Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(Sapho @ 2006 05 04, 22:09)
O ka manote apie muzikologija? - cia menas, ar ne? blush2.gif

o kaip kitaip? Meno teorija ir meno praktika - is to paties katilo g.gif
QUOTE(sicilija @ 2006 08 25, 18:56)
aš studijuoju VDA textilę  4u.gif

siuo metu? idomu, kuriame kurse?
QUOTE(ISPANE @ 2006 10 30, 20:52)
Nors ir per velai atsakysiu ,bet matau ,kad likau nesuprasta ,tad noreciau Tau papriestarauti! Labai gerbiu menininkus ir tikrai nelaikau ju (kaip tu sakai locheliais ir tinginiais) gink dieve NE!!! tiesiog as ,kaip ir daugelis kitu jaunu zmoniu, linkusiu i mena niekad nesupratau matematikos ir tiksliuju mokslu( vos vos tempiau ) todel net ir noredama, niekaip neistociau i kita spec. reikalaujancia matiekos ! kitas dalykas man tai net nebutu priimtina.. GAILA ,KAD TAIP NESUPRATINGAI SUREAGAVAI I MANO KLAUSIMA-AS DAR TIK IESKAU SAVO KELIO verysad.gif  verysad.gif

sekmes paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš pati studijuoju menotyrą VDU.
[/quote]

Kelintam kurse? Kaip tau? 4u.gif
Atsakyti
as 4kurse Vilniaus VDA dizaina studijuoju..
vaje vaje,pritariu cia nekokiai nuomonei apie VDA,visa laika pastovus laiko gaisimas ir nieko neveikimas.tupi ir lauki ateis destytojas neateis,veluoja minimum valanda.bijau kaip reiks dirbti baigus nes praktiniu dalyku,darbo kompiuterinem programom,butent to ko reikes darbe,niekas nemokina.nera tokiu paskaitu,absurdas kazkoks.kiekvienas nori kad darytum jo stilium ir taip kaip patinka jam.nulis sansu studentui reikstis.padarai kazkaip individualiai-skola.per tapyba visi tapo vienodai biggrin.gif piesia irgi vienu stilium
tap pat yra simpatijos/antipatijos.su vienu sneku su kitu isvis burbteli kazka ir viskas.pastovus stresas,staugimas,gasdinimas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2006 03 06, 15:19)
iswis bloga nuomone apie wisa vda, laukiu nesulaukiu kitu metu kai baigsiu sita prakeikta istaiga, kad tai suprasti reik ten bent biskeli pabut, neismokina NIEKO, amziais gaistam laiko laukdami destytoju, po pora wal, ir dar jos drista reiksti nepasitenkinima, tyciojasi, kai po perziuru laukiam pazymiu wisa saw.nemiegoje, 4wal, opo to pasako wos ne dinkit is cia, zodziu pasaka be galo, apie vda buwo tiek swajota, tiek noreta ten istot, bet nusiwilimas milziniskas, be galo gaila pinigu sukistu i projektus, kuriu gywenime nebematysi, nes wiska sau pasilieka, tai wa pasakykit kur pati paprasciausia pagarba kai mes kaip locheliai turim laukti 2 wal.destytoju, tipo mum laikas nera swarbus, patariu ten nestot, rekia rekia ir rekia kodel mes nieko nedarom, niekur nedalyvaujan, o kam jei kiekwienazingsni nori kontroliuot kad tik gedos nepadarytume, bet juk is klaidu mokomasi, nora atsokdimo tiek kad net nebemegstu sau kai ka grazaus pasidaryt verysad.gif  pati swarstau gal baigus stosiu i vilniaus kolegija ta pacia spec. doh.gif

nu nustebinai unsure.gif . esu baigus ten pat tą patį...Tiesa tai buvo prieš kokius 6 metus, bet netikiu, kad nuo to laiko viskas taip pasikeitė... į blogąją pusę... unsure.gif
Jau nuo pat pirmo kurso supratau- kad gauni lygiai tiek- kiek sugebi pasiimti mirksiukas.gif Nemoki- tavo problemos- nieks ant lėkštutės nepatieks smile.gif
Man patiko ten studijuoti. Mielai pakartočiau dar kartą smile.gif Jei lygint pasakojimus su studijavusių tą pačią spec. vakarų šalyse- tai ten apskritai vaikų darželis, o ne studijos...Tik vat pagarbos studentui tikrai daugiau... O apart tos pagarbos- žinių praktiškai nulis...
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 15, 08:50)
nulis sansu studentui reikstis.padarai kazkaip individualiai-skola.per tapyba visi tapo vienodai biggrin.gif piesia irgi vienu stilium
tap pat yra simpatijos/antipatijos.su vienu sneku su kitu isvis burbteli kazka ir viskas.pastovus stresas,staugimas,gasdinimas ir pan.

