalba, tai as turiu apie realizma ir pop arta mielai pasidalinciau
as va turiu savaite atsipusti po darbu rasymo ir vel mokslai prasides.
beja, jei kam reiktu temeles anglu kalba, tai as turiu apie realizma ir pop arta mielai pasidalinciau
QUOTE(natie @ 2006 02 20, 18:34)
sweika, as studijuoju vda kost.dizaina niekad ten nebestociau
QUOTE(natie @ 2006 03 06, 17:19)
iswis bloga nuomone apie wisa vda, laukiu nesulaukiu kitu metu kai baigsiu sita prakeikta istaiga, kad tai suprasti reik ten bent biskeli pabut, neismokina NIEKO, amziais gaistam laiko laukdami destytoju, po pora wal, ir dar jos drista reiksti nepasitenkinima, tyciojasi, kai po perziuru laukiam pazymiu wisa saw.nemiegoje, 4wal, opo to pasako wos ne dinkit is cia, zodziu pasaka be galo, apie vda buwo tiek swajota, tiek noreta ten istot, bet nusiwilimas milziniskas, be galo gaila pinigu sukistu i projektus, kuriu gywenime nebematysi, nes wiska sau pasilieka, tai wa pasakykit kur pati paprasciausia pagarba kai mes kaip locheliai turim laukti 2 wal.destytoju, tipo mum laikas nera swarbus, patariu ten nestot, rekia rekia ir rekia kodel mes nieko nedarom, niekur nedalyvaujan, o kam jei kiekwienazingsni nori kontroliuot kad tik gedos nepadarytume, bet juk is klaidu mokomasi, nora atsokdimo tiek kad net nebemegstu sau kai ka grazaus pasidaryt pati swarstau gal baigus stosiu i vilniaus kolegija ta pacia spec.
QUOTE(natie @ 2006 04 25, 00:31)
man swarbiausias dalykas buwo stojant kad ismokytu modeliuot, ko tikrai nepadare, kasman is to jei as nupiesiu o kaip igywendint net neisiwaizduoju, kaip paaiskint siuwejai ar konstruktorei ko nori, jei ten nerauki manau jei destytojai bent biskeli gerbtu mus ir sawo darba tai tikrai taip nebutu, weluot 2-3wal ar iswis neateit manau yra laaabai gedinga pas mus taip yra nes jom darbas akadej yra trecias ar ketwirtas ir tai gaunas antraeilis dalykas, kuriam skiria per mazai demesio....
QUOTE(sesele @ 2006 07 31, 05:09)
) as studijuoju vda vizualini dizaina, bet klaipedos filiale. natie, o mes galwojom, kad tik mums klaipedoj taip blogai... taip daznai apie wilniu pagalwojam, kad ten turbut rimciau zymiai destytojai i wiska ziuri, moko normaliai, o ne kaip pas mus wargo peliu mokyklele-wiskas sawarankiskai, o rezultatai - simpatijos-antipatijos.
hmz..... tik kazi ar pas jus taip buna, kai pas studenta nera ne wieno brezinio, o jam 10 parasoma uz konstravima?
hmz..... tik kazi ar pas jus taip buna, kai pas studenta nera ne wieno brezinio, o jam 10 parasoma uz konstravima?
QUOTE(Dujokaukee @ 2006 09 17, 20:29)
Baltai visom pavydžiu Aš taip norėčiau stot į dailę, tačiau nros ir baigus Dailės mokyklą abejoju ar sugebėčiau ten įstot
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 15, 10:50)
as 4kurse Vilniaus VDA dizaina studijuoju..
vaje vaje,pritariu cia nekokiai nuomonei apie VDA,visa laika pastovus laiko gaisimas ir nieko neveikimas.tupi ir lauki ateis destytojas neateis,veluoja minimum valanda.bijau kaip reiks dirbti baigus nes praktiniu dalyku,darbo kompiuterinem programom,butent to ko reikes darbe,niekas nemokina.nera tokiu paskaitu,absurdas kazkoks.kiekvienas nori kad darytum jo stilium ir taip kaip patinka jam.nulis sansu studentui reikstis.padarai kazkaip individualiai-skola.per tapyba visi tapo vienodai piesia irgi vienu stilium
tap pat yra simpatijos/antipatijos.su vienu sneku su kitu isvis burbteli kazka ir viskas.pastovus stresas,staugimas,gasdinimas ir pan.
vaje vaje,pritariu cia nekokiai nuomonei apie VDA,visa laika pastovus laiko gaisimas ir nieko neveikimas.tupi ir lauki ateis destytojas neateis,veluoja minimum valanda.bijau kaip reiks dirbti baigus nes praktiniu dalyku,darbo kompiuterinem programom,butent to ko reikes darbe,niekas nemokina.nera tokiu paskaitu,absurdas kazkoks.kiekvienas nori kad darytum jo stilium ir taip kaip patinka jam.nulis sansu studentui reikstis.padarai kazkaip individualiai-skola.per tapyba visi tapo vienodai piesia irgi vienu stilium
tap pat yra simpatijos/antipatijos.su vienu sneku su kitu isvis burbteli kazka ir viskas.pastovus stresas,staugimas,gasdinimas ir pan.
