O aš grafinio dizaino studentė, tik akademinėse dabar
Sapho, kas yra menas tas ir yra menas irtai ne tik daile, taip kad gerbiu visus meninkus, bet nevisi jie tokie, nors save vadina
QUOTE(sesele @ 2006 07 31, 04:09)
) as studijuoju vda vizualini dizaina, bet klaipedos filiale. natie, o mes galwojom, kad tik mums klaipedoj taip blogai... taip daznai apie wilniu pagalwojam, kad ten turbut rimciau zymiai destytojai i wiska ziuri, moko normaliai, o ne kaip pas mus wargo peliu mokyklele-wiskas sawarankiskai, o rezultatai - simpatijos-antipatijos.
hmz..... tik kazi ar pas jus taip buna, kai pas studenta nera ne wieno brezinio, o jam 10 parasoma uz konstravima?
hmz..... tik kazi ar pas jus taip buna, kai pas studenta nera ne wieno brezinio, o jam 10 parasoma uz konstravima?
tai wa wisada atrodo gerai ten kur musu nera, tai wat dziaugiuos kad liko paskutinaiai metai wisko buna daug iw.neteisybes kaip ir wisur, bet ka mes galim pakeist
QUOTE(maman @ 2006 02 16, 02:58)
Visu pirma, su tokiu poziuriu, kad menu specialybems koses galvoje nereikia, toli neisi Kaip tu gali noret studijuoti menus, kai tavo poziuris i menininka yra absoliuciai nepagarbus ir nepagristas (pagal tave iseina taip, kad menininkas - eilinis lochelis, tinginys, nesistengiantis)? Antra, akivaizdu, kad dar ne iki galo zinai, ko nori, ir isvis, ar esi tikra, kad menu studijos - tau? Ar ju griebtumeisi tik del to, kad ten, tavo manymu, lengvai "slystum", ar del dabar populiaraus "dizainerio" statuso? Nenoriu varyt daugiau moralu, bet noriu patart - gerai pamastyk, ko sieki gyvenime. Jei esi pasimetus, neskubek - niekas rykstem nemusa, o geriau palauk metus, jei reikes - kitus, kol susivoksi. Gal tada jau ir galesi ivardinti ne tik disciplina, kuria nori studijuoti, bet ir mokymosi istaiga; gal ismoksi i kiekviena specialybe zvelgt su pagarba ir atsakomybe, o ne tai, kad menus renkiesi tam, kad prastai baigei mokykla ir nesitiki, kad kur nors "rimciau" isipaisysi O dabar informacijas apie viska yra labai daug. Jei nors truputi pasistengtum, pasidometum ir pasvertum visus "uz" ir "pries", nereiketu cia tusciu klausimu uzdavinet.
Nors ir per velai atsakysiu ,bet matau ,kad likau nesuprasta ,tad noreciau Tau papriestarauti! Labai gerbiu menininkus ir tikrai nelaikau ju (kaip tu sakai locheliais ir tinginiais) gink dieve NE!!! tiesiog as ,kaip ir daugelis kitu jaunu zmoniu, linkusiu i mena niekad nesupratau matematikos ir tiksliuju mokslu( vos vos tempiau ) todel net ir noredama, niekaip neistociau i kita spec. reikalaujancia matiekos ! kitas dalykas man tai net nebutu priimtina.. GAILA ,KAD TAIP NESUPRATINGAI SUREAGAVAI I MANO KLAUSIMA-AS DAR TIK IESKAU SAVO KELIO
na, čia tokio bendro pobūdžio pastaba. Muzikologija ir viskas, kas baigiasi -logija yra mokslas apie kn. (siuo atveju - muzika). Tad čia ne menas, o mokslas apie meną
Aš pati studijuoju menotyrą VDU.
Aš pati studijuoju menotyrą VDU.
as menotyra VDU IIkursas. Lb patinka
Papildyta:
[quote=princiupesa,2006 10 31, 12:42]
na, čia tokio bendro pobūdžio pastaba. Muzikologija ir viskas, kas baigiasi -logija yra mokslas apie kn. (siuo atveju - muzika). Tad čia ne menas, o mokslas apie meną
kelintam kurse? kaip tau?
Papildyta:
[quote=princiupesa,2006 10 31, 12:42]
kelintam kurse? kaip tau?
sveikos, as studijuoju fotografija anglijoj. metus studijavau koledze, o dabar universitete. labai patinka, bet vargstu ziauriai
rasau ese apie realizma, jei kuri turetumete apie tai informacijos buciau labai dekinga
rasau ese apie realizma, jei kuri turetumete apie tai informacijos buciau labai dekinga
QUOTE(china @ 2006 11 08, 18:46)
sveikos, as studijuoju fotografija anglijoj. metus studijavau koledze, o dabar universitete. labai patinka, bet vargstu ziauriai
Kaip fainei- fotografija, mane ji taip zavi o kad su meninikem pas mus cia ziuriu SM sunku, ar nenori meninikes pasireikst???
QUOTE(Ligrafi @ 2006 11 25, 02:42)
Kaip fainei- fotografija, mane ji taip zavi o kad su meninikem pas mus cia ziuriu SM sunku, ar nenori meninikes pasireikst???
tai, kad visos matyt menus daro, va man tarpinės peržiūros 30 d, o dar piešimo skolą turiu, kurią dievai žino kada atiduosiu, o gal kas turit a1 formato atliekamų piešimo darbu, kurių VDA dėstytuvai nematė mielai priglauščiau