matyt aš buvau simpatija g.gif biggrin.gif bo specialybiniai dalykai niekad nekėlė streso... O teoriniai bendrieji- nu žinoma- kaip ir prieš kiekvieną egzaminą blush2.gif bet tai jau mano problema- turėjau dirbt, kad save išlaikyčiau, nuo pat pirmo kurso, taigi ne viską suspėdavau... blush2.gif tačiau visad dirbau savitu stiliumi ir nieks už tai man per galvą nedavė- greičiau priešingai...jei esi stipri asmenybė- nieks tavęs nepakeis- visuomet yra galimybė perauklėt dėstytoją, o ne save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 15 gruodžio 2006 - 10:29
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 15, 10:50)
as 4kurse Vilniaus VDA dizaina studijuoju..
vaje vaje,pritariu cia nekokiai nuomonei apie VDA,visa laika pastovus laiko gaisimas ir nieko neveikimas.tupi ir lauki ateis destytojas neateis,veluoja minimum valanda.bijau kaip reiks dirbti baigus nes praktiniu dalyku,darbo kompiuterinem programom,butent to ko reikes darbe,niekas nemokina.nera tokiu paskaitu,absurdas kazkoks.kiekvienas nori kad darytum jo stilium ir taip kaip patinka jam.nulis sansu studentui reikstis.padarai kazkaip individualiai-skola.per tapyba visi tapo vienodai biggrin.gif piesia irgi vienu stilium

80 proc. tiesos, niu man su spec dalykais viskas kaip ir O.K tik piešimas vis kaip šuniui 5 koja, kažkaip reiks skolą gražint už pavasario semestrą unsure.gif unsure.gif unsure.gif
o su kitais specelybiniais dalykais plius minus, man tik mistika kaip juos vertina ir pagal ką vertina, nes viena dėstytoja pažiūrėdavo ir sakydavo, o man tai čia pavyzdžiui negražu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba gražu, nors tai kas jai būdavo gražu visa mūsų grupė sakydavo, kad baisu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
o šeip tikra tiesa kiek pasiimsi iš to dėstytojo tiek ir turėsi arba kiek domėsies pats tiek ir žinosi, smile.gif smile.gif smile.gif
o iš teorinių dalykų tai kiečiausi Andrijauskas ir Sverdiolas ir dar Radžvilas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif visiems trims jaučiu savotiškas simpatijas, nors Sverdiolą retas, kuris myli, bet vistiek thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 15, 09:56)

o iš teorinių dalykų tai kiečiausi Andrijauskas ir Sverdiolas ir dar Radžvilas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif visiems trims jaučiu savotiškas simpatijas, nors Sverdiolą retas, kuris myli, bet vistiek  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

fear.gif fear.gif mega_shok.gif bijau.gif
nu va čia tai, ką tikrai su siaubu prisimenu karsta.gif
matai kaip kiekvienam skirtingai- aš prieš Radžvilą net "zaikatsia" pradėjau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 15, 12:56)
80 proc. tiesos, niu man su spec dalykais viskas kaip ir O.K tik piešimas vis kaip šuniui 5 koja, kažkaip reiks skolą gražint už pavasario semestrą  unsure.gif  unsure.gif 
o su kitais specelybiniais dalykais plius minus, man tik mistika kaip juos vertina ir pagal ką vertina, nes viena dėstytoja pažiūrėdavo ir sakydavo, o man tai čia pavyzdžiui negražu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif arba gražu, nors tai kas jai būdavo gražu visa mūsų grupė sakydavo, kad baisu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
o šeip tikra tiesa kiek pasiimsi iš to dėstytojo tiek ir turėsi arba kiek domėsies pats tiek ir žinosi,  smile.gif  smile.gif
o iš teorinių dalykų tai kiečiausi Andrijauskas ir Sverdiolas ir dar Radžvilas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif visiems trims jaučiu savotiškas simpatijas, nors Sverdiolą retas, kuris myli, bet vistiek  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