jūs tiek prirašėt apie vda o aš dar trigubai pridėčiau,nebegaliu ten ištverti ir ko tas mano architektės diplomas bus vertas? bijosiu net interjerus po tokių mokslų daryti,kad žmonių pas kaimynus nepasiųsčiau,negaliu ,tfu kaip nekenčiu akadės,tiek svajojau,tiek mokykloje laiko atidaviau besiruošdama čia stoti,,net šokiuose nebuvau iki įstojimo,kažkoks košmaras architektūroje,visis spjaudosi ir ir gailisi,ir mokomės,bi tik 5 parašytų iš specialybės,o bendri dalykai liux,juk ne durni dauguma į tą architektūrą stojo,o vat išeis tikrai degradavę,o dar magistras tos pats laukia,esu balkalaure, jei tokie studentai iš akademijos užsienį protingi atrodo,tai kas ten per mokslai,kažkaip nelabai noriu patikėti,labai norėčiau pakliūti į meninę architektūros pusę nagrinėjančią aukštąją užsienyje. Nutariau imtis akademines ir važiuoti kažkur padirbėti,nes nudurnėt gali akadėj,laikykitės,kurioms ten sunku,o toms,kur gerai ,tai džiaugiuosi už jus
į akadę atėjau visiškai žalia... ir iš jos, manau, pasiėmiau tikrai nemažai... pradėjau nuo 5-6, net siūlė į tapybą perstot, o paskutiniuose kursuose vadino viena iš lyderių. Svarbiausia - mokėti pasiimti... o kas dėl dėstytojų vėlavimo, magistrantūroj viskas kitaip, jau galima susitart kaip su žmonėm... būna kad net ir patys dėstytojai skambina veluojantiems studentam ir klausia ar kas žada pasirodyt (žinoma čia tik kai kurie )
labiausiai pasiilgstu tai vakarų, praleistų auditorijose betapant, tai gerai pasilinksmindavom kuo galva "blaivesnė" tuo geresni šedzevrai išeidavo. kai kurios bemiegės naktys ir panašios būdavo... va tik pirmuose kursuose ne vieną ašarėlę teko nuleisti... Bet kadangi žmogus (na bent jau aš) linkęs bloga greit pamiršti, tai akademija kelia tik gerus sentimentus, net ir vyrą čia susiradau O gal aš šiandien tiesiog geros nuotaikos
labiausiai pasiilgstu tai vakarų, praleistų auditorijose betapant, tai gerai pasilinksmindavom kuo galva "blaivesnė" tuo geresni šedzevrai išeidavo. kai kurios bemiegės naktys ir panašios būdavo... va tik pirmuose kursuose ne vieną ašarėlę teko nuleisti... Bet kadangi žmogus (na bent jau aš) linkęs bloga greit pamiršti, tai akademija kelia tik gerus sentimentus, net ir vyrą čia susiradau O gal aš šiandien tiesiog geros nuotaikos
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 25, 01:15)
jūs tiek prirašėt apie vda o aš dar trigubai pridėčiau,nebegaliu ten ištverti ir ko tas mano architektės diplomas bus vertas? bijosiu net interjerus po tokių mokslų daryti,kad žmonių pas kaimynus nepasiųsčiau,negaliu ,tfu kaip nekenčiu akadės,tiek svajojau,tiek mokykloje laiko atidaviau besiruošdama čia stoti,,net šokiuose nebuvau iki įstojimo,kažkoks košmaras architektūroje,visis spjaudosi ir ir gailisi,ir mokomės,bi tik 5 parašytų iš specialybės,o bendri dalykai liux,juk ne durni dauguma į tą architektūrą stojo,o vat išeis tikrai degradavę,o dar magistras tos pats laukia,esu balkalaure, jei tokie studentai iš akademijos užsienį protingi atrodo,tai kas ten per mokslai,kažkaip nelabai noriu patikėti,labai norėčiau pakliūti į meninę architektūros pusę nagrinėjančią aukštąją užsienyje. Nutariau imtis akademines ir važiuoti kažkur padirbėti,nes nudurnėt gali akadėj,laikykitės,kurioms ten sunku,o toms,kur gerai ,tai džiaugiuosi už jus
niu aš VDA magistrė iš patirties pasakyt galiu, kad baigus bakalaurą reikėtų metus padaryt pertrauką ir pratest studijas, aš pertraukos nepadariau ir gailiuos
QUOTE(sicilija @ 2007 01 26, 15:56)
niu aš VDA magistrė iš patirties pasakyt galiu, kad baigus bakalaurą reikėtų metus padaryt pertrauką ir pratest studijas, aš pertraukos nepadariau ir gailiuos
aš jau nebeišveriu ,darysiu pauzę dabar
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 26, 15:41)
aš jau nebeišveriu ,darysiu pauzę dabar
vat bakalaure daryt nereikėtų, vieną pažystu kuri padarė tai buvo laaabai sunku sugryžt, o paskum taip ir nebaigė, bakalaurą manau reiktų baigt, o kiek tau liko iki baigimo
aš trečiam,pavasariniame semestre jau atostogausiu. nes jau priėjau krizinį momentą,nesu iš tų,katrie vos tempia mokslus,o dabar atsidūriau dugne,reikia pailsėti,gal pakeliauti į kokias kitas šalis ,pasisemti idėjų,pailsėti
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 26, 21:39)
aš trečiam,pavasariniame semestre jau atostogausiu. nes jau priėjau krizinį momentą,nesu iš tų,katrie vos tempia mokslus,o dabar atsidūriau dugne,reikia pailsėti,gal pakeliauti į kokias kitas šalis ,pasisemti idėjų,pailsėti
aš prieš pat bakalauro pabaigą buvau ir sugalvojus pailsėt, bet kai rimčiau pagalvojau, tai nėra problemos sprendimas, o tiesiog atidėjimas ir kai visos mano koležankės bus pabaigusios ir pamiršusios aš vis dar tą pačią košę srėbsiu, nugis ne daug liko tuoj atostogos ir pailsėsi