pas Radzvila is pirmo kart issilaikiau filosofija nors nesitikejau biggrin.gif
del piesimo man irgi sh...Bakšys man daugiau 6 neraso niekada,o va Kazlauskas 9 lotuliukas.gif tai ir suprask kaip as piesiu g.gif
paziurejau Sverdiolo dalyka knygutej-5 blush2.gif
Atsakyti
uuuuuuuu man piešimą Grigaliūnas dėsto, gal ir geras dėstytojas, pats savo noru man skolos nerašo, pati neatsiskaitau, o kai reik tai tą penketuką suraito : blush2.gif, nors praitą rudenį buvo kitas dėstytuvas, tai už nelankymą 7 parašė, nors tik per peržiūras mano darbus pamatė, o manęs iš vis ne matė, padėjau ir viskas, katedroje skė būt 8 rašes jei būč pasirodžius blush2.gif
o Sverdiolas man patiko, nes jam vienodas kaifas ar skolą rašyt, ar 10 jis vienodai džiaugias ir egzas pas jį linksmas buvo lotuliukas.gif
žodžiu parašėm savo klausimus raštu, o paskui jau žodžiu klausė, ateina mergiotė jis jos klausinėja ji arba nusišneka arba tyli,
tai jis klausia o kodėl jūs su manim nekalbat?
ji sako. kad jaudinas, niu tai jis jai duoda studijų knygelę ir sako jaunam žmogui sveika pasijaudint, ateisit dar kartelį lotuliukas.gif
kitos rašliavą paimė nieko iš kart sako 5, ji dėstytojau noriu daugiau, jis jos klausia, ji neatsako, jis jai liepia ateit kitą kart lotuliukas.gif

kai manęs paklausė kokio pažymio noriu iš kart pasirinkau mažesnį, klasusia, o kodėl, sakau jaučiu, kad infarktas artinasi unsure.gif gavau 7, bet sėdėdama prieš pat nosį nusirašiau, nors dar žodžiu klausinėjo, lai lemenau, lemenau, o kai išėjau iš egzo laimės pilnos kelnės buvo bigsmile.gif

o viena pana pasakojo, kad pas jį egzą iki diplominio laikė ir parašė 5 tik todėl, kad gyvenimo jai sugriaut nenorėjo blink.gif blink.gif blink.gif, sakė topinis klausimas buvo kodėl Nyčė nekentė Platono mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 15, 13:39)
kai manęs paklausė kokio pažymio noriu iš kart pasirinkau mažesnį, klasusia, o kodėl, sakau jaučiu, kad infarktas artinasi  unsure.gif  gavau 7, bet sėdėdama prieš pat nosį nusirašiau, nors dar žodžiu klausinėjo, lai lemenau, lemenau, o kai išėjau iš egzo laimės pilnos kelnės buvo  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
aha pamenu tikrai linksma buvo biggrin.gif as is antro kart pas sverdiola islaikiau,pirma karta viska rastu atsakiau einu zodziu atsakinet,galvojau i kelnes pridesiu,man kazkaip dar pries placia auditorija atsakinet striokas,paklause pora klausimu,atsakiau bet antram suabejojau pries atsakydama,tada jis paklause kazko apie Platona, o as apie ji kaip sykis ir neskaicius biggrin.gif sako ateik kita karta
o antra irgi kazka stenejau stenejau nu bet jau 5 parase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 15, 10:39)
uuuuuuuu man piešimą Grigaliūnas dėsto

mes jį kažkodėl Kupstu vadindavom biggrin.gif . dabar nipomniu kodėl- mažu pagal šukuoseną g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 12 15, 12:51)
mes jį kažkodėl Kupstu vadindavom biggrin.gif . dabar nipomniu kodėl- mažu pagal šukuoseną g.gif

vienas kursas jį Lochneso pabaisa buvo pakrikštijas tik neaišku ar dėl ševeliūros ar dėl jo savybių, ateina ir šypsos kreivai ir tyli arba jei ką pasakys po 5 minučių stovėjimo už nugaros, tai rankos ir nusvyra, vienai mano grupiokei pasakė, tu gal venas nori persipjaut blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 15, 12:50)
lotuliukas.gif
aha pamenu tikrai linksma buvo biggrin.gif as is antro kart pas sverdiola islaikiau,pirma karta viska rastu atsakiau einu zodziu atsakinet,galvojau i kelnes pridesiu,man kazkaip dar pries placia auditorija atsakinet striokas,paklause pora klausimu,atsakiau bet antram suabejojau pries atsakydama,tada jis paklause kazko apie Platona, o as apie ji kaip sykis ir neskaicius biggrin.gif sako ateik kita karta
o antra irgi kazka stenejau stenejau nu bet jau 5 parase biggrin.gif

niu matyt seniokas sušvelnėjo, nes savu laiku sklandė legendos jei pas Sverdiolą neišlaikai iš pirmo karto, antrą kart per egzą jei moki 5 jis vistiek skolą rašo, o paskui, nei galo, nei krašto nebūna tiems perlaikymams schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 15 gruodžio 2006 - 12